Paavon kuntopiiri: porrasjumppaa

Parin kuukauden kuntoilutauon jälkeen on aika lopettaa viinanjuonti ja röökaaminen ja aloittaa uudestaa kuntoilu. Alkutesti tehtiin porrasjuoksulla. Pumppu EI huutanut hoosiannaa.

Tästä eteenpäin vedetään joka toinen päivä salilla ja joka toinen päivä joko kuntopyörää tai ihan polkupyörää, tai juoksua umpihangessa tai juoksumatolla.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.1.2022 20:54

Toivon, ja tahdon sinulle, blogi-isäntämme P.T.Kangas voimaa ja tahtoa jaksaa tavoitteesesi, mikä se sitten onkaan.

pöh
pöh
8.1.2022 21:06

Hienoa, terveet elämäntavat kunniaan, vaikka ne ei oikeen itellä vielä kunnossa olekaan 🙂

Gösta Sunkku
Gösta Sunkku
8.1.2022 22:17

Hyvä Paavo, itse jätin röökin reilu 8 vuotta sitten ja nyt jää viina. Alkoa aion ottaa lomilla, mutta en muuten. Itsellä alkaa juoksumatto hommat kanssa.

Sommaren är bort
Sommaren är bort
8.1.2022 23:05

Talvi ja erityisesti nämä saakelin pakkaset on persiistä. Ei innosta kuntoilemaan ei.
Pitäisi lähteä kävelemään turvallisten maiden läpi hakemaan lämpöisemmästä maasra turvapaikkaa.

MattiS
MattiS
9.1.2022 01:08

Hyvä Paavo, kannattaa pitää itsestään huolta! Tsemppiä!

Minä puolisen vuotta sitten vähensin läträämiset yhteen kertaan kuukauteen. Tupakin lopetan jahka tulee saataville (loppu Euroopasta) selkärankaa lääkkeen muodossa, resepti jo on. Liikuntaa järjestää tuo energinen sakemanni. Vielä kun vähän saisi syömisiä viilattua niin kohtahan on paremmassa kunnossa kuin parikymppisenä. 💪🏻

Jumppahuitinen
Jumppahuitinen
9.1.2022 07:52

HYVÄ! Elämä haltuun vaan. Oma hyvinvointi on niin pienestä kii ja se vaikuttaa kaikkeen. Me ihmiset ollaan kyllä ihmeellistä sakkia, intoa ja motivaatiota istua sohvalla rykimässä röökiä viinaa ja pizzaa riittää vuoden jokaiselle päivälle mutta niinkin luonnollinen asia kuten aktiivinen kuntoliikunta josta olisi massiiviset hyödyt jo muutamalla 20 minuutin satsilla viikossa, ei meillä semmoiseen ole aikaa. Hälyttävästi se on jo nuoremmillakin, ihan hävettää katsella noita parikymppisten pösilölaumoja joita kylillä liikkuu. Nyt hei joka Pena ja Irma, RYHTILIIKETTÄ KEHIIN! Pää ja kroppa ensin vähän kitisee mutta lopussa kiittää.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
9.1.2022 09:28

Hyvä, Pate ! Minäkin seuraan esimerkkiä muuten, mutta kuntosalille en mene hikoilemaan ja ähkimään ja puhkimaan.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
9.1.2022 09:35

Hienoa, että päätät kuntoilla.

Oma hyväksi havaitsemani saliohjelma:

1) rinnalta punnerrus 6-10 toistoa
2) kyykky, jopa 5 settiä 10 toistoa
3) penkki 6-8
4) leuanveto leveällä otteella, vaikka edes 1 toisto. Voi aluksi korvata kulmasoudulla.
5) Hauiskääntö 6-10 toistoa
6) ojentajat 6-10
7) pohkeet 20-30 toistoa kunnon venytyksellä
8) vatsarutistukset, niin paljon kuin sisu sietää

Aikoinaan lanseerattu ”Heavy duty”–menetelmä toimi omalla kohdallani hyvin pohjakunnon rakentamisessa.Nykyään kuntoilun erinäisistä syistä johtuvien taukojen jälkeen yllä oleva ohjelma auttaa nopeasti kuntoon – ainakin minut. Pyöräilyä, uimista, ja kävelyä suosittelen aerobiseksi.Jotkut voivat kokeilla myös ”dementiahiihtoa”.

pah
pah
9.1.2022 10:30

Ohhoh! On se Paavo vaan hurrrjakuntoinen!

Tuommoista sykettä nostavaa jumppaa ei piikitettyjen parane enää tehdä, etenkin jos on uskomista edesmenneen tohtori Andreas Noackin varoituksia:

..”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä..”

Waltsu
Waltsu
9.1.2022 12:35
Vastaa...  pah

Jaaha, mikrosirut ovat vaihtuneet veitsenteräviin piikkeihin, jotka repivät verisuonet paskaksi.😂😂😂
Mitähän seuraavaksi? Minä ehdottaisin, että rokote onkin Goa’uldien juoni ja rokote sisältää Goa’uldin siemeniä, jotka muuttavat jokaisen Goa’uldiksi.
https://aliens.fandom.com/wiki/Goa%27uld

Lallukka
Lallukka
9.1.2022 11:30

Nyt vain tähtäimeen puolimaratooni!

Tomppa
Tomppa
9.1.2022 12:03

Onko tuo pätkä Tampereen Pyynikiltä? Ihan samalta maisemalta näyttää (Pyynikin-)teineen ja kaksine portaineen. On tullut itsekin tuota käytyä nousemassa, jos tuo nyt on Pyynikiltä. Tosin nyt ei ole tullut pariin vuoteen käytyä tuolla, kun asun nyt sen verran kauempana, että tuonne asti ei viitsi lähteä portaita nousemaan.
Porrasten nousu on todella hyvää treeniä. alavartalo ja hengityselimet sekä sydän saa kunnon treeniä. Jatka samaan malliin Paavo, niin kohta olet elämäsi kunnossa.

Tomppa
Tomppa
9.1.2022 18:24
Vastaa...  Tomppa

OK. Oli vain niin samannäköinen tuo maisema – poislukien nuo muurit tai rakennelmat portaiden yläpäässä. Pyynikillä ei ole tullut pariin vuoteen käytyä, joten ajattelin, että saattaisivat olla uusia rakennelmia.

joku
joku
9.1.2022 17:15

Aika tiukka aloitus ja ohjelma. Ei kannata piippuun vetää heti. Mieluummin hieman rauhallisempi aloitus niin motivaatio kestää pidempään. Kireällä ohjelmalla aloittaminen ja joka päivä treenaaminen vain hajottaa paikat – varsinkin jos takana on pidempi tauko.

Aerobinen ja korkean sykkeen treeni tekee palautumisesta hitaampaa.

Ota hieman rauhallisemmin 🙂

Raatteentie
Raatteentie
9.1.2022 22:08

No niin, nyt on isännällä oikia meininki, maltillisesti aloottelet, niin ei tuu heti alkuhun liikaa verenmaku suuhun. Sitten kun kun alkaa kulkemahan, niin ei muuta ku kaasu pohjaan💪

Hieman ihmettelin
Hieman ihmettelin
10.1.2022 13:53

Minä luin ensin väärin: PORNOJUMPPA