Ruotsin siniveriset koronan kourissa

Kruununprinsessaperhe. Foto: Linda Broström Kungl. Hovstaterna / Linda Broström, The Royal Court of Sweden
Ruotsin hovissa on nyt liikkeellä kovanpuoleisesti koronaa. Koko hovi on testattu positiiviseksi, vaikka kaikilla on kannikat täynnä koronarokotteita.

Aiemmin viime viikolla ilmoitettiin, että kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia olivat sairastuneet koronaan. Nyt hovista ilmoitetaan että myös kruununprinsessa Victoria on testattu positiiviseksi.

Victoria ja prinssi Daniel Jumppasaliyrittäjä olivat koronan kourissa jo viime keväänä, mutta ainakin Victoria on nyt saanut uuden tartunnan.

Hovin mukaan kaikki siniveriset ovat saaneet täyden rokotesarjan. Siinä mielessä onkin siis ihmeellistä, että Victoria, joka on sairastanut alle vuosi sitten koronan ja saanut sen jälkeen valtakunnan parhaimmat koronarokotteet, on taas koronasairaana.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Eihän rokote mitään tartuntoja estä. Tai pitäisi paremminkin puhua geenien muokkauksesta kuin rokotteesta.

Suomi-Kustu

Kyllä rokote estää tartuntoja. Onhan meillä rokotetuilla tästä jo kokemusperäistä tietoa.

Sohva virologi

Mikäli “Saksalaislääkäriä” Dr. Sucharit Bhakdia on uskominen, eivät rokotteet estä tartuntaa koska ne torjuvat virusta vasta sen päästyä jo verenkiertoon. Oma immuunijärjestelmä voisi torjua virusta jo tartunnan ollessa hengitystie-elimien pintakudoksessa.
Tohtori Bhakdi väittää USA:n tartuntatautiviraston myöntäneen asian eli ei ole välttämättä ihan satua tämän tohtorin lorinat…

Lisää asiasta itse tohtorin kertomana lontooksi alla.
Katso video kohdasta 10:00

Ville

Arvon Suomi-Kustu. Voisitko ystävällisesti avata meille mihin kokemusperäiseen tietoon viittaat tässä? Ymmärtänet varmaan, että otin “rokotteet” enkä ole saanut koronaa, ei anna asiassa TIETOA suuntaan eikä toiseen. Voi näet olla, että ko. lauseeseen joutuu jossain vaiheessa lisäämään sanan VIELÄ, sekä muuttamaan sanan ole muotoon ollut. Maailmalta on jo paljon sen suuntaista näyttöä, joista yllä oleva artikkeli edustaa vain yhtä.

Suomi-Kustu

Eiköhän se kaikille tullut selväksi mitä tarkoitin. Jos taas halusit kehua minun loistavaa luontaista immuniteettiani, niin kiitos, olen tosiaan hyvässä kunnossa.

Lallukka

Jep, ja noille siniverisille vois tuupata jauhot suuhun ja anustapin kylki edellä aunuksiinsa.
Tiettu pari visiiriäkin poikittain lärveihin suojaa tuplana pelkopornolta.

Jupi

Mitä? Onko Paavo vihdoin tajunnut että koronarokotteet ovat huijausta?

Qroquius Kad

Eivätkö Kalle-Kustaa muoreineen makaa hiljaa haudassaan?

Jorma Tapio

Mitä? Onko Jupi viimein tajunnut että korona on olemassa?

terhomatti.hämeenkor

Noo, alan ihan samoin ajatella, että mitä vitun rokotteita nuo on, joita meihin on tuupattu.
Ei ainakaan muuta merkitystä kuin että lääkefirmoja lihotetaan.

mike lake

Pöpöt ja noutaja ei oikein tunnu arvostavan titteleitä,eikä lompakon paksuutta.

seant

ylilääkäri Hanna Nohynek
Koska omikron on varsin tuore muunnos, on vielä epäselvää, kauanko kolmas annos suojaa sairaalaan joutumiselta. Oireista tartuntaa vastaan teho vaikuttaa kuitenkin brittiraportin mukaan heikkenevän hyvin nopeasti, jo parissa kuukaudessa.
Emme vielä kovin hyvin tiedä, miten omikron vaikuttaa täysin rokottamattomiin. Valtaosa tiedoista on sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat joko saaneet aikaisempia rokoteannoksia tai aiemmin sairastaneet taudin.
11.10.21 The Expose kertoi aika osuvasti “30–50-vuotiaiden immuunijärjestelmänsä heikkenee sataprosenttisesti eli virussuoja heikkenee kokonaan jouluun mennessä, ja kaikki kahdesti piikitetyt yli 30-vuotiaat ihmiset menettävät immuunijärjestelmänsä ensi vuoden maaliskuuhun mennessä”

juhaII

Tauti ei katso taloa eikä säätyä!!!

111

Eli niin kuin näkyy, törkeä yliedustus rokottamattomilla

noname

Rokotetut johtaa rokottamattomia 3 kk tilastossa 231-129

111

Ratkaisevaa on suhteutus rokotekattavuuteen eli räikeä yliedustus

black_danger_company

Ei se väärin ole, että Pernarutot sairastuu uudestaan.

Risto Jääskeläinen

Siinähän koronassakin on vähän joululaulun tunnelmaa: Luo köyhän niin kuin rikkahan…

Kun virukset varioi, mutta mRNA-rokotteet ovat jotain alfa-kannan piikkiproteiinia tuottavia, niin kyllähän niitä voi alitehoisina pitää. Ei estä tartunnan levittämistä eikä sairastumista, mutta näyttäähän tuo estävän niitä pahimpia vitsauksia. Omikronissa niitä toivottavasti onkin vähemmän.

SVT Uutiset

On se kuitenkin ikävää että noin puolet raskaina olevista naisista Ruotsissa eivät ole uskaltaneet rokottaa itseään mikä taas on johtanut siihen että sekä vuodeosastoilla että tehoilla makaa rokottamattomia äitejä jotka ovat hyvin sairaita ja joidenka lapset pitää ottaa keisarinleikkauksella ulos ennen aikojaan.

Rokottamaton

Olen havaitsevani Paavolla pientä heräämistä tämän rokotteen hyödyistä muttei parane toivoa liikoja, jään seuraamaan tilannetta.

Eno

Huvittavan näköinen kuva, nuo sinikeltaiset larppaa, että Ruotsi olisi vielä se pohjoinen idyllinen kansankoti, hehehehhe.

Repe

Täysi roketesuoja mutta kuitenkin sairastuu jo toista kertaa, joku tässä ei oikein täsmää.

pah

Sotaa se on biologinen sotakin. Asiat tuntuvat etenevän Georgia Guidestones- kiviin kirjoitettujen suunnitelmien mukaan?

Jotta ko.tavotteisiin päästään niin “rokotukset olivat välttämättömiä: ..”jokainen ”osittain” tai ”täysin” rokotettu henkilö on kävelevän taudin inkubaatiojärjestelmä, joka asettaa kaikki muut riskiin saada tappava, rokotteen aiheuttama ”muunnelma”, joka voi tappaa heidät. ”Rokotetut” ovat käveleviä murhaajia, jotka levittävät tauteja muille.

Faucin flunssaruiskeen saaminen ei ole vain typerää; se on myös murhan muoto, koska rokottamattomat ihmiset ovat nyt vaarassa saada tappavia sairauksia, joita syntyy rokotettujen ruumiissa. ”Delta”-variantti leviää kulovalkean tavoin, ja sitä seuraa pian muut ”muunnelmat”..

pah

Odotettavissa alati pahenevaa ruuhkaa ruumishuoneilla..

….

Ohmygod

Kylmäkonttien kysyntä kasvaa.
Krematorioitten kiihtyvä käyttö aiheuttaa ilmaston saastumista.

Lallukka

Pitäiskohä noiden laittaa naamarin lisäks tuplavisiiri?