Kristianstadin koulupuukottajalla yllättävä yhteys toiseen koulupuukotukseen

Kristianstadin aamullisesta koulupuukotuksesta löytyi yllättävä yhteys erääseen toiseen suurta huomiota herättäneeseen tapahtumaan: Eslövin koulupuukotukseen.

Aamu yhdeksän jälkeen teini-ikäinen nuorukainen käveli Kristianstadissa koululuokkaansa, kaivoi puukon esille ja alkoi huitomaan. Pojalla oli tietojen mukaan mukana jonkinlainen kannettava kaiutin tms. jonka kautta nuorukainen soitti musiikkia.

Poika ehti osua toiseen oppilaaseen ja opettajaan, jotka ovat sairaalahoidossa. Luokkaan iski tietenkin paniikki ja oppilaat pakenivat ikkunoista ja ovista. Kun poliisi saapui paikalle, niin tekijä saatiin kiinni ilman voimatoimia.

Asiaa tutkitaan kahtena murhan yrityksenä. Mitään motiivia teolle ei toistaiseksi ole tullut esille.

 

Tämänpäiväinen tekijä oli hyvää kaveria viime syksynä Eslövissä opettajaa puukottaneen 15-vuotiaan nuorukaisen kanssa. Tämänpäiväinen puukottaja oli jopa todistajana Eslövin tapauksessa.

Kristianstadin ja Eslövin puukottajat tutustuivat toisiinsa netin kautta pelaamisen merkeissä. Keskustelut syvenivät ja he jopa tapasivat muutaman kerran, vaikka asuivatkin reilu 50 km päässä toisistaan.

Jonkinlainen vähän kipeänpuoleinen suhde pojilla on ollut (ei siis rakkaus- tm. suhde, vaan kaveruuspohjalta on menty). Aseita on ihannoitu ja leikitty melkein oikeaa sotaa. Olletikin, että aseet eivät ole olleet oikeita aseita vaan ns. soft gun:eja. Kristianstadin pojan äiti oli tietoinen Eslövin pojan ongelmista, koskapa äiti oli kysynyt pojaltaan, että oliko hänen kaverinsa puukotuksen takana, kun Eslövin puukotus levisi julkisuuteen. Molemmat ymmärsivät heti, että pojan kaveri oli Eslövin puukotuksen takana.

Tämänpäiväisen puukotuksen motiivia ei toistaiseksi vielä tiedetä, mutta jonkinlainen mielenterveyskello siellä vaikuttaa kilkattavan.

Poika on ruotsalainen eikä tapauksella ole mitään tekemistä maahanmuuttoasioiden kanssa.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sivistystä

Tässä dokkari afrikasta
https://youtu.be/V355OG77SQM

Sivistystä
Juho Sippilä

Kiitos tästä. Olipa vaikuttava dokumentti. Tuohon aikaan tehtiin kunnon journalismia nykyisen propagandan sijaan. Sisältövaroitus, saattaa järkyttää herkimpiä, siis ihan oikeasti !. Kannattaa todellakin katsoa.

Motiivi?

Ovatko uhri ja opettaja kantiksia myös?

Kristianstad paikkana on hieman ihmeellinen koska siellä usein tapahtuu jotakin ikävää. Mistähän johtuu?

Tehdäänkehitysmaayhd
rellinen

Kantiksillakin rupeaa päästä heittämään köytenään kun kotiseutu on paskannettu lopullisesti pilalle. Lapsetkaan eivätkä nuoret näe minkäänlaista tulevaisuutta tai toivoa.

mike lake

Mikä helvetti näitä ihmisiä oikein vaivaa.Luulevatko he,että elävät jossain videopelissä.

Virke korjattu =)

Poika on ruotsalainen, eikä tapauksella ole mitään tekemistä ruotsalaisuuden kanssa.