Kristianstadin koulupuukottajalla yllättävä yhteys toiseen koulupuukotukseen

Kristianstadin aamullisesta koulupuukotuksesta löytyi yllättävä yhteys erääseen toiseen suurta huomiota herättäneeseen tapahtumaan: Eslövin koulupuukotukseen.

Aamu yhdeksän jälkeen teini-ikäinen nuorukainen käveli Kristianstadissa koululuokkaansa, kaivoi puukon esille ja alkoi huitomaan. Pojalla oli tietojen mukaan mukana jonkinlainen kannettava kaiutin tms. jonka kautta nuorukainen soitti musiikkia.

Poika ehti osua toiseen oppilaaseen ja opettajaan, jotka ovat sairaalahoidossa. Luokkaan iski tietenkin paniikki ja oppilaat pakenivat ikkunoista ja ovista. Kun poliisi saapui paikalle, niin tekijä saatiin kiinni ilman voimatoimia.

Asiaa tutkitaan kahtena murhan yrityksenä. Mitään motiivia teolle ei toistaiseksi ole tullut esille.

 

Tämänpäiväinen tekijä oli hyvää kaveria viime syksynä Eslövissä opettajaa puukottaneen 15-vuotiaan nuorukaisen kanssa. Tämänpäiväinen puukottaja oli jopa todistajana Eslövin tapauksessa.

Kristianstadin ja Eslövin puukottajat tutustuivat toisiinsa netin kautta pelaamisen merkeissä. Keskustelut syvenivät ja he jopa tapasivat muutaman kerran, vaikka asuivatkin reilu 50 km päässä toisistaan.

Jonkinlainen vähän kipeänpuoleinen suhde pojilla on ollut (ei siis rakkaus- tm. suhde, vaan kaveruuspohjalta on menty). Aseita on ihannoitu ja leikitty melkein oikeaa sotaa. Olletikin, että aseet eivät ole olleet oikeita aseita vaan ns. soft gun:eja. Kristianstadin pojan äiti oli tietoinen Eslövin pojan ongelmista, koskapa äiti oli kysynyt pojaltaan, että oliko hänen kaverinsa puukotuksen takana, kun Eslövin puukotus levisi julkisuuteen. Molemmat ymmärsivät heti, että pojan kaveri oli Eslövin puukotuksen takana.

Tämänpäiväisen puukotuksen motiivia ei toistaiseksi vielä tiedetä, mutta jonkinlainen mielenterveyskello siellä vaikuttaa kilkattavan.

Poika on ruotsalainen eikä tapauksella ole mitään tekemistä maahanmuuttoasioiden kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sivistystä
Sivistystä
10.1.2022 19:25

Tässä dokkari afrikasta
https://youtu.be/V355OG77SQM

Sivistystä
Sivistystä
10.1.2022 19:25
Vastaa...  Sivistystä
Juho Sippilä
Juho Sippilä
11.1.2022 06:44
Vastaa...  Sivistystä

Kiitos tästä. Olipa vaikuttava dokumentti. Tuohon aikaan tehtiin kunnon journalismia nykyisen propagandan sijaan. Sisältövaroitus, saattaa järkyttää herkimpiä, siis ihan oikeasti !. Kannattaa todellakin katsoa.

Motiivi?
Motiivi?
10.1.2022 19:30

Ovatko uhri ja opettaja kantiksia myös?

Kristianstad paikkana on hieman ihmeellinen koska siellä usein tapahtuu jotakin ikävää. Mistähän johtuu?

Tehdäänkehitysmaayhd
Tehdäänkehitysmaayhd
10.1.2022 20:41
Vastaa...  Motiivi?
rellinen
rellinen
10.1.2022 23:38
Vastaa...  Motiivi?

Kantiksillakin rupeaa päästä heittämään köytenään kun kotiseutu on paskannettu lopullisesti pilalle. Lapsetkaan eivätkä nuoret näe minkäänlaista tulevaisuutta tai toivoa.

mike lake
mike lake
10.1.2022 21:59

Mikä helvetti näitä ihmisiä oikein vaivaa.Luulevatko he,että elävät jossain videopelissä.

Virke korjattu =)
Virke korjattu =)
11.1.2022 20:59

Poika on ruotsalainen, eikä tapauksella ole mitään tekemistä ruotsalaisuuden kanssa.