Kristianstadissa koulupuukotus, kaksi loukkaantui

Kristianstadissa koulupäivää aloiteltiin puukkojumpalla. Kaksi henkilöä sai viiltohaavoja, mutta niiden ei kerrota olevan hengenvaarallisia.

Poliisi sai hälytyksen toisen asteen oppilaitokseen aamu yhdeksän jälkeen paikalla tapahtuneet väkivallanteon takia. Yksi oppilas oli huitonut koulun sisällä luokkahuoneessa puukolla ja yksi oppilas ja yksi opettaja sai haavoja. Heidät vietiin sairaalaan, mutta hengenvaaraa ei ole.

Tekijä oli ottanut puukon esille ilman mitään näkyvää syytä, ts. tekoa ei edeltänyt esimerkiksi sanaharkka.

Poliisi otti heti paikanpäällä kiinni epäiltynä teosta teini-ikäisen pojan, jota epäillään nyt kahdesta murhan yrityksestä.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

50 vuotias miesopettaja sekä 16v. poju saivat osumaa.
Vielä ei tiedetä tai ei kerrota, onko puukkohemmo ehkä jonkun kunniakulttuurin edustaja.

Moni aseistautuu

Monella on puukko koska monikulttuurillakin on. Kukapa sitä haluaa tulla reikiä täyteen ihan aseettomana?

Qroquius Kad

Tämän lähteen

https://www.flashback.org/t3384424p11

mukaan gärningsmannen on tämän näköinen:

Nimeä ei vielä julkisuudessa.

Qroquius Kad

Tuolla flascback.orgissahan se edelleen luuraa jos jotakuta kiinnostaa.

T

Alituisessa puukko-uhassa opiskelumotivaatio taitaa olla aika vähäinen. Ainakin näin itse kokisin jos joutuisin opiskelemaan vastaavissa oloissa. Eli yksi puukkoveijari saattaa tuhota kymmenien ihmisten koulumenestyksen.

Kotu Maadari

Suuri on todennäköisyys matukkaan koska koulun rehtorikin on matu, samoin Expressenin haastattelema oppilas. Koululla on jonkinlainen IT- profiili eli kaipa siellä niitä koodareita koulutetaan?