WHO: Muutamassa viikossa puolet Euroopan väestöstä koronan kourissa

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan koronaviruksen omikron-variantti on sen verran tarttuvaa lajia, että kevään mittaan puolet Euroopan väestöstä on saanut tartunnan.

WHO:n Euroopan johtaja Hans Kluge sanoi tiedotustilaisuudessa, että seuraavan parin kuukauden sisällä hyökyaalto pyyhkäisee Euroopan läpi ja puolet väestöstä sairastuu omikron-varianttiin.

– Omikron on todistetusti paremmin tarttuva kuin alkuperäinen viruskanta tai delta-variantti. Se tarttuu herkästi myös rokotettuihin ihmisiin, Kluge kertoi.

Klugen mukaan rokotteet kuitenkin tarjoavat hyvän suojan taudin vakavia muotoja vastaan.

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.1.2022 14:50

Hätä ei ole tämän näköinen:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008530767.html
https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/f7a2d329-96e1-42e4-9654-e5626aab15a9

Covid-papistokin alkaa jo myöntää, ettei körinä ole oikeasti flunssaa kummempi eikä siihen pidä sen hysteerisemmin suhtautua.
Hysteriaa on siis ylläpidetty puhtaasti poliittisista syistä.

Pelkoporno sen sijaan jatkuu vielä hyvän aikaa, sillä körinähysterian alasajoa seuraa sen käytäntöjen siirtäminen sellaisinaan ilmastohysteriaan.
Siihen loppuvat öiset kiihdyttelyajotkin, kun auotihin ei saa enää polttoainetta.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.1.2022 19:41
Vastaa...  Qroquius Kad

”Covid-papistokin alkaa jo myöntää, ettei körinä ole oikeasti flunssaa kummempi eikä siihen pidä sen hysteerisemmin suhtautua.
Hysteriaa on siis ylläpidetty puhtaasti poliittisista syistä.”

Tämä jää nähtäväksi. Onneksi muunnos ei ole yhtä vaarallinen kuin aiemmat. Sairaanhoidon kapasiteetin ylittävä määrä sairaalahoitoa tarvitsevia voi muutaman viikon sisällä tuottaa uhreja muistakin kuin koronapotilaista. Saa nähdä kestääkö, toivottavasti kestää.

Koronaepidemia ei tällä hetkellä vaikuta omaan elämään oikein mitenkään, ihan yksi hailee tuleeko se omicron vai ei.

Höpö-höpöä
Höpö-höpöä
12.1.2022 00:24
Vastaa...  Suomi Finland

Kansan paniikkia vain hillitään kun jätetään kertomatta, suomessa tulee kuolemaan kymmeniä tuhansia talven aikana.

Jortonki
Jortonki
12.1.2022 14:03
Vastaa...  Höpö-höpöä

Näinpä tulee kymmeniätuhansia kuolemaan, vaan ei koronaan. Suomessa kuolee vuosittain 55 tuhatta ihmistä, joten talven aikana kuolee parikymmentä tuhatta. Kahden vuoden aikana on koronan kanssa kuollut 1700 ihmistä, eli 1.5% kuolleista on jotenkin liittynyt koronaan.

Koronan on testatusti saanut 350 000 ihmistä Suomessa, joten kuolleisuuspromille on 0.5% sairastuneista. Toisaalta kahden vuoden aikana kaikista ihmisistä kuolee n. 2.5%, joten sairastuminen ei juuri lisää kuolemanriskiä. Eikös tilastotieto olekin ihmeellistä?

Siitä vaan sitten pakkorokottamaan ja panikoimaan, jarrukiurut.

rellinen
rellinen
12.1.2022 07:31
Vastaa...  Suomi Finland

Paskaa jauhat. Sairaalat kumisevat tyhjyyttään.

pöh
pöh
12.1.2022 10:26
Vastaa...  Qroquius Kad

Kaikessa on kyllä ihan muut tarkoitusperät kun ihmisten terveysturvallisuus.
Suurin osa poliitikkoja on vain ns. hyödyllisiä idiootteja tässä touhussa.
Totuus tulee väkisin julki vaikka media sitä ei kerrokaan.
Maailmassa tapahtuu samaan aikaan niin paljon järkyttäviä asioita, ilmastohössötyksen varjolla vedetään ihmisiltä omaisuus alta, ja samaan aikaan kaikki suurvallat lietsoo sotaa toisiaan vastaan. Ei todellakaan tuleva vuosi hyvältä näytä.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.1.2022 12:42
Vastaa...  pöh

”ilmastohössötyksen varjolla vedetään ihmisiltä omaisuus alta”

Kansaa ’ohjataan’ siirtymään sähköautoihin korottamalla bensiinin ja dieselin hintaa. Hetkinen seis. Täysin järjetön ajatus kerätä kansalta pois rahat siitä saatanan sähköauton hankinnasta ja kuitenkin vaatia hankkimaan sellaisen.

Milläs hankit jos rahaa ei sellaiseen ole? Sitten ajetaan fossiilisilla, kun on vaan pakko ajaa jollakin. Valtion kirstuun kertyvä raha ei mitään ilmastoa pelasta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.1.2022 12:58
Vastaa...  Suomi Finland

Vää-rin!
Ellei sinulla ole varaa sähköautoon, et aja autolla. Elleivät julkiset kulje tai et saa kimppakyytiä sähköautoilijalta, et vain kulje sinäkään.
Tästä on kysymys.

Puolueeton
Puolueeton
11.1.2022 15:33

Tietenkin rokotteita on WHO ja THL taholta kehuttava, vaikka vaikutus olisi päinvastainen, koska WHO on sitä tarmokkaasti suositellut mahdollisesti taloudellisin perustein. Jos Phizer on jo monesti tuomittu monien miljardien sakkoihin lahjonnasta ja korruptiosta, niin varmasti WHO on ainakin yritetty lahjoa.
Rokote heikentää immuunijärjestelmää ja omikron virus tarttuu helposti siitäkin syystä ja aiheuttaa pahempaa tautia kuin flunssa. Tämähän on vielä vain perusteltua olettamusta, jonka todennäköisesti tilastot vuoden parin kuluttua selvittävät.

Pirtsakka
Pirtsakka
11.1.2022 17:07
Vastaa...  Puolueeton

Eihän näistä puhuta, ei ehkä vielä sittenkään kun olettamukset todennetaan. Luin mielenkiinnolla uutisen Euroopan parlamentin puhemiehen Sassolin kuolemasta. Hän oli ollut sairaalassa hoidettavana tapaninpäivästä lähtien. Sassolin kerrottiin kärsineen vakavasta komplikaatiosta, joka liittyy huom! immuunijärjestelmän häiriöön.
Aiemmin, syyskuussa, hänen kerrottiin kärsineen keuhkokuumeesta usean viikon ajan.

dw.com
dw.com
11.1.2022 18:10
Vastaa...  Pirtsakka

Saman minäkin kuin Detsche Wellestä. Ja jäin odottamaan että koska uutinen julkaistaisiin suomalaisissa medioissa. Mutta ei varmaan koskaan. Sen olisi rokotteille ja rokotetehtille suuri miinus imagoon.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
12.1.2022 08:01
Vastaa...  dw.com

Ai, jos Suomessa uutisoitas kys asiasta, niin se olis jokin uhka lääketehtaille ym. Mitä tälläinen itikan paskan kokoinen maa vaikuttaa maailmalla. Suomea pyöritellään kun mitä tahansa lantapaakkua klobaalin maailman politiikassa. Kohta sekin paakkupaska lentää tuulettimeen.

Japa
Japa
11.1.2022 15:48

Jos kahdessa kuukaudessa puolet suomalaisista on käynyt koronan läpi tarkoittaa se, että meillä on 2,8 miljoonaa tartuntaa 60 päivässä eli n. 47000 tartuntaa päivässä. Hiukan enemmän mitä nyt ilmoitellaan eli suurin osa jää huomaamatta.
Tämä on hyvä asia sillä tämän jälkeen pandemia tukahtuu ja korona jää pyörimään lievänä flunssana. Ensi kesänä saa mennä ja nauttia……

Ei se tartu
Ei se tartu
11.1.2022 15:58

Nin… ei se kyllä kovin herkästi tartu. Työkaverin kanssa oltiin ennen joulua 10h samassa huoneessa töissä niin että hikikin sinä tuli. Kaverille selvis seuraavana päivänä että sillä on korona. Ja mnä heitin jo kärynpyörää että nyt minäkin sen vihdoin sain. Ja kissan p…at. Ei mitään, ei niin yhtikäs mitään.

Sitten me tutun köörin kanssa sovittin että jos joku sen saa, niin sitten se jaetaan kaikille. Jotta kaikki sen sairastavat ja saavat koronapassin. Päästään taas eurooppaan hakemaan käyttöautoja itsellemme. Nidenkin hinnat on jo nousseet taas tasolle että duunari ei niihin pysty, kun korona on estänyt uusien maahantuonnin. Siis, niiden kohtuuhintaisten jotka ei ole tuotu maahan Lestaadiolaisvoimin.

Mulleriitti
Mulleriitti
11.1.2022 16:36

Mitä sitten? Kuolleisuus on jotain yksi per 600 miljoonaa ja sekin oli 120-vuotias 250 kiloinen keuhkosyöpäpotilas. Terveisiä Kiurulle: Tukehdu pullaan, idiootti.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.1.2022 13:48
Vastaa...  Mulleriitti

”KORONAVIRUSTARTUNNAN saanut lapsi kuoli viikonloppuna Laihialla, kertoo sanomalehti Ilkka-Pohjalainen. Asian vahvistaa lehdelle Laihian vt. sivistystoimenjohtaja Markku Lauhonen.

– Tämä on todella ikävä ja poikkeuksellinen tilanne. Se koskettaa ja järkyttää meitä kaikkia, Laukkonen sanoo.

Lehden mukaan kyseessä on laihialainen, alakouluikäinen lapsi.”

No nyt tuli ikävä uutinen. Toivottavasti näitä ei tule enempää.

Justjoo
Justjoo
12.1.2022 14:56
Vastaa...  Suomi Finland

Sattui tasan samaan aikaan kun Kiuru haluaa sulkea koko suomen. Tämäpä kätevää. Taisivat unohtaa mainita oliko kyseessä muutenkin sairas lapsi, riskiryhmäläinen. Tai oliko kenties hevonen potkaissut koronapositiivista päähän. Oli miten oli, luotan 100% että valtamedia tässä sumuttaa taas.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.1.2022 15:23
Vastaa...  Justjoo

Eihän tuossa sanottukaan, että lapsi kuoli körinään, vaan körinätartunnan saanut lapsi kuoli.
Kuolinsyy on sitten jätetty mainitsematta, mitä nyt vihjaillaan että körinäänhän se, vaikka omalla sanamuodollakin myönnetään toisin.

Justjoo
Justjoo
12.1.2022 15:45
Vastaa...  Qroquius Kad

Nono, iltalehti jo ehti julistaa että lapsi kuoli koronaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.1.2022 17:22
Vastaa...  Justjoo

Tekevälle sattuu. Körinään kuolleeksi se mukula kuitenkin päätyy tilastoon.

Justjoo
Justjoo
12.1.2022 21:57
Vastaa...  Justjoo

Nyt iltalehti on lisännyt pienen lauseen jutun lopuksi jossa mainitaan että oli riskiryhmäläinen, kuten jokainen älykäs osasi jo varmuudella tietää. Otsikkoa eivät tietenkään muuta, sillä Kiurun pitää nyt ensin saada Suomi suljettua. Se on surullista kun lapsi kuolee, ja irvokasta että siitä valtamedia häpeilemättä teki propaganda-aseen.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.1.2022 16:08
Vastaa...  Justjoo

Virossa kuoli lapsi, jolla oli ilmeisesti perussairauksia.

Näitä kuolinsyitä ei välttämättä avata, mutta tässä on sen verran merkityksellinen asia kyseessä, että ehkä pitäisi Suomessakin se tehdä.

Lasse
Lasse
11.1.2022 17:17

”Klugen mukaan rokotteet kuitenkin tarjoavat hyvän suojan taudin vakavia muotoja vastaan”.

Kyllä kyllä, mitähän ne tupla/triplapiikitetyt siellä sairaaloissa sitten tekevät? Samaa kamaa on tökätty jo 2-3 kertaa ja nyt sitten se vielä ottamaton piikki suojaa jopa omicronilta, pari edellistä piikkiä ei kuitenkaan sitä ole tehnyt. Kuka tota enään voi uskoa.

Pirtsakka
Pirtsakka
11.1.2022 17:23
Vastaa...  Lasse

Eikös omicronin pitänyt olla lievä virusmuoto? Kuitenkin tuossa Klugen lausunnossa puhutaan samaan hengenvetoon omicronista ja taudin vakavista muodoista. On tämä kyllä melkoisen ristiriitaista kaikkineen, eipä ihme ettei kukaan uskokaan enää.

Lallukka
Lallukka
11.1.2022 18:41
Vastaa...  Pirtsakka

Niin moni on tosiaan jo vetänyt lärvinsä suolesta ja avannut silmät tältä hc-pelkopornolta.
Mitähän vihriät meinaa ”vihreän siirtymän” nimiissä laittaa lampaat uunoilemaan kun lorona ykskaks ”katoaa” joskus?
Kieltävät ajamisen tiettyinä kellonaikoina kun se ilmasto lämpenöö erilailla, eri aikaan?
Pakoputkenpäähän vaativat vaippaa suodattamaan hiilidioksiidia ja kuskille tulppaa poikittain pyllyyn, ettei vaan tule päästöjä?

rellinen
rellinen
12.1.2022 08:01
Vastaa...  Lasse

Niinpä niin.
Ensimmäinen rokote tepsii, eikun toinen antaa kattavan suojan, eikun köh köh kolmas suojaa tehokkasti, hupsista, eeiii ole rokotteella, eii haittavaikutuksia hörhöt, pitkittynyttä koronaa se vain, oho suojaa se ihan varmana vakavalta tautimuodolta, nyyh. Varmana.
Sosialistisen internationaalin resurssein, pulvaanien ja verkostojen voimalla suoritettu miljardiluokan kusetus. Korruptio löyhkää.
Siinä samalla länkkäreitä on totuteltu kohti pohjois-korealaista meininkiä.
Kokoontumisvapaus, hmm. Liikkumisrajoitukset. Pienyritysten sulkemiset, hmm. Ahdinkoon ajaminen. Katastrofimielialan lietsominen, pakkotoimien hyväksyttämiseksi, hmm. Perussairaanhoidon romutus koronahysteriaa lietsomalla. Kansalaisten seurantajärjestelmän kehittäminen. Hm. Aivan kuin oltaisiin keskellä vallank.

Mulleriitti
Mulleriitti
11.1.2022 17:40

Tyhmyyshän määritellään siten että tekee jatkuvasti saman asian, odottaen eri lopputulosta. Jotenkin ihmeellisesti se ei mene loputtomien ja toimimattomiksi todistettujen rokotusten puolestakitisijöiden kaaliin. Ehkäpä tyhmyys pitäisi määritellä uudestaan: Tee jatkuvasti sama asia odottaen eri lopputulosta, äläkä ymmärrä tai mitenkään sisäistä tätä lausetta.

Degeneroituva kansa
Degeneroituva kansa
11.1.2022 18:35
Vastaa...  Mulleriitti

Tyhmiä on myös ne, jotka niitä rokotteita oikeen jonottaa. Kyky hakea tietoa ja tarkastella asioita eri näkökulmista on myös yksi älykkyyden ilmentymä ja näitä innokkaita rokotteen ottajia ei todellakaan ole liialla älyllä pilattu, ja niitä on myös aika paljon.

Daiju
Daiju
13.1.2022 11:46
Vastaa...  Mulleriitti

Kansa ymmärtää miksi juhannuksena ei kannata laittaa luistimia jalkaan ja lähteä järvelle luistelemaan, eikä suksikaan luista metsässä heinäkuussa. Kansa ymmärtää että ensi kesänä sama homma. Miten kansa ei ymmärrä tätä rokotusfarssia? Kuinka monta rokotusta ja sairastunutta rokotettua vaaditaan että kansa alkaa ymmärtämään?

Joppos123
Joppos123
11.1.2022 17:58

Nyt alkaa myöskin valjeta miksi perkeleessä syöttöporsas Kiuru on niin kiimoissaan laittamassa ravintoloita kiinni. Vasemmiston omistuksessa ja johdossa oleva Restel on alkanut ostelemaan kymmenittäin vaikeuksiin joutuneita pubeja ja ruokaravintoloita, perkeleelliseen alihintaan tietenkin.
Restel on Vasemmistoliiton ja sossujen puulaaki.
Ei siis ihme, että ravintoloiden kyykytys jatkuu ja vain pahenee. Kumma tauti tuo korona kun se tarttuu 100% varmasti kun syöt ravintolan pöydässä mutta kiertää kaukaa ihan saatanan tupaten täynnä olevassa Prismassa.

Restel haisee
Restel haisee
11.1.2022 18:39
Vastaa...  Joppos123

Restelin punikkikeittiöt boikottiin. mm. Burger King, Rax (mikä on täys p**ska) ja Taco Bell ovat Restelin punikkimestoja. Älkää siis käykö niissä.

Selvittäkää ennen raflaan menoa, et kuka sen omistaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suomi Finland
Suomi Finland
12.1.2022 11:31
Vastaa...  Joppos123

Tässä on kyllä törkeyden huipentuma. Varsinkin, jos tuo operaatio tehdään puhtaaseen ryöstötyyliin tarjoamalla jotain yhden euron kauppahintaa.

Nyt ei ole julkisuudessa puhuttu koronatuista enää mitään.

Täytyypä pitää huoli, ettei tule astuttua enää yhteenkään Restel paikkaan koskaan.

rellinen
rellinen
12.1.2022 16:16
Vastaa...  Joppos123

Se on sitä suurta nollausta, millä tarkoitetaan tuotannontekijöiden lopullista siirtymistä marxilaisen rosvolauman haltuun ja täydelliseen kontrolliin.
Maailman talousfoorumikin on vain pelkkä surkea marxilaisen syndikaatin pulvaani ja peitepulju.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.1.2022 17:25
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kaiki marxilaiset eivät ole juutalaisia, eivätkä kaikki juutalaiset ole marxilaisia.
Olen melko varma, että on siellä joukossa jokunen saatananpalvojakin.

Moonman
Moonman
13.1.2022 14:57
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Nämä suuri nollaus-globalistit selvästi tavoittelevat jotain kulttuurimarxismin ja kapitalismin fuusiota, eli talousjärjestelmä on kyllä ryöstökapitalistinen, mutta et voi ostaa tai myydä, mikäli digitaalisessa id-passi järjestelmässä ei ole merkintää viimeisimmästä rokotuksesta, tai jos sinulla on vääriä mielipiteitä. Entiset kansalliset kulttuurit taas ovat monikulttuuria, islamia ja lgbt-transuilua, naiset miehiä ja miehet naisia. Samaan aikaan kun entiset marxisti-leninistiset viemärit, eli venäjä ja kiina ovat nationalistisia suurvaltoja.

Gulermo
Gulermo
11.1.2022 19:58

ai jumalauta mitä sontaa 😂 rokotehaittojen kourissa, jos jossain 👌

Herätys
Herätys
11.1.2022 20:59

Mitään COVID-19 ”virusta” ei ole olemassa. Sellaista ei ole löydetty eikä sellaista ole eristetty. Asian ydin ovat ”rokotteet” jotka sitten tuhoavat kehon immuunijärjestelmän askel kerrallaan tai tappavat suoraan.

Niili
Niili
11.1.2022 21:56
Vastaa...  Herätys

Iltalehti ehti jo ilmoittamaan että Bob Saget kuoli KORONAN AIHEUTTAMAAN veritulppaan, otettuaan kolmannen rokotuksen. Ai se menee niinku NOIN vai? Jassoo. Denial is not a river in Egypt. Nyt on päät niin syvällä hiekassa että Australiaisetkin ihmettelevät mitäs päitä maasta pulpahtelee.

Niili
Niili
12.1.2022 15:54
Vastaa...  Niili

Alapeukuttakaa minkä ehditte, jos siitä saatte edes vähän lohtua. Kertokaapas alapeukuttajat miksi nyt rokotettuja kuolee? Kertokaa miksi rokotetut edes joutuvat sairaalaan ja miksi rokotetut saavat koronan aikalailla satavarmasti. Kertokaa miksi valtaosa maailman sairaaloissa makaavat ovat rokotettuja? Miksi eivät ei-rokotetut nyt sairastu ja kuole paljon enemmän kuin rokotettuja? Kertokaa miksi nämä asiat ovat nyt ylösalaisin. Tai noh, voittehan te vaan jatkaa alapeukutteluakin. Sairaalassa.

K. Lehto
K. Lehto
11.1.2022 21:48

Nythän on hiljattain julkaistu tukkimustietoa siitä, että aiemmat koronavirukset antavat immuniteettia ns. sars-cov-2 vastaan. Tämähän on suoraan vastoin koko narratiivia siitä, että kyseessä ylipäänsä olisi erityisen uusi ja erityisen poikkeava virus.
Tämän kun yhdistää siihen, että yleinen infektiosairastavuus ja oireiden vakavuus kokonaisuutena ei ole reagoinut koko pandemiaan mitenkään, on syytä epäillä, että ainoa muuttuja ja syy koko ”sars-cov-2” nimityksen olemassaololle on testi jolla sitä on lähdetty löytämään, ja tosiasiassa olemassaolevat koronavirukset ovat vain jatkaneet normaalia luonnollista variintiaan ihan kuten aina ennenkin, ja pelkästään mediahypetyksellä ja testeillä ja käsitteillä on keksitty tällainen pandemia. Ja tietenkin sairaaloiden alasajolla osin myös.

pöh
pöh
11.1.2022 23:09

Tässä ei nyt tarvi edes mitää WHO:ta tajutakseen että tää leviää ja kaikki saa tartunnan.
Ainoastaan jos kaikki ois yksin jossain kopissa niin voidaan estää leviäminen.
Mutta ainakin omassa tuttavapiirissä ollu kaikilla lievä kotona sairastettava tauti.
Ja yks mielenkiintonen havainto että rokotetuilla ollut pahemmat oireet kuin rokottamattomilla.
Jonkun pitäs vähän alkaa kyseenalaistaa että mitä täällä tapahtuu.

Heh
Heh
12.1.2022 03:16

Tiedän yhden hepun joka ottanut kolme rokotusta, korona sairastettu kerran ja niin taas se vaan iski uudelleen tauti päälle.

pöh
pöh
13.1.2022 17:27
Vastaa...  Heh

Nillä ”rokotteilla” nyt ei vaan ole mitään virkaa tähän tautiin. Toistan en ole mikään rokotevastainen, näistä piikeistä vain ei ole hyötyä.
Jos olisi rokote joka ”poistaisi” tän pskan täältä niin tottakai ottasin heti, mutta ei ne lääketehtaat tee semmoista koska tällä pskalla tienaa paljon enemmän.

neulatyyny
neulatyyny
12.1.2022 08:37

”WHO: Jatkuvissa tehosterokotuksissa ei järkeä.
Maailman terveysjärjestön mukaan tarvitaan rokote, joka ehkäisee tartuntoja.”

Olisko rokotekehittelyssä käynyt niin, että lääkejätit huijasivat EU:ta panostamaan ja luottamaan ensisijaisesti p a t e n t o i t a v i i n (mRNA) rokotteisiin sensijaan että olisi panostettu ”perinteisiin” mahdollisimman h y v i i n rokotteisiin ja erityisesti Suomessa siihen nenäsumuterokotteeseen ?

EU:n vastahakoisuus luovuttaa rokotteiden valmistusoikeuksia kolmanteen maailmaan viittaa siihen.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.1.2022 12:15
Vastaa...  neulatyyny

”EU:n vastahakoisuus luovuttaa rokotteiden valmistusoikeuksia kolmanteen maailmaan viittaa siihen.”

Lääketehtaat perustelivat tuota sillä, että keharit eivät hallitse prosesseja kunnolla ja rokotteen laatu ei olisi hyvä. Tätähän ei voi millään tavallinen ihminen vahvistaa.

Nyt tosiaan näyttää siltä, että nykyisillä rokotteilla ei päästä enää puusta pitkään. Jos suoja alkaa olla kahden kuukauden luokkaa, niin joko tarvitaan kokonaan uusia rokotteita tai lääkkeitä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.1.2022 13:00
Vastaa...  Suomi Finland

Eipä hätiä:
kahden kuukauden kuluttua körinähysteria alkaa olla taputeltu ja siirrytään täyttä vauhtia ilmastohysteriaan.

Antti Tifa
Antti Tifa
12.1.2022 18:56

Niinmut hei, eiks vois tehdä näin kuin Indialainen rokoitemies ?
Ajattelin vinkua omicronin pelossa kaikki kolme kerralla ja neljännelle buustille aikavaraus tuonne keväälle.
Terveysturvallisuus on ykkösasia.

screenshot-www.iltalehti.fi-2022.01.12-11_08_54.png
Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.1.2022 20:17
Vastaa...  Antti Tifa

Mikäpä siinä, kun voi vedota ennakkotapaukseenkin jos alkaisivat jostain syystä änkyröidä.

Golds Gym
Golds Gym
12.1.2022 22:03
Vastaa...  Antti Tifa

Niinpä. Ja brasilialainen mies pumppasi lihaksiinsa öljyä ja muuttui hetkessä supermieheksi, eikä siinäkään mitään negatiivisia sivuvaikutuksia. Pelkkää voittoa.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.1.2022 15:47
Vastaa...  Golds Gym

Tämänkaltainen toiminta hipoo nerouden huippua. Mimmit varmaan pörrää kuumina noiden huippuälykkäitten muskelimiesten perässä.