Ei saanut sosiaalista massia, tuikkasi toimiston tuleen

Motalan kunnan sosiaalitoimistoon saapui viime vuoden joulukuussa nälkäinen afgaani. Nälkä oli sen verran kova, että mies vippasi muutaman tietokoneen ikkunasta ulos ja sytytti sosiaalikonttorin tuleen.

Parikymppinen yksintullut afgaanilapsi oli vierailulla Motalan sosiaalitoimistolla 8. joulukuuta. Tarkoitus oli saada suuret määrät sosiaalimassia. Kävi kuitenkin niin ikävästi, että toimintatonni muuttui suolarahoiksi. Ilkeä rasistinen sosiaalivirkailija ei ymmärtänyt afgaanin hätää eikä kirjoittanut kuin muutaman satasen shekin.

Afgaani raivostui silmittömästi. Hän vippasi ensitöikseen yhden tietokoneen ikkunasta ulos. Perään lähti tulostin. Palan painikkeeksi rikottiin muutamat ikkunat.

Seuraavaksi afgaani kaivoi tulitikut ja sytytti useita paloja sosiaalikonttorin käytävillä. Tuleen sytytettiin kaikkea mahdollista, mikä nyt saattaa palaa.

Paikalle saapuneet poliisit saivat afgaanin nopeasti rautoihin. Paikalla paloin kuitenkin sen verran kovaa, että kolme poliisia käväisi sairaalassa hengitettyään savua. Muuten palo saatiin nopeasti sammumaan eikä muita henkilövahinkoja tullut ja aineelliset vahingot jäivät noki- ja vesivahingoiksi.

Asiaa käsiteltiin nyt Linköpingin käräjäoikeudessa. Afgaani myöntää tapahtumien kulun oikeaksi, mutta kiistää rikoksen. Puolustuksen mukaan yksintullut oli nälissään eikä ruokaan ollut rahaa. Sosiaalitädin myöntämä kälyinen satanen ei paljon lohduttanut ja siitä suuttuminen.

Oikeus katsoi nyt, että tapahtuma oli kahden vuoden vankeuden arvoinen teko. Mies tuomittiin tuhopoltosta, vahingonteosta, laittomasta uhkauksesta, huumausainerikoksesta ja teräaserikoksesta. Mieheltä löytyi puukko taskusta kiinniottohetkellä.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ja kun talibanit ovat vallassa, niin tyyppi jää ruotsalaisten harmiksi. Näyttää siltä, että jorkki ei tyydy vähään, joten taitaa häntä itseäänkin tilanne harmittaa.

No, huumekauppa auttaa etenemään, kunhan vankilassa solmii oikeat kontaktit.

basso balalaikka

Paavo: Kiva lukea näistä 1000 ja yhden yön rikastuksista mutta huomasitkos, että olet kirjoittanut jutun kahteen kertaan peräkkäin ?

Paavo: Kiva lukea näistä 1000 ja yhden yön rikastuksista mutta huomasitkos, että olet kirjoittanut jutun kahteen kertaan peräkkäin ?

Isä Pilvinen

Kertaus on opintojen äiti

Kertaus on opintojen äiti

Jupi

Paavo taisi olla humalassa
Paavo taisi olla humalassa

Qroquius Kad

Eikös sinun pitänyt olla nenänvalkaisuviikoilla?

pöh

Väärä ketju taas anteeksi mutta en taida äänestää ketään näissä vaaleissa.
Näin pienessä maassa kolmet vaalit joissa kaikissa pyörii samat tyypit, ei kiitos.
Seuraavissa EK vaaleissa äänen saa Turtiaisen VKK.

terhomatti.hämeenkor

Turta on ihan tyhjänpäiväinen. Parempaan tulokseen pääsee, kun nakkaa paskat koko äänestykselle!

Qroquius Kad

Hyvä homma, jätä vaan äänestämättä.
Kunhan muistat, että viherkommunistit äänestävät kaikki takuuvarmasti, ja sinun äänesi on pois heitä vastaääntensä joukosta.

Ein Stein

Mietippä sitä, ei ole kvanttifysiikkaa.

Qroquius Kad

Tarkoitatko siis, että jos äänestäisit, äänestäisit viherkommunisteja?

black_danger_company

Ymmärtääkseni äärioikeisto ei halua tuhota Suomea kemuilla ja matuilla. Onko siiä jotain väärää, ettei se kelpaa sinulle?

Heh

Suoraa toimintaa että sosiaalitantat ummartavat raukkaa pientä kun panttaavat hänen rahojaan.Lisäähän näitä tarvitaan että pelastavat Ruotsin vajoamasta huonomman huoltosuhteen puolelle.

Kaitsu

Eikö tolle nälkäsilmälle olis nyt voinu joulukinkun antaa, kun kerran oli jo joulukuu??
Siinä sitä olis ollu pariksi päivää järsimistä, ei tosin halal mallia, mutta jos kerran hätä oli suuri, niin uhrauksia on tehtävä selvitäkseen.

black_danger_company

Mahtava idea! Harmaasuolattu joulukinkku ikäänkuin ennenaikaisena joululahjana olisi varmasti saanut afga-nistin rauhottumaan ja ymmärtämään kuinka kiitollinen saakaan olla päästyään Ruotsiin kinkkupöytien ääreen.

HAlinalle

Myös läskisoossi olisi hyvä vaihtoehto. Tai mammas grisköttbullar…

black_danger_company

”Mies tuomittiin tuhopoltosta, vahingonteosta, laittomasta uhkauksesta, huumausainerikoksesta ja teräaserikoksesta.”

Suurella menestyksellä viljelemäni nimitys afga-nistit näiden veijareiden tapauksessa ei enempää perusteluja kaipaa.

Muslim Power

Antakaa MEIDÄN rahat!!!!!! Mäki halu turvapaka!!!!! Mäki halu turvapaka!!!!!! Olen 17, voin todistaa sen!!!!

Moktar

Älkää pojat viitsikö öyhöttää taas pää punaisen. Ettehän te tiedä asioista mitään. Maahanmuutossa on Suomenkin tulevaisuus ja itse olen professoritason tutkija.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17260901/postimerkki-suomenlippu#comment-112227108
Omalla kuvalla ja nimelläni johdan maahanmuuttopalstaa, en puskapetterinä kirjoita kuten te maahanmuuttovastaiset muut. Huutonaurua vartti ja Pasila, Porilaisen marssi. 😉

Tomppa

Missä mielikuvituskorkeakoulussa vaikutat? Taitaa olla ihan oma luomuksesi?Professoritason tutkija, lol.

Suomi Finland

Tänne tulee porukkaa, joita omien maidensa puolustaminen ei juuri kiinnosta. Jos ryssä hyökkää, niin sellaisen porukan puolustaminen ei juuri suomalaisia sotilaita kiinnosta.

Maahanmuutossa voi olla tulevaisuus, mutta millainen tulevaisuus? Ei ainakaan hyvä sellainen. Jos niiden kotimaiden teknistaloudellista tilaa tarkastelee, niin siinä se tulevaisuus näkyy.

K J

Suosittelenpa Teitä arvon professori tutustumaan matujen rikolliseen alamaailmaan paremmin.

Tämäkin nuori lapsonen olisi päässyt muuttamaan sosiaalikruununsa huumeiksi ja jatkanut saamaansa ainetta tuplaten rahansa.
Sillä olisi saanut gangsta-rispektiä valkoisilta suvakeilta ja päässyt ehkä myöhemmin ostamaan aseen (vaikkakin jonkun kerran käytetyn).
Ase on status.

Kannattaa hahmottaa tilannetta eri kulmista ja kulttuureista Euroopassa.
Esim. Ranskan ja Saksan maturikollisuutta tutkimalla löytää paljon yhtymäkohtia tähän(kin) keissiin.

Terveisin: Suomessa vastaavaa ilmiötä Suomessa tutkinut ex-kriminaali MD.

Qroquius Kad

MD eli lääketieteen tohtori, latinaksi medicinae doctor?

K J

Jep. Tutkinto vain puuttuu. : – )

Risto Jääskeläinen

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Leipäähän luvattiin kahdeksi vuodeksi.

(Asiahan ei minulle oikeastaan juuri kuulu, mutta teksti näyttäisi toistuvan, niin että juttu on suurinpiirtein tuplapitkä. Ehkä se on ollut tarkoituskin?)

Qroquius Kad

Ehkäpä todennäköisemmin jokin näppihäiriö?

Moonman

Suomen sossuissa, tai nykyisissä keloissa on aina univormupukuinen vartija estämässä ilmeisesti juuri tällaista tunteen paloa jos rahat jäävät joltain saamatta. Miten ihmeessä ruotsissa ei ole, vaikka siellä on näitä tapauksia varmaan 4 kertaa enemmän

Ohmygod

Vartija sossun ovella kertoisi ennakkoluuloista, mikä aiheuttaisi stressiä avun hakijalle.
Ruotsille tulee halvemmaksi korjata muutaman riehujan jäljet, kuin maksaa vartijain palkat jokaiseen sossukonttoriin.

Waltsu

Ongelmana on, että jos siellä olisi kantaruotsalainen vartija, se olisi rasismia. Jos taas siellä olisi afgaani, somali ja muita vastaavia vartijoita, (joka kansallisuudelle omansa) ne yhtyisivät riehuntaan.

Arvailua vain

Muistanko väärin, mutta eikös paremman uskon edustajilla ollut joskus tapana sytyttää itsensä tuleen? Mitäs siinä tekisit, kun pyllistelijä on ns ” liekeissä ” ? Onko ne jotenkin luopuneet tästä?

Qroquius Kad

Ovathan ne Rauhanuskonnon edustajatkin sitä harrastaneet, joskin se on ollut enimmäkseen itäisempien kulttuurien ilmiö:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_self-immolations

Mars Afganistaniin!

Miten olis jo lähetettäis kaikki afgaanit Putelle ikäänkuin hyväntahdoneleenä?

Olisi hyvä jos Ryssä hyökkäisi taas Afganistaniin niin saisivat ryssät muuta tekemistä ja talibaanit myös.

Qroquius Kad

Siinä Afganistanin ja Ryssän välissä on nykyään pari maata tiellä, mm. Kazakstan:

https://en.wikipedia.org/wiki/Afghanistan#/media/File:Afghanistan_(orthographic_projection).svg

Orakin poika Harak

No nyt on ollut apeat verhot ja pahaa puuroa.
Antaako ne sieltä sossusta käteistä/saldoa tilille, vai maksusitoumuksia ruokakauppaan tms.?
Olen itse ollut joskus ruokakaupan jonossa ja joltain pottunokalta on kassa ottanut ostoksista oluet pois kun asiakkaalla on ollut jokin A4-paperilappu ostosten maksuksi (oletan maksusitoumus).

K J

Kyllä se on juurikin se maksusitoumus.

Olen ennenkin kertonut tästä, mutta näimme veljeni kanssa kun lauma ananaksia osti maksusitoumuksella autostereo-sarjan. Ihmeteltiin, että miten voi saada sitoumuksen sellaiseen ja että silloinhan niillä pitää olla autokin (sekä ajokortti).

Sittemmin olen nähnyt että ne maksavat jollain vihreällä kortilla ostoksensa ja veikkaukset esim. ruokakaupoissa.

Ehkä niitä nolottaa joku A4-maksusitoumus, millaisia joillain suomalaisilla normaaleilla ihmisillä on. Heitähän ei varmasti nolota.

Mutta havaintojeni perusteella laumakäyttäytyminen on johtanut tähän. Uhataan polttaa nsanojen Kela, missä on nsanoilla vartijoiden huomioliivit päällä ja minkä tuomalla auktoriteetilla poistetaan paikasta väärään Kelaan eksyneet suomalaiset asumistuenhakijat.

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Qroquius Kad

Se vihreä kortti lienee se kuuluisa Kela Gold.

X

Nälkiintynyt lapsiraukka, niin aliravittu ettei jaksanut edes raiskata ketään.

X
.....

Allahu Akbar! Vähemmästin vihastuu!

Jaska

Nyt on nälkä kuitattu pariks vuodeks. Vankilan sapuskat mitä parhaimpia