Venäjä suunnittelee “Mainilan laukauksia” Ukrainaan?

Yhdysvaltaisen CNN:n mukaan Yhdysvalloilla on salaista tietoa, jotka viittaavat siihen, että Venäjä suunnittelee Ukrainan suuntaan “Mainilan laukauksia”.

Tiedot viittaavat siihen, että Venäjän puolella Ukrainan rajalla on erikoispalvelun joukkoja, jotka valmistelevat provokaatioita, jotta Venäjä saa tekosyyn hyökkäykselle. Nämä joukot on koulutettu kaupunkisodankäyntiin. Lisäksi niillä on valmius iskeä ikään kuin omia joukkoja vastaan, josta sitten syytetään Ukrainaa.

Myös Ukrainan puolustusministeriöstä on kerrottu, tällaisiin toimiin on viitteitä.

Tarkkaa ajankohtaa toimille ei tiedetä, mutta sen arvellaan ajoittuvan tammikuun puolivälin ja helmikuun puolivälin aikajaksolle.

Perjantaipäivän aikana Ukrainan hallituksen sivuille on tehty suuri hakkerioperaatio ja sivut ovat alhaalla. Tämä on vaikuttanut moniin Ukraina Euroopassa olevien lähetystöjen sivuille. Ukraina ei ole suoraan sanonut, että hakkeri-iskun takana on Venäjä, mutta siihen suuntaan lausunnot viittaavat.

Subscribe
Notify of
guest
70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ukraina tekee Venäjää vastaan yllätyshyökkäykseen tarkoituksena vallata Moskova ja piirittää Stalingrad.

Johon tuolle nauraa naapurin maahanmuuttajatkin.

Perimmäisenä tavoitteena Ukrainan joukoilla lienee Tyynen valtameren rannikko ja suur-Ukraina.

Venäläiset pakotetaan rikollisten natsien suunnitelmissa syömään hernekeittoa ja piereskelemään kaasuputket täyteen kaasua.

Fixit!

CNN jne, nuo tieteellisen luotettavat uutislähteet…. hohhoijaa!

Suomi Finland

Ihan sama mitä CNN sanoo. Jos tulee sota, me kaikki näemme miten se alkaa. Jos Ukraina ampuu Venäjän joukkoja, niin sellaista kuviota ei usko kukaan. Varsinkaan, jos Venäjä tämän jälkeen välittömästi aloittaa ‘puolustuksellisen’ kostohyökkäyksen.

Ihan niin joku uskoisi sen, että Suomi oli se, joka kuvitteli valtaavansa Venäjän 1939 ja ajatteli paukutella Venäjän puolelle kokeillakseen, että olisiko suomipojan tykistökeskitys tehokkaampi kuin Brittien Sommessa 1915.

Vaan ei Ruotsissa

Ukraina on samanlainen maa kuin Suomi siinä että Venäjänystäviä löytyy melko paljon kansan keskuudessa.

Qroquius Kad

Ukrainassa ryssänmieliset ovat keskittyneet lähinnä itäosiin, jotka ovatkin nyt Ryssän valtaamia.
Suomessa ryssänmieliset ovat soluttautuneet kautta yhteiskunnan toivomaan, että Ryssä valtaisi Suomen.

rellinen

Neuvostoliiton alkuvuosina ukrainaan järjestettiin nälänhätä jonka tarkoituksena oli murskata ukrainan kansa. Itäosia “puhdistettiin” ukrainalaisista ja tilalle tuotiin ryssiä. Ukrainan itäosien venäläisväestö on siis peruja ukrainalaisten kansanmurhaan ja venäläistämiseen liityvästä operaatiosta.

Tehdään VAIHTOKAUPPA

Tehdään vaihtokauppa:

Ruotsi vie matut ja ryssänrakastajat Suomeen ja hakee sieltä pois
SUOMALAISET jotka eivät halua jäädä Ryssvihervassarikepukokkelimatukemuloimaan!

rellinen

Ukraina, maa jonka armeijaa makuutettiin varuskunnissa kunnes ryssä taisteluitta saavutti tavoitteensa ja sai haluamansa maa-alueet, sekä tarvitsemansa “sodan”. Hyvin on ryssällä pullat uunissa. Maa fsb:n kontrollissa.
Enpä ihmettelisi mikäli suomessakin asiat olisivat suomen kannalta niin huonosti.
Mainilan laukauksetkin toteutuisivat nykyisellään suomalaisten kotidesanttien toimesta.
Saapas nähdä.

Suomi Finland

Tuomioja nakkaa rauhanmerkkifrisbeen Venäjän puolelle, niin siitä on hyvä aloittaa.

mike lake

Ei taida mennä tämä lavastus läpi maailmalla ja varmaan siihen harva Venäläinenkään uskoo jos näin tapahtuisi.

Sellaista

Kyllähän tämä vähän ihmetyttää, kuka Venäjälle haluaisi hyökätä. Eihän siellä ole kuin metsää enimmäkseen ja huonossa kunnossa olevia kaupunkeja.

pah

“Eihän siellä ole kuin metsää enimmäkseen ja huonossa kunnossa olevia kaupunkeja.”

Niinpä. Ei tosiaan vaikuta “lännen” kannalta kovin hyvältä vaihtokaupalta se että sodan syttyessä Venäjä pommittaisi Euroopan ja Amerikan mantereiden suuret kaupungit rakennuksineen kivikaudelle ja saisi vastaavasti ilmaisen purkupommituksen omille jo valmiiksi purkukunnossa olevien kaupunkiensa rakennuksille.

Hankala rasti. Toivottavasti järki ja maltti voittaisi ja Natoa hyppyyttävä Kasaarimafia tajuaisi että itse-asiassa sillä itsellään on tässä kaupassa enemmän hävittävää. Ei voi kuin ihmetellä että lännen nuorilla naiiveilla johtajilla on otsaa hivuttautua Venäjän rosvoamille apajille. Ennen naapuria sentään kunnioitettiin sen verran ettei kenellekkään tullut mieleenkään survoutua liian lähelle.

Qroquius Kad

Ei ole Ryssällä muskelia pommittaa Eurooppaa kivikaudelle, vaikka suomalaiskommunistit niin märissä unissaa fantasioivatkin.

rellinen

Siksipä käyttääkin kivikautisia kaksijalkaisia pommeja, joille suvakkidesantit pitelevät oveja auki.

Qroquius Kad

Se on sitä hybridisellaista se!

X

Mitäs täällä sitten metsiä ja kohtuukuntoisia kaupunkeja, mutta kellään ei ole varaa asua oikein kummassakaan.

Ne sääret

Ei siellä mitään sotaa tule. Tai jos tulee, niin otamme vastaan 150 000 maahanmuuttajaa Ukrainasta. Etusijassa naisia. He ovat hätää kärsiviä. Eli käännetään koko homma päinvastaiseksi. löytyykö samaa marssia unelmasta tai löytyykö samaa tik Tok menoa silloin, kun tuleekin karvaisten mussukoiden sijaan naisia. Joiden rinnalla suomalainen siiderivalas suorastaan häpeää.

saakeli

Olet oikeassa, Ukrainassa on kauniita naisia,rumia miehiä ja vittumaisen korruptuneita poliiseja. Rumat miehet eivät kuitenkaan kauaa katselisi sellaista joutomiesten kekkulointia, mitä täällä meillä Suomessa on totuttu pitämään kulttuurin rikastumisena.

Japa

……ja joista iso määrä sijoitetaan Ouluun jossa ryhtyvät ahdistelemaan seksuaalisesti oululaisia vanhempia miehiä.

Rasistiset sääret

Jep. Ja joku vihervassuri kokeilisi korkeinta oikeutta myöten.

mitä vielä

Oulu on erinomainen sijoituspaikka joutomiehelle:

  • päiväkotivierailut
  • peruskoulun päästötodistus ylästeelta jopa vuodessa
  • asunto keskustasta discojen kupeesta
  • lohtupillua maisteristason rouvilta, jos koti-ikävä paskastaniin yllättää
  • laaja ystäväverkosto kettutytöistä tanhunorsuihin
  • yksityiset, ilmaiset, nopeat lääkäripalvelut, hammashoito
  • taskurahaa KELA -ja disco -rahan päälle pikaruokalähettinä, jos työnteko sattuisi kiinnostamaan
  • maahanmuuttoystävällinen poliisi ja paikallislehdistö

Voiko jokin muu kaupunki pistää paremmaksi?

pah

“laaja ystäväverkosto kettutytöistä tanhunorsuihin” 😂

maisteri

espoo

MattiS

Voit uskoa että jos tänne alkaisi valumaan Ukrainasta tuhansia nuoria naisia pakolaisena, niin nuo suvakit olisivat seisomassa rajalla muurina. Myös suvakkiäijät, koska heitä kiinnostaa lähinnä ananastukat ja suvakkiämmien miellyttäminen.

No, jos Ukrainassa jyrähtää niin toivotan mahdollisimman monta nuorta ukrainalaista naista kotiini turvaan. Voi tosin olla ettei tyttöystävä olisi mielissään. Kauhean suvaitsematon.

Lucky Luke

Puola on ottanut yli miljoona ukrainalaista pakolaista/siirtolaista tämän “kriisin” aikana maahansa. Ystävä Puolasta tietää tilanteet siellä paremmin kuin mikään muu paskamedia lännessä.

Hyvät naapurit

Juu. Naapuri pariskunta on puolasta. Komppaan kommentiasi. Roskamedia on roskamedia.

rellinen

Suomalaisille rumppumaha äijille kyllä pitäs riittää aitosuomalaiset persejalaka akat. Jos ei riitä niin olokoot iliman.

Qroquius Kad

No niinhän me juur ollaan ilman, nääs kun nää meitin persjalka-akat on ruvennu korvaan meitin tolla Mustalla Makkaralla nääs.

marko

CNN kertoi, että tämmöstä ja tämmöstä tapahtui 😀

Rakanokka

Jep, samaa mietin, että kylläpä CNN:n kertomukset kelpaavat nyt monille ilman lähdekritiikkiä, vaan silloin ei kelvannut kun CNN kertoi Trumpin pöljäilyistä.

Qroquius Kad

CNN:n Trump-uutisointi oli niin läpinäkyvän valheellista, etteivät siihen uskoneet edes suomalaiset kommunistit, vaikka valehtelivat uskovansa.
Tuo voisi sen sijaan pitää paikkansa;
julkaiseehan CNN urheilutuloksiakin oikein.

juhaII

CNN on Yhdysvaltain päämedia, mitä kaikkinaiseen valehtelun taitoon ja vääristelyyn tulee. CNN:n katsojaluvut ovat romahtaneet vm. syistä, sillä muut kuin äärimmäiset demokraatit ja erilaiset “vähemmistöryhmät” ahmivat mieleistään tuotantoa. Tyypillisesti pääasiana on Venäjän haukkuminen, “rasismista” keuhkoaminen, “valkoisen miehen ylivalta” ja äärioikeisto. Jos kuulostaa tutulta? Johtuu se siitä, että suomen valtamedia ostaa CNN:n uutistuotannon.Ukrainan kriisin pääsyylliset ovat EU ja Yhdysvaltain Barak Obaman hallinnon vehkeily Ukrainan saamiseksi EU:hun ja NATO:on ja näin lähelle Venäjää sekä Mustalle Merelle. Mikään suurvalta ei voi sietää edellistä (Kuuban ohjuskriisi v. 1962) kuten ei USA:kaan voinut hyväksyä. Venäjä olisi hullu ellei se olisi mitenkään reagoinut.

juhaII

Ukraina on itse pelkkä pelinappula suurvaltojen valtapolitiikassa kuten Suomikin, joka vastoin sen oman kansan enemmistön tahtoa ollaan hivuttamassa NATO:on jäseneksi aivan kuten kävi EU:nkin kohdalla ja varsinkin Euroon liittymisen osalta. Poliittinen eliitti salavihkaa ja ylimielisen uhmakkaasti jälleen kerran ohittaa kansan kysymättä edes mitään mielipidettä Suomen täydellisen turvallisuuspoliittisen aseman muuttamiseksi Yhdysvaltain ja NATO:n kuivalla maalla olevaksi lentotukialukseksi. Suomi saa vain ensimmäiset pommit niskaansa, jotka se itse tilasi ja nk. “liittolaiset” korkeinttaan pudottavat omat pomminsa niskaamme tai sitten eivät nakkaa paskaakaan Suomen kohtalosta. Suomen geopoliittinen asema ei ole muuttunut yhtään eikä se, että tulemme olemaan jälleen kerran YKSIN!!!

Huolestunut

Erittäin hyvä näkemys asiaan sinun puolesta. Kommentoin toisessa jutussa saman tyyliin että meistä tulee välivyöhyke eli no mans land jos neutraliuudestamme luovutaan. Tietenkin mua pidettiin ryssämielisenä, kun en Natoon liittymistä puolustanut. Pointti on minun mielestä se että pidetään käsin hampain kiinni suvereeniteetistamme viimeisen asti, aika sitten näyttää miten käy jos asiat kärjistyy. En todellakaan kumartele Puttea kohti koska ryssä on ryssä, tiedätte vanhan sanonnan. Mutta, ei Natokaan ole yhtään sen parempi kun käy kolkuuttamassa ovea itään päin elikkä konfliktihaluisuus on aivan samanlainen sieltäpäin. Elän toivossa että en joudu opettelemaan uudellen tykistön tulenjohdon viestimiehen toimintaa, kotiuduin -92 armeijasta joten en usko että huolitaan mutta kummiskin!

Qroquius Kad

Minähän se olin, joka sinua ryssämieliseksi nimitteli. Pahoittelen, ei olisi pitänyt vain siksi että oltiin eri mieltä.

Asia kuitenkin on ja pysyy siten, että minä näen Suomen tulevan valtiollisen turvallisuuden olevan mahdollinen vain voimakkailla liittolaisilla, tarkoittaa NATO.
Jos jäämme katsomaan, miten käy, meille voi käydä kylmästi.

Olemme suunnilleen samanikäisiä. Ei meitä haeta enää kuin tuulimyllyn lämmittäjiksi jos sotaan jouduttaisiin.
Mutta siihen sotaan joudutaan vain, jos Suomi on yksin Venäjän uuden viholliskuvan luomisen kohteena.

Huolestunut

Okei no hätä, meillä on eri näkemys asiaan mutta uskon sydämmeni pohjalta että me molemmat seistään Suomineidon takana tarpeen tullen.
Niin kuin kaikkien pitäisi…mutta näin ei valitettavasti ole enään.

rellinen

Tarkoitatko fsb obamaa? Tuhosuvakismin kremliin johtavaa jälkijotosta peitellen.

Destination Gotland

Ruotsi on aloittanut Gotlannin militärisoinnin, armeijakonvoj ajaa Nynäsvägeniä Tukholmasta etelään, kohti Nynäshamnia:

https://www.svt.se/nyheter/militarkonvoj

pah

Joo,o. Näissä ruotsalaista setalippuja heiluttavissa transuissa sitä riittääkin Venäjällä ihmettelemistä.

Veikkaan että Usan ja Naton BLM- henkisillä pojilla on myöskin näin Woke-aikana paljon tärkeämpiäkin kiireitä kuin miettiä mitä joillekkin pohjolan natseille tehdään. Natoon ei liian valkoisilla Natseilla ainakaan ole asiaa.

Näiden kynsiään viilavien sperm@pers€hintt@reiden ja dementoituneen pissapöksybidenin poliittisella Woketustuella hölmölän kannattaakin haastaa Venäjälle riitaa ja hypätä ensimmäisenä tuleen.

Katsotaan vaan niin Ruotsi jatkaa kynsiensä viilaamista ja pöyristelyä. Jos hyvä tsäkä on niin kauppaavat meille, tänne heidän jumalan hylkäämällä miinakentällään asuville suomimoukille rautamalmia uusia aseita varten. Markkinahintaan tottakai.

Lucky Luke

PT-Media kujalla ja unessa. Jos joku laukoo Mainilan 2.0 ni se on NATO tai joku muu älykääpiö siitä sisäsiittolasta tai media vaan harhaisissa unelmissa kirjoittelee houreita.

Qroquius Kad

Sitähän ne suomalsikommunistit fantasioivat märissä unissaan.

FAKTA / järjenääni

Venäjän johto kärsii testosteroni vakavasta puutteesta!

Siksi ovat niin äkäisiä ja uhittelevia.

Kun testo laskee vanhemmiten ja niillä joilla on ollut ja on valtaa, niin seuraukset ovat ilmeiset.

Uhittelua ja toisten vähättelyä, vaikka odd:sit olisivat vastaan.

Ratkaisu ongelmaan on, että toimitamme Venäjän duumaan ja Putinille ja hänen lähipiirilleen testosteroini laastareita, jotta homma uhittelu rauhoittuu, kun testotasot palaavat normaaliksi.

Asian voi helposti myydä Venäjän päätöksistä vastaavalle segmentille (kaikkia koskee ylläoleva ikään liittyvä tosia-asia), että testo hoitojen jälkeen myös se kanki nousee paremmin, ettei enää tarvitse uhittelemalla näyttää omaa maskuliinisuuttaan.

Makuuhuone riittää.

piccolo

Paavon kannattaisi pysyä noissa (hohhoijaa) iänikuisissa pakolaisten touhuissa, ja jättää pois kaikki muu, jotta ei tee itsestään entistäkin Paavompaa. Tosin ymmärrän, että ikääkin taitaa jo olla ja uuden oppiminen voi olla vaikeaa kun maailma muuttuu vauhdilla. Tee muutama camping-kokkaus puolivalmisteista trangi-keittimellä, niin vanhat nuoleskelijatkin voi kommentoida. Myös kuvitteelliset kakolan touhut voi lisätä katselukertoja. Onnea!

X

Sinähän Päällikkö olet, oikea Ylipäällikkö.

piccolo

ensimmäinen karvakorva jo ehti puolustuslinjaan. hauskoja trangi-keitoksia. muista antaa kymppi paavon kassaan,

X

Karvakorva?

Qroquius Kad

Nalkuttajan nimimerkistäkin voi päätellä hänen olevan märkäkorva.

Colin Powell

Onkohan tämä samasta lähteestä kun Colin Powellin todisteena ollut hiekka lasiputkilossa jolla todistettiin Irakin kemialliset aseet?

pöh

Mä näen asian niin että kaikki suurvallat suunnittelee sotaa, nato ei ole siinä myöskään mikään sivullinen, mutta Suomen rooli ei ole hyvä, oli natossa tai ei niin Suomelle ei hyvin käy.
Kiina, usa, venäjä, iran, p-korea jne jne.

pöh

Kun tässä nyt väkisin ollaan venäjän naapurissa, eikä tästä pystytä mihinkään siirtymään, niin pitäs olla mahdollisuuksien mukaan väleissä. Ei se tarkoita että pitäs hyväksyä kaikki mitä venäjällä tapahtuu tai venäjä tekee, mutta kuinka moni teistä menis aukomaan päätään jollekin tuhatkiloselle ukolle kadulla? sitä meidän poliitikot näkyy tekevän tällä hetkellä, ja siitä ei hyvä seuraa.

Pdröönarekuskina

Se on ihan sama mitä joku CNN kertoo. Me itse aavistamme, tajuamme, tiedämme asioista enemmän kuin amerikkalainen media rapakon takana.

Kuis nyh sattuikaan on neljän ruotsalaisen ydinvoimalan yläpuolella nähty droneja, samanaikaisesti. Jopa paikalle soitettu poliisipartiokin näki ja drone oli niin suuri ettei ollut kovasta tuulesta moksiskaan (kaikki mediat kertovat tästä tänään).

Qroquius Kad

Tuotahan se Ryssä haluaa, ehdotonta alistumista. Virolaiset eivät halua, ja kuuluvat länsidemokratioiden puolustusliitto NATOon.
Nyt maassa on USAlaisia NATO-joukkoja oitämässä Ryssän vain voimattomana ärhentelemässä.

Suomalaiskommunistit haluavat alistua Ryssälle ja nostaa hameenhelmaa, että Karhu saa tyydyttää tarpeitaan. Tulevathan ne suomalaiskommunsitin omatkin tarpeet tyydytettyä.

Sitä minä en ymmärrä, miksi ne suomalaiskommunistit eivät mene Ryssänmaalle panettamaan itseään?

Suomi goes Mental

Se on sääli etteivät monet SUOMALAISET tällä palstalla pysty KESKUSTELEMAAN asioista muuttumatta aggressiivisiksi, halveksuviksi, uhkaaviksi ja ylipäätänsä veemäisiksi toista kommentoijaa kohtaan.

Mikä teitä vaivaa? HUONO ITSETUNTO? Ette voi hyväksyä muiden mielipiteitä vaan ne pitää lytätä ilkeästi, tehdä naurunalaisiksi ja jopa uhkailla kirjoittajaa.

Qroquius Kad

Olet kyllä aivan oikeassa. Ei pitäisi provosoitua, vaikka provosoidaan.
Tämä asia vain on niin tunteisiin käypä, että harkinta passaa jäämään vähän lapsipuolen asemaan kuohahdusten tieltä.

Puolueeton

Mitä olivat Mainilan laukaukset? Olivatko ne syy ryhtyä sotaan vai jotain muuta?
Minun tulkintani on toinen kuin silloisen Suomen hallituksen. Laukaukset olivat viimeinen keino saada aikaan sopimukset Leningradin turvaamiseksi lännen (Saksan) hyökkäykseltä Suomen kautta.
Suomen typerät poliitikot olivat katkaisseet neuvottelut alueluovutuksista sekä sellun myynnistä ja käyttivät sanoja “neuvottelut katkesivat”. Kun asia oli NLlle tärkeä, eikä suurvalta voinut alistua pienen naapurin määräyksiin, oli pyrkimyksiä tavoitteisiin jotenkin jatkettava. Suomalaisten joukossa taisi olla vain kaksi järkevää, Mannerhein ja Paasikivi, jotka aavistivat sodan alun. Mutta heillä ei ollut riittävää valtaa määrätä jatkosta.

KLK

Jo silloinhan Neuvostoliitto yritti aluevaihtojen lisäksi saada aikaan myös “YYA-sopimuksen”: “Mikäli Suomi tai Neuvostoliitto joutuu Suomen alueen kautta tapahtuvan sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi Saksan tai jonkin sen kanssa liitossa olevan valtion taholta, tulee Suomi taistelemaan torjuakseen hyökkäyksen.” Sellainen sopimushan sitten monta vuotta myöhemmin tehtiinkin, mutta vasta kun sitä ei enää olisi tarvittu, ainakaan Saksan varalta. Sitä sopimusta tehtäessähän Saksa oli vielä sodan voittajavaltojen miehitysvallan alaisena eikä kumpaakaan Saksaa ollut valtiona vielä perustettu. Mutta sillä välin Suomi oli kerran jo päästänytkin saksalaiset maahan valmistelemaan hyökkäystä Neuvostoliittoon, yrittämättäkään torjua saksalaisten maahantuloa tai hyökkäystä.

Historia opettaa

Saksa ja Neuvostoliitto olivat liittolaisia elokuusta 1939 aina operaatio Barbarossaan v. 1941. Niiden yhteinen hyökkäys Puolaan aloitti toisen maailmansodan.
Molotov-Ribbentrop-sopimuksen etupiirijaon mukaisesti Suomi ja Baltian maat kuuluivat Neuvostoliitolle ja se sai tehdä niiden kanssa miten tahtoi.
Baltian maat antoivat periksi Neuvostoliiton vaatimuksille syksyllä 1939 ja seuraavana vuonna ne liitettiin Neuvostoliittoon. Viron johto, diktaattori Päts ja puolustusvoimien ylipäällikkö Laidoner tuomitsivat kovin sanoin Suomen puolustautumisen talvisodassa.
Viron tukikohtia käytettiin puna-armeijan pommituslentoihin Suomeen, satamia punalippuisen laivaston tukeutumiseen jne.

Opin sauna autuas ai

Martti Turtolan kirja Kenraali Johan Laidoner ja Viron tasavallan tuho 1939-1940 tarjoaa erinomaisen kuvauksen Viron johdon toiminnasta tuohon aikaan.

puolueeton

Saksa ei aloittanut sotaa vaan Englanti ja Ranska julistivat sodan Saksaa vastaan, siis aloittivat 2. MS. Historiaa pitäisi tulkita tapahtumien mukaan eikä politiikan. Puola kiusasi maansa etnisiä saksalaisia sodan julistajien neuvomina, siinä konfliktin syy.

rellinen

Päts on myöhemmin paljastunut ryssän vaikuttaja-agentiksi. Montako lie jäänyt paljastumatta.

Qroquius Kad

Mikäli näin oli, Pätsin katoaminen neuvostopätsiin oli hänelle aivan oikein.

Malli Cajander

Mannerheim oli valmis suostumaan jonkinlaiseen vastaantuloon Neuvostoliiton vaatimuksille. Sotaa hän piti väistämättömänä, mutta katsoi Suomen puolustuksen materiaalisen valmiuden täysin riittämättömäksi. Hän halusi saada ajanvoittoa välttämättömien hankintojen toteuttamiseksi ennen sotaa.

rellinen

Viron silloista tietäkö ja surkeaa kohtaloako hmm. “puolueeton” kannattaa?

m1xa

CNN ja nimettömät lähteet…
Ihan kuin ois kuullut näitä ennenkin jenkkien suunnalta. Luotto 0%.

Nikke

Tuo kartta ensinnäkin on väärin, Krimin niemimaa kuuluu nykyään Venäjään. Sellaista se on tämä sotapropakanda.

Justus

Näinpä. Miksei muuten ole laitettu Kaliningradia Saksaan kuuluvaksi Köningbergiksi, tai Karjalan kannasta kuuluvaksi Suomen alueeseen??

Lallukka

Pornoa se pelkopornokin kai on… CNN.änäriin en luottaisi sekunnin sadasosaakaan.

Tokkopa

Siis juutalaiset pankkiirit tekevätkaikkensa aloittaakseen sotia! Ei mikään hemmetin venäjä! Oletko paavo tosiaan noin juntti ettet ymmärrä! Juutalainen kontrolloi venäjää samalla lailla kuin länttä!

Qroquius Kad

Näin ollen veli P.T.Kangas kontrolloi sekä venäjää että länttä!
Oi voi, olisittepa niin mahtavia, että kontrolloisitte myös Venäjää ja Länttä;
silloinhan meille kaikille vallitsisi maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

Eikä balettihameita

Gotlannissa ei ainakaan vielä näkynyt yhtään kynsiään viilaavaa sotilasta:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/regementschefen-efter-forstarkningen-sover-ganska-gott-pa-natterna