Keski-Euroopassa liki mahdotonta elää ilman rokotepassia

Joissakin Keski-Euroopan maissa on astunut voimaan kovanpuoleisia koronaan liittyviä rajoituksia. Esimerkiksi Saksassa ilman rokotepassia ei käytännössä voi enää elää.

Saksassa ravintoloihin pääsee vain kolmen rokotuksen ottaneet tai kahden, jos on esittää päälle negatiivinen testitulos. Eniten ihmetyttää se, että myös julkisissa kulkuvälineissä, kuten metroissa ja kaupunkibusseissa vaaditaan niin ikään rokotepassin käyttöä.

Julkisissa kulkuvälineissä on liikennelaitoksen omat valvojat, jotka valvovat todistuksia. Juna-asemilla ja suurimmilla bussipysäkeillä on valvojat ja junissa liikkuu vielä erikseen ei lipuntarkastajat, vaan rokotepassin tarkastajat. Myös poliisin kerrotaan tekevän isoja joukkokontrolleja julkisiin kulkuvälineisiin.

Julkisissa vaaditaan myös FFP2-maskin käyttöä. Jos kulkee maskitta, saa 50 euroa sakkoa. Saman sakon saa myös jos liikkuu kulkuvälineillä ilman rokotepassia. Rokottamaton saa ylipäätään tavata vain kahta henkilöä yhtäaikaa.

Ranskassa sama homma. Ilman rokotepassia ihminen ei pääse käytännössä mihinkään. Edes negatiivinen testitulos ei avaa rokottamattomille ovia. Julkiset, kahvilat ja jopa ruokakaupat vaativat koronapassia, kauppaan tosin pääsee negatiivisella tuloksella. Mutta mihinkään muualle rokotepassiton ei sitten pääsekään.

Ruotsi taitaa tällä hetkellä olla ainoa Euroopan maa, jossa rokotepassia ei nähdä ratkaisuna yhtään mihinkään.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Ensi vuonna tähän aikaan körinä on puoliksi unohdettu paha uni, mutta ilmastopassi on sitäkin vilkkaammassa käytössä;
kas,ilmastopassi kun on nyt lanseerattu käyttöön odottamaan varsinaista tarkoitustaan.

Valitettavaa

on se että, ensi vuonna korona alkaa olla menneen talven lumia, mutta monilla on silti vielä se sakko maksamatta ja odottaa muuntoa vankeudeksi.

Lakia tuskin tullaan muuttamaan takautuvasti, vaan nuhan vuoksi tullaan vangitsemaan.

Särmääjä

Keski-Euroopan maissa tarvittaisiin kyllä jotakin mielenterveyspassia tai exit-ohjelmaa politiikoille irrottatumaan tosta typerästä ja sairaasta koronafanatismistansa. Noi samat maat jauho matuvyöryjen aikaan kuinka mitään tai ketään ei voi rajottaa ja nyt ei voi varmaan julkiseen vessankaan mennä ettei siellä ole joku saatanan passintarkastaja ovella.

Punikit on sontaa

Sitä se kulttuurimarxismi tekee.

Sherlokki suvakko

Ennenaikaan Neuvostoliitossa oli mummelit jakamassa vessaan menijöille paskapaeria ovilla. Pörinäpassi nykyään olis paskalle mennessä ihan tarpeellinen väline. Ei sitä äänten sinfoniaa kestä Erkkikää.

Jabadabaduu

Kyseessä on New World Order! Tällä ei oo mitään tekemistä terveyden kanssa, vaan ajetaan uuteen maailman järjestykseen, lue Ilmestyskirja ja pedon merkki! Jopa Kiuru sanoi puheessaan, että tätä on valmisteltu vuosia, eikä liity nykyiseen tautitilanteeseen. Se on menoa nyt, pyydä Jeesus avuksi!

Qroquius Kad

Sekä heprealaisten Jahve, kanaanilaisten Baal sekä egyptiläisten Osiris;
heidän yhteinen nimensä, vääriltä salattu on siis Jah-Bul-On.

Suomi Finland

Eipä sitä apua ole maailmassa juuri näkynyt, vaikka sitä on pyydetty uskovaisten toimesta jo pari tuhatta vuotta.

Ihan sama vaikka lukisi Mustanaamiota. Eri tarina vaan.

Kärsivällisyyttä

Johtunee ihmiskunnan ”kehityksen” kusisen hitaasta tahdista. Mutta kunhan klopaali digitalisaatio ja tulossa oleva sosiaalisen pisteytyksen passi saadaan kunnolla toimintaan, kyllä se merkki sieltä lopulta tulee. Eikä siinä enää auta edes Käteinen, koska sille annetaan niskalaukaus klopalistipaskaeliitin haaveiden mukaisesti. Enkä nyt puhu Jykästä.

Puolueeton

Kulttuurit ovat kehittyneet nopeastikin. Se on tyypillistä kulttuureille. Länsimainen kultuuri alkoi kehittya 1600 luvulla tieteellisen tutkimuksen edistyessä. 1900 luvun alussa läntinen kulttuuri hallitsi suurta osaa maapalloa ja sotavoimistä 90%. 1950 kulttuuri alkoi sammua ja tuskin sitä on enää olemassa 2100. Luonnottomuudet ja uskomukset kasvavat vauhdilla. Uskomuksiin perustuen halvan ja tärkeän energian käyttö on loppumassa, mikä johtaa nopeaan tuhoon.
Arabikulttuurikin on ollut aikoinaan huipulla. Käytämme arabien kehittämää 10 lukujärjestelmää ja tähtien nimet ovat arabikielisiä. Sekin tuhoutui ja kituu uskontonsa vaivaamana.

Qroquius Kad

”Arabialaiset” numerot ovat alunperin intialaisia. Ne tulivat vain eurooppalaisille tutuiksi arabien kautta, mutta he eivät niitä kehittäneet.

Suomi Finland

Käteisen käytön lakkauttaminen on kyllä asia, jota ei pidä päästää tapahtumaan. Kriisitilanteessa sähköiset digitaaliset järjestelmät vikaantuessaan tai jopa tuhoutuessaan tekisivät kaikesta kaupankäynnistä mahdotonta.

Jo nyt voisi käydä maksuliikenteelle köpelösti, jos tulisi viime maailmansotaan verrattavissa olevaa tuhoa infralle.

Ja sitä infraa ei ihan heti korvatakaan. Joten on älyvapaa ajatus, että kaikki maksuliikenne hoidetaan digitaalitekniikan avulla.

Potilasjärjestelmät ovat toinen asia, joka voi kyykätä pahasti kriisin tullen.

Sitä voisi ajatella, että valtiot varautuvat tällaisten tilanteiden varalta, mutta nähtiinhän se jo, millainen varautuminen pandemiaa vastaan oli tehty. Suojavarusteita ei ollut tarpeeksi ja todettiin, että Suomessa ei valmisteta maskeja.

Tehdäänkehitysmaayhd

”Mustanaamio on paha pahoille”. Vanha viidakon sanonta. Jeesus ei ollut paha. No, potkishan se kumoon koronkiskurien pöydät kumoon. Eli hyvä.

Sakari Rajamäki

Katsoin taas Ruotsin koronakuolemat, mutta ei ne sanottavasti poikennu sen naapurimaista. Norjassa näyttäysi omiro virus hiipuvan. Eikös sinne se iskenyt paljon aikaisemmin kuin Suomeen ja Ruotsiin?

Qroquius Kad

Tottapa sinä veli Sakari tiedät tämän körinähysterian tarkoituksen valmistella ilmastohysteriaa?

Lasse

Kyllä luotiin.

Suomi Finland

Pakoterossi kuulostaa epäilyttävältä.

Kyllä tähän touhuun toki alkaa olla jo aika kypsä, mutta kesti ne isovanhemmat pari sotaakin, joten eiköhän tämä viedä maaliin.

Qroquius Kad

Voisitko veli P.T. hieman täsmentää ilmaisuasi?

Jååkkeri

Entäs Pludimir Vatin?

Unelma Painajainen

Veikkaan, että eri maissa testaillaan eri juttuja ja miten väestö reagoi niihin. Ruotsin ei tarvitse pakottaa tuota rokotepassia, koska siellä on käteisestä luopuminen ja ihmisten sirutus lähtenyt ”mukavasti” käyntiin.

Lasse

Kyllä pystyt, kunnes käteinen muuttuu digiksi suruun.

Knäckebröö

Vai että elämisen edellytyksiä ovat ravintolat, elokuvateatterit ja julkiset liikenneyhteydet? Annaskun nauraa räkätän. Yritä uudestaan sitten kun kieltävät veden ja leivän.

Knäckebröö

Ei ole. Et sinä kuole jos et pääse bussiin. Mukavaa ja kätevää, sekä sosiaalista, ”elämää” myrkytyspassin puute kylläkin voi monia haitata. Kärsitään nyt vielä, näyttäisi suurilta massoilta kestävän vähän aikaa vielä tajuta että nuo myrkkypiikit eivät auta yhtään missään ikinä koskaan. Tälle nauretaan vielä makeasti sadan vuoden päästä. ”koronavilkku” puhelimessa, ja ”rokotuspassi” kans! Vittu mitä apinoita.

Lallukka

Hahhahhaaa tässähän alkoo nahurattaa!

pöh

Mä en kellekään sano mitä pitäisi tehdä jokainen päättäköön itse, mutta minä en TÄTÄ piikkiä ota.
Sitten otan jos tekevät rokotteen joka estää sairastumisen ja siten sen levittämisen, mutta tähän pelleilyyn en suostu.
Mutta on tässä deltat sairastettu ja omikronit varmaan tulossa.
Jälkitautina voin sanoa että on järjetön jatkuva väsymys.

Islam on syöpä

Viime keväänä jo varoitetiin, että tähän ollaan menossa. Kuulemma oli vain salaliittoteoriaa.

Lasse

Ei meidän noin kuulu sitä muistaa. Pidät vaan maskin kiltisti naamalla ja pelkäät nuhaa. Kaikki on salaliittoteoriaa. Myöskin Englannissa aloitettu korinapiikkeihin liittyvät rikostutkinnat. Niitä vaan aloitellaan eikä silloin epäillä kenenkään olevan mihinkään syyllinen.

Knäckebröö

Sanoin heti alussa että rokotus ei auta, kaikki saavat koronan. Haukkuivat foliohatuksi, persuksi nimittelivät ja vähättelivät. Nyt niillä on kaikilla kropassa sekä myrkyt että koronat. Vielä muutama jaksaa tuota foliohattu-paskaa vetää, mutta eiköhän energia siihenkin kohta lopu kun myrkyt tekevät tuhojaan.

Sam Colt

Sanoit mitä sanoit, mutta se ei riitä hoito-ohjeeksi.
Korona on vaarallinen meille ikämiehille, enkä halua todistaa urhoollisuuttani knäckebrööllekään uhmakkaalla käytöksellä.

Käytän aina maskia kodin ulkopuolella ja käsidesiä kaupoissa.
Kapakoihin ja urheilukatsomoihin en mene ja julkisliikenteeseenkin vain pakosta ja harvoin.

Uskon että pandemiasta selvitään järjellä eikä uhmalla.

Knäckebröö

Järkeähän minä tässä käytän, ja sekö on uhmaa? Nyt jo tiedämme että jos minä ja rokotteilla myrkytetty yskimme naamallesi niin suurimmalla todennäköisyydellä sinä koronan siltä myrkyetyltä saat, ja tiedämme myös että maskisi ei suojaa yhtään. Maskit luovat valheellisesti turvan tuntua. Aivan kuten myrkkypiikitkin. Tästä ei tarvitse edes keskustella, nykytilanne todistaa karun totuuden ja ihmisten on se myös tunnustettava sillä ei tämä sketsi voi näin jatkua. Minä muistan Suomen ja suomalaiset, maa ja kansa jossa asiat kerrottiin miten ne ON ja ne tehtiin maalaisjärjen mukaan. Mikä helvetti meille on tapahtunut? Maa täynnä valehtelevia takinkääntäjiä jotka eivät uskalla totuutta puhua. Vitun Spedejä joka paikassa.

Huolestunut

Pari hyvää ystävää kääntänyt mulle selkäänsä kun en oo piikitetty, levitän kuulemma virusta eteenpäin kaikkialla? Kuuroille korville meni kun sanoin että nyt 3 mun muista ystävistä sairastunut vaikka rokotteet ”kunnossa” ja levittävät kyllä yhtä lailla siinä tapauksessa!
En tiedä, mutta oikeassa olet, aivopesu on kyllä toiminut hyvin, oikeastaan järkyttävän hyvin!!

Puuso

Isäni tuttavineen on jatkuvasti sairaana ja iso osa siitä remmistä on jo kuollut viime vuonna. Kaikki juoksivat lammasmaisesti ottamaan piikin heti kun tarjottiin. Isä itse ihan tutisee raivosta minulle, kun en ole ottanut. ”Kuule ei kannata leikkiä elämällään”, ”siihen on kato syynsä miksi se rokote pitää ottaa”, ”sulla menee kato aika pitkä aika saada koko sarja, kannattaisi aloittaa nyt tai muuten et pääse kauppaan vielä moneen vuoteen”. Olen itse neljäkymppinen ja kuolleisuus ikäluokassani on jotain prosentin sadasosia (mikä matemaattisesti meinaa että edes sairaalloisen paskakuntoisista ihmisistä suurin osa ei kuole koronaan, saati terve ihminen)

Qroquius Kad

Meille on tapahtunut kolme sukupolvea jatkunut rauhan ja hyvinvoinnin kausi, joka on naisistanut yhteiskunnan. Nyt se lapsistuu.

Puuso

”Käytän aina maskia kodin ulkopuolella ja käsidesiä kaupoissa.”

Aina ilo nähdä Darwin-palkintojen jako ihan livenä. Esivanhempasi häpeävät sinua, toivottavasti heillä on jossain vielä olemassa vähän elinvoimaisempi sukuhaara.

Tuumailija

mRNA keksijän Malonen ulostulot piikitysten lopettamiseski on leimattu foliohattujutuiksi isossa mediassa, joten alkaa tämä pelleily jo hiukka haiskahtaa kuten Tanskan maalla aikoinaan.

Suomi-Kustu

Kuka nyt muutenkaan käyttäisi julkisia kulkuvälineitä?

Silloin ennen

Mietin että kun asuin Saksassa niin nykynormit eivät olisi rajoittaneet mitenkään elämääni.

Tein töitä 14h päivässä. Sen päälle lenkkiä joka on sallittu nytkin. Ruuan tilasin aina kaupasta ja kauppias toi sen kotiovelle klo 20 ja otti seuraavan päivän tilauksen samalla vastaan. Juomakuski kiersi kerran viikossa ja lapulla sai sillekkin kerto montko koria olutta jätetään portaille. Eikä koskaan mittään kadonnut.

Julkisia ei sillä alueella ollut, koska oli jo 15km kaupungin ulkopuolella. Vanha kunnon 735 vei ja toi työmaalle. Eikä sitä sitten muut elämää ollutkaan.

Ei, kyllä eläminen vissiin onnistuu nytkin. Mutta yhteiskunnan huvitukset on rajattuja. Tietysti niiden ihmisten eläminen on rajatumpaa jotka haluavat käyttää julkisia. Polkupyörälläkin pääsee ja autot ei maksa mitään.

Anonyym

Nyt on ihmisoikeusintoilijat lähteneet laukkaan kommenttiosastossa.

Ppesusieni

Eikös tätä ole Paavo Pesusienen märkä unelma? Hänhän uskoo rokotteiden voimaan ja görren vaarallisuuteen kun itse ihan sairastanutkin. Niin sairastin minäkin ja jouduin ihan lääkettä ottamaan, et tuli terveeksi

liisa.kettu

Kyllä nuo euroopan toimet vaikuttaa oikein mitoitetuilta, suomessa ja ruotsissa tunnutaan suhtauduttavan vanhusten ja sairaiden tappamiseen viruksen leviämisellä selvästi suopeammin. Kaupoissa on saanut ravata vaikka koko suku mukana ilman maskeja, mtu.perheet ei käytä yleensä mitään suojausta, olivatpa afrikasta tai arabimaista, ehkä islam kieltää. Myös kantaväestössä on väkeä yleensä alenmista sosiaaliluokista jotka ei ymmärrä maskin tai käsidesin mahdollista hyötyä. Oikeastaan outoa ettei mikään kauppa ottanut tiukkaa linjaa suojaukseen ,tuohan oli markkivaltti ,ainakin minä menisin kauppaan jossa on maskipakko. Suomessa ei kyetty euroopan tiukkoihin toimiin kun haluttiin naisten tapaan hyötyä kriisistäkin valtaetu korostui uhreilla ei väliä, naisellista siis 😉

Puuso

Minäkin menisin kauppaan, jossa on tiukka maskipakko. Kävisin useita kertoja päivässä. Täyttäisin ostoskärryt täpötäyteen kaikkein pienimmillä tuotteilla joka hyllystä ja ottaisin sitten kassalla maskin pois, niin etteivät voi myydä minulle mitään ja jättäisin kärryt siihen.

joodejoode

Tässä koronarokotteessa hiukan erikoista on, että kun huomattiin ettei se estä tähän sairastumista eikä tämän viruksen levittämistä eli ei toimi ollenkaan niin päätettiin syyttää niitä/meitä jotka ei sitä ottaneet eikä ota. Milloinkahan ennen on tälläisesta syystä syytetty?