Huippuvuorilla rikos: Jääkarhu pisti töllin remonttiin

Huippuvuorilla Bjonahamnassa elosteleva jääkarhu oli pahalla päällä joulun alla. Karhun perkele pisti muuan miehen mökin remonttiin.

Pahapäinen jääkarhu oli repinyt porstuan oven irti ja repinyt lautoja eteisestä. Pihamaalla karhu oli viskonut kattiloita ja yrittänyt rikkoa penkin. Penkki olikin revitty irti maasta ja kaadettu ylösalaisin.

Paikallinen sysselmester, eli jonkun sortin kuvernööri, kävi korjaamassa vauriot pika pikaa kun niistä saatiin tietoa. Epäiltyä karhua ei ole tavoitettu kuulusteluun. Ei tiedetä, että miksi karhu kimpaantui porstuan ovelle. Mahtoiko olla väkijuomien vaikutuksen alaisena?

Mökissä ei ole vakituista asutusta, joten paikalla ei ollut ihmisiä.

Asiasta kertoo Svalbardposten, josta kuvaa rikotusta mökistä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.