Itävaltaan voimaan laki pakkorokotuksista

Itävallassa tulee nyt lopulta käyttöön pakkorokotuksia koskeva laki. Pakkorokotus koskee kaikkia 18-vuotta täyttäneitä aikuisia.

Rokotuskierros etenee siten, että jokainen talous tulee saamaan kirjeen, jossa kerrotaan tietoa uudesta laista. Jos henkilö ei siitä huolimatta käy rokottautumassa, niin asia etenee viranomaisille sakkokäsittelyä varten.

Vaikka lakia ei vielä ole nuijittu päätökseen, niin sen läpimenemiselle ei vaikuttaisi olevan mitään esteitä, sillä hallituspuolueet tulevat äänestämään lain puolesta ja se riittää lain läpimenoon.

Laki pyritään saamaan voimaan helmikuun alusta. Aluksi rokottamattomille ei kirjoiteta sakkoja, mutta maaliskuusta lähtien rokotteesta kieltäytyvälle lätkäistään 600 – 3 600 euron sakko.

Ainoastaan raskaana olevat ja lääketieteellisillä syillä rokotteesta voi vapautua. Pakkorokotus koskee noin 7,4 miljoonaa aikuista, joista 80 % on rokotettu. Siitä huolimatta sunnuntaina tehtiin Itävallan ennätys tartunnoissa, yli 15 000 uutta tartuntaa.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Itävalta haistakoon pitkän ja poikittain olomuodosaan olevan paskan nyt.
Siis ne sen maan ”isokenkäiset” mulkut, jotka tuon takana seisoa jöpöttävät, mokomatkin sykopuotit.
Onneksi totuus ei pala tulessakaan.

Ahneus syynä

Homma toteutetaan kapitalistien toimesta jotta palvelualojen yrittäjät voivat jatkaa tienaamista.

Fixit!

Hitlerin synnyinmaa kunnostautuu jälleen, kuinkas muuten, ei muutu, vaikka voissa paistaisi!

Idea leviää

Kreikassa tulossa sama juttu.

rellinen

Vai että kapitalistit. Ja paskat.

Aatumaa Kaunis Maa

Itävallassahan on paljon pienempi vuorokausitartuntojen määrä kuin esim. Ruotsissa.
No, Itävalta tekee niinkuin tykkää, itse ovat hallituksensa äänestäneet. Ei kuulu meille.

Pirtsakka

Tai ei pitäisi ainakaan kuulua. Silti nykyisessä maailmantilanteessa tahtoo olla niin, että kun yksi tekee jotakin, toiset juoksevat perässä laumaeläiminä. Tuollainen pakottaminen on kammottavaa. Pitäisi muistaa vanha totuus: kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden. Vähänpä ihmiset näyttävät noin ylipäätään olevan huolissaan itsemääräämisoikeudestaan ja omasta kehostaan.

Kunhan kysyn

Vaikea sanoa. Onko rasmuksessa joitain mielipiteitä, koskien sitä, että , kemut vastustavat rokotuksia. AA vaan. Vastustavatko suvakit muslimien kera näitä rokotuksia? Ovatko ne inshallah? Vai ovatko ne haram? Tai allahu Akbar?

Qroquius Kad

Voisinpa olettaa, että Rasmuksessa kaikki, mitä kemumatu mistään sanoo tai ajattelee on Puhdasta Totuutta ja Absoluuttista Hyvää.
Aiheesta riippumatta.

Ans kattoo ny

Ja tällainen maa kutsuu itseään demokraattiseksi maaksi jossa on voimassa ihmisoikeudet.

Noo… Tulispa Suomeenkin niin sitten olis ensi eduskunnan oikeusasiamiehellä, sitten oikeuskanslerilla ja lopuksi EU:n ihmisoikeusasiamiehellä vuosiksi papereita pyöriteltäviksi.

Rullattu

Tuo jos suomeen tulee ollaan jo porukoiden kanssa sovittu että heti lähtee hiukan alle sata kaivinkonetta ja rekkaa jyräämään koko eduskuntatalon maantasalle.

Qroquius Kad

Hyvä että on sovittu. Parempi olisi, jos toteutuisi.

Waltsu

Näkis vaan ja kuulis kolinaa. Muutakin kuin tyhjien tynnyreiden.

Rullattu

Jos nyt totta kirjoitetaan, niin ei kyllä sinun kirjoitus tässä asiassa paina edes hyttysen vertaa. Jos sinä olet lässykkä, sohvalla makaaja, onnea valitsemallesi osallitumisellesi asioiden hoitoon. Mutta usko tai älä, on olemassa myös ihmisiä jotka tilanteen tullen tekee muutakin kun käpertyy peiton alle piiloon.

Qroquius Kad

Oletetaan että olette vakavissanne ja päätätte toimia. Miten ajattelitte edes päästä eduskuntatalolle saati alkaa tuhota sitä?

Rullattu

Enhän minä nyt täällä ala kertomaan miten hommat menee.

Waltsu

Uhota tietenkin saa…
Tai mennä P Huuhtasen kanssa huutamaan.

Tomppa

Se on Schrödingerin kissa. Nimetty siis fyysikko Erwin Schrödingerin mukaan. Ajatuskoe, joka ei oikein hyvin sovi kyseiseen tilanteeseen, kun tässä puhuttiin kaivinkoneista eikä kvanttifysiikasta. Kaivinkoneisiin pätee paremmin Isaac Newtonin 1. liikelaki eli kappale (eli tässä tapauksessa kaivinkone) jatkaa tasaista suoraviivaista liikettä vakionopeudella kohti eduskuntataloa, jos siihen ei vaikuta ulkoisia voimia eli esimerkiksi poliisien panssaroitujen ajoneuvojen muodostamaa estettä tai tiesulkua, jolloin kaivinkoneen kokonaisvoima pysähtyy nollaan eli kaivinkone jää paikoilleen tiesulkuun.

Sam Colt

Eikös tässä nyt olisi tärkeintä tietää kissan mielipide.
Luulisi että kissa mieluummin sulkisi tiedemiehen laatikkoon ja itse lähtisi hiirijahtiin.

Särmääjä

Älkää nyt hienoa rakennusta tuhotko vaan kantakaa se roska ulos sieltä.

Waltsu

Ei tulla sitäkään näkemään. Lupaan syödä pääsiäisenä enemmän mämmiä kuin Juha Mieto, jos niin käy.

Ilmari

Lapsellista uhoamista.

Puolueeton

Helppo tuollainen laki on luoda, kun ei joudu syytteeseen, vaikka rokote osoittautuisikin suurelle joukolle hyvin haitalliseksi.

Suomi Finland

Ja rokotteen teho nykyvarianttia vastaan on surkea. Jos kolmen rokotteen teho hiipuu kahdessa kuukaudessa, niin sittenkö lisää rokotusta taas?

Mahtaa kansa olla kiukkuista, jos pakkokeinoista huolimatta tulee taas uusi aalto.

Meno on nyt jo vähän epätoivoista tuolla Itävallassa.

Mukkelsiini

Eli jos haluat elää ja pysyä terveenä, maksa sakot. Vaihtoehtoisesti, ellei sinulla ole rahaa, sairastu ja kuole muitten mukana. Aika reilua! Jos minua yritetään pakolla viedä piikille, minä tapan.

Qroquius Kad

Et sinä ketään tapa.

Kukalie

Lienee varmaa, että Qroquius Kad ei tapa. Mukkelsiinista en tiedä. Tunnet Mukkelsiinin varmaan hyvinkin läheisesti, kun pystyt antamaan noin vahvan arvion, varmaankin vielä auktoriteetin syvällä rintaäänellä. Olen itsekin tässä miettinyt viime aikoina tilanteita, joissa päästän irti sivistyksen pintasilauksesta ja lähden länsimaisen miehen amok-juoksulle. Pitäisi varmaan ostaa siihen sopiva vesuri, ettei tarvitse pikkukirveeseen tyytyä.

Qroquius Kad

Ei sinusta sellaiseen ole. Jos olisi, olisit tehnyt sen jo ajat sitten.
Tyhjät tynnyrit ja niin edelleen.
Miehet tekevät, pennut uhoavat.

Gingerbread

Tämä ei tietenkään koske muslimeita eikä mustia? Sehän olisi RASISMIA.

pah

Missäköhän ovat nyt ne Eurooppalaisista ”oikeusvaltiosta” ja ”oikeusvaltioperiaatteista” sormi pystyssä marisevat sp€rmap€rseet oikeusvaltio-ulinoidensa kanssa?

Eihän ”oikeusvaltioissa” mitään rangaistuksia voi tietenkään kenellekkään määrätä sillä verukkeella että henkilö ei halua osallistua kokeelliseen lääkekokeiluun? 

Sekin lienee rikollista että nämä BlackRock ja Vanguard yhtiöiden juoksupoikina hääräävät paikalliset mätämediat moisella edes uhkailevat.

Luultavasti sekin on rikollista kysyä kuka tätä palettia pyörittää ja kenen käskystä? Eli Who Owns the World?

truthbasedmedia.com/2021/10/29/who-owns-the-world/

Waltsu

Kas kun oikeusvaltioperiaate venyy ja paukkuu tarvittaessa kuin jenkkipurukumi. Kun kyse on Unkarista ja Puolasta, jotka eivät päästä matuja, se on törkeä ihmisten itsemääräämisoikeuden rikkomus, kun ei saa vapaasti tulla maahan. Hirveätä on se.
Kun taas puututaan siihen itsemääräämisoikeuteen pakkorokottamalla, niin sehän on… ööö, tota… ööö… no se on eri asia!

pöh

Saas nähdä mitä sitten keksivät kun tartunnat vain lisääntyy kun kaikki onpiikitetty, varmaan lisää piikkejä.
Suomessa oli vuosi sitten pariasataa tartuntaa päivässä, ja nyt rokotteiden jälkeen jo 14 000

Bortsum

Sehän on sitten tietenkin niitten sakkojenmaksajien vika että kaikilla muilla on korona! JUUU! Näin sen on OLTAVA! Kaiken tämän voi välttää vastaamalla rehellisesti kysymykseen: toimivatko nykyiset käytössä olevat rokotteet? Kun sieltä vihdoin ja viimein saadaan viranomaisiltakin puristettua se FAKTA että EI, ei toimi, niin johan kummallisesti asiat rupevat loksahtelemaan paikoilleen ja voimme tämän uuden ja kerrassaan SHOKEERAVAN HÄMMÄSTYTTÄVÄN SUPERYLLÄTYS- informaation innoittamina toimia asianmukaisella käyttäytymisellä. Sitä odotellessa.

Natsivaltio

Mitenkähän se noin käytännössä toteutetaan jos vähät välittää vaikka saisi miljoonan sakkoja.Jos aletaan fyysisesti pakottamaan, tulee ruumiita ilman koronaa veikkaan.

Ilmari

Ei löydy ketään joka vähät välittää.

Qroquius Kad

Eikä tule ruumiitakaan.

Kake

Natsiaate näköjään elää edelleen vahvasti Itävalassa.

Kukavaan

Itävallan päättäjät ovat traumatisoituneita, kun eivät ole päässeet taidekouluun.

paavo

Ja Paavo kyselee mikä on Natsipassi. Natsit tekivät ihmiskokeita elävillä ihmisillä kuten Paavon ihannoimat pedofiilit ja pakkorokottajat.

Qroquius Kad

Saako ip-osoitteen kautta tarkempaa dataa kuin katuosoitteen? Se riittää, jos lähettäjä on omakotitaloasuja, mutta kerrostaloyhtiön tapauksesa selviää vain lähettäjän rappu.