Poliisi otti viisi kiinni murhasuunnelmista

Tukholman poliisi paljasti viikolla mielenkiintoisen murhasuunnitelmakuvion. Viisi henkilöä otettiin kiinni epäiltynä yhtä henkilöä kohtaa tehdyistä murhasuunnitelmista.

Viisikko, johon kuuluu kolme miestä ja kaksi naista olivat olleet poliisin seurannan alla jo pidemmän aikaa. Poliisin seurantajoukko oli toisin sanoen seurannut henkilöitä askel askeleelta. Poliisi ei ole kertonut, että miten se on päässyt juuri tämän murhasuunnitelman jäljille, mutta jonkinlainen jengikonflikti on kyseessä. Poliisista kerrotaan paikallislehti Mitti:lle, että murhakohde ei tiennyt olevansa liipaisimen alla.

Tapahtumapaikka on Tukholman pohjoispuolella Upplands Väsbyn kuntaa. Kun poliisi alkoi pidätellä henkilöitä tiistaina, niin yksi henkilö otettiin kiinni murhakohteen lähistöltä raskaasti aseistautuneena. Tässä rikoksena on murhan yritys ja muut rikosnimikkeet ovat murhan suunnittelu sekä yllyttäminen murhan suunnitteluun ja murhaan.

Tekijät ovat poliisin vanhoja tuttuja, osa heistä asustaa Vällingby-Hässleby-akselilla. Epäillyistä kaksi miestä ovat joko veljeksiä tai kuuluvat samaan klaaniin. Myös kolmas mies on niin ikään uusruotsalainen, ikähaitaria 20-25-vuotta. Mielenkiintoista, että epäillyt naiset ovat ruotsalaisia ainakin nimistä päätellen.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rullattu
Rullattu
16.1.2022 16:15

Minua ei yllätä että ämmät olisi kantaväestöä.
Näkyyhän tuo joka maassa miten kantaväestöämmät on märkänä isis ukkoihin ihan hallituksesta asti.
Tekevät siis ihan mitä tahansa noiden terroristien eteen.

Huru-ukko
Huru-ukko
16.1.2022 16:38
Vastaa...  Rullattu

Ennen vanhaan muslimit harjoittivat miekkakäännytystä. Nyt se on vaihdettu kullikäännytykseksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
16.1.2022 17:08
Vastaa...  Huru-ukko

Algerian edesmenneen presidentin Houari Boumédiènnen on väitetty uhonneen 1970-luvulla, että muslimit valtaavat Euroopan naistensa kohduilla.
Hänelle ei olisi koskaan voinut tulla mieleenkään, että Eurooppa antaa muslimien vallata itsensä naistensa pilluilla.

Verkkosukat
Verkkosukat
16.1.2022 17:43
Vastaa...  Qroquius Kad

Libyan Gaddafi sanoi sen myös. Että muslimit valtaavat Euroopan. Nussimalla. Minusta hyvä kirja on beevorin 1945. Miten neuvostosotilaat raiskaavat naiset. Syynä oli kosto, mutta myöskin se, että slaavigeenit laitettiin alulle. Sama homma nykyään. Pienemmässä kaavassa mutta kuitenkin. Ja onhan olemassa ihan videota, mikäli ei ole poistettu, missä Urpilainen, eli nykyinen afrikkakomissaari, selittää että geenien takia on Skandinaviaan saatava afrikkalaisia sekä lähi -itäläisiä. Kuten Ylva Johansson. Vaarallisia yhtäkuin edustamansa kunniakansalaiset.

Moonman
Moonman
16.1.2022 17:43
Vastaa...  Qroquius Kad

Siinä on lopputulos mitä tapahtuu kun kaikkinainen sosiaalinen kontrolli onnistutaan poistamaan yhteiskunnasta. Se, mitä nykyisin kutsutaan ”vapaudeksi” tarkoittaa käytännössä sitä että savijaloilla seisova yhteiskunta ei aseta enää mitään raameja ja odotuksia ihmisille, josta sitten lopputulemana on romahtanut syntyvyys, seka-avioliitot, kulttuuritonta kulttuuria edustavat ihmiset, näköalattomuus, yksinhuoltajuus, huumeet, alkoholi ja mielenterveysongelmat.

X
X
16.1.2022 20:43
Vastaa...  Huru-ukko

Kyllä se miekka sieltä löytyy vielä. Muijille näytetään samalla paikkansa, samalla näytetään kuusivuotiaana tyttölapsille kenen kanssa menee naimisiin. Tätä muutosta oikein tuetaan Euroopan päättäjien taholta. On se vaan uskomatonta typeryyttä.

Pitsamestari mersull
Pitsamestari mersull
16.1.2022 16:21

Muslimi klaanit ja suvakit. Mikä voisi mennä vikaan? En yleistä, mutta onhan Skandinaviassa uskomatonta typeryyttä naisten kohdalta. Tyyliin miehet ovat paskiaisia Samaan aikaan wellcome todelliset naisten vihaajat. Tai ei vihaajat, mutta joiden mukaan koirakin on ylempänä arvostuksessa. Tai mitä minä tiedän. Ehkäpä tämä skandien feminismi vouhotus ansaitseekin joitain laittamaan asiat ns ruotuun. Näin kärjistäen. Näyttää siltä, että miesfeministeistä ei siihen ole. Onhan niitä paljon järkeviä naisia. Olen huomannut että ne rakkaustarinat ovat vähenemään päin valtamediassa. Eli että Abdullah kohteli kuin prinsessaa.

Ohmygod
Ohmygod
16.1.2022 17:23

Aika laiha tulos poliisilla, jos kaikista Ruotsin murhasuunnittelijoista saadaan vain viisi kiinni.

Jeppe
Jeppe
16.1.2022 18:06
Vastaa...  Ohmygod

Erittäin hyvin sanottu sieltä peräpulpetista. Tää nykymeno on itse itseään polveenampuva kertaladattava sarjatuliase.

Lallukka
Lallukka
16.1.2022 18:51

Poliisi teki työtä käskettyä.