Afgaanille pienet nuhteet Jäämeren rannalla tehdystä vanhuksen raiskauksesta

Altan pikku kaupunki Pohjois-Norjassa järkyttyi syvästi, kun muuan 20-vuotias yksintullut raiskasi 92-vuotiaan norjalaisen naisen.

Afgaani saapui Norjaan vuonna 2015 ns. yksintulleena sotalapsena. Tai tosiasiassahan hän ei tullut mistään Afganistanista vaan Iranista, mutta turvapaikkaa piti saaman Afganistanin tilanteen takia.

Jostain käsittämättömästä syystä afgaani oli päässyt töihin Altan kunnalle vanhusten hoitokotiin hoitajaksi. Viime vuoden toukokuun 8. päivä puntissa kuitenkin pullotti sen verran lujaa, että hoitoetiketti unohtui. Afgaani oli yövuorossa toisen hoitajana toimineen miehen kanssa.

Toinen hoitaja alkoi jossain vaiheessa ihmettelemään, että missä afgaani luuraa ja lähti etsimään tätä. Yllätys oli melkomoinen, kun afgaani löytyikin 92-vuotiaan vanhuksen huoneesta. Eikä siinä vielä kaikki. Afgaani istui alapää paljaana vanhuksen sängyllä naisen jalkojen välissä. Kun toinen hoitaja saapui huoneeseen, niin yllätetty afgaani yritti peittää alastomuutensa vanhuksen peitolla.

Hoitaja soitti heti esimiehelleen ja paikalle saatiin nopeasti myös poliisit. Hoitaja kertoi poliisille mitä oli nähnyt ja todisti tämän myös oikeudessa.

Afgaani taas kiisti kaiken heti alusta alkaen, mitään sopimatonta oli tapahtunut. Hän väitti, että oli ikään kuin vain toinen jalka naisen sängyllä ja tämäkin johtui siitä, että hän tarkasti naisen vaippaa.

Naisen huone kuvattuna poliisin esitutkinnassa.

 

Afgaani vangittiin ja poliisi jatkoi teknistä tutkintaa. Selvisi, että afgaanin spermaa löytyi vanhuksen vatsalta. DNA-testi vahvisti tuloksen. Mies ei pystynyt oikeudessa kertomaan uskottavasti, että miten hänen spermaansa oli joutunut naisen päälle.

Kun DNA-löydöstä kerrottiin kuulustelun edetessä, niin afgaani yritti itsemurhaa. Se oli kuitenkin lähinnä teatteria. Poliisivankilassa tästä ”mää-tapan-itteni”-showsta tuli jokapäiväistä. DNA-löydön jälkeen tarina muuttui, otettiin käyttöön ns. hullun kortti. Afgaani yritti kertoa, että hän on hullu. Hän näkee toisinaan haamuja ja sen sellaisia mörköjä. Hän kertoi, että pää ikään kuin menee kokonaan hukkaan.

Afgaanille suoritettiin mielentilatutkimus, mutta siellä sanottiin yksiselitteisesti, että mitään mielenterveysongelmia ei ollut. Lisäksi puolustus yritti oikeudessa vedota sotatraumaan. Nuorukainen oli hyvin traumaattinen. Mutta tämäkin meni kuuroille korville oikeudessa.

Puolustus ei esittänyt missään vaiheessa ”nainen-itse-halusi-sitä”-korttia. Ei ehkä ollut varaa, sillä nainen oli dementoitunut. Hän saattoi toisinaan keskustella asioista, mutta iso osan valveillaoloajastaan hän ei ollut täysin perillä maailman menosta.

Heti tapahtuman jälkeen, siis tekoyönä kello kolmen jälkeen, nainen osasi kertoa jotakin. Hän oli jossain määrin tietoinen ympärillään tapahtuvasta asiasta, mutta ei täysin. Nainen oli kuitenkin itkenyt tapahtuman jälkeen, josta erikoishoitajat päättelivät, että jotain nainen oli ymmärtänyt. Syytäjä jyrisikin oikeudessa, että naisen pitää elää elämänsä viimeiset päivät sänkypotilaana peläten, että kun ovi avataan niin tuleeko sieltä joku auttamaan häntä vai raiskaamaan.

Oikeudessa myös toinen naista hoitanut naispuolinen hoitaja todisti, että vanhus oli kertonut hänelle jo aiemmin ennen tätä tapahtumaa ”isokokoisen hoitajana halanneen” naista useaan otteeseen epämiellyttävällä tavalla. Poliisilla oli oikeudessa esittää tähän viittaavaa todistusaineistoa, jota afgaanin puhelimesta saatiin. Miehen puhelimesta löytyi 172 vanhuksiin viittaavaa pornograafista kuvaa.

Oikeudessa afgaanin loppupuheenvuorossa vedottiin suurempiin voimiin:

”Minulla ei ole mitään sanottavaa, allah tietää tästä. Allah tietää mitä on tapahtunut ja kuinka se on tapahtunut ja millainen vointini on ollut. Kaikki menevät toiseen maailmaan (=kuolevat). Jos se tehtiin kun olin huonossa tilassa… silloin allah tietää kaiken, joten en tiedä”.

 

Lopulta Vestre Finnmarkin käräjäoikeus tuomitsi viime perjantaina afgaanin neljän vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen raiskauksesta.

Asiasta kertoo myös Norjan yleisradioyhtiö NRK.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.1.2022 20:17

Näin ne moniosaajat meidän pyllymme pyyhkivät, kun laitoksissa vaipoissa makaamme.

Multikultiyhdyntää
Multikultiyhdyntää
17.1.2022 22:47
Vastaa...  Qroquius Kad

Me makaamme väkisin laitoksessa ja meidät väkisinmaataan laitoksessa…

En usko että Balla-Allah näkee hoitokodin katon läpi. Ja jos näkisi niin huutaisi ”HEJAHEJA, KIRIKIRI, TSEMPATSEMPA!” Ei tämä ole ensimmäinen kerta kun naista/vanhusta raiskataan sairaalassa/hoitokodissa omista kodeista puhumattakaan. Ällöttävää.

Munat valtiolle
Munat valtiolle
17.1.2022 23:01

NRKn artikkelin mukaan afgaanin spermaa löytyi naisen sisältä:

”det har og blitt funnet DNA, i form av sæd fra mannen, inne i den fornærmede kvinnens kropp.”

Karmea Totuus
Karmea Totuus
18.1.2022 17:46
Vastaa...  Qroquius Kad

Rainfetto pani Ruotsin kasarmit nurin, teki uppseereista työttömiä, lahjoitti pois helikopterit, vei varmuusvarastot kaatopaikalle. Aseet pöllivät kemut MOB- varastoista ympäri maata. Avasi sydämet, lompakot ja perseet. Still Alive!

Lörtsy näytti keskisormea Trumpille, Natolle ja Putinille. Päätti satsata kaikki rahat massamaahanmuuttoon ja ETENKIN afgaaneihin jotka eivat paikkaa muuta paitsi omaa seksivajettaan kohteena 1-100- vuotiaat, sukupuolesta ei ole väliä, paikataan vaikka väkisin.

Tiit
Tiit
17.1.2022 20:29

Onko joulun alla tapahtunut raiskauksen tekijöiden ja uhrin kansallisuudet tiedossä?https://rikosuutiset.fi/teini-ikainen-poika-raiskattiin-ruotsissa-tekijat-viela-nuorempia-poikia/

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.1.2022 20:43
Vastaa...  Tiit

Täältä ei löytynyt nimiä

https://www.flashback.org/t3379494

eikä taida tulla myöhemminkään, koska tekijät olivat rikosoikeudellisesti alaikäisiä ja joutuivat poliisin ja oikeuslaitoksen sijasta lasun piiriin.

black_danger_company
black_danger_company
17.1.2022 21:05
Vastaa...  Tiit

Voisiko olla mahdollista, että olisivat afganistejä?

Moonman
Moonman
17.1.2022 20:57

Se mikä olisi kantikselle sosiaalinen itsemurha, onkin afgaanin kannalta ihan sama, koska lyhyen linnalomailun jälkeen ilmainen asunto ja discorahat tulevat tilille aivan kuin ennenkin, refugeeswelcome-kalkkunoita ei kiinnosta jos raiskaa jonkun rasistisen vanhuksen ja toiset afgaanit vain peukuttavat tekoa.

Irmeli
Irmeli
17.1.2022 20:58

Voimavara, työpulan paikkaaja, miten tulisimmekaan toimeen ilman…

juhaII
juhaII
17.1.2022 21:04

Kun kerran Allah tietää ja näkee (päivällä). En halua kamppailla korkeimpien voimien kanssa. Sillä ”Jaakobin paini” ei ole enää tällä iällä kovinkaan viisasta.

Altassa on tullut onnellisessa lapsuudessa käytyä ja silloin vuorten rinteilä laidunsivat lammaskatraat ja NATO-joukot rymistelivät panssariajoneuvojen päällä.

Ah, kuinka kaunis maailma olikaan silloin!!!

Suomi Finland
Suomi Finland
17.1.2022 21:09

Ne jotka noita palkkaavat vanhusten hoitajiksi pitäisi tuomita myös avunannosta raiskaukseen.

Sen verran näitä tapauksia jo on, että on edesvastuutonta asettaa vanhuksia tuollaisten armoille.

Uno
Uno
17.1.2022 21:12

Tietääkö kukaan onko euroopassa yhtäkään Afghaania joka ei ole rikollinen? Löytyykö? Edes yksi?

Huru-ukko
Huru-ukko
17.1.2022 21:37
Vastaa...  Uno

Jos kysyt demareilta niin ne kyl löytävinään yhden. Tän tsadin pormestarinnan, tään natsiman.

Kukalie
Kukalie
18.1.2022 06:36
Vastaa...  Uno

Mulla oli marokkolainen vuokralainen, joka oli työperäinen maahantulija. Kelpo mies. …Ai niin, piti olla afgaani. Taitavat olla kaikki Talebanin leivissä tms., näillä nurkilla niitä ei tunnu löytyvän, kun valtamedian mannekiinienkin taustalta paljastuu usein jotakin hämärää tai ne sitten myöhemmin levittävät Allahin tahtoa tavalla, joka ei sovi länsimaalaiseen pirtaan.

TJL
TJL
18.1.2022 22:09
Vastaa...  Uno

Helsingistä taitaa löytyä eräs Nazima.

Sirpa-Terttu
Sirpa-Terttu
17.1.2022 21:13

Eikä kun se on niin että dementoituneiden vanhusten raiskausten ilmoituskynnys on madaltunut! Tämäkin mies on syytön.

Kaitsu
Kaitsu
17.1.2022 21:48

Näin sitä työvoimapulan paikkaaja työllisti sikäläistä oikeuslaitosta.
Olishan tuossa Alta vuono ollu ihan ns rannassa, joten työn raskaan raatajan olis voinu pistää uimasilleen ja kattoo pitkältikö alibaba kylmässä vedessä pulikoi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.1.2022 22:07
Vastaa...  Kaitsu

Olis voinu pistää niin, mutta ku ei löytyny pistäjää.

black_danger_company
black_danger_company
17.1.2022 22:19

Ruotsi on rasistinen maa. Suomessa olisi saanut korkeintaan 1v 10kk ehdollisena.

black_danger_company
black_danger_company
17.1.2022 22:20

Sorry tarkotin siis Norjaa tässä tapauksessa.

timo
timo
17.1.2022 22:52

Raiskauspaikanhakijat hakeutuu mielellään työtehtäviin jossa pääsee usein suljettuun tilaan potentiaalisen uhrin kanssa kuten hoitajat, taksikuskit, postinjakajat yms. yötyöläiset. Uhreina on useimmiten ovat yhteiskunnan heikoimmat kuten lapset, vanhukset ja vammaiset. Kannataa ottaa huomioon.

sellaista
sellaista
17.1.2022 23:10

Nyt kun Miljöpartiet saatiin pois Ruotsin hallituksesta alkaa kansalaisilla olemaan toinen ääni kellossa joka kuristaa kaulaa.

Uskalletaan vastustaa päivän tilannetta.
Sanojina ihmiset jotka aikaisemmin myötäilivät ja työnsivät strutsin lailla pään hiekkakuoppaan.
On otettu esille kielitaidottomuus vanhusten hoidossa,sähkönvalmistuksen epäsäännöllisyys,atomivoiman hyväksyminen,mamujen rikollisuus yliedustettuna rikoksista.

Kuka on se ensimmäinen suuri,päättäjä,vaikuttaja,joka sanoo totuuden,että maata on johdettu päin persettä viimeiset 20 vuotta ja tässä on tulos;kaaos.

Odotamme Häntä!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.1.2022 09:28
Vastaa...  sellaista

Johan tuo Jimmie Åkesson on sen sanonut, mutta kun ruotsalaiset eivät halua häntä ja puoluettaan äänestää, ei sillä ole enää merkitystä kuka mitäkin sanoo.
On sanottu jo eikä kelpaa.

Torajyvä (wikipedia)
Torajyvä (wikipedia)
18.1.2022 00:59

Ennätys rikottu! Suomen yli 80v pesutupa raiskaus – juhuu – tätä lisää – juhuu – SDP, Kokoomus, Keskusta, Vihreät, Vasemmisto – JUHUU =)

Mitä tekee suoli oy:n päättäjät?

Mätäs märkänä (2015) tekevät yhtä hienosti, kuin ennenkin eli ei yhtään mitään varotoimenpidettä – päinvastoin. Teretulemast vaan kaikki ilman suodatusta!

Hullua hyville tuleville (rasismin takia joka kasvaa sikailuiden takia) ja hullua kansalaisille, jotka joutuvat rikosten uhreiksi.

Mut.. hei… ei ongelmaa… paita on päättäjällä siliämässä :/ ja poliisille voidaan maksaa hiukan vähemmän palkkaa ja voidaan vielä kiitokseksi super rankasta työstä kiittää vähentämällä työtunteja.

JIHUU, Suoli nousuun!

HV!½!

Torajyvä (wikipedia)
Torajyvä (wikipedia)
18.1.2022 01:01

Tarkennan vajaalla käyvälle syyttälle:

  • hyvät tulijat kärsivät rasismista, jota pahat tulijat synnyttävät kantaväestössä omalla toiminnallaan.
  • tästä reagoiminen saati kommentoiminen on toki rikollista nyky suolessa
Alivaltiosihteeri
Alivaltiosihteeri
18.1.2022 02:56

Sai varmaan pitää työpaikkansa koska seksuaalinen hätä oli se ykkösjuttu.Vartiainen olisi heti valmis ottamaan helsinkiin näitä huoltosuhteen paikkaajia vaikka kuinka ja heidän arvostelunasa on rasimia kuten kokoomuksen puouetoveri orpo 2015 totesi.

Puolueeton
Puolueeton
18.1.2022 09:10

Kommentteja on satanut. Seuraavaan ei kiinnitetä huomiota rikoksissa ja tuskin voidaankaan, koska kommentti leimataan vihapuheeksi.
Rikolliset, jotka aiheuttavat vahinkoa myös itselleen ovat älyllisesti typeryksiä. Tämäkin typerys teki sen ei etnisyyttään vaan typeryyttään. Roistot ovat rikollisia, jotka hyötyvät itse, kun aiheuttavat muille vahinkoa, mutta eivät ole älyllisesti typeryksiä. Näitä onkin nykyään johtavissa asemissa ja selviävät tuomioitta, vaikka aiheuttavat suurta vahinkoa yhteiskunnalle.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.1.2022 09:35
Vastaa...  Puolueeton

”Lait ovat kuin hämähäkinverkkoja, sillä jos jokin vähäpätöinen tai voimaton joutuuu niiden satimeen, ne pitävät siitä lujasti kiinni; mutta jos jokin vähänkin kookkaampi otus osuu niihin, se rikkoo verkon ja pakenee.”

Anakharsis, n.600 eKr.

Puosuvaari
Puosuvaari
18.1.2022 10:05

Hoitovajeet hoituvat satavarmasti.

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
18.1.2022 14:43

Kehareita on hankala pistää perseilyalttiuden suhteen ”paremmusjärjestykseen”. Kullakin ryhmällä on erikoisalansa. Afgaanit suoriutuvat hyvin ainakin raiskuupuolella. Eikö näitä saatana saada vittuun täältä? Vastaan itselleni. Ei saada.

inhoan palefacea
inhoan palefacea
18.1.2022 16:55

Raiskaus on aina raiskaus, vaikka ”tekovälineenä” on ollutkin iranin hazaran prinssinakki. Nyt tuon pallinaaman voisi lähettää suoraan afganistaniin eikä minnekään iraniin.