Nakkilan ampumistapauksessa useita kiinniottoja

Poliisi sai sunnuntaiaamuna tiedon Nakkilassa tapahtuneesta väkivaltatilanteesta, jossa oli mahdollisesti käytetty ampuma-asetta. Tämänhetkisten tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Aamun tapahtumat käynnistivät mittavan poliisioperaation Porissa. Tässä yhteydessä Lounais-Suomen poliisi myös tiedotti asiasta ja kehotti sivullisia pysymään poissa poliisin eristämältä alueelta.

Operaatio liittyi ampumisesta epäillyn henkilön kiinniottoon. Poliisilla oli syytä epäillä, että pakenevalla henkilöllä oli hallussaan ampuma-ase. Myöhemmin poliisi tavoitti henkilön Porin keskustan läheisyydestä.

– Kaiken kaikkiaan poliisi otti sunnuntaina kiinni useita henkilöitä Nakkilan tapahtumiin liittyen. Kiinniottojen yhteydessä yksi poliisi loukkaantui lievästi ja yksi poliisiauto vaurioitui, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarmo Katila.

 

Tutkitaan muun muassa ampuma-aserikoksena

Tällä hetkellä tapausta tutkitaan ampuma-aserikoksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja vaaran aiheuttamisena.

– Kokonaisuudessa on useita epäiltyjä, ja poliisi jatkaa nyt tapahtumien kulun ja osallisten roolien selvittämistä. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä, Katila muistuttaa.

Koska esitutkinta on vasta alussa, poliisi ei tiedota asiasta tässä kohtaa enempää.

– – –

Lieköhän Nakkilan ”Iron Maiden” mukana tapahtumissa?

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
17.1.2022 13:38

Olikohan ”mopopoikia”? ’Useita henkiköitä’ voisi viitata myös perinteiseen ’kansanryhmään’, mutta seurue-sanaa ei ole mainittu.
MaTu:koita eivät taida olla, kun Porin seutu ei ole vielä kovin pahasti ghettoutunut/”Ruotsin tiellä”…

Manne Ken Piss?
Manne Ken Piss?
17.1.2022 13:39

Onko kyseessä MUSTA MAKKARA, Yönakki vai Hampparin Väärä?

Japa
Japa
17.1.2022 15:52

Ryhmä paljastuu varmasti Nakkilan äärioikeistolaiseksi uusnatsiporukaksi joka oli juuri aikeissa horjuttaa yhteiskuntarauhaa suunnittelemalla terroritekoa paikalliselle nakkikioskille.

Partajaakkoja
Partajaakkoja
17.1.2022 16:36

Nakkilan ”Iron Maiden” on hengaillut paremmilla metsästysmailla jo useita vuosia.

Emäläkoullu
Emäläkoullu
17.1.2022 16:38

Liiviukkojen juoksukalluja olivat

Joop
Joop
17.1.2022 22:09

Kiitos kun laitoit Nakkilan kartalle. Luulin että se on jossain Tampereelta Kaakkoon.

Hassu nimi
Hassu nimi
17.1.2022 22:32
Vastaa...  Joop

Kakkostien varrella oli ainakin joskus kyltti nakkilan kirkolle jossa luki NAKKILA KKO,
nakkilakko 😀

Wittgenstein
Wittgenstein
17.1.2022 22:16

On hyvin tunnettu tosiasia, että Nakkilan vireässä ja elinvoimaisessa monikulttuurisessa kunnassa aina sattuu ja tapahtuu: https://www.youtube.com/watch?v=Xd9QsWw2Ofg

Tehdäänkehitysmaayhd
Tehdäänkehitysmaayhd
18.1.2022 04:31

Nakkilan koskilla on kiva ains joskus käydä perhostelemassa. Kalaakin on tullut kaikista seitsemästä koskesta. Hienot paikat .

jaakkima
jaakkima
18.1.2022 09:15

ÄÄrioikeisto siellä taas nakkilan kirkon vaiheilla riehuu…Kohta on patrullit perässänsä ja putkat ovet roikaa kun oikeamielisyyden vartijat toimivat.