Nakkilan ampumistapauksessa useita kiinniottoja

Poliisi sai sunnuntaiaamuna tiedon Nakkilassa tapahtuneesta väkivaltatilanteesta, jossa oli mahdollisesti käytetty ampuma-asetta. Tämänhetkisten tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Aamun tapahtumat käynnistivät mittavan poliisioperaation Porissa. Tässä yhteydessä Lounais-Suomen poliisi myös tiedotti asiasta ja kehotti sivullisia pysymään poissa poliisin eristämältä alueelta.

Operaatio liittyi ampumisesta epäillyn henkilön kiinniottoon. Poliisilla oli syytä epäillä, että pakenevalla henkilöllä oli hallussaan ampuma-ase. Myöhemmin poliisi tavoitti henkilön Porin keskustan läheisyydestä.

– Kaiken kaikkiaan poliisi otti sunnuntaina kiinni useita henkilöitä Nakkilan tapahtumiin liittyen. Kiinniottojen yhteydessä yksi poliisi loukkaantui lievästi ja yksi poliisiauto vaurioitui, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarmo Katila.

 

Tutkitaan muun muassa ampuma-aserikoksena

Tällä hetkellä tapausta tutkitaan ampuma-aserikoksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja vaaran aiheuttamisena.

– Kokonaisuudessa on useita epäiltyjä, ja poliisi jatkaa nyt tapahtumien kulun ja osallisten roolien selvittämistä. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä, Katila muistuttaa.

Koska esitutkinta on vasta alussa, poliisi ei tiedota asiasta tässä kohtaa enempää.

– – –

Lieköhän Nakkilan ”Iron Maiden” mukana tapahtumissa?

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kempeleen Korleone

Olikohan ”mopopoikia”? ’Useita henkiköitä’ voisi viitata myös perinteiseen ’kansanryhmään’, mutta seurue-sanaa ei ole mainittu.
MaTu:koita eivät taida olla, kun Porin seutu ei ole vielä kovin pahasti ghettoutunut/”Ruotsin tiellä”…

Manne Ken Piss?

Onko kyseessä MUSTA MAKKARA, Yönakki vai Hampparin Väärä?

Japa

Ryhmä paljastuu varmasti Nakkilan äärioikeistolaiseksi uusnatsiporukaksi joka oli juuri aikeissa horjuttaa yhteiskuntarauhaa suunnittelemalla terroritekoa paikalliselle nakkikioskille.

Partajaakkoja

Nakkilan ”Iron Maiden” on hengaillut paremmilla metsästysmailla jo useita vuosia.

Emäläkoullu

Liiviukkojen juoksukalluja olivat

Joop

Kiitos kun laitoit Nakkilan kartalle. Luulin että se on jossain Tampereelta Kaakkoon.

Hassu nimi

Kakkostien varrella oli ainakin joskus kyltti nakkilan kirkolle jossa luki NAKKILA KKO,
nakkilakko 😀

Wittgenstein

On hyvin tunnettu tosiasia, että Nakkilan vireässä ja elinvoimaisessa monikulttuurisessa kunnassa aina sattuu ja tapahtuu: https://www.youtube.com/watch?v=Xd9QsWw2Ofg

Tehdäänkehitysmaayhd

Nakkilan koskilla on kiva ains joskus käydä perhostelemassa. Kalaakin on tullut kaikista seitsemästä koskesta. Hienot paikat .

jaakkima

ÄÄrioikeisto siellä taas nakkilan kirkon vaiheilla riehuu…Kohta on patrullit perässänsä ja putkat ovet roikaa kun oikeamielisyyden vartijat toimivat.