Kajaanin poliisilla tutkinnassa henkirikos

Kajaanin poliisin tietoon on tullut 19.1.2022 epäilty henkirikos.

Henkirikos on tapahtunut asunnossa 18.-19.1.2022 välisenä aikana. Esitutkinta on aloitettu ja poliisi on suorittanut esitutkintatoimenpiteitä tapahtumapaikalla.

Poliisi on ottanut kiinni yhden henkilö epäiltynä tekoon ja hänet on vangittu. Uhri ja epäilty ovat kajaanilaisia. Poliisi ei kommentoi tekotapaa, eikä tiedota tässä vaiheessa asiasta enempää.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Daavidin poika

Miten se on mahdollista, että Suomessa on jo pidätetty epäilty ennen kuin edes esitutkinta alkaa.? Tarkoitan lähinnä sitä, että kun vertaa Ruotsin rikospoliisin toimintaa, tai toimintatapoihin.

Ohmygod

Pidättämällä epäilty tehdään mahdolliseksi hänen kuulemisensa tapauksen johdosta.
Vai pitäisikö esitutkinta tehdä jollakin muulla tavalla?
Ehkä Ruotsin poliisin tyyliin kutsumalla kahville…

Qroquius Kad

Henkilöä ei aluksi pidätetty vaan otettiin kiinni. Sen voi tehdä kuka tahansa poliisivirkamies, ja kiinniotettu on vapautettava 24 tunnin kuluessa ellei häntä pidätetä.

Toisin kuin puhekielessä, pidätyksen voi tehdä vain poliisipäällystön edustaja eli vähintään komisario, ja pidätystä voidaan jatkaa kolme vuorokautta.
Sen aikana on vaadittava käräjäoikeudelta vangitsemista, jota voidaan jatkaa syytteenlukuun asti. Tuolloin syyttäjä voi vaatia vangitsemisen jatkamista,

Vangitulla on oikeus vaatia vapauttamistaan kahden viikon välein.

Mitään “kansalaispidätystä” ei ole olemassakaan. Se on jokamiehen kiinniotto, ja kiinniotettu on viiipymättä luovutettava poliisille.

Tehdäänkehitysmaayhd

“kajaanilaisia” vai kajaanilaisia. Siinäpä kymysys?

Tehdäänkehitysmaayhd

Ok . Nykyään on vaikea enää eroittaa todellisuutta. Täällä yleensä tieto on relevanttia.

Tehdäänkehitysmaayhd

Iso Thanks siitä.

Tehdäänkehitysmaayhd

Älä ole turhan vaatimaton . Olet kuin Rähmispossun reinkarnaatio. Seuraan kaikkea netistä .Työt ei rasita ja aikaa on 24/7.