Mänttä-Vilppulassa ja Keuruulla eläkeläisiin kohdistuneita rikoksia

Sisä-Suomen poliisi varoittaa Mänttä-Vilppulan ja Keuruun alueella asiattomista kaasumittarin tarkastajista / putkiasentajista

Keuruun poliisilla on tutkinnassa juttuja, joissa ollaan päästy tai yritetty päästä eläkeläisen asuntoon. Syyksi asuntoon pääsylle on esitetty joko kaasumittarin tarkastus tai putkiasennus.

Asianomistajat ovat syntyneet 1930 ja 1940 -luvuilla, joten Keuruun poliisi tutkii tekojana törkeänä varkautena tai sen yrityksenä.

Keuruun poliisi kehottaa keskustelemaan ikä-ihmisten kanssa ja muistuttamaan heille, etteivät he päästä tuntemattomia henkilöitä asuntoon.

Keuruun poliisi pyytää asiaan liittyen tunnistamaan kuvassa olevan henkilön.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Aika raukkamaista yrittää putsata ikäihmisiä.

No joskus on yritetty kääntää omaisuutta entiseltä SAS joukkojen kommandolta. Jäi yritykseksi. Näitä lisää, niin alkaa nuorisolle työnteko maistua.

Sanaton

Sopivastihan se aina vaan sattuu valkoinen kuvaan.

Timppis

Juu ei kukaan laske tummia putkimiehiä asuntoonsa koska ne on satuolentoja.

Älkääs nyt

Kyllä suomalainen on niin pöhlö että päästää kansallishameessa sisälle kun kertoo olevansa putkimies, juuri tuohon arkuuteen ja sinisilmäisyyteen perustuu se että näitä tapahtuu.

Vitun perkele

Saatana, likellä ovat. Halveksin noita vanhuksia ryöstäviä paskakasoja, olkoon mitä rotua hyvänsä. Itsellä on pesäpallomaila valmiina tuulikaapissa vaikka pystyn vielä pari tiputtamaan ihan nyrkeillä ja potkuilla tunkeutujan vaikka ikää on yli 50 vuotta. Karatea ja muita itsepuolustuslajeja tuli veivattua yli 10 vuotta, joten teknikkat ovat selkäragassa vaikka ihan huippuajoista on hieman ruostunut.Sääliä en tunne ja potkut/lyönnit tulee arkoihin paikkoihin ja sillä meiningillä ettei hyökääjä enää nouse.Kärjillehän siitä joutuu mutta oma henki on kuitenkin tärkein. Ampuma-aseista joutuu liian pitkäksi aikaa kiven sisään, joten ne jätän muille.

Valtsu

Huumeet ovat vallanneet pikku kylätkin aikaa sitten.

Joppos123

On todella alhaista touhua. Väriin ja sukupuoleen katsomatta hauleja munille tuollaisille 24 karaatin kokovartalomulkuille.
Huumehörhöhän tuokin rakinoksennus on.

Make's perfect sense

Helposti tunnistettava Helly Hansen takki. Palttoolla hintaa 140-160EUR eli tuskin on kertakäyttö kirpparitakki.

helly.png
Sami

Hail Hitler takki. Vasemmistonarkkari yrittää naamioitua oikeistolaiseksi- ei onnistu. Hehe.

juhaII

Pitää olla melkoisen pilalla oleva ihminen, joka kohdistta rikoksensa vanhuksiin.

Näinpä brasilialaisessa videossa senkin ihmeen kun moottoripyörällä liikkuvat ryöstäjät (kuski ja ”kenttätyöntekijä”) kieltäytyi ottamasta mummon rahoja hänen niitä tarjotessa. Muut kyllä putsattiin perusteellisen tunnollisesti.