Rinkebyssä isoja raha- ja huumetakavarikoita

Järvan poliisipiiri kertoo, että myös siellä on pidetty viikon aikana poliisin erikoisjoukkojen kanssa ratsioita ja kaikenlaista pientä ja mukavaa on saatu takavarikkoon.

Tarkemmin poliisi ei avaa mitä, kuka, missä ja milloin, mutta tägeistä päätellen juuri Rinkebyssä on tehty löytöjä. Poliisin mukaan takavarikkoon on saatu suuri summa rahaa sekä huumeita. Mitään tarkkoja summia ei kerrota, mutta kyseessä on varmastikin useita satoja tuhansia, koska siitä on puhuttu julkisuudessa.

Porukkaa on myös otettu kiinni. Kyseessä on järjestäytyneen rikollisuuden vastaisku.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Wittgenstein

Ruotsin kruunu kelluu – helppo valuutta löytää – nousee aina pintaan vaikka minkälaisilla punteilla yrität pohjassa piilossa pitää.

Daavidin poika

Näyttää suurelta raha summalta tietämättömien, ja köyhien ihmisten silmissä. Tuo kuvan rahamäärä on euroissa 1400€. Jotenkin tuntuu siltä, että Ruotsalainen poliisi haluaa tuoda lohtua rehellisten kansalaisten elämään tämän kuvan kera. Toivon, että Suomessa ei kansalaiset astu tähän samaan ansaan.! Tarkennan vielä, 500 kruunua on 50 euroa.

Daavidin poika

Ok.Kiitos tiedosta. Harmittaa vain kun Suomessa ei valtamedia kirjoita mitään näistä Ruotsin poliisin pikaiskuista.

Perintään

Toimeentulotuet takaisinperintään vuoden ajalta takautuvasti, kyllähän noilla tyypeillä on ollut roimasti ylimääräisiä tuloja, myös asumistuet takautuvasti pois, asukoot sillan alla kun pääsevät kopista.

Tuhoavat monia elämiä niillä huumeilla, moni nuori kuolee aineisiin alle 20v.

Qroquius Kad

Kukapa sossutäti sellaiseen uskaltaisi ryhtyä, kun seurauksena häntä tulisi sossuun tapaamaan 14-vuotias wannabe-gansta, joka tekee tätiin ylimääräisiä reikiä.
Ja se on vasta teon alkuosa;

jorkinalku ei suinkaan pakene, vaan jää sossun käytäville huutamaan poliisin tuloon asti kurkku suorana, kuinka näin käy wallah wallah kaikille shuluk sharmutoille, jotka yrittävät estää Allahin antamaa hyvää valumasta oikeauskoisille heidän vääräuskoisten käsiensä kautta, wallahu wakbar!

Hessu

Ja kohta Rinkeby on sotatilassa. Älämölö on Suomeen asti kuultavaa ja pommit räjähtelee.
Gangstarapahtelyä kuunnellaan ja brorsanien selkiä läpsitään ja ak lukkoja läpsitään.
Sitten alkaa madafaka retaliatiooonn!