Tukholman mielenosoituksissa 10 000 ihmistä

Tukholmaan kertyi iltapäivällä arviolta 10 000 ihmistä osoittamaan mieltään rokotepassia vastaan.  Alla livelinkki paikanpäältä juuri nyt.

Porukkaa kertyi ensin Norrmalmin torille, josta muutaman puheen jälkeen liikuttiin pitkässä letkassa Hamngatania pitkin Sergelin torille, jossa tilaisuus jatkuu tällä hetkellä. Pikaisen summittaisen laskun mukaan paikalla on parikymmentätuhatta ihmistä. Porukkaa on itse Sergelillä, mutta myös ympäristössä on yhtä paljon, eli väkimäärä voi tosiasiassa olla paljon suurempikin.

 

Tukholman mielenosoitus keräsi porukkaa varmasti juuri sen takia, että se on täysin puoluepoliittinen tapahtuma. Olen havainnut porukasta sekä oikeiston että vasemmiston edustajia. Sulassa sovussa on heiluteltu Vastarintaliikkeen, Venäjän ja Neuvostoliiton lippuja. Mitään pahempia salaliittosössötyksiä ei ole kuultu, ts. ei ole mainittu Bill Gatesia, vapaamuurareita tai juutalaisia. Toki muutamat puhujat ovat kertoneet, että menossa on joukkotuhonta, jossa murhataan miljoona ihmistä.

 

Koko Östermalmin alueen bussiliikenne on toistaiseksi lopetettu, eli kaikki bussit Sergeltä Hamngatanin. Sveavägenin ja Klaraviaduktenin suuntaan eivät kulje. Tilaisuuden odotetaan jatkuvan klo 17.00 nurkille.

Poliisi ei ole puuttunut tilaisuuden kulkuun millään tavalla muuten kuin vain lähinnä vahtimalla, että mitään häiriöitä ei tapahdu.

 

Paikalla oli myös Tukholman arabivaltuuskunta.

EDIT: Juttua muokattu sen verran, että osallistujia oli järjestän oman arvion mukaan 10 000 ihmisen nurkilla.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kempeleen Korleone

Iltapaskassa huudettiin jo väkivaltaisen ääääärioikeiston olevan mukana organisoimassa tyrannian vastaista toimintaa. Miksihän huolta vastalauseista nousee vaikka nyt korona on julistettu Suomessakin normiflunssaksi? Onko pelko, että ihmiset alkavat vaatia korvauksia perustettomista vapauden riistoista ja liiketoiminnan tuhoamisesta?

Qroquius Kad

Körinähysteria ajetaan alas tämän vuoden alkupuolella ja loppupuolella sen käytännöt on siirretty ilmastohysterialle.
Siksi tuleva vastustus täytyy demonisoida jo hyvissä ajoin.

pöh

Näissä mielenosoituksissa näyttää kyllä olevan porukkaa ihan jokaisesta suunnasta, oli politiikasta mitä mieltä vain.
Mutta media vetää ”äärioikeisto” kortin ettei ihmiset kehtaisi osallistua.

Lallukka

Iltapaskalla voi pyyhkäistä kakat pyllystä, jos ilmaiseksi lehden on saanunna.

Waltsu

Iltapaskon mukaan Säpo varoitti, Paavostako?😁
”Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on varoittanut, että mielenosoituksiin voi osallistua väkivaltaisen äärioikeiston edustajia.”

Normidemo, 3000-5000

Eipä siellä paljon ollut katsottavaa ja nyt on Sergelin tori aivan tyhjä. Tästä suora livelenkki, webkamera on Kulttuuritalon katolla:

http://www.webbkameror.se/webbkameror/sergelstorg/sergelstorg_1280.php

Sherlokki suvakko

Paavoko? Krapulassa, puolityhjä tuoppi nenän edessä, tyhjä katse jonnekki. Siinäpä todellinen uhka maaiman rauhalle.

Sherlokki suvakko

Hiton paskat, Token kiinni ja Tukholma ei pyöri, eikä aukea enää. Fire Fox väittää minun olevan alaikäinen, mitä ny oikein tapahtuu!!!

Sherlokki suvakko

Ok, lopahti just kun aloin seuraamaan.

pöh

Helsingissä näytti kanssa olevan paljon ihmisiä.
Keskusteluissa jotkut taas kyselee että kuinkahan moni noistakin menee minun verorahoillani sairaalaan? On kyllä niin älytön kommentti mitä näkee joka puolella.
Koronan varjolla on tuhlattu noin 40 miljardia, iso osa täysin turhaan mutta ei ne siitä piittaa.

Ohmygod

Erikoinen logiikka:
Tautia joka parhaiten leviää tungoksessa suojaamattomien ihmisten keskuudessa
vastustetaan kerääntymällä suojaamattomina tungokseksi.
Virus kiittää ja leviää.

Jos taas halutaan vastustaa hallituksen ja viranomaisten toimia, ei luulisi viruksen levittämisen olevan paras keino.

Islamistien juonia – sanokaa mun sanoneen. Tai juutalaisten tai trumppilaisten tai vihervassarien. Paavo – apua!

pöh

No tällä hetkellä leviää lievä virus, eikä sen leviämistä pysty estämään millään muulla kuin että kaikki eristäytyy ja on yksin.
Tottakai se joillekin on vaarallinen niin kuin mikä tahansa virus, mutta ei kai elämää voi lopettaa siksi ettei joku kuole?
Ja sillä passilla ei ole enää mitään tekemistä koronan kanssa, ja sehän suunniteltiin jo paljon ennen koronaa.
Siihen sitten lisätään mitä tahansa vaatimuksia jos haluat olla yhteiskunnassa mukana niin teet juuri mitä ne psykopaatit päättää.

Qroquius Kad

Ja kun sen viruksen aiheuttaman sairauden on avoimesti myönnetty olevan lievempi kuin influenssan aj vastaavan tavallista flunssaa.

Nih

Hyvä että ihmiset käyvät mielivaltaa vastaan ja vaativat oikeuksiaan perustuslain tiimoilta, siinä ei ole kahta sanaa. Muuten maailma ajatuu anarkiaa ja kaaokseen jos perustuslaki tuota pyhintä, aletaan vääntelemään ja venyttelemään..

Jupi

Oikeus koskemattomuuteen oikeus tehdä töitä, joutua syrjityksi mielipiteensä takia ja lista jatkuu

pöh

En nyt ehkä perustuslakia niin tunne, mutta ajattelisin ettei valtio voi pakottaa ketään lääketieteellisiin kokeisiin? Ja tällä hetkellähän se ei oikeasti enää edes ole pätevä. Vaikka tartuntoja on paljon niin sairaus on niin lievä, ettei niitä ”rokotteita” varmaan saisi enää antaa? Ne on testivaiheessa edelleen vuosiin 23-25 saakka. Mutta koko maailmahan on tällä hetkellä laittomuuden tilassa.
Suomessa se ei yllätä, eihän hallitus välitä laeista mitään, paitsi jos joku sanoo väärän sanan jossain niin alkaa vuosien vihapuhe oikeudenkäynti, tosin mikään vihapuhekaan ei ole millään lailla määritelty, eli siinäkin rikotaan lakia.

Qroquius Kad

Velvoittaa ottamaan rokotteen tautiin, jonka itsekin myöntää olevan vain flunssan tasoinen, mutta jonka rokotteesta on seurannut lievää vaikeampia haittavaikutuksia.
Kysy vaikka Tiffany Doverilta.

nimellinen

Etkö sinä seuraa aikaa? Esim. Hoitoalan rokotepakko, otat sen saatanan koronapiikin tai saat potkut. Ei tuossa ole kahta sanaa ja jos ei tämä hulluus lopu niin tuo pakkopiikitys potkujen uhalla leviää muillekin aloille.

MattiS

Minun eräs tuttu on hoitoalalla ja joutuu jäämään palkattomalle koska ei suostu piikkiä ottamaan. Pari muutakin samasta paikasta jää palkattomalle. Kuten varmaan ympäri Suomen jää porukkaa pois tai vaihtaa alaa.

Minä itse otin lokakuussa ensimmäisen piikin, kolme viikkoa sen jälkeen alkoi rytmihäiriöt. Alkoi joka ilta neljän tai viiden päivän ajan ja kesti monta tuntia kerrallaan. Alkoi olo olemaan sen verran tukala että piti lasarettiin lähteä. Arvatkaa otinko toista piikkiä?

Minä todellakin ymmärrän että jäädään ennemmin vaikka palkattomalle kuin myrkkypiikkiä ottaa. Toivottavasti sote-ala on kusessa! Tyranniaa, se on käypä sana tähän nykymenoon.

Suomi-Kustu
pöh

Ei näytä tuo porukka Tukholmassa juuri nyt natseilta? Olen shokissa, onko iltapulu valehdellut meille??

Ei menty polvilleen

Ottamatta kantaa näihin mielenosoittajiin, niin kyllä on opittavaa. Esim parempaan ideologiaan. Autot tuleen, paikat paikaksi, taharrus eli joukolla raiskataan joku nainen tai naiset, hakataan joukolla väärässä paikassa väärään aikaan olevat. Ja raamattu tai Koraani tuleen. Ja kiljutaan kuolemaa vääräuskoisille.

Plattan

Globen vetää 16.000 ja 16.000 on paljon enemmän kuin se massa mikä tiivistyi Sergelin torille. Veikkaisin noin 3000 eli se määrä mihin poliisi oli antanut luvan.

PazziNazzi

Kaikenkaikkiaan 8000-9000 Expressenin ja SVTn mukaan. Eli Globen puolillaan. Ei paljon miljoonakaupungissa.

kanander

Onko Ruotsissa rokotepassi vai onko se vasta suunnitteilla? Hallitustako tässä vastustetaan?

rellinen

Jaha. Punainen säpo tai sitten virkaveljet täältä lahden takaa menneet venäjän lippuja heilutteleen. Kyllä se porukka sitten jaksaa kieroilla.

Qroquius Kad

Entäpä ne Neuvostoliiton lippuja heilutelleet?

Qroquius Kad

Mutta heiluttivatko niitä säpot vai supot, sitähän tuolla ylempänä kysyttiin?

Qroquius Kad

Nå jås sä nåin on, sä åikäin ån!

Suomi Finland

Kerrankin on mielenosoitus, jossa on porukkaa!

Harvemmin näkee Pohjoismaissa.

Sensuuri.

Kyllä niitä on nähty. Tosin sen puolesta, että on ok ideologian puolesta oikeuttaa laittomuus, sekä rikos. Kun esim kurdi muslimit marssivat hgissä, niin oli olemassa video, missä eräs nainen huusi niille, että stnan naisten raiskaajat. Videolla nähtiin, miten joukko muslimeja hyökkäsi tämän naisen perään, huudettuaan kommentinsa rohkeasti. Siis hgin rautatie asemalla. On siitä nyt ainakin muutama vuosi. Joka tapauksessa.

Qroquius Kad

Vastaavia väenkokouksia näkee kyllä useamminkin, eli aina kun ollaan voitettu jääkiekossa tai vastaavassa.

Silloin on aina Tori Täynnä!
Maamme-laulu raikuu ja kansalismielisyys on huipussaan…
kadotakseen jo loppuillan laskuhumalaan.

Äänestyskopissa ei ole enää yhtään jäljellä.

Kaksois Standardit

Tuo väkimäärän laskeminen Suomessa on kiinni siitä, mitä porukkaa on paikalla (kaksoistandardit!). Muutama vuosi sitten 7tuhannesta Helsingin rautatieaseman luona mölyävästä laumasta saatiin laskettua 30tuhatta. Samalla kaavalla svedut ovat saavuttaneet 100tuhatta, ainakin Hesan kuvaan verraten.

Särmääjä

Suomessa oli noin puolet tosta määrästä ja huomenna täällä on mahdollisuus antaa vieläpä sote-vaaleissa äänensäkin ihan poliittisella tasolla.
Ja tollasia mielenosotuksia joissa porukka siirtyy paikasta A paikkaan B olisi helppo laskea osallistujat niin että kun porukkaa lähtee torilta niin joku painelee laskurilla ihmisten määrän ja toinen vaikka vielä seuraavassa paikassa minne väki saapuu.

pöh

Ja vielä yks juttu.
Viikolla THL sanoi että koronapassi ei ole enää mitenkään perusteltavissa, siitä pitäisi luopua.
Samoihin aikoihin Marin sanoi että koronapassi muutettaisiin rokotepassiksi ja siihen kiristyksiä.
Ristiriitaset lausunnot sai monet ihmettelemään, niin seuraavana päivänä THL otti sanojaan takasin.
Mitäs luulette mahtoiko THL saada käskyn ylempää että nyt pitää olla samaa mieltä kun pääministeri? Eli siis tässä maassa terveysturvallisuudesta päättää kaupan kassa, eikä terveysalan ammattilaiset. Ei millään pahalla kaupan kassoja kohtaan, se on kunnioitettava ammatti jota ei kaikki jaksaisi.

Pirtsakka

Ranska ottaa käyttöön tiukan koronapassin, jota ilman ei pääse minnekään, kun taas samanaikaisesti Irlanti luopuu kaikista rajoituksista. Outoa.

pöh

Ranskaa kai hallitsee vielä se yksi pahin globalisti raha eliitti pelle ( pätkä) Marcron.
Se toteuttaa juuri sitä mitä se sinne mennyt toteuttamaan.
Eli WEF ”suuri nollaus” , samaan WEF ”nuoriin johtajiin” kuuluu Marin ja Saarikko esimerkiksi Suomessa.

pöh

Hän muistuttaa, että rokotukset suojaavat edelleen vakavaa ja kuolemaan johtavaa tautimuotoa vastaan.”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008559352.html

Tässä on muutenkin kuoleman riski jo aiempien vaarallisempien variantteihin ollu jotain 0,003% luokkaa. Vanhoilla sairailla yli 80 vuotiailla noin 0,5%.
Mutta jo alle 70-vuotiailla on suurempi riski jäädä auton alle kun kuolla koronaan.
Kyllä nää vaan jaksaa pelotella ihmisiä, osa varmaan istuu maski naamalla jossain perunakellarissa ettei vaan tuu koronaa..

rellinen

Näkyyhän näitä yksin vaippa naamalla ajelevia autokuskejakin. Yllättävän paljonkin. Hullutuspropagandan ja typeryyden ilmentymiä.

rellinen

Kaksi askelta eteen, yksi taakse, sopivasti hämmentäen koronan varjolla eu-maihin kiinan tyylinen ”oikeuspassi”.
Hallinnon vastaisista toimista, änkyröinnistä, ”äärioikeistolaisuudesta” ja ajatusrikoksista miinuksia kansalaiselle ja kuuliaisuudesta, kumartelusta ja nuoleskelusta plus-pisteitä.
Ilmeisestikin valtioiden erilaisten ratkaisujen tarkoituksena on vain luoda väärää toivoa koronatyranniaan suivaantuneiden kansalaisten keskuudessa ja rauhoittaa mielialoja.
Tosiasiahan on, että muut eu-maat seuraavat pikkuhiljaa ranskan ja saksan esimerkkiä.

Qroquius Kad

Tämä kansalaisille kaoottisena näyttäytyvä körinähysteria on vain touhun purkamisen aloittelua.
Siitä ei seuraa mitään parempaa, vaan todennäköisimmin the Ilmastopakolaisten™ mahtava vyöry kun avataan kaikki rajat, mitä körinähysterialla on tahallaan padottu.

Wittgenstein

Kyllähän sen jokainen tolkun ihminen ymmärtää, että paras lääke yksilön-, mielipiteen- ja valinnanvapauden; demokratian, kansalaisyhteiskunnan, vapaan lehdistön, ihmisoikeuksien ja huopatossujen saamikseksi kaikille on Neuvostoliiton tai Putinin Venäjän – mielellään Vladivostokista Lissaboniin ulottuvana – (uudelleen)perustaminen. Ja kyllä näillä eväillä Koronakin saisi kyytiä.

Wittgenstein

Sosialismi ja sen kylkiäisenä saatavat huopatossut tai huopatossut ja sen kylkiäisinä saatava sosialismi eivät tunne isänmaata, universaaleja ideaaleja ovat molemmat.

Moonman

Ihan sama millä nimellä se lanseerataan, mutta passista ei luovuta nyt kun hivuttamalla on saatu testattua että täällä ei nousta vastustamaan mitään oikeuksien poistoa, vaan päinvastoin ainoastaan suomessa onnistutaan pelottelemaan tyhmä vaalikarja toistensa kimppuun siitä kenellä on joku rokote ja kellä ei.

Lallukka

Hesassa oli yli 4000 patrioottii! Tais tulla Suomen ennätys?

irmeli

Kuinkahan moni moista saa koronan, isot massat ilman maskia, vieri vieressä…onnea älkääkä kuormittako terveydenhoitoa…

Jari

Älkää kuormittako terveydenhoitoa,ottakaa oma vastuunne terveydestä
Koululääketiede pois

Ilmari

Onko tämä sitä samaa porukkaa, jotka pitävät mielenosoituksia mamujen puolesta?