Talebanivaltuuskunta Norjaan vierailulle

Afganistanista on saapunut Norjaan muutaman päivän vierailulle arvovaltainen valtuuskunta, nimittäin lentokoneellinen talebaneja saapui hieromaan Norjan kanssa suhteita.

Norjan hallituksen tiedotteessa kerrotaan, että Norja itse on kutsunut talebanin edustajia Osloon 23.-25. tammikuuta pidettäviin tapaamisiin, joiden tarkoituksena on solmia suhteita talebanien kanssa.

– Olemme erittäin huolissamme Afganistanin vaikeasta tilanteesta, joka on miljoonille ihmisille humanitäärinen katastrofi. Afganistanin siviilien auttamiseksi on talebanien kanssa käytävä vuoropuhelua ja heitä kohtaan annetaan odotuksia mm. tyttöjen koulunkäyntiin ja ihmisoikeuksiin liittyvissä asioissa.

Kyse tällaisessa tapaamisessa on käytännössä kai se, että koska talebanit nyt ovat Afganistanin valtaapitävä pooli, niin on parempi tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja sitä kautta yrittää vaikuttaa asioihin, kuin jos heidän kanssaan ei olisi mitään puheyhteyttä.

Norjan edustajat painottavat, että talebanien kanssa puhutaan erityisesti ihmisoikeuksista, naisten oikeuksista ja muista humanitäärisistä asioista, mutta myös talousasioista Afganistanin kansan tukemiseksi.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kaitsu
Kaitsu
23.1.2022 17:18

Kyllähän Norskien öljymiljardit noille rättipäille kummasti kelpais.
Vastalahjaksi tulis muutama itsemurhapommittaja ja muuta sikäläiseen kulttuuriin kuuluvaa rikastusta.

Karvapiirakkahattu
Karvapiirakkahattu
24.1.2022 14:29
Vastaa...  Kaitsu

Kaiken huipuksi Norra HAKI nämä äijät Afganistanista ja vie myös kotiin. Norja siis maksaa kaksi edestakaista lentoa norjalaisella koneella ja polttoaineella. Paljonko maksaa lennot per karvapiirakkahattu ja mitä se antaa vastinetta? Toivottavasti valtavia palautusmahdollisuuksia…?

Supa-Ukko
Supa-Ukko
24.1.2022 20:08

Kone oli vuokrattu suomalaiselta firmalta.😀

pöh
pöh
23.1.2022 17:27

Jos pitää paikkaansa mitä ulkomainen media on kertonut, niin noilla talipalloilla on nyt sitten Bidenin ansiosta enemmän aseistusta kun 85% maailman maista.
Varmaan ihan rauhallista hameväkeä..

talipani
talipani
24.1.2022 11:22
Vastaa...  pöh

Kiitos biden toverits.

Waltsu
Waltsu
23.1.2022 18:08

Suomenkin kannattaisi luoda suhteet talebaneihin ja neuvotella pakoloisten palautussopimus

pöh
pöh
23.1.2022 18:35

Eikös ne kaikki isis akatkin vois lähettää paskanistaniin, kalifaattiahan ne halusi, siellä ois ainakin aika lähellä semmonen. Vaikka noi talipallot isis ukkojen kanssa vähän tappeleekin uskontonsa tulkinnoista.

Valtsu
Valtsu
23.1.2022 18:43

Talibanit päästettiin valtaan käytännössä vastarinnatta. Että kun nyt sinne on saatu haluttu hallitus, niin sitten voisi sen hallituksen johdolla mennä.

Jos halutaan johtoon fundamentalistista roskaa, niin ei sinne edes kuulu mennä asioita korjaamaan, jos fundamentalistinen roska ei toimikaan.

Tokkopa
Tokkopa
23.1.2022 18:51

Ai niin, olin jo täysin unohtanut koko PT:n. Hyvä niin, ei mitään lisäarvoa tuokaan kun koronapsykoosissa oleva alkkis natsittelee ja luokittelee sivistyneitä ja tiedostavia antitiedesalaliittoteoreetikkoantisemiittipöljiksi.
Siinä on taas Dunning-Kruger esimerkkiä vaikka muille jakaa.
Kyllä Ruotsin tilanne muutenkin tiedetään.

X
X
24.1.2022 00:21
Vastaa...  Tokkopa

Miksi sitten tuhlaat arvokasta aikaasi lukemalla juttuja, voit hyödyntää sitä täyttämällä vaikka Mensan sanaristikoita. Uskon että niissä on sinulle haastetta kylliksi.
Mitä enemmän Ruotsin ja Tanskan sekä muun euroopan asioista kirjoitetaan sen parempi.

Nimetön
Nimetön
23.1.2022 18:52

Pojathan harppoo kuin stressmannin mainoksessa…

Suomi Finland
Suomi Finland
23.1.2022 19:46
Vastaa...  Nimetön

Tulee mieleen se Monokulttuurin introssa ollut video, missä vastaavat äijänkäppänät tanssahtelee.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.1.2022 18:56

Annoin ääneni taholle, joka huolehtii siitä, että Suomi pysyy mahdollisimman kulttuuriköyhänä. Kulttuurin rikastamista kannattaville ei voi antaa ääntä edes sotevaaleissa, koska he huolehtivat sitten siitä, että ajan myötä kukaan potilas ei ymmärrä hoitohenkilökuntaa, eikä hoitohenkilökunta ymmärrä potilaita.

Tyylikkäät parrat äijillä. Kyllä niistä kelpaa täitä nyppiä.

Rullattu
Rullattu
23.1.2022 19:06

Olisi pitänyt noille rakeille tarjota sikapihvejä ja sianverilettuja.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.1.2022 19:53

Visiitin asialistalla on mm. tapaamisia naisjärjesöjen edustajien kanssa.
Voin sieluni silmin nähdä ne audienssit, sen kuinka estrogeeni suorastaan väreilee ilmassa ja naisista hohkaa peittelemätön seksuaalinen kiihottuneisuus.

Lopultakin he pääsivät tapaamaan Tosi Miehiä!

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
24.1.2022 11:39
Vastaa...  Qroquius Kad

Ultimaattinen maskuliinisuus kruunataan muutamalla väkisinpanolla, jossa afgaanit ovat tunnetusti maailman kärkeä.

juhaII
juhaII
23.1.2022 20:43

Norjassa on naishallitus, joka on vasemmalle kyljellään.

Lapsellista kuvitella, että naisministerit eivätkä edes miehetkään saisivat tuotakin porukkaa kuuntelemaan yhtään mitään muuta kuin rahan kahinaa.

Länsi-idiootit ovat niin tuhannet kerrat yrittäneet ”sitouttaa” jonkin makaaberin valtion ”kansaiväliseen yhteisöön” hymyilemällä, rahalla, imartelulla ja ylimaallisella kohtelulla etenkin hyväuskoisten naisten voimalla niin kuin he voisivat tehdä saman kuin miehellekin. Eli muuttaa hänet joksikin muuksi siitä, mitä hän on! Ja aina yhtä laihoin tuloksin!

Suomessa natotetaan ja passitetaan niin kovaa, että täkäläisiltä bilettäjiltä on unohtunut tyyten talebanien kutsuminen. Olisi pääministeri Sanna Marin saanut selfien todellisten miesten rinnalla, jotka naisten kyynelistä sula!!!

Karvakäsi
Karvakäsi
23.1.2022 21:16

Näkyi olevan suomalaisen Jetfliten lippulaivakone, jolla noita parrakkaita hameveikkoja lennätettiin. Ulkoministeriön piikkiin ?

Timppis
Timppis
23.1.2022 21:44
Vastaa...  Karvakäsi

Vihuriri konsernin lentävällämatolla pojut lentelee.kaula ja rannepuuhun kiinni kirkon eteen niin kunnon ihmiset voi käydä antamassa piiskaa tuhmille partalapsille.

Supa-Ukko
Supa-Ukko
24.1.2022 20:12
Vastaa...  Karvakäsi

Nää, norskit vuokrasivat koneen.

Moonman
Moonman
23.1.2022 21:47

Hakivatko parta-ukot välittömästi turvapaikkaa norjasta kun sandaalit osuivat maankamaralle, vedoten afganistanin vaarallisuuteen ja siihen ettei ketään voi palauttaa sinne? Tässä pellemaailmassa ei oikeasti edes yllättäisi.

X
X
24.1.2022 00:12
Wittgenstein
Wittgenstein
24.1.2022 00:56

Kaikki tämä Taleban uutisointi on tarkoituksellista harhautusta ja savuverhoa.Näiden henkilöiden matkan todellinen salainen tarkoitus on osallistua Joulupukkien maailmankonferenssiin Korvatunturilla.Kuvassa eturivissä Pukit Hassan, Hossein ja Muhammed. Takarivissä tontut Ali ja Ahmed. Pakkasukon aiheuttaman turvallisuusuhan vuoksi, matka on salainen ja tehdään Norjan kautta.

Daavidin poika
Daavidin poika
24.1.2022 07:24

Ilmeisesti vierailu liittyy elintarvike apuun. Afkaaneilla on aivan valtava pula elintarvikkeista. Sekin on suuren yleisön tiedossa, että Afghanistanissa kuolee päivittäin satoja kansalaisia nälkään. Aivan kuten Pohjois-Koreassa.

Kuullostaa aika hullulta, että tullaan hakemaan apua vääräuskoisilta kylmästä pohjolasta. Kyllä siellä on Kabulin ”mullat” Googlannut, että mikä on euroopan rikkain maa.

Särmääjä
Särmääjä
24.1.2022 10:42

Talebania kiinnostaakin varmaan vitusti jonkun Norjan ihmisoikeussössötykset