Vaaligallupissa perussuomalaiset vetivät ykköspaikan

Klikkaa kuva isommaksi.
Pt-median lahjomaton ja vaalivilppiin perustamaton vaaligallup antoi selkeitä tuloksia. Ykkösenä perussuomalaiset ja toiseksi VKK.

Kaiken kaikkiaan ääniä annettiin 1 388 kappaletta. Perussuomalaisten osuus oli 52 %, mutta ei pidä väheksyä VKK:n kakkossijan 28 % äänistä. Oma suosikkini ”En äänestä ollenkaan” pääsi kolmannelle sijalle 12 % kannatuksella.

Löytyipä myös vihreiden ja vasemmistonkin äänestäjiä, RKP sai niin ikään yhden äänen.

Toki gallup ei kerro vaalien tuloksista juuri mitään, se kertoo vain sen ketkä lukevat Pt-mediaa. Jos vastaava gallup tehtäisiin Vihreä Lanka-lehdessä, niin vihreät olisi voittaja.

Kiitos äänestäjille, kohta taas uutta galluppia.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

En äänestä ollenkaan koska asun pahoinvointialueella.
Todennäköisesti ois muutenkin jättäny äänestämättä, kun koko miljardeja nielevä himmeli tehtiin hätäsesti vaan että saavat kepun pysymään hallituksessa.
Puolueille lisää rahaa ja kavereille suojatyöpaikkoja, palvelut ei varmasti parane.

Unelma Painajainen

Näinhän se on. Tarvitaan enemmän suorittavan tason työntekijöitä, niin Hölmölä lisää hallintoa. 🤪 Itse äänestin ihan vain siksi, että veetuttaa Kokkarit gallupien ykkösenä.

mike lake

Juurikin näin,jokaisen pitäisi löytää se oma syynsä äänestää.

mike lake

Itse näen äänestämisen oikeutena jopa velvollisuutena,koska on maailmassa paljon maita joissa tätä oikeutta ei kanselle suoda.
Paljon kuulee sanottavan,ettei ole yhtään hyvää puoluetta jota voisi äänestää,totta varmaan tuokin ,mutta itse yritän löytää sen vähiten pahan puolueen.
Me elämme kuitenkin demoraattisessa valtiossa,jossa tietenkin saa olla myös äänestämättä ja sekin on ihan hyvä asia.

Jupi

Vaarivainaa sanoi että jos muutosta haluaa niin pitää äänestää oppositiota

Jupi

Niinpä, miten parantaa palvelua jos alijäämäisestä budjetista pitää löytää jostain rahaa uuden hallinnon pyörittämiseksi? Julkiselta sektorilta tulisi karsia puolet pois niin löytyy rahaa millä parantaa hoitoalaa. Australiassa 30 miljoonaa asukasta ja julkinen sektori on samaa luokkaa Suomen kanssa.

mike lake

Ne pärjäävät siellä sadalla kansanedustajallakin,jos en nyt väärin muista.

Qroquius Kad

Eivät pärjää.
Siellä on kaksikamarinen parlamentti, ylähuoneeseen valitaan 76 senaattoria osavaltioista ja territorioista suhteellisella vaalitavalla ja alahuoneeseen 150 edustajaa yhtä monesta yhden edustajan vaalipiiristä.
Vaalikausi on kolme vuotta.

mike lake

Kiitos oikaisusta !!!.

pöh

Kaiken järkyttävän rahansumman mitä tähän menee, olisi voinut suoraan käyttää esimerkiksi terveyspalveluihin. Mutta ei tämmöset asiat tietenkään tule mieleen meidän viisaille päättäjille.
Meillä on jo eduskuntavaalit, kunnallisvaalit, eu vaalit ja nyt sitten aluevaalit, mitäs seuraavaks keksittäs? Äänestetään vaikka joka ostoskeskukseen kuningas ja hovi..

Soldan Afahsähläm

Tangomarkkinat; kuningas ja kuningatar.

ZzZ

Jos vertaat eri maita keskenään niin huomioi että suomessa terveydenhoito on pääosin julkista, verovaroilla toteutettus toimintaa joka näkyy suurena julkisena sektorina.

Toisaalla terveydenhoito on toteutettu vakuutusyhtiön hoitamsna joka ei ole julkisrahoitteista.

Huru-ukko

Ei vaan siksi, että kepu yleensä saatiin hallitukseen. Rinteen ana lupasi maakunnat ja kepu kiljuen törsäämään suomalaisten rahoja.

rellinen

Tosiasiassa niin keput, kokkarit kuin demaritkin ovat sotesopassa samalla asialla. Tavoitteena on ollut vain kahmaista sotemiljardit kuntatason änkyröiden valvonnan alta ”parempiin” suihin.
Maakuntakeplottelu ja sotealueiden puliveivaaminen kuuluvat samaan soterahojen rosvoretkeilyn sarjaan kuin kataisen hallituksen edistämä suurkuntahanke.
Kun suurkuntahanke kohtasi kuntapäättäjien keskuudessa vastustusta ja pysähtyi, kepun(vai että kuntapuolue, hohooohoho) kautta ryhdyttiinkin puuhaamaan maakunta- ja aluetason virkaporrasta. Suurkuntien sijalle.

X

Mistä nämä hyvinvointi alueet on tulleet, onko hallituksen tarhatädit taas keksineet jotain fantsua ja todella lapsellista.
Ei puutu kuin Pohjois Korean hyvinvointialue.

Kaitsu

Ei se terveydenhoito tolla paperinpyörittäjien ja palavereissa istuvien turhakkeiden avulla parane.
Käsittääkseni terveydenhuoltoon tarvitaan lääkäreitä, hoitajia ja sen seittemää muuta sorttia ammattilaisia.
Näyttää nyt vain siltä, että veronmaksajien huoleksi jää kustantaa tuhottoman kallis hallintohimmeli ja ihan turhaan.
Kannattais nekin rahat käyttää siihen varsinaiseen asiaan, eli osaavan henkilökunnan palkkaamiseen sairaaloihin.

Puolueeton

Jo nyt STM ja THL koostuvat poliitiittisin sopimuksin täytetyistä virkamiehistä. Siksi esimerkiksi tauti ja kuolleisuustilastoista, joiden lukeminen vaatii matemaattisia taitoja ja vaatisi selityksiä kansalaisille, ollaan hiljaa.

Vuosien 2015-2018 Suomen kuolleisuus kohosi normaalista 0,8% vuosikasvusta 1,1 prosenttiin siis 38%. Syynä on todennäköisesti maahantulijoiden tuomat oudot virukset. Tämäkin on merkittävä muutos, mutta vähemmän merkitsevä kuin taistelu koronaa vastaan.

Nimetön

Vaikeaa on ymmärtää ihmisiä jotka äänestävät toisin kuin minä,

Suomi Finland

Ääneni meni agendalle, joka pyrkii takaamaan, että kulttuurimme pysyy köyhänä. Sekin rikkaus, mikä meillä on, on tuhlattava takaisin ulkomaille.

Ollaan vaatimattomia, eikä tavoitella rikkauksia.

Soldan Afahsähläm

On suomi köyhä ja siksi jää, varsinkin poliittisista älyköistä tai viisaista.

Kari Ilmarinen

Aivan hullu ja kallis uusi hallintataso piskuiselle 5-miljoonaiselle kansalle. Kyllä siinä on veroissa taas nyt uutta maksamista, jotta virkakoneisto pyörisi – tähän byrokratiaan uppoaville euroille olisi löytynyt paljon järkevämpääkin käyttöä. Voi herrajumala tätä politokratian hirmuvaltaa. Häpeä kepu, sossujen selkäranka tunnettiin jo entuudestaan – missä Kokoomus mikä taistelee hirviöveroja vastaan? Palvelusetelit – anna mun kaikki kestää..

Qroquius Kad

Aika moni muukin on ajatellut samaa tai jotain samantapaista, kun äänestysprosentti on alle 50. Todennäköisesti suurin osa nukkumaan jääneistä pitää aluevaltuustoja turhana hallintohimmelinä eikä voisi vähempää kiinnostaa, kuka siellä istuu palkkaa nostamassa.

ZzZ

Äänestämällä voi vaikuttaa kuinka rahat jaetaan…

Punavihernatsimafia

Se hyvä puoli persuissa on että ne on niin hölmöjä ettei ne tajua edes äänestää.
Nyt voidaankin taas rakentaa monta uutta vokkia niiden naapuriin ja muuta kivaa. Niiden rahoilla.

Last edited 1 vuosi sitten by Punavihernatsimafia
ZzZ

Toivottavasti nukkuvat saavat mitä tilasivat. Kielitaidoton kotihoitaja voisi olla kova sana elämän ehtoopuolelle?

Soldan Afahsähläm

Onhan se epäreilua ajaa kalliilla bensalla äänestyspaikalle. Syy tämän potutuksen ylitykseen pitäisi olla niin suuri, että sinne ajaisi kustannuksista piittaamatta..

ZzZ

Alan pikkuhiljaa toivoa että bensa maksaisi 10e litra, josko se muuttaisi äänestyskäyttäytymistä? Nyt sitten seuraavalta bensanhinnan nillittäjältä voi kysyä että kävikö äänestämässä?

Qroquius Kad

Saattaa se maksaakin pikemmin kuin nyt osataan kuvitellakaan, jahka körinähysteria taputellaan pakettiin ja sen käytänteet siirretään ilmastohysteriaan.

Pertsa

Ajoin kalliilla bensalla äänestyspaikalle ja äänestin perussuomalaisia.Perusilla ei mennyt nämä vaalit hyvin koska aihealue on aika kaukana PS:n teemoista,tärkeitä tietysti nämäkin.Nyt sitten pääsevät kokoomus,demarit ja kepu jakamaan keskenään näitä hallintorakenteelle tärkeitä esivaramelkeinasiantuntija-avustajan virkoja,ja veronmaksajat maksaa.

äbäläwä

Vaikka vihervasemmiston edustajillakaan ei hurraamista ollut, edustajansa ovat ain a aktiivisia somepalstoilla aukomassa päätään, tässä eräs mystinen ikitrolli kerjäämässä koronakoetta nenästään. Töykeänä vassarina hän ei välittänyt edes onnitella Anoa tai muitakaan, kun persujen tilanne vei kaiken tarmonsa.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17282408/kello-kay—maahanmuuttovastaisuus-kuihtuu-pois