Suomen suunnan vieraana Seppo Lehto

Suomen suunnan podcastin vieraana Seppo Lehto. Lehto on tunnettu mies, joka ei ryssää kumarra. Nykypäivän lisääntyvässä venäjämielisessä lipomisessa Lehto tykittää, että ryssä syö Suomen ihan kuten se on tekemässä Ukrainalle, jos Suomi ei toimi.

Lehdon mukaan Venäjällä haaveillaan vanhasta suuresta ja mahtavasta Neuvostoliitosta, johon kuuluvat mm. Baltian maat. Suomi kuuluu tässä ideologiassa samanlaisen sateliittivaltion asemaan.

Putin on muuttanut retoriikkaansa siihen suuntaan, että Neuvostoliitto on sitä oikeaa Venäjää, jonka loisto tullaan palauttamaan.

Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen.

Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Näinseonainaollut

Kaikkihan tuon tietävät vaikka eivät halua/uskalla ääneen sanoa.

Wittgenstein

JR5 /KKK /STM Isä Kalleni Maxim ampuja (1941-45): “Ryssä on Ryssä vaikka sen voissa paistaisi; ei ole tuo totuus miksikään muuttunut, eikä muutu, vaikka voissa paistaisi.

Sami

Ukrainaa johtaa nyt se täsmälleen sama “ei-kristinuskoinen kansanryhmä”, joka toteutti Holodomor kansanmurhan Ukrainassa suunnilleen sata vuotta sitten.

Ukrainalaiset valitsivat johtajikseen saman kulttuuritaustan, joka vajaat satavuottasitten tappoi eri lähteistä riippuen 3-12 miljoonaa ukrainalaista valkoista slaavia.

No, sama yhteiskuntakokeilu näyttää nyt tuottavan saman lopputuloksen kuin satavuotta aikaisemminkin tuotti. 🙂

Last edited 10 kuukautta sitten by Sami
rellinen

Tarkoittamasi ei kristinuskoinen kansanryhmä oli slaavia molottava, kirkkoja talleinaan käyttänyt, isovenäläisyyteen ja kommunismiin hurahtanut, moskovassa majaileva, gruusialaisen pankkirosvon johtama roistolauma. Tämä roistolauma toteutti ukrainalaisten kansanmurhan, murskatakseen ukrainalaisten taistelutahdon ja vastarinnan, hävittääkseen talonpojat ja “vapauttaakseen” ukrainalaista maaperää ryssää molottavan slaavilaisen ryssälauman käyttöön.
Mikäli suomen kohtalo olisi ollut sama kuin ukrainalla, suomalaisten kansanmurhan toteuttajina olisivat olleet ryssän kanssa veljeilleet antikaiset, rahjan veljekset ym. suomalaiseen kansanryhmään kuuluvat kommarit. Eli pyrkimyksesi syyllistää joka ikisestä ryssän rötöksestä
“j…” on lähinnä säälittävää, mutta niin tyypillistä ryssälle.

T

Venäjä on vaihtanut talousjärjestelmänsä miltei 180 astetta, mutta muodostaa edelleen uhan Suomelle ja muille naapureilleen.

rellinen

Venäjä on vaihtanut talousjärjestelmänsä miltei 180 astetta omassa maassaan mutta edelleenkin harjoittaa neuvostotiedustelun länteen rakentaman organisaationsa kautta kommunistista myyräntyötä vahingoittaakseen läntistä maailmaa mahdollisimman paljon. Siksipä suurimmaksi osaksi voidaan syyttää ryssää läntisen maailman heikkoudesta ja pystyyn mätänemisestä. Johtuen siitä, että venäjällä nykyisin on käytössään niin kommunistisen myyräntyön opit kuin täydelliset kapitalistisen vaikuttamisen keinotkin länttä vastaan, venäjä on itseasiassa huomattavasti vaarallisempi nykyisin kuin neuvostoliiton aikana. Kylmänsodan aikana jakolinja oli monin verroin selkeämpi kuin nyt. Nyt ryssä pelaa jokaisella rattaalla, niin vasemmiston kuin länsimaalaisten nationalistien keskellä, apunaan vassari soluttautu

Tehdäänkehitysmaayhd

Haluaisitteko karhun ystäväksi tai viholliseksi? Jollei ole kuin kaksi kättä ja kyrpä, niin olisi suotavaa , että karhu olisi ystävällinen. Ei sitä ainakaan kannata ärsyttää .

Qroquius Kad

Siksi kannattaa hankkia kivääri, ettei ainoa tae omasta turvallisuudesta riipu karhun kulloisestakin mielihalusta.

Tehdäänkehitysmaayhd

Niin. Missä viipyy meidän pitkän kantaman ohjukset? Voit niitä vastapuolen ohjuksia ampua sitten sillä kiväärilläsi

Qroquius Kad

Sieltä ne tulevat F-35 Lightning -hävittäjien kanssa, vaikka se sinua niin valtavasti raivostuttaakin.
NATO-jäsenyyden myötä tulee vielä paljon lisää.

Tehdäänkehitysmaayhd

Ymmärsit minut täysin väärin. Ei minua ne koneet raivostuta. Ihmisten totaalinen typeryys sen sijaan raivostuttaa .Kuvitteletko noilla lennokeilla haastavasi itäisen naapurin? Kuvittelet Jo NATO käyttäisi Suomea kynnysmattona ja kahakan ainoa häviäjä olisi Suomi. Kekkonen – Paasikivi linja on ainoa vaihtoehto.

Suomi-Kustu

Ryssä on vihollinen. Ei viholliseen voi suhtautua puolueettomasti. Eikä varsinkaan kannata yrittää olla sen ystävä. Kylmän sodan aikaan meidät pelasti NATO eikä Kekkonen.

Qroquius Kad

Ei sitä sinun Suurta Itäistä Rakastasi tarvitse haastaa. Kun Suomi on liittynyt NATOon, se ei enää uskalla haastaa Suomea, eikä voi kuin öykkäröidä.

Kuvitelmat sitä, että NATO hylkäisi liittolaisensa, vieläpä erään merkittävimmistä liittolaisistaan ei ole mitään muuta kuin YYA-Kekkoslovakian tympeää propagandaa, jonka olisi toivonut jo jääneen pois käytöstä.

Kukin tavallaan, mutta Suomessa on vanha sananlasku:
älä tyrkytä tapojas!

Tehdäänkehitysmaayhd

Taas väärin. Sukujuureni ovat Karjalankannaksella Kuolemanjärven ja Koiviston kylissä, sekä Viipurissa. Äitini syntyi evakkoreessä 1.12.1939. Sukuni menetti lähtiessään kaiken. Molemmat isoisäni taisteli Suomen vapauden puolesta. Minut kasvatettiin armottomassa ryssävihassa. Ei Suuri Itäinen ole Rakkaani. Elettyäni 7 eri vuosikymmenellä olen oppinut realistiksi. Suomalaiset eivät ole mitään merkittäviä liittolaisia, vaan pelkkää tykinruokaa.

Qroquius Kad

No niin, olemme molemmat tuoneet näkökantamme esille eivätkä ne siitä muutu, joten eiköhän tämä ollut tässä ettei tulisi riitaa?

Tehdäänkehitysmaayhd

En minä pienestä suutu, kiitos silti. Kaikkia asioita kannataa puntaroida vaan monelta kantilta. Hyvät jatkot ja Suomi suomalaisille.

Oloneuvos

Unen näit. Suomi ei Natoon liity. Se juna meni jo.

Qroquius Kad

Ei sitä kassatyttö Manna Sariiinilta kysytä. Lightning II on sen verran edistynyttä sotilasteknologiaa, ettei USA anna suomalsityttöjen lahjoita sitä Ryssälle, vaikka kuinka haluaisivat.
Se katsoo kyllä kalustonsa perään.

Oloneuvos

Niin katsoo kalustonsa perään esim. Afganistanin peräkylillä.

Qroquius Kad

Eipä ole Lightningejä siinä kalustossa. Ei niitä minnekään paskastanioihin ole toimitettu eikä toimiteta.

Ohmygod

Putinin pitäisi aloittaa vaatimuksensa siitä alueesta, minkä keisarikunta ensin myi ahneudessaan, eli Alaskan.
Sen saatuaan tulee sitten kysymään Euroopasta.

Qroquius Kad

Ei aloita, koska tietää ettei sitä myydä takaisin.

Ohmygod

Tietenkään ei myydä, mutta voihan Putin yrittää uhkailemalla…

Qroquius Kad

Muskeli loppuu kesken.

Särmääjä

Seppo Lehdon kouhotukset on vain toinen ääripää niille donbassin vapaustaistelijoiden selostuksille.

Tomppa

Aivan. Seppo Lehto on osa ongelmaa, ei sen ratkaisua. Mies tekee tietämättään kaikkensa pilatakseen kansallismielisen liikkeen ja kuvittelee samalla olevansa avuksi. Typerys, jonka pitäisi pitää suunsa kiinni.

juhaII

NATO:lla on paljon suurempi sota kiima. Jo tuo asettaa Suomen vieläpä sen omasta tahdosta lekan ja alasimen väliin. Täällä ei maahanmuuton osalta luoteta paljoakaan valtamedian tuotoksiin, mutta “Putin on paha” -rummutus on mennyt paremmin päähän kuin votka! EU eikä NATO nakkaa paskaakaan sen enempää itse Ukrainasta kuin Suomestakaan. Kumpikaan ei ole Suomessa ja Ukrainassa niiden “sinisten silmien tähden” vaan niillä on halu laajeta Venäjän eteiseen ja etenkin Krimin niemimaa on hunajata USA:lle. Putin “on paha”, koska on kansallismielinen ja haluaa pitää Venäjän sen omissa käsissä eikä antautua kuin piikatyttö globalisteille eli niille, jotka ryöstävät luonnonvarat ja kultavarastot. Välittämättä Venäjän kansasta yhtään mitään köyhdyttämällä sen keppikerjäläisiksi.

juhaII

Venäjälle nostetaan valtaan “demokraatti” (globalistien sätkynukke. vrt. Marin), joka avaa aarrekammiot ryöväreille korvauksetta. Presidentti Boris Jeltsin (1931-2007) oli kiva juoppo, jonka ympärillä kuhisi CIA:n agentteja “neuvomassa”. Yhdysvallat itse sotkeutuivat Venäjän presidentinvaaleihin vaikuttamalla sen puolesta, että tuolloin jo alkoholisoitunut ja sydänvaivainen Jeltsin jaksaisi twistata toiselle kaudelle. Venäjällä hääräsi oligarkeja ryöväämässä itselleen ent. kommunistisen valtion omaisuutta rajattomasti. Mukana heilui jo tuolloin päällimmäisenö muuan “unkarilainen” George Soros. Kansa köyhtyi ja tuloerot rävähtivät suuriksi, koska Neuvostoliiton äkkinäinen ja täydellinen bankrotti oli se kuuluisa

juhaII

“tsunami”, jota ei voinut sinälläänkään hallita eikä vielä kaiken muun valtiorakenteiden romahtaessa. George Soroksesta on vieläkin olemassa Venäjällä välitön pidätysmääräys, jos mies astuu jalanleveydenkin Venäjän tantereelle!
Valtaan tuli Jeltsinin terveysongelmien takia merkityksetön ja tuntematon Pietarin pormestari Vladimir Putin, jolla oli tosin kovanpuoleinen, mutta vähämerkityksellinen KGB tausta. Tämä tiesi ikäviä aikoja lännelle ja etenkin Yhdysvalloille, koska Putin ei syönyt enää kädestä kuten sinällään oikeana aikana sankarillinen Boris Jeltsin noustessaan pitämään puhetta panssarivaunun päälle v. 1991 kovan linjan kommunistien vallankaappausyrityksen tuoksinassa, jolloin lopputulos oli vielä auki.

juhaII

Suomelle paras linja olisi Venäjän suhteen Paasikiven-Kekkosen linja, koska kyseessä on pelkkä reaalipolitiikka, jota ei aika syö milloinkaan. Suomella on 1300 km maarajaa Venäjän kanssa ja koko erokin on pysynyt samana. Boris Jeltsin tarjosi hövelisti Karjalaa Suomelle, mutta onneksi Koivisto ei lämmennyt ajatukselle. Entäpä nyt kun Putin on vallassa? Putin sen enempää kuin Stalinkaan katsonut hyvällä Pietarin tarjottimella olemista. Paljonko Putin on sotinut ja kaatanut hallituksia pitkin maailmaa? Entä “pulmus” USA kaikkine kuviteltavissa olevine rikoksineen, jotka rumuudessaan CIA:n osalta ovat vastenmielisyyden huippu. Jos Venäjällä ei saa olla edes omaehtoista turvallisuuspolitiikkaa omalla mantereellaan, joka sillä on.

juhaII

Venäjän ei tarvitse nuoleskella ja ja jakaa persettään koko maailmalle niin kuin Suomi nyt tekee keikaillen EU.ssa “pöydissä, joissa päätetään” täysin merkitsemättömänä “joo, joo -miehenä”. Saaden vain nolla salkkuja maanpetturi ministereiden syytäessä suomalaisten veromiljardeja voitelurahoiksi. Räkyttäen Venäjän karhulle näyttääkseen keski-euroopan valtioille kuinka sitä nyt ollaan niin EU;ta. Keski-eurooppalaiset eivät voi enää vähempää olla kiinnostuneita jonkin peräkylän keskinkertaisuuksista, jotka eivät edes osaisi saatika pystyisi johtamaan itsenäistä kansallisvaltiota Suomi. Suomi on aina ollut yksin ja tulee aina olemaan. Kukaan ei ajattele puolestamme eikä kukaan tee mitään puolestamme. Ja jos tekee. Se hyötyy siitä itse enemmän kuin ME!

juhaII

Presidentti Paasikivi totesi, ”suomalaiset ovat poliittisesti heikkolahjaista kansaa”.

Tomppa

Ja Erno Paasilinna totesi osuvasti: “suomalaiset ovat alamaisia, eivät kansalaisia.”

rellinen

Putin itse kuuluu porukkaan, jonka vallankumousten järjestelyiltä ja sekasorron kylvöiltä ei säästynyt yksikään maailman kolkka. Yhtenä esimerkkinä esim. libanon, josta juontaa juurensa sanonta “beirutisointi” kun tarkoitetaan sitä mitä läntisen maailman kaupungeissa on tapahtumassa.
Cia:n suurin synti on se, että ko. pulju antoi periksi marxilais-kgb:läiselle mafialle toveroitumisen, solutuksen ja demokratisoitumisen myötä. Nykyisin kyseinen pulju on pelkkä neuvostotiedustelun perillisten käsikassara. Alaosasto. Maansa märättäjä. Ryssän puudeleita valtaan nostava ja punaista pääomaa kasvattava rikollisjärjestö.

rellinen

George kgb soros, venäjän tiedustelupalvelun iskuri. Länsimaissa vapaasti häärivä läntisen maailman tuholainen, punaisen pääoman asiamies, sosialistisen internationaalin herroja, jonka moskovaan johtavan jälkijotoksen peittelyä varten soroksesta on annettu pidätysmääräys. Näin toimii ryssä. Näin pidetään yllä valhetta.

Tehdäänkehitysmaayhd

Juurikin näin

pah

Melkoinen luolamies tuo Seppo 😂

Asiaan. Kyllähän meidän suomalaisten toki pitäisi tuntea vastuumme ja vetää yhtä köyttä koko Euroopan ja pohjoismaiden kanssa ilmoittautumalla ilomielin Bidenin perheen henkilökohtaisten idänbisnesten takuumiehiksi!

Eurooppalaisille ja etnkinkin meille suomalaisille nämä “voitot teille, lasku ja muut ongelmat meille”- tyyppiset bisnekset ovat tuttua kauraa joten mitä toimivaa konseptia muuttamaan.

https://is.gd/xs1Q57