Taas uusruotsalainen gangstaräppäri vangittu

Skaraborgin käräjäoikeus vangitsi suositun ruotsalaisen gangstaräppärin epäiltynä ”rauhanhäirinnästä”, fridskränkning. Rikokset ovat tapahtuneet Ruotsissa ja Espanjassa.

28-vuotias Tukholmassa kirjoilla oleva Adel Dostani Heidari vangittiin Skaraborgin käräjäoikeuden päätöksellä epäiltynä Espanjassa ja Ruotsissa Timrossa tapahtuneista rauhanhäirinnästä, joka Suomessa vastaisi suunnilleen yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamista sisältäviä rikoslain pykäliä.

Tällaisia rauhanloukkaamisia on syyttäjän mukaan tapahtunut useissa paikoissa kesästä 2020 alkaen tämän vuoden tammikuuhun. Vangitsemisvaatimuksessa näitä tekoja ei mitenkään eritellä sen tarkemmin.

Ruotsin lain mukaan rauhanhäirinnässä on kyse jostakin sellaisesta, että henkilö tekee jonkun väkivaltaisen, rauhaa häiritsevän tai seksuaalirikoksen, joka loukkaa jotakin läheistä tai entistä läheistä, jonka kanssa on ennen esimerkiksi asunut yhdessä.

Rikoslain kuvaus viittaa siis johonkin sellaiseen, että räppäri on vainonnut entistä naisystäväänsä vuosikausia. Dostanin jollotuksia on kuunneltu Spotifyssa miljoonia kertoja.

 

Juttu on siinä mielessä mielenkiintoinen, että vaikka kyseessä on joidenkin mielestä ehkä vähäpätöinen juttu, niin Dostani on kuitenkin yksi Tukholman alamaailman koviksia, joka on vaikuttanut myös ns. Espanjan siivesää (Tästä tarkemmin myöhemmin). Lisäksi Dostani, vaikka ei ole suoraan ollut epäiltynä räppäri Einarin murhasta, niin on ainakin ollut jollakin tavalla epäiltynä jostakin Einarin murhan suhteen.

Seurataan juttua, jos räppi ei lopu sitä ennen. Ja luultavasti ei lopu. Ei nimittäin tarvi arvata, että Dostani on ollut yksi ruotsalaisten toimittajien sulkku-poika. Sverigesradion P3 kulttuuritoimittajat ovat kertoilleet pitkiä jorinoita, kuinka Dostanin jollotukset kertovat niin ihanalla tavalla lähiöghettojen elämästä. SVT taas on palkinnut miestä glorifioimalla tämän huumehöyryistä ja väkivaltaista elämää Tukholman gangsterijengeissä.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tokkopa

https://rayhablogi.blogspot.com/2021/11/euroopan-unionin-jasenyyden-aiheuttama.html?m=1

Paavo rakas kai tiedät että kaikki on velkaa juutalaisille?

Suomi Finland

Ainoa ganstaräppiä pahempi räppi on juutalaisräppi.

Qroquius Kad

Saatananpalvontaräppi on myös aika pahaa, kuten reptiliaaniräppi, kemikaalivananvetäjäräppi, homokaasuttajaräppi, Sen Hullun Rumpin räppi ja illuminaattiräppi.
Mutta ketkään eivät osaa rapata kuin vapaamuurarit eli rapparit!

Selvästi Ala Ikäinen

Ex-PM Sippilä haastatteli 28-vuotiasta alaikäistä. Tässää tyypissä on sama ikärakenne. Minkähän edun mukaan hän on aikanaan ikänsä valinnut (ja nimen, entä sukupuolen?)?

Sami

Räppäri on ulkonäön perusteella suunnilleen 45 vuotta, mutta elämäntapa vastaa äo-85 länsimaalaista yläasteikäistä teiniä.

Suomi Finland

Valtamediassakin oli hiljakkoin uutinen, että ruotsalaisgansterit aiheuttavat kaaosta Espanjassa jollain suositulla lomailualueella. Kannattaa olla ylpeä, että on saatu maahan aikaansaavaa porukkaa. Murhakin voi olla hyvä juttu, jos sen on tehnyt oikeanlainen henkilö.

Sami

Kehikset ovat Ruotsin päävientituote Espanjaan.

Tero perii sinut

Valtio Allmänna Arvsfonden-”Yleisen Perintösäätiön” kautta tukee gangstaräppiä ja rikollisuutta minkä ehtii jakamalla rahaa matujen ”kulttuuriseuroille”, somaliklaaneille jne.

Allmänna Arvsfondiin menevät sellaisten SUOMALAISTEN rahat jotka eivät ole tehneet testamenttia ja joilla ei ole periviä sukulaisia. Ruotsin ja Suomen perintölait eroavat toisistaan, kannattaa ottaa selvää ettet rahoita kuoltuasi islamisteja.

https://www.svt.se/nyheter/granskning/avslojar-arvsfonden-hjalpte-forening-anklagad-for-klankultur-gav-sen-miljonbidrag

Sami

Ruotsalainen veronmaksaja rahoittaa kehiksiä koko työelämässä ajan, ja myös kuolemansa jälkeen.

Sitä saa mitä tilaa. Demokratian sekä yleisen äänioikeuden avulla kansa saa sitä mitä pyytää.

Qroquius Kad

Se on täsmälleen näin. Taas viime viikonloppuna suomalaiset antoivat vahvan tukensa nykymenolle. Tämä on se, mitä halutaan ja sitä myös saadaan.

Merkillistä vain, että siitä pitää sitten rutistä ja itkeä?

Qroquius Kad

Tuo ”fridskränkning” kääntyisi suomeen kai parhaiten muodossa ”naisrauhan loukkaus”. Sillä viitataan 1200-luvun Ruotsin viiteen rauhanlakiin:
kuninkaanrauha (älä käy kuninkaan miehen kimppuun),
käräjärauha (älä häiriköi käräjillä),
kirkkorauha (älä riehu kirkossa),
kotirauha (älä tunge toisen kotiin riehumaan) ja
naisrauha (älä koske muiden naisiin äläkä omaasikaan pahasti).

Sami

Tuo viimeinen lakipykälä oli 100% rasistinen laki, joka loukkaa aivan tiettyä kansanryhmää. 🙁