Taas iso joukko isis-naisia palaa Syyriasta kotiin Ruotsiin

Naisen lapset ovat saaneet täyden isis-koulutuksen.
SVT:n uutisten mukaan Ruotsiin Arlandaan saapuu tänään uusi joukko isisi-naisia. Naiset ja heidän lapsensa ovat olleet kurdijoukkojen hallitsemalla leirillä on vuosia.

SVT:n mukaan naiset ovat kotoisin Länsi-Ruotsista, eli luultavasti Boråsista tai Göteborgista, sekä Skånesta, eli luultavimmin Malmöstä tai Lundista. Joukon kerrotaan saapuvan tänään Arlandaan ja siellä heitä on vastassa poliisi, sosiaalitoimi ja lääkäri. Luultavasti lapset otetaan heti huostaan.

Naiset otetaan niin ikään muutamaksi päiväksi hotellisäilöön ja eri tahot kuulustelevat naisia, josko sieltä löytyisi jotain rikokseen viittaavaa taustalta.

Yksi naisista on Ruotsin vanhimpia isis-naisia. Hän otti isikseen mukaan viisi lastaan vuonna 2013. Vanhin oli tuolloin 14-vuotias. Joten ainakin osa nyt mukana tulevista lapsista on liki täysi-ikäisiä. Tosin tällä hetkellä ei tarkkaan tiedetä montako lasta tulee, sillä ainakin osa on kuollut taisteluissa. Naisen mies kuoli jo 2013.

Kannattaa huomata, että naisen lapset ovat olleet täydessä sotisopassa isiksessä, eli riippuen tietenkin minkä ikäiset lapset sieltä tulevat mukana, niin ovat täysiä isis-jihadisteja.

Jos aikaa riittää, ja lento tulee illalla, niin yritän käydä ottamassa muutamat kuvat tulijoista Arlandassa.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Onneksi olkoon Ruotsi. Ei kai Suomi vaan jää paitsioon tästä saapumiserästä, Pekka?

HyvaJatkaa

Yön hiljaisina tunteina lento tulee Lappeenrantaan ja parin päivän päästä ilo uutinen: Pelastettuja Isis perheitä on saapunut toissa päivänä Suomeen. Terroristien lennättäminen business yksityissuikukoneella ei kestä päivän valoa, joten punikkihallinto tuo salassa terroristit veronmaksajien elätettäväksi tänne.

Kyllä Homppu-Peku ja Matusalo hoitavat asian että elätettäviä tulee tännekin. Ei puolueiden MaTu-busineksen tuottokäyrä muuten nouse.

matti mainio

Suomessa tilanne on noiden palaajien suhteen aika hyvä. Se joku asiantuntija-eukko, Mankkinen tai jotain, kertoi Iltalehdessä että Suomeen takaisin saadut isis-vaimot elävät nyt ihan normaalia elämää Suomessa, samanlaista kuin tavalliset suomalaiset. Tarkoittaa ilmeisesti sitä, että käyvät joka päivä töissä, saavat työstään palkkaa, maksavat veroja, huolehtivat perheistään, käyvät kaupassa ostamassa ruokaa ja vaatteita tarjousten perässä, etsivät itselleen vuokra-asunnon tai ostavat oman pankista anomilla lainoillaan, maksavat lainansa ja niiden kulut, koittavat saada rahat riittämään elämiseen joka päivä. Ovat lainkuuliaisia kansalaisia, elävät nuhteetonta elämää. Ovat huolissaan lastensa tulevaisuudesta ja kannustavat lapsiaan käymään koulua ja hankkimaan hyvän ammatin.

Waltsu
HyvaJatkaa

Matti, tuo jota kuvaat on wanhaa aikaa! Nykyajan normaalielämä on valmiiksi maksetussa asunnossa ajan kuluttamista loisrahalla, joka kattaa kaikki muut elin- & harrastekulut ja kaukomailta tulleillekotimaan lomamatkoja 2-4 krt/vuosi business-luokan lennoilla.

Qroquius Kad

Mattihan vain siteerasi tuossa ekstremismiasiantunija Tarja Mankkista, joka tietää mikä Suomea oikeasti uhkaa:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3251c2cf-0725-4771-a1a2-911e5be4cf2e

pöh

Suomen hallitus ja Haavisto kateellisena seuraa ja miettii, että nyt täytyy minunkin äkkiä jostain hankkia lisää mustakaapuja..

Suomi Finland

Poliisi:

kerropa mitä puuhailit siellä kalifaatissa?

mustakaapu:

laitoin ruokaa ja hoidin lapsia

poliisi:

eikö mitään muuta?

mustakaapu:

Ei. Vannon kautta kiven ja kannon.

poliisi:

Ööh, no, ei sitten mitään, tervetuloa takaisin Ruotsiin.

Anonyym

Sotisopaa on totta vieköön jo pikkulapselle sovitettu. Hulluuden ja röyhkeyden jatkuminen haluttu sotisovalla varmistaa.

Petos Bill

“Mä olen niin onnnnellinen” ruotsalaisten puolesta.

pah

Voihan Omikronin BA.2-variantti!

Sitä mukaa kun näitä kehitysmaiden eksoottisia tartuntatauteja kuhisevia otuksia kärrätään Eurooppaan ihmisten ilmoille hyysättäväksi ja passattavaksi niin huolet tappavien tartuntatautien yleistymisestä kohdemaan siviiliväestössä kasvavat.

Nykyisissä Woke-henkisissä bioturvallisuuspoliisivaltioissa pitäisi kriminalisoida kausaliteettien hakeminen, samoin kaikenlainen looginen ajattelu pitäisi myös lailla kieltää.

Qroquius Kad

Ei kun juur päinvastoin:

körinähysteriaa ollaan ajamassa alas jo vauhdilla muualla kuin Suomessa, jossa Manna Sariinin tyttökavereineen pitää saada nauttiä Suuren Pelastajan roolistaan vielä jonkin aikaa.

Körinähysteriaa pidetään silti reservissä, koska sen käytänteet siirretään suoraan ilmastohysteriaan, jonka käynnistäminen täyteen tehoonsa on jo aloitettu.
Sitä tarvitaan, koska ilmastohysteria tule ihmisten koteihin ja autotalleihin ja avaa rajat “ilmastopakolaisille”.

Vastustus tukahdutetaan huutamalla “Körinä körinä körinää!! Ellette tottele, tuomme körinän takaisin tappamaan teidät!!!
Suomalaiset heittäytyvät pillutuksen edessä maahan ja rujoilevat pelastamaan! Ja pelastaahan se, kunhan auto on kadonnut pihasta ja öljylämmitys kodista.

pöh

Kertoo pääministerin pätevyydestä kun sanoo suorassa lähetyksessä, että koronakin johtuu ilmastonmuutoksesta.
Eikä koronat suinkaan ohi ole, kaikenlaista sen varjolla vielä pitää saada tehtyä.
Ne kunnallisvaalit siirrettiin kun oli noin 200 tartuntaa päivässä, niin ei ollut turvallista järjestää. Aluevaalit sen sijaan oli turvallista järjestää kun oli yli 10 000 todettua tartuntaa päivässä.

Qroquius Kad

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kiviviuori.
Että kyllä sitä körinää roikotetaan pelotteena vielä hyvän aikaa,
samalla tavoin kuin USAn ja Suomenkin vasemmistomedian täytyy vielä vaan roikottaa Trumpia, että Washingtonin Wanhan Miehen dementiatoikkaroinnit saadaan häivytettyä sen alle.

T

Aluevaalit on sitä parempaa äänestämistä. Eri asia.

IS-mummo ja pappa

Muutama vuosikymmen kun kuluu niin sitten Ruotsissa on vanhainkodeissa asukkeina IS- ukkoja ja akkoja. Perustetaankohan heille omat vanhainkodit? Koska on olemassa Suomikoti niin ehkä heille sopisi Kalifatgården?

Vanhuksista puheenollen: Tukholmassa petostelevat puolankieliset huijarit puolaapuhuvia vanhuksia. KERRANKIN joku rikos joka ei kohdistu svenssoniin. Kuinkahan tavallista tämä etninen kusettaminen on kaiken muun kusettamisen lisäksi?

The Well of Kankkula

Ei se ollut iso joukko naisia vaan kaksi naista ja neljä kakaraa ja ne tulivat jo. Ja maksavat rahaa. Matka, vastaanottokomitea, matkat, ylläpito, oikeuslaitos, valvominen…

Paljonkohan tulee yksi IS- akka kaikkine kustannuksineen maksamaan? 20 milliä? Gangstan elinkaarikustannukseksi lasketaan 40 milj. kr.

...

Kotiin?

Pirtsakka

Samat ajatukset.

Antti kurvinen

Mitä juutalaiset ajattelevat teistä gojimeista 🙂 🙂 he ovat oikeassa suurin osa on tyhmiä aivokuolleita lampaita!

“Our race is the Master Race!
We J*ews are Divine Gods on this planet!
We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.” –

Israeli Prime Minister Menachem Begin
in a speech to the Knesset quoted in:
“Begin and the Beasts,” New Statesman,
June 25, 1982 by Amnon Kapeliouk.

Qroquius Kad

Goyim on monikko. Yksikkö on goy:
“Mitä juutalaiset ajattelevat meistä goyim tai goyeista.”

Kake

Miksi Ruotsi aina voittaa, miksei suomi osaa haalia yhtä paljon näitä kunniakansalaisia?Pekka ei vissiin hoida virkaansa kunnolla.

juhaII

ISIS-lapset saavatkin “pehmeänlaskun” kun menevät päätäpahkaa ruotsalaiseen kouluun!

Heh

Toivon että nuo nartut käyttävät taitojaan Ruotsin maaperällä runsain määrin. Sitten vigutaan että miten tässä näin kävi ja sanotaan Ruotsalasittain oioioioi.

murre riepunen

Suomen kohtaloksi tulee tässäkin asiassa jäädä nuolemaan näppejään. Naapuri napsii herkut kuormasta, meillä jää ( jos jää ) muutamia hepsankeikkoja joiden taistelutahto on laantunut siihen malliin ettei kunnon taistoa saada aikaan,muutoin kuin ” lasten ” totutellessa uuden ympäristön moukarointiin, joskin melko heppoisin välinein, puukot, sapelit, putkitongit jne. Noh, kuitenkin kantasuomalaisilta ryöstetään merkkiasut, kellot, puhelimet ja rahat mikäli sattuu löytymään, tytöt raiskataan, pojatkin joissakin tapauksissa.

Senkka Nenasta

https://www.expressen.se/nyheter/over-50-personer-i-storbrak-i-salenfjallen/

Uutinen kuulostaa ihan kumipääkemujen kokoontumisajoilta.