Convoy-ilmiö saapui myös Suomeen, jättimenestys muutamassa päivässä

Suomessa ja Ruotsissa jatketaan maailmalla pyörivää liikettä Convoy (Finland, Sverige etc), jossa raskaan kaluston marsseilla pyritään osoittamaan mieltä koronarajoituksia ja korkeita polttoaineen hintoja vastaan.

Kanadasta ja Yhdysvalloista muutaman päivän sisällä liikkeelle lähteneessä ilmiössä rekkakuskit ovat tehneet pitkiä letkoja moottoriteille ja kaduille, tai tukkineet teitä. Ruotsissa tällaista on tapahtunut jo pienimuotoisesti, yksittäiset rekkakuskit tai kahden auton letkat ovat pysäyttäneet autonsa muutamaksi minuutiksi moottoriteille.

Alla filminpätkää Kanadasta, jossa sadat rekat hidastelivat moottoritiellä.

Suomen Facebook-ryhmä “Convoy Finland” kasvoi muutamassa päivässä yli 20 tuhannen ihmisen ryhmäksi. Tätä kirjoitettaessa jäseniä näyttää olevan 25,2 tuhatta. Ryhmä kertoo infossaan, että se aikoo kokoontua toistaiseksi vielä päättämättömänä päivänä Helsinkiin ja tukkia keskustan liikenteen raskaalla kalustolla ja henkilöautoilla.

Suomen Convoy kertoo, että se vaatii kaikkien koronatoimien ja -rajoitusten purkamista sekä polttoaineen hinnan verotuksen tuntuvaa laskua.

Samanlaisia Convoy-ryhmiä näyttää olevan ympäri maailmaa.

Subscribe
Notify of
guest
67 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Körinätoimia puretaan koko ajan, Suomessa hitaammin kuin muualla, että kassatyttöministeri tyttökavereineen saa nauttia Suuren Pelastajan roolistaan mahdollisimman kauan.

Körinähysterian alasjo tarkoittaa vain sen käytänteiden siirtämistä ilmastohysteriaksi, jonka merkeissä polttoaineiden hintoja on jo korotettu, ja lisää tulee.

Siihen ne convoyt loppuvat, kun diesel maksaa 10 euroa per litra. Siihen loppuu moni muukin, mutta
Maailma Pelastuu, ja sen pelastaja on Manna I Suuri, Suomen paras pääministeri tuhanteen vuoteen!!!

Washbrush

On jo maailman paras pm.

Pirtsakka

Sarkasmia? Tosissasihan et voi mitenkään olla…

HyvaJatkaa

Meidän oma Äiti Aurinkoinen. Salaisuus maailman onnellisimman kansan takana. (Tosin hyvin moni työssä käyvä suomalainen puhuu “maailman vittuuntuneimmasta” kansasta…)

Waltsu

Hyvä vertaus Isä Aurinkoiseen. Kyllähän neuvostokansakin oli maailman onnellisin kansa päästyään kapitalismin ikeestä, sortajien vallan alta tasa-arvoiseen työväen yhteiskuntaan, jossa kaikki oli tovereita vaan, ei ollut herroja…

Pertsa

Ehkä “Äiti Aurinkoinen” on aivan hyvä ilmaisu.Stalinin aikaan vain toisinajattelijoiden eliminointi tehtiin raaemmin tavoin.Nykyisin toisinajattelijat eliminoidaan lainsäädännöllisin keinoin.”Kielletty” on ikävä sana,mutta voidaanhan asioihin aina vaikuttaa lainsäädännöllisin keinoin,esim. verotusta koventamalla.Saadaan vaikkapa Sannan vihaamat yksityisautot pois kqatukuvaa rumentamasta.

Matti Hyyryläinen

Sariinin Mannalla ja Euroopan Parhaaksi Valtiovarainministeriksi aikoinaan valitulla Jyrki Kataisella on yksi yhteinen piirre..molempien hallitusuran aikana Suomen valtionvelka kasvoi / kasvaa n 40 miljardia euroa..(40 000 000 000,00 ?)..Sanna ja Jyrki vastaavat siis n 50% Suomen valtion velan määrästä..mistä näitä kahta pitäisi kehua ??..jos eläisimme markka-aikaa niin Suomen velan määrä pitäisi ilmoittaa US dollareina koska muuten loppuisi nollat..vajaa 1000 miljardia markkaa..ei paha..monessa maassa valtio on velkaantunut mutta kansalaiset varakkaita..Suomessa on köyhä kansa ja velkaantuva valtio..silti olemme maailman onnellisimpia..älykkyydessä emme ilmeisesti kisaile ihan kärkijoukossa..

Tomppa

Katainen ja Marin ovat Maailman talousfoorumin alaisen Nuoret globaalit johtajat -koulutuksen groomaamia maanpettureita. Samoin kuin ovat Alexander Stubb ja Annika Saarikko.

HyvaJatkaa

Suomaan freedom convoivoi: Ajetaan sunnuntaina aamupäivästä kaupunkeihin äänettömästi ja poistutaan nopeasti. Kotona taotaan nyrkkiä rintaan ja taputetaan kavereita selkään kehuen nyt laitettiin kova kovaa vastaan ja nyt rotestoittin. Tietysti myös assbookissa monta päivää keskinäismasturbointia siitä miten kovasti uhottiin oikein porukalla.

Kukaan muu ei säälittävää protestia edes huomaa. Sellaisia ne suomaalaisten protestit on. Muistetaanpa viime kertainen rekkaprotesti. Eipä aiheuttanut mitään poikkeavaa tai häiriötä Helsingissä.

Pirtsakka

Mielenosoittajilta kysytään ilmeisesti samoin kuin Speden sketsissä ennen vanhaan, muistattehan sen “Nasse-sedän” joka meni kertomaan Moskovaan, että on hyvin vihainen. Vastaukseksi tuli “niin, ja entäs sitten?”
Tällainen on nykymaailmakin. Kaikkein eniten ärsyttää se, kun kaikkialla huudetaan “Suomi on maailman onnellisin maa” tai sitten jossakin pirun mainoksessa puhutaan “maailman onnellisimmista silmistä” jne jne ällötykseen saakka. Noh, voihan se maa ja ne silmät ollakin onnellisia, mene tiedä kun eivät osaa puhua, mutta kansa saattaisi kysyttäessä olla eri mieltä. Osaisi jopa kertoa parannusehdotuksia moneenkin seikkaan.

Ei uuskommunismille

Tää on sitä uuskommunismia aidoimmillaan. Valehdellaan ja vääristellään asioita.

Cudias

Sinä hölmö tiedä MITÄÄN kommunismista etkä muistakaan ismeistä.

h44

Mahtaako näillä mielenilmauksilla olla sen enempää vaikutusta kuin Lakotojen henkitansseilla 1890? Epätoivoista houretta.

Rullattu

Ainahan sinä voit istua sormi perseessä sohvalla ja valittaa.
Ainakin näytetään että kaikki ei mene läpi mitä hallituksen nilittäjät kokeilee päänmenoksi keksiä.

Qroquius Kad

Mutta kun se kaikki menee läpi, kun kansa ei viitsi äänestää vaan luulee autolla pörräilyn muka vaikuttavan johonkin.

Rullattu

Mitä luulet jos vaikka sinun ajatuksella olisi vuosi -44? Kiitä onnesi että tuolloin et ollut olemassa, “ei tuo mitään auta, jäkäti, jäkäti”.. Suomi olsi nyt ryssien hallussa.
Sentään jotain edes yritetään, teidän pikkunassikoiden mukaan ei ainakaan ikinä muutu yhtään mikään.
Lisäksi vielä, tuo eräs, tyyliin näin ” sitten porukalla kattellaan naamakirjaa ja runkataan porukalla” esimerkiksi missä itse ajelen yhdelläkään kuskilla ei ole jotain runkkurinki naamakirjaa.
Teidän muutaman kirjoituksia kun täällä lukee niin on kyllä ihme että olette enää edes olemassa, missä teidän elämäntahtonne oikein on?

Qroquius Kad

Jos autolla pärrääminen olisi jokin poliittinen protesti, Suomessa tehtäisiin joka viikonloppu vallankumous kun amisjonnet ajavat autolla ympyrää kumia polttaen.
Äänestämisen he jättävät viherkomunisteille ja heidän peesaajilleen.

Tietoisuus on tärkeä

Jospa toi pörräily herättäisi tavallisia kansalaisia ja he ymmärtäisivät kuinka metsään olemme menossa.

Qroquius Kad

Mukavaahan se olisi, mutta valitettavasti ei näy vaaliuurnilla, joilla nämä asiat ratkaistaan.

Särmääjä

Autoilevan kansanosan taistelutoimi on panna liikenne tukkoon siinä missä vaikka ammattiliitto panee satamat tukkoon työtaistelutoimena.

Qroquius Kad

Pannaan liikenne tukkoon mutta jätetää äänestämättä. Sillä saadaankin paljon aikaan.
Vai jäävätlkö ne asumaan siihen tukittuun liikenteeseen?

Entä hälytysajoneuvot, jotka eivät pääse noutamaan sairaita ja palolaitos, joka ei pääse sammuttaman kerrostaloa, kun äänestämättä jättävät tukkivat liikenteet aivan kuin EgoNapinan teinitytöt.

Viimemainittuja ei pahemmin kiitellä. Mtenkähän convoijareita, jos heidän takiaan kulee ihmisiä ja palaa taloja?

Rullattu

Siinäpä taas lasketeltiin.
Että oikein vertaat elokapinallisiin.
Ei löydy yhtäkään rekkassa olevaa joka ei antaisi tilaa hälytysajoneuvoille.
Melankolia tyntuu olevan kovin sana täällä.

Rullattu

Nyt on vain yhdet oikealla asialla. Nuo riukutikut eielolliset oli mielenterveystapauksia.

Kun nuo riukutikut tukki kadut niin ainakin tiedetään se että yksi lapsi ei päässyt tarpeeksi ajoissa lääkäriin kun piti etsiä toinen reitti, tuon johdosta lapsi halvaantui loppuiäkseen.

Pertsa

Komppaan Rullattua.Huligaanit sulkevat liikenteen vaikka palokunnalta,tuskin tavalliset kansalaiset.OT:nä, erään puolueen johtohahmoihin ainakin silloin kuulunut P.Arhinmäki oli eräällä palopaikalla heittelemässä myös paloautoja kivillä.

Pertsa

Ite kävin äänestämässä perussuomalaista sote-vaaleissa vaikka tiesinkin että sote-ei ole perussuomalaisten vahva alue.Jokainen äänestysmahdollisuus pitää käyttää niinkauan kun meille vielä niitä mahdollisuuksia annetaan.

Oloneuvos

Näinhän se on. Monikohan tuostakin convoy porukasta noituu nykyistä meininkiä ja samalla kertoo äänestämättä jättämisestä kun vituttaa.

h44

En istu valittamassa. Totean vain että nyt on tapahtumassa valtavan suuri muutos jota ei rekkamarsseilla estetä. Näillä mielenilmauksilla on lähinnä ryhmärinkirunk*sta vastaava funktio, samanlaiset linnut yhdessä lentelee.

Lakotat kehittivät traumojaan lievittämään oman aikansa salaliittoteorian ja muutoksen pysäyttävän kansanliikkeen, ei auttanut. Fantasioilla ei todellisuutta muuteta.

Jos jotain haluaa saada aikaan, tarvitaan paljon enemmän päättäväisyyttä ja taitoa kuin rekkarallin järjestäminen. Punavihreillä on sitkeyttä ja fanaattista uskoa asiaansa paljon enemmän kuin vastapuolella. Ainut keino on saada heidät pois vallasta, ja se tapahtuu vaaleissa.

Rullattu

Sinulle on yksihailea mitään selittää.
Eiköhän se ole oikea homma näytää jokaisella mahdollisella tavalla mitä mieltä ollaan nykymenosta.
Vaaleissa ollaan äänestty ihan tarpeeksi, itse kutsuin nykyään äänestäji noiksi miksi sinä rekkakuskeja morkaat.
Vaalit toimii siis sinun mukaan ihan laillisesti Suomessa?
Onkos vaikkapa vihreät nyt vallassa äänestäjien takia, älä nyt naurata hengiltä.

Qroquius Kad

Virheät ovat vallassa juuri siksi, että heidän kannattajansa äänestivät heitä ja sinä jätit äänestämättä.
Tämä on seuraus.

Juuri äsken oli aluevaalit.
Sinulta kysyttiin, mitä mieltä olet politiikasta?
Vastasit, ettei kiinnosta.
Nyt sitten suututtaa, kun taas viherkommunistit saivat voiton.

On aivan oikea homma näyttää, mitä mieltä on nykymenosta.
Sen voi tehdä aikuisten, täysivaltaisten kansalaisten tavoin vaaleissa.

Tai sitten EgoNapinan tyttöjen tavoin häiriköimällä yhteiskunnan toimintaa.

Kummastakaan ei valtakunnahallitus hetkahda mihinkään:
se on vastuussa vain valtakunnanparlamentille, Suomessa eduskunnalle, joka on vastuussa koko Suomen kansalle.

Convoijarit ovat itse ilmaisseet edustavansa vähemmistöä.
Kyllä aikuisen miehen täytyisi pystyä parempaan.

Särmääjä

Jos nyt puhutaan Kanadasta niin se on käytännössä kaksipuoluejärjestelmä, jossa on vaihtoehtoehtona joko Justiinan liberaalit tai sitten Erinin konservatiivit ja ne on molemmat koronarajotuspuolueita. Konservatiivit sai viime vuoden vaaleissa enemmän ääniä, mutta koska Kanada on upea demokratia niin Justiinan poppoo on silti vallassa. Mitä siellä voi ihminen muuta tehdä kun protestoida kadulla jos haluaa äänensä kuuluviin?

Qroquius Kad

Jos vaikka perustaa mieleisensä puolueen?
Kun hallituksella on kansan enemmistön tuki, ei huutaminen varmaankaan auta?

Rullattu

Minä olen äänestänyt tässä elämässä ihan tarpeeksi.
Äänestä vaikka sontaläjää se on ihan sama, kansa voi äänestää ihan mitä haluaa, päätös voidellaan muualla ketkä siellä orrella istuu.

Qroquius Kad

Eli annat vihollisen voittaa kun istut vaalipäivänä vain huutamassa?

Rullattu

Minä olin duunissa vaalipäivänä aamu 5:00-21:00, eli minä huusin juu kurkku suorana kalaja kädessä sohvalla maaten?
On hiukka muutakin tekemistä kun seurata silmät punaisena vatipää poliitikkoja ja näiden tekemisiä.
Et sitten oikein sisäistä että on sama mitä sinä äänestät, vaikka suurin osa äänestäs jotain isänmaallista puoluetta, voin taata takuulla sen että he ei ikinä nousisi hallitukseen tässä maassa, lopeta se pilvissä leijuminen.
Enemmän ja enemmän alkaa kyllä innostamaan suomesta lähtö vaikka Kanadaan, suomi tuntuu olevan dementikkoja, seniileitä ja melankolisia täynnä.

Kukavaan

Justin Castro lienee onnessaan, kun kansa osoittaa tyytymättömyyttään. Saa nautintonsa siitä, että kansaa kyykytetään tietäen, että Kanadan hallintolampaat ovat niin naiveja, että uskovat päättäjien löysäävän kidutusruuveja.

Russki Pusskii?

Mutta miksi autossa on venäläinen teksti?

D4C8078B-AA59-45EB-BE55-0163BC0F2D1A.jpeg
ZzZ

Olisiko Ukrainan puolustaja?

Kukavaan

Kanadassa asuu ukrainalaisia noin 1.4 miljoonaa. Tekstissä on sana Українy eli ehkä sanan Україна jokin sijamuoto.

Pirtsakka

“Ukrainan puolesta”

T

Ukrainalainen. Niitä oli Kanadassa vitusti kun kävin siellä

Oloneuvos

Varmasti polttoaineen hinta tippuu euroon litra convoylla. Eipä noilla mielenilmauksilla näytä poliittiset päätökset muuttuvan. Mutta me suomalaiset olemme maailman onnellisin kansa vai miten se meni..

Rullattu

Ihan tiedoksi isompi aatos on kylläkin nostaa päitä vastustamaan noita helvetin pakkopiikityksiä.

Qroquius Kad

Pakkopiikitykset ovat loppumassa koko ajan, koska körinähysteriaa ollaan ajamassa alas kautta maailman. Kanadassa hitaammin, kuten Suomessakin. Samasta syystä.

Pakko siirtyy vain ilmastohysteriaan, ja kohta diesel maksaa 10 ecua per litra.
Siihen loppuu convoijailu.

Rullattu

Natsipassi ei ole lähdössä minnekään, joten pilvissä elät jos luulet että pakkopiikitykset tulee loppumaan.

Ilmari

Natsipassia ei Suomessa ole.

Ilmari

Pakkopiikityksiä ei Suomessa ole.

Washbrush

Nyt on oikea meininki.
Vasemmistohallituksen ministerien päät eivät käänny, mutta kansa saattaa innostua barrikaadeille.

Sam Colt

Ikää on jo aika paljon, mutta en muista suomalaisten nousseen barrikadeille.
Paitsi elokapina, mutta sehän on enemmän putinistien juttu.

Marita

Kanadalaisista sanotaan, että ovat niin kilttejä, että etteivät yleensä koskaan nouse barrikadeille – mutta nyt on kuulemma se raja tullut heilläkin vastaan, etteivät voi enää olla hiljaa ja passiivisia näiden k-kuritusten ja bensanhinnan korotusten suhteen.

Vesku

Joo. Suomelassa on jo jokusen vuoden ollu tapana, että aika ajoin kerrotaan kansalle että meillä. On maailman onnellisin kansa. On vähiten korruptoitunein yhteiskunta. On vapain ja rehdin lehdistö. Ja bussi kulkee, kulkee ja matkustajat hymyilee, onhan meillä asiat näin hyvin. No tässä on muutoksen siementä. Mut onhan meitä 4milj ottanut sen toisen piikinkin. No nyt koossa 25tuhatta että matkaa on muutokseen. Systeemi on kyllä niin hyvin voideltu, ja kansan myötätunto systeemille on vaikuttava. Saas nähä kääntyykö päät.

Pertsa

Mikä pirun taho näitä “onnellisin kansa”-tutkimuksia tekee.Tuntuu että joku vihervasemmistolainen järjestö arvottaa kansoja sen mukaan,ketkä on nöyrimpiä ja helpoimmin ohjailtavia.

Emme halua dystopiaa

Vaik ei oo rekkaa eikä kuorkkuu niin pitää koittaa päästä kadunvarteen osoittamaan suosiota tapahtumalle.

Qroquius Kad

Kunhan muistaisit asian vielä ensi vuoden keväällä eduskuntavaalien uurnilla.

Cudias

Kokoomusta älä mene äänestään. Se on Suomen tuhoa

Daavidin poika

Ei tämä moottoriteiden sulkeminen ole mikään ratkaisu maailman tilanteeseen. Tämmönen tilanne pahentaa vain ihmisten pahoinvointia entistä enemmän

Mitä järkeä tässä on.? Miksi nuo rekkojen kuljettajat ei jäänyt omaan kotiinsa perheittensä luokse protestoimaan.? Kannattaa muistaa myös se, että ajoväylillä kuljettaa abulanssit sairaita ihmisiä jotka ovat esim, saanut sairaskohtauksen.! Mitä tulee tähän “Convoy Finland” he ovat vain “renkejä” kuljetusliikkeissä ympäri Suomea.. Suurin osa näistä “Convoy Finland” jäsenistä ajaa kilometri palkalla, mikä ei ole edes laillista palkkatuloa euroopan unionissa. Ulkomaan päivärahat keskitetään kilometri palkkaan.Eihän nämä reppanat Suomalaiset kuljettajat edes saa tiliotetteitansa nähtäväksi perheelleen. Jos olet Kuulolla niin voin kertoa lisää.

Qroquius Kad

Ennen kaikkea miksi he jättävät käyttämättä sen todellisen vaikutusmahdollisuutensa vaaleissa, ja sen sijaan hakevat huomiota tällaisella?
Sillä ei tuolla saa kuin huomiota. Ehkäpä se on tarkoituskin?

Pertsa

Jos rekkakuskien asiat ovat mielestäsi noin huonosti,niin miksi he kuitenkin haluavat puolustaa länsimaista demokraattista yhteiskuntaa.

Särmääjä

Suomessa luulisi polttoainehintojen alasajon olevan pääteema kun puhutaan rekoilla ja autoilla ajamisesta.

Mika Vuori

Tukkii siitä sen eduskuntatalon ympäristön vanhalla kalustolla,koska siinä saa olla ja poliisi vielä vahtii kalustoa.

Waltsu

No niin. Nyt tästä Maikkari jo otsikoi, että kyseessä on pelkkä koronarajoitusten vastustelu, otsikossa siis leimataan foliohattuiluksi ja kun moni lukee vain otsikot, niin… Tekstissä sitten ohimennen mainitaan, että “siinä sivussa” vastustetaan myös polttoaineiden hinnannousua.
Tällä tavalla pyritään mitätöimään.

Qroquius Kad

Ehkäpä tyynnyttelevät ennen myrskyn nostattamista?
Convoijailu kun pelaa nimenomaan hallituksen pussiin:
he voivat osoittaa:

“Katsokaa, miten tuolla suomalaiset miehet tuhoavat ja saastuttavat Yhteistä Ilmakehäämme ajamalla rekoilla ympyrää ja polttamalla dieseliä.
Se on selvästikin liian halpaa, jos sitä voi tuolla tavalla tuhlata tuollaiseen huviajeluun!
Ninpä me nyt Maailman Pelastamiseksi tuplaamme dieselin hinnan ja ensi viikolla tuplaamme sen sittä!”

He nimittäin voivat tehdä, ja pelkäänpä pahoin että tekevätkin juuri noin.
Siihen loppuu se convoijailu, kun diesel maksaa oikeasti sen 10 ecua/litra.
Siihen loppuu moni muukin, mutta Manna Sariini ja tyttökaverit julistivat kuinka
Maailma Pelastui!

Qroquius Kad

Wait’ll they get the load of me, sanoi Jack Nicholsonin näköinen Jokeri.
Ilmastohysteriaa ei olla vielä nähtykään, vasta sen valmisteluja pienen Gretan ja kumppaneiden ikonisoinneilla ja körinäkäytäntöjen luomisella.

Kun he pääsevät vauhtiin, dieselin ja bensan hinta alkaa kivuta kipurajalle, ja sen saavutettuaan tulevat tutuiksi tulleet mielivaltaiset vapauksien ja oikeuksien rajoitukset.

Körinähysterian aikaan niitä perusteltiin kansalaisen Omaksi Parhaaksi.
Ilmastohysteria tulee sinun kotiisi, että sinä saat uhrautua Koko Maailman Parhaaksi.

Sinä et halua, mutta olet jo hyväksynyt mielivallan körinän nimissä;
siksi sinulta vaaditaan sitä pian ilmaston nimissä.

Pertsa

Ja perkele..Greta ei syö minun pöydässäni.Ai niin mitäs mä turhaan kimpaannuin eihän se syö lihaa.Vitsinä väänsin,mutta nämä hampuusiliikkeet ovat vakava vaara yhteiskunnalle.

E:H

Niin eihän ne ole “kuin”!

Mutta kun ne tulee kyllä meidän kaikkien maksettaviksi nekin kaiken muun lisäksi hinnannousuina. Palkat tuskin tulee perässä.

Itsellä pelkkiin välttämättömiin työ yms ajoihin menee jo melkein tankilliseen , kun ennen taisi olla kuudenkympin vaiheilla. Ja tankillinen ei taida riittää kahta viikkoa, että kyllä se on aika kohtuuton hinnan nousu ja jostakin muusta tähdellisestä pois.

E:H

Ja kaikki pelkän ilmastohysterian ja -tyrannian vuoksi. Mitään muuta sillä ei saada aikaan kuin rahastettua tavallisia asioitaan ja töitään hoitavia ihmisiä joille auto on välttämättömyys jos et asu pääkaupunkiseudun slummikorttelissa tai vastaavassa ja jos on sellainen työ ja työpaikka että et tarvitse omaa autoa.
Ilömastoon sillä ei ole vaikutusta . työt ja asiat on hoidettava !

E:H

Korjaus ….ajoihin menee jo melkein SATANEN tankilliseen 

Pertsa

Manna Sariinin palkassa ei tämmöiset jutut tunnu,mutta mitäs hänen äänestäjänsä sanovat kun kuljetuskustannusten nousun takia kasvistofu maksaakin kaupassa enemmän.Ei niitä sinne kauppaan polkupyörällä tuoda.