Tulijoiden määrä pienentynyt koronan myötä jonkun verran

Ruotsin maahanmuuttoon liittyvät luvut ovat tulleet Migrationsverketin tilastoihin. Miltä tilastot näyttävät.

Ruotsiin jätettiin vuoden 2021 aikana 11 140 turvapaikkahakemusta. Jos vertaa, niin edellisvuonna niitä jätettiin 12 991 ja vuonna 2019 turvapaikkaa haki 21 957 henkilöä.

Myönnettyjä oleskelulupia myönnettiin yhteensä 95 163 henkilölle, joista työperäisiä 39 270 ja opiskelun perusteella 14 034 henkilölle. Perheenyhdistämisiä 24 189 henkilölle ja turvapaikan perusteella 11 443 henkilölle. Euroopan talousalueen kansalaisille myönnettiin 5 653 oleskelulupaa.

Kiintiöpakolaisia Ruotsiin tuotiin viime vuonna 6 411 henkeä. Kaikissa näissä ryhmissä, paitsi työ- ja opiskeluun perustuvissa oleskeluluvissa suurimmat ryhmä olivat tietyt Lähi-idän ja Afrikan etnisyydet.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mulkoilu ulkoilu

Nyt pitää alkaa jakaa matkashekkejä kotimaa(ha)n matkailuun, siellä on lämmintä ja aurinko paistaa, ei tarvitse opetella ruotsia eikä katsella huoria.

Dead-Line

Jos maahantullut tekee rikoksia (t ex iso takavarikko anaboleja Rinkebyssä tällä viikolla) pitää asianomainen poistaa maasta välittömästi eikä aloittaa vetkuttelukierrettä.
Jos ei ole tehnyt rikoksia mutta ei ole oppinut kieltä eikä elätä itseään rehellisellä työnteolla niin kotimatka hänellekin vaikkapa 2-3 vuoden lekottelun jälkeen koska motivaatio yhteiskunnan rakentamiseen puuttuu.

Parhaat Huippuosaajat Tjärna Ängarissa ovat käyneet 5000 tuntia SFI- kielenopetusta (SVT) oppimatta mitään koska lahjakkuus ja motivaatio NOLLA. Idiotiaa.

Emma Karies

Nopein kotoutuminen vieraassa kulttuurissa oman maan tavoille kautta aikain?

https://www.rt.com/news/547249-afghan-evacuee-guilty-child-molesting/

Suomi Finland

On nuo määrät kyllä hurjia.

Arvaamattomia tilanteita voi olla Ruotsilla edessä lähivuosina. Kuulemme kyllä, kun kone alkaa yskiä. Kielteisen päätöksen saaneista palautetaan vain nuoret nätit naiset.

Grün karte dem razzizmuz!

Qroquius Kad

Me kuulemme sen koneen yskinnän koko ajan.

Nih

Entäs palautukset, niitä ei taideta enää edes tehdä kun on se kova työvoimapula. Nythän tätä on alettu rummuttamaan joka taholta ja tässä yksi esimerkki. Tähän aletaan vetomaan takuulla ensi eduskuntavaalien teemoissa joka puolueessa ja siinä on persuilla yksin kova työ viedä aihe oikeille urille.
https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/maahanmuuttajat-me-tarvitsemme-teita

rellinen

Punakaartilaiset yrittävät välttää paskan lentämisen naamalleen, laittamalla talouselämän aisankantajansa mouruamaan mokuja.
Vaaleissa voivat sitten sanoa, että ”emme me, vaan nuo pahat kapitalistioikeistoporvarisiionistiriistäjäpankkiiriyrittäjät”.