Arabiankielinen Fb-ryhmä: Ruotsalaiset kidnappasivat suomalaisia lapsia

Uusruotsalaisten arabiankielisistä Facebook-ryhmistä löytyy kyllä välillä mielenkiintoisia juttuja. Tällä kertaa väitetään, että ruotsalaiset kidnappasivat suomalaisia lapsia 2. maailman sodan aikana.

Muuan nuori uusruotsalaisäiti jakaa eräässä lasten ja yleisesti ihmisten oikeuksia käsittelevässä ryhmässä päivityksen, jossa kerrotaan, että Ruotsi ”otti väkisin” tuhansia suomalaisia lapsia toisen maailmansodan aikana Ruotsiin. Henkilö kertoo, että kyseessä oli lasten systemaattinen kidnappaus, joka naamioitiin hyväntekeväisyyteen, jolla lapsia muka suojeltiin sodalta ja tuotiin turvaan.

Henkilön mukaan suomalaiset lapset siis ryöstettiin heidän vanhemmiltaan. Lapsien nimet muutettiin ruotsalaisiksi, jotta nämä eivät tuntisi menneisyyttään. Kirjoittajan mukaan kyse oli ruotsalaisten viranomaisten toiminnasta, jossa sotalapsi annettiin perheelle, joka maksoi lapsesta eniten.

Kommenteissa kerrotaan mm. että

– Tuomitkoon jumala ankarasti tällaiset lasten salakuljettajat.

– Ruotsi on terroristimaa, joka kidnappaa lapsia. Myös muslimilapsia kidnapataan. Sen jälkeen kidnapattujen lasten tausta perheeseen ja islamiin katkaistaan.

– Allah riittää meille, hän on paras kaupanvälittäjä.

– Ruotsilla on kokemusta tällaisesta rikollistoiminnasta jo vuosikymmeniä. (Tässä viitataan siis Ruotsin nykyään kidnappaamiin muslimilapsiin.)

– Ihmetyttää miten suomalaiset eivät tuomitse tällaista. Allah tuomitsee.

 

Ryhmän jäsenet koostuvat arabian kielisistä henkilöistä, eli lähinnä lähi-itäläisistä. Tämänkin ryhmän pääpaino on todistaa kuinka rasistisia ruotsalaiset ovat. Ryhmän moderaattorit syöttävät päivät pitkät ruotsalaisia mustamaalaavia kommentteja, joita kommentoijat paheksuvat ”allah tuomitsee” tms. jorinaa.

Kyse ei tässäkään ihan mistään pikku jutusta, sillä jäseniä on noin 10 tuhatta ja keskustelu hyvin vilkasta.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Keskustelijoita on 10 000, mutta mitäpä se on siihen verrattuna, että heillä on puolellaan koko Ruotsalainen Kansankoti?
Ainakin ruotsalaiset tekevät sen selväksi jokaisissa vaaleissa, joten jos he eivät tätä kannata, miksi he sitten äänestävät niin?

Mina huva nuzzia

Lähi-itäläiset ja afrikkalaiset 25-v kemupojat odottelevat nyt että joku hempukkaseksipommi kidnappaa heidät seksiorjakseen ja suuttuvat kun niin ei tapahdu.

black_danger_company

Vahvempi kulttuuri (tässä tapaukseesa muslimit) syrjäyttää heikomman kulttuurin (tässä tapauksessa länsimaisen). Näin se on aina ollut ja tulee olemaan. Omaa hautaamme täällä kaivamme noita kemumatuja tänne haaliessamme.

Hallinnan väline

Minä muistan tämän. Lapsia oli kuusi miljoonaa ja vain harva selvisi kotiinsa takaisina. Siksi 5.9 miljoonalle pitää maksaa loppuelämän korvauksia ja vielä heidänkin jälkeläisilleen.

No, asiaan asiaan… Propagandahan toimii aina silloin kun on kyse ihmisistä joiden tietämys asiosita on rajallista. Tällä kertaa ruotsalaisista tehdään hirviöitä ja ei voi muuta kuin arvuutella miten seuraavissa vaaleissa käy.

Toisaalta, ulkomailla kulkiessa ei ehkä kannata jatkossa pitää kovinkaan paljon ruotsinlippuja esillä. sitä ei tiedä minkä nurkan takana kuikuilee minkäkinlainen jorkki.

Ilmari

Kuka muutenkaan kehtaa pitää Ruotsin lippua esillä?

GLGL

Jos heräät Espaniassa katuojasta rankan illan jälkeen, oksennus rinnuksilla, ensitöiksi pitää ottaa ruotsin lippu näkyville.

Suomi pakotti lapset

Ei Ruotsiin ollut pakko lähteä. Mammani oli 13- vuotias kun Ruotsiinlähtemistä ehdotettiin ja hän sanoi vain päättäväisesti ”enkä lähde!” ja asia jäi siihen, hänen vanhempansa eivät pakottaneet häntä. Mutta monet SUOMALAISET VANHEMMAT PAKOTTIVAT lapsensa lähtemään.

pöh

Minulla Ruotsissa setä joka siellä elänyt ihan ruotsalaisella nimellä.
Kukaan ei edes hänestä tiennyt ennen kuin mummo kuoli ja sitten pesänjakajat oli selvittänyt.
Mutta kyllähän ne lapset käsittääkseni annettiin suojaan ja että saisivat paremman elämän, niissä oloissa kun ei lapsillakaan kauhean hyvä ollut.
Vinoutunutta on myös se, että jotkut aina vertaa näitä sotalapsia ikänsä valehteleviin arabi sotilaisiin.

GLGL

Jos iivana olisi vallannut Suomen, stalin olisi vienyt koko Suomen kansan siperiaan työleireille. Siinä konteksissa lasten lähettämien nRuotsiin oli ihan viisas teko.

Arabiakat eivät ole oikeutettu hysterisoimaan lasten turvaanlähettämistä. Suomi ei lähettänyt lapsiaan ankkurilapsiksi.

Wittgenstein

Autuaita ovat oppimattomat ja tietämättömät ja mitä oppimattomampia ja tietämättömämpiä he ovet, sitä autuaampia he myöskin ovat. Tai, sama asia vähemmän paatoksellisesti: Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Sven

Tämä kyseinen väite pitää paikkansa, vaikkakin termi ’kidnappaus’ on ehkä vähän liian kärjistetty. Suomesta lähetettiin talvi- ja jatkosodan aikana noin 70.000 sotalasta Ruotsiin turvaan ja noin 15.000 heistä jäi sille tielle, koska heidän ’adoptio’/’kasvatti’ vanhemmat Ruotsissa kieltäytyivät luovuttamasta näitä lapsia takaisin suomeen heidän bioloogisille vanhemmille.

Näistä lapsista käytiin useita oikeustaisteluita ja ruotsin valtiokin oli sitä mieltä, että on parempi että lapset jäisivät ruotsalaisille kasvattivanhemmille, koska ovat kotoutuneet niin hyvin eikä he tuntisi suomea enää kodikseen.

Tästä löytyy ihan juttua YLE:n arkistoista ja suomen iltapäivälehdissäkin on asiaa käsitelty silloin tällöin.

E:H

Minkä ihmeen takia he sitten on tulleet ruotsiin ja miksi he eivät ole kiitollisia siitä että heidån toimeentulostaan ja oikeuksistaan pidetåån huolta ?
Näin sitä ihmettelisi normaalijärjellä ajateltuna että miksi pitää keksimällä keksiä auttajiaan vastaan jos jotakin syytä vihata ?
Järjetöntä!
Mutta näihän maailma muuttuu nykyään päivä päivältä yhä järjettömämmäksi.

Qroquius Kad

He ovat tulleet valloittamaan Ruotsin kuningaskunnan osaksi Islamilaista Kalifaattia.

Joppos123

Ja kaikenlisäksi onnistuvat siinä ilman mitään suurempia ongelmia.

Qroquius Kad

Niin kaatui Länsi-Rooman keisarikuntakin barbaarien kansainvaellusten lopuksi vuonna 476;
ei raivoisaan taisteluun kaupunginmuureilla, vaan hitaasti hiipuen ja alistuen, kunnes jäljellä ei ollut enää mitään.

Tehdäänkehitysmaayhd

Niinpä. Mutta tuosta typerät suvakit , eivätkä hyödylliset idiootit välitä. Tärkeintä on moraalinen hyvesingalointi ja oma hillotolppa.

Qroquius Kad

Ettei sittenkin vielä pahemmin:
he ovat ottaneet tuosta mallia?

GLGL

Kohta rekkamiehet ajavat hillotolpat nurin. PM Marinin kannattaisi esittää eronpyyntö jo heti huomenna. Säästyisi monelta stressiltä.

Kookosmusta

Svedustanian kansankalifaatin tuhannen ja yhden yön tarinoita.
Joku Ruotsin oloja hyvin tunteva (sivuston isäntä kenties ?) voisi heittää skenaarioita mihin tämä kaikki voi johtaa Ruotsissa esim vuoteen 2050 mennessä.
Jos ei nimittäin mitään isoja ilmastopakolaissotia tule…

joo

Islamin lakien mukaan
Lapsi joka löytyy muslimikaupungista kasvatetaan aina muslimiksi.
Jos lapsi löytyy kylästä jossa on ei muslimeja , mutta jos kylässä on yksikin talous jossa asuu muslimeja lapsi kasvatetaan muslimiksi ( viedään muslimiperheeseen) vaikka kylässä asuvat muslimit eivät tunnustaisi lasta omakseen. Tämä tapahtuu lapsen parhaaksi ( tämä antaa lapselle onnen ja pelastuksen) ja myös siitä syystä että islam on aina ylivertainen muihin uskontoihin nähden.
lähde Reliance of the traveller 
Ahmad Ibn al-Misri sivun numero 450
(vaimon lyömisen ohjeet löytyy sivulta 541.Ei saa lyödä kasvoihin, ei saa aiheuttaa verenvuotoa, eikä saa katkaista luita)

Catilina

Äiti oli siellä. Hänellä on vain hyvää kerrottavaa.

Qroquius Kad

Niin aina. Dindu Nuffin oli poikansa nimi.

juhaII

”Rikollisten” rahat kyllä kelpaavat, mutta kuten hyvin tiedetään ”raha ei haise”, vaikka miehenpuolet sitä ainakin ennen takataskussa pitivät. Nyt moinen voidaan laskea jo ”hyväntekeväisyydeksi”.

Vapaaehtoisuus oli toki kyseessä, mutta niin hyvää kuin tarkoitettiinkin molemmin puolin. Kokemus oli hyvin traumaattinen niin äideille kuin lapsillekin kokonaisuutena. Jo tuolloin ruotsalaisissa kouluissa meno oli niin villiä, että suomalaislapsilta meinasivat tippua silmät päästä. Opettajat eivät menoa juurikaan hillittyä eivätkä juuri enää yrittäneetkään. Toisin oli jopa ruumiillisesti kasvatetuiden suomalaislasten, joista kovapäisimmät jopa alkoivat itse pitää järjestystä yllä luokan ”apinalaumassa”!

Kim Laitinen

Isa ja seta heittivat ruottikeikan. Sinne jai monta.

Jouni S.

Sotalapsi-manööverillä oli puolensa ja puolensa, monille varmaan positiivinenkin kokemus, mutta joillekin ehkä ei.
Jos asiaa ajatellaan isossa kuvassa, niin sehän oli vain jatkumo sille aiemmalle suurvaltapolitiikalle, jota Ruotsi oli harjoittanut 1800-luvun alkuun asti. Ruotsi ei halunnut NL:n kanssa yhteistä rajaa Tornionjoelle (eikä muuallekaan) ja ketkäs muut, kuin suomalaiset siinä olivat välikappaleina.
Kun oltiin ”hyviä” ja tukea tarjoavia ihmisiä ja otettiin lapset turvaan, niin se nosti suomalaisten taistelumoraalia ja rintama piti ja pysyi kaukana Tornionjoesta. Ja Wallenbergit saivat edelleen jatkaa teräksen ja laakereiden myyntiä sodan molemmile osapuolille, ns.puolueettomasta maasta ja rahaa virtasi sisään.
Eli ”oma lehmä ojassa”, tämä painoi vaa’assa..

Kukavaan

Luultavasti Ruotsin perimmäinen ongelma on ollut, että he ovat olleet reiluja ja ymmärtäväisiä maahansa tulleita toiskulttuurisia muukalaisia kohtaan. Sellainen saa tulijat vihaamaan ruotsalaisia. Mitä kiltimpiä ruotsalaiset ovat, sitä enemmän tulijat vihaajat hyväntekijöitään.

Miten tilanne voitaisiin korjata. Mikä saisi tulijat tyytyväisiksi ja hyväntahtoisiksi ruotsalaisia kohtaan. Sivistyneiden ruotsalaisten olisi aika tutustua historian kirjoihin ja tutustua julmuuden harjoittamiseen soveltaen oppimaansa sopeutusmiskyvyttömiin tulijoihin.

Qroquius Kad

Ruotsalaisilla on ollut erittäin mittava väkivaltainen historia.
Se päättyi 200 vuotta sitten.

Waltsu

Siitähän saa kivasti syyllisyyden tunteita aikaiseksi: Maksaaammee veeelkaaaaa!

Jussi

Nuo ei tiedä Suomen ja Ruotsin historiasta mitään, mutta islamiin sopiva mielipide pitää tietysti olla. Ihan sama juttu kuin intersektionaalisilla viherfemakoilla, nekin kirjoittaa historiaa uusiksi.

X
Eräs

Eikös tämä ole sitä kiihottamista kansanryhmää (kantaruotsalaiset) vastaan?