Södertäljessä 30 autoa porohommiin

Kuvat: Alex Ataseven.
Autopalojen rintamalla on ollut melko hiljaista jo pitkään. Yksittäisiä katiskoja on palanut silloin tällöin, mutta pois on takavuosien hullaantunut riemu, kun saatiin sata autoa kerralla poroksi.

Viime yönä tosin Södertäljessä oli yrityksen makua. Kolmisenkymmentä autoa saatiin romulaan. Osa paloi täysin poroksi, osa sai sen verran suuria noki- ja savuvahinkoja, että lunastukseen vaan.

Palo alkoi Hovsjön kaupunginosassa maatasossa olevasta suuresta autotallista. Joku tai jotkut olivat sytyttäneet muutaman auton tuleen ja palo levisi sitten aina viereisiin autoihin. Ne autot, jotka eivät palaneet, saivat suljetussa autotallissa niin suuria savuvahinkoja, että auto on käytännössä käyttökelvoton sen jälkeen.

Poliisin mukaan arviolta 30 autoa vahingoittui.

Kuvia palopaikalta löytyy paikallislehti Telgenyttistä, kannattaa tsekata.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Oli vielä tuurintynkää matkassa ettei ollut patteriautoja seassa.

Vittuuntunu Stadilai

Tuo on muuten ihan hyvä pointti.

Tuokin tullaan vielä testaamaan, ehkä jopa vety-autojen kanssa.

Dan Wesson

Polttokennoautossa on täydessä tankissa 5-7kg vetyä 700barin paineessa. Patteriauton palo on pikkujuttu kun vetysäiliöt losahtavat. Ja onhan vetyautossakin akku. Jo sen syttyminen syystä tai toisesta tarkoittaa, ettei palokunta mene lähellekään vetyautoa palotilanteessa.
Odotellaan vaan kun vetyautot yleistyvät ja kemut tajuavat, että kaduilla liikkuu potentilaalisia pommeja…

Last edited 2 vuotta sitten by Dan Wesson
Suomi Finland

Lukeekohan keharit pt-mediaa?

Ilmeisesti. Eihän siitä ole kuin pari päivää, kun täällä ihmeteltiin autopalojen vähäisyyttä viime aikoina.

Paavo taisi tuumia, että takavuosien autonpolttajat ovat joko vankilassa tai haudassa. Päättivät keharit siis näyttää, että virtaa piisaa ja huhut muonavahvuudesta poistumisesta ovat ennenaikaisia.

Matutälje

Paljonko Södertäljessä asuu muita kuin matuja? Eli poltettiinko pottiskärryjä vai matukärryjä?

Trampas

Jos toistensa, ihan vakuutushommissa?

Trampas

Ja kai siitä se kotoinen fiiwis jotenkin savun myötä nousee.

S_Cania

Kantaruotsalaiset ovat vähemmistönä Södertäljessä (38,8%) ja Hovsjössä mitä luultavimmin ei kantaruotsalaisia muutamaa enempää asu.
https://www.sodertalje.se/kommun-och-politik/statistik-och-nyckeltal/snabbstatistik-sodertalje/

Wittgenstein

Oikeasti tässä on kysymys rakettihiukkasfysiikkatohtoreiden Hassanin & Husseinin kehittämästä maailman tehokkaimmasta lohko-/sisätilalämmittimen yhdistelmästä, jonka tutkimustyötä Ruotsin valtio on rahoittanut tsiljoonalla kruunulla, pientä säätöä vielä tarvitaan, mutta tehossa lyö jo nyt Defan lättäjalaksi mennen tullen.

rocky

Tai olisivatko alfoja ja muita italokippoja joissa sähköviat ovat aina vakiovarusteena.

juhaII

Sitten vasta myrkyllisiä päästöjä syntyy, jos näin akateemisesti ajateltuna köyhimyksetkin omistaisivat sähköautoja. Tosin maahan ”väriä” tuomaan värvätyt joutuisivat juoksemaan jalkansa poikki, että ehtivät tuluksineen paikalle ennen kuin autot syttyvät aivan itse. Kuka vielä sanoo, että automaatio ei ole ihmiselle kuin vahingoksi? Eivät ainakaan suurin osa jauhonaamoista voi kuvitellakkaan seisoskelemista ostarilla puhumassa paskaa saatika nylkyttämässä pikku tyttöjren polvia!

S_Cania

Kuvista päätellen vähän samannäköistä seutua kuin Södertäljen Saltskogissa. Tuli joskus asuttua tuolla ja auto oli vastaavassa jättikokoisessa parkkihallissa. Automurtoja, asuntomurtoja, laittomia peliluolia ja kantasvenssoneita ei missään. Autopaloja ei tuolloin vielä ollut tai ainakaan itse en niistä koskaan kuullut. Minkähänlainen p-reikäpaikka mahtaa olla nykyään. 😎

X