Ruotsi poistaa kaikki koronarajoitukset

Ruotsi poistaa kaikki koronarajoitukset ensi viikon aikana. Kansanterveysvirasto suositteli tänään hallitusta poistamaan rajoitukset, koska tilanne sairaanhoidossa on tällä hetkellä stabiili.

Kaikkien rajoitusten odotetaan poistuvan 9. helmikuuta, josta hallitus pitää torstaina tiedotustilaisuuden. Toisaalta tälläkään hetkellä Ruotsissa on voimassa lähinnä suosituksia, kuten välimatkojen pitäminen ja sellainen yleinen ruuhkan välttäminen.

Ainoa “oikea” rajoitus on, että yli 50 hengen tilaisuuksiin pitää esittää rokotetodistus tai negatiivinen testitulos. Kauppoihin yms. paikkoihin on ollut rajoitus tietystä maksimi henkilömäärästä, mutta tätä ei ole noudatettu varmasti missään. Niin ikään ravintoloiden pitäisi mennä kiinni klo 23.00, mutta ainakin meikäläisen lähibaarit ovat olleet auki aamuyöhön eikä ole ollut mitään puhetta ovien sulkemisesta niin kauan kuin sisällä istuu maksavia asiakkaita.

Ruotsissa tullaan pitämään kevään mittaan lisää mielenosoituksia rokotepassia vastaan. Tämä on siinä mielessä turhaa mielen osoittamista, sillä Ruotsi ei suunnittele mitään rokotepassia. Henkilö saa kyllä halutessaan koronapassin/ rokotetodistuksen, mutta koska sitä ei tarvitse missään, niin ihan sama.

Tanskassa ja Norjassa sama homma. Tosin Tanskassa on rokotepassivaatimus useimpiin vapaa-ajanviettopaikkoihin.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
He rakensivat hgin.

Kansanedustajille voi lähettää viestiä yms. Itse olen aukonut päätäni mm muslimi edustajille. Eli rasisti somalille sekä rasisti iranilaisille. Vai oliko se irakilainen. Ei ole tullut vastausta.

Qroquius Kad

Mistähän se voisi johtua?

K. Lehto

Vain idiootti luulee, että kun kommunistit kertovat poistavansa rajoitukset se oikeasti tarkoittaa sitä. ne postuvat vain kun kansa ne poistaa. Kommunistien ilmoittama rajoituksien poisto tarkoittaa sitä, että saa rajoituksetta mennä klo 12-13 ulos kunhan joka viides metri todistaa henkilöllisyytensä ja näyttää “ajan tasalla” olevaa rokotemassia.

Qroquius Kad

Körinähysteria on tehnyt tehtävänsä, ja se ajetaan alas kautta maailman. Sillä on pohjustettu todellista projektia eli ilmastohysteriaa Lännen talouden tuhoamiseksi.
Joten kyllä ja ei:

Kyllä, körinärajoitukset todellakin ajetaan alas!
EI, se ei tarkoita rajoitusten katoamista vaan siirtämistä ilmastohysterian käyttöön!

Arttu

Olen nyt ihmetellyt tätä ”Tanska poistaa kaikki koronarajoitukset” -uutisointia. Kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, että käsittääkseni rokotepassivaatimus kolmine piilkeineen jää edelleen pysyvästi voimaan myös Tanskassa maahantulovaatimuksissa. Tanska poistaa ymmärtääkseni vain maan SISÄISET rajoitukset. Mitenkähän Ruotsin laita? Voinko lompsia laivaan ja tupsahtaa kohta Tukholmaan ilman minkään valtakunnan rokotepasseja ja karanteeneja? Epäilen…

Last edited 2 vuotta sitten by Arttu
Arttu

Aivan kuten Tanskakin: Koko tämä “poistamme kaikki koronarajoitukset” on puhdasta kusettamista. Maahan et silti pääse, jollet ole myrkkypiikkejä ottanut:

https://www.schengenvisainfo.com/news/sweden-removes-pre-entry-testing-requirement/

K. Lehto

Huomautus kaikille orjille. Kun olet sitä mieltä, että ei ole mitään väliä rajoituksilla koska ne on niin mitättömiä eikä ne koske minua mitenkän erityisesti. Olet säälittävä orja ja sulta saa viedä ihan kaiken, ja ansaitsetkin sen vielä. Jos et itse ajattele olevasi oikeutettu määräämään siitä lähtökohtaisesti miten sinun perusoikeuksia saa tai ei saa rajoittaa olet jo antanut kaiken periksi. Sillä ei silloin ole mitään väliä kuinka vähän jos ollenkaan rajoitukset sinua juuri sillä hetkellä kiinnostaa. Sinä ole orja ja säälittävä munaton olento. Ryhdy mieheksi ja ymmärrä, ettei jollakin munattomalla poliitikko roistolla ole mitään oikeutta rajoittaa yhtään mitään, ne on kansanedustajia. Niille kuuluu vain velvollisuus estää valtiovaltaa toimimasta kansan oikeuksia rajoittavasti.

K. Lehto

Rokotepassin/koronapassin olemassaolo ei ole koskaan harmitonta. Se on kuin sanoisi, että älypuhelinpakko olisi harmiton juttu, tai että ihan harmitonta on olemassa velvollisuus juoda litra kokakolaa päivässä, koska tykkää itse kokalolasta enkä vielä sairasta diabetestä, eikä ymmärrä että kokakola on epäterveellistä. Jokaisella ihmisellä on elämässään jotain sellaista, johon itse tarvitsee vapauden määrätä siitä, ja jonain päivänä se viedään, jos annetaan oikeus viedä jokin yksi perusvapaus. Jonain päivänä osuu kohdalle myös se perusvapaus jota ilman Paavo Tajukangas ei kykene kokemaan voivansa elää. Silloin orjan nimeltä Paavo tajukangaskin, on revittävä kahleensa, tai hyväksyttävä se synkempi vaihtoehto.

K. Lehto

Pointtini siis on se, että on lyhytnäköistä kannattaa moraalittomien roistojen oikeutta rajoittaa vapauksia mielivaltaisesti perustellen tätä sillä, ettei sen hetkiset rajoitukset itseä satu haittaamaan. Se on myös vastuutonta ja raukkamaista. Sitten kun osuu omaa elämää määrittävän asian rajoittaminen joutuu mittaamaan oman taistelutahtonsa. On miehekkäämpää pistää vastaan heti, kun oikeuksia lähdetään ottamaan ja suhtautua perusteettomiin mielivaltaisiin rajoituksiin, riippumatta siitä miten vähäpätöisiä ne ovat, kuin ne olisivat murhan yritys. Ja nehän nimenomaan ovat alustusta murhalle. Jos ne eivät sitä olisi, niiden ei tarvitsisi olla totaalisen alistavia ja sillä tapaa juonikkaita, että niillä onnistutaan huijjaaman esimerkiksi Paavo Tajukangas alistumaan orjuuteen.

K. L.

“Tämä on siinä mielessä turhaa mielen osoittamista, sillä Ruotsi ei suunnittele mitään rokotepassia.”

Mielivaltaisen määräysvallan vastustus mielestäsi turhaa, vain koska sitä ei satuta käyttämään just sillä hetkellä sinua häiritsevällä tavalla. Kuitenkin mielivaltaiseen määräysvaltaan alistuminen on orjuutta. Niin kauan kuin hyväksytään hallitus, joka ylipäänsä uskoo koronaan, vaikka luokittelisi sen taudiksi joka ei enää oikeuta rajoituksiin, on hyväksytty hallitus joka voi milloin tahansa keksiä uuden valheellisen pandemian ja pidättää oikeudet mielivaltaiseen rajoitteluun täysin keksittyjen syiden ja propagandalla lietsottujen pelkojen perusteella.

K. L.

Lisäys vielä, että koronan tietellinen olemassaolo ei ole mielipideasia. Tieteellisesti, asiat joko ovat olemassa tai eivät. Sitten on erikseen teoriat siitä mitä voisi olla ja miten voisi olla. Koronasta ei ole tieteellisesti perusteltua teoriaakaan. Virologiasta sinäsn on, mutta sekään ei ole tieteellinen tosiasia, sen tietää kuka tahansa virologi, että edes viruksia olisi olemassa. Se on teoreettinen tieteenala.
Koronasta taas ei ole edes mitään viitteitä jotka olisi nähtävissä arjessa, toki propagandaa on, mutta se on vähän kuin jumalaan uskominen sillä perusteella että on paljon kirkkoja, jos uskoo koronaan siksi, että on niin paljon rajoituksia ja hysteriaa.

K. L.

Tarkennetaanpa vielä itse käsitettä “tieteellisesti olemassa”.
Jokin asia, esim teekannu joka kiertää kuuta, voi teoriassa olla olemassa, mutta se ei ole tieteellisesti, edes teoriassa olemassa, jos ei ole tieteellistä teoriaa sen olemassaolosta. Ja jos olisi tieteellinen teoria sen olemassaolosta, mutta ei varsinaista positiivista todistetta, se olisi silloin teoreettinen tieteellinen näkemys, vähän niinkuin viruksen teoreettinen olemassaolo on tällainen, kun taas esim bakteerin olemassaolo on tieteellinen tosiasia.

K. L.

Sars-CoV-2 viruksesta taas ei ole edes teoreettista tieteellistä näkemystä, vain pelkästään epätieteellisiä simulaatioita, sen olemassaoloa ei ole edes teorian tasolla hahmoteltu tieteen teoriaa noudattamalla.

K. L.

Jumala faneille mainittakoon, että se, että Jumala ei missään nimessä ole tieteellisesti olemassa, ei tarkoita sitä, ettei Jumala voi olla olemassa. Se on vähän sama kuin jos takapihallasi on violetti koira, siis ihan oikeasti jonkun sellaiseksi värjäämä, mutta kukaan ei ole sitä sinne tahallaan tuonut eikä päästänyt, eikä siitä ole mitään näyttöä, niin se on siellä oikeasti siitä huolimatta, ettei se ole tällöin tieteellisesti olemassa.

Qroquius Kad

Tekee hyvää puhaltaa liiat kuumat ilmat ja höyryt kerralla pihalle, niin voi taas jonkin aikaa kehittää uutta kun painesäiliössä on tilaa.