Vihreiden Pleijel asuu itse täysin ruotsalaisella alueella

Muutama päivä sitten Göteborgin vihreiden Karin Pleijel sai Ruotsissakin suurta huomiota ehdotuksestaan, jossa vanhemmat veisivät lapsensa maahanmuuttajalähiöihin kouluun. Mutta miten Pleijel itse elelee?

Karin Pleijel asuu Göteborgissa Utby-nimisellä pientaloalueella. Saman kadun varrella 4-6 taloa molempiin suuntiin ei asu yhtään ainoaa ulkomaalaista. Väestörekisterin mukaan yhtä nimeä lukuun ottamatta kaikki 50-60 naapuria ovat täysin ruotsalaisia nimiä. Tämä yksikin viittaa Puolan suuntaan.

Kauempana asuu 2-3 henkilöä, joiden nimi viittaa Lähi-itään tai Afrikkaan. Mutta muuten alue on aivan täysin ruotsalaista aluetta.

Eli samaan aikaan kun Pleijel ja vihreät haluavat, että ruotsalaiset vanhemmat vievät lapsiaan maahamuuttajaghettojen kouluihin, niin Pleijel itse asuu vitivalkoisessa monokulttuurisessa lähiössä, jossa ei saa minkäänlaista kontaktia monikulttuurisuuteen.

Pleijel itse on liki 60-vuotias ja miehensä yli, joten heillä on jo aikuisia lapsia, joita vihreiden ehdotus ei koske. Paitsi tietenkin lapsenlapsia, mutta…

 

Ruotsin vihreät aikovat tehdä ruotsalaisista lapsista integraatiotyökaluja

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
”Minäkö ghettoon?”

Niinhän nuo multikullittajat aina tekevät. Kuka nyt vapaaehtoisesti suostuisi pilaamaan elämänsä asumalla oppiensa mukaisesti ghettoläävässä. Sossuhallituksen ministerikin myy nyt juuri taloaan, lähtöhinta 9 milj.kr, eikä taatusti ole muuttamassa Rinkebyhyn tai Hallundaan.

PS Lavrovin pappa on lähettänyt Suomea ja Ruotsia koskevan (uhka)kirjeen tänään…

Pekka Hoo ja Antti Koo
Sami

Onkohan Pekka ja Antti ollut matkan aikana samassa hotellihuoneessa?

Kohta saattaa tulla vauvauutisia 🙂

Jupi

Niin, nykyäänhän pekatkin voivat synnyttää lapsia

AA vaan

Muistamme erään ministerin lausunnon Suomessa. Kun julkisesti jopa valtamediassa keskusteltiin siitä, miten kantikset ovat ns vittuuntuneita läpsyttäjien yms mukanaan tuomaan kulttuuriin. Jännittävään sellaiseen. Esim kerrostaloissa. Niin eräs ministeri totesi, ettei ole koskaan kokenut häiritsevänä esim kamelin ystävien rikoksia tai häiriköintiä. Samaan aikaan asuu itse eliitti alueella, sekä turvamiehet ympärillään. Ja haukkui suomalaisia rasisteiksi. Helppoahan se on huudella sieltä ns eliitin norsunluu tornista. Lainataan tähän käteisen kommentti. ” Ei koske meitä ” .

Kaitsu

Eihän piiperö nyt voi mutiaisten kanssa samalla alueella asua.
Piru sen tietää mitä terroristeja, kurkunkatkojia, huimetusaine diilereitä, raiskaajia ja muita mukavuuksia sattuis naapureiksi.

Sensijaan piiperö kyllä sujuvasti vaatii muita tekemään sen mistä itse kieltäytyy.

Ovatko piiperöt siis sittenkin rasisteja??

Kokoaan suurempi

Ovat. Siis rasisteja. Varsinkin intersektionaalisen feminismin mukaan. Eli kastia jako. Esim kantismies on vihollinen, maalitettava, sekä syyllinen kaikkeen. Lisäksi, , kuten esim urpulainen on hehkuttanut, on esim Suomeen tuotava tuhansin muslimeita, jotta geenit rikastuvat. Siitäkin on ihan faktaa sekä videota, missä näin toteaa. Ja virheet sisäministerin tukemana ( erittäin hyvä kysymys ) , kannustaa Suomen tuhoamista. Mikä on paras väline kommunisteille tuhota joku maa. Mädätetään se sisältä. Miehitetään tärkeät virastot jne. Rahaa virtaa ihan htisti muslimi maihin. Jne. Ja aivan turhaan. Kun ne kansainväliset sopimukset. Väitän , että 10 miljardia säästöjä löytyisi heti, kun joku nostaisi ns kissan pöydälle. Eli kerrottaisiin suoraan äänestäjille, mihin v**uun ne rahat menevät.

Qroquius Kad

Kyllähän tässä Perussuomalaiset ovat aina joka vaalin edellä kertoneet suomalaisille, mihin heidän rahojaan tuhlataan, mutta kun ei vaan mene millään perille.

pöh

Sitähän se on ollut jo kymmeniä vuosia.
”monikulttuuri rikkautta” niille jotka ei sitä karkuun pääse, ja ne jotka sitä ”monikulttuuria” vaatii pakenee omiin eliittipiireihinsä, jonne se ”rikkaus” ei ole tervetullutta.

Matu eats matu

Eipä edes matulla ole kivaa multikultialueella. Röyhkeä matujeppe kiristi ja ryösti Husbyn kultasepänliikkeen mutta jäikin nalkkiin tuulikaappiin mistä poliisi hänet sitten poimi.
Hyvä video! (SVT):

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/guldsmeden-haisam-i-husby-det-ar-vilda-vastern

Pirtsakka

On hyvä video. Mietityttää vain tuon Haisamin, kuten niin monen muunkin asenne ”poliisin pitää keksiä jotakin”. Miksi poliisin ei sitten anneta missään enää tehdä työtään kunnolla, ei Ruotsissa sen enempää kuin Suomessakaan? Ja joka kerta, kun kyse on alaikäisistä tai ylipäätään vanhempiensa kanssa asuvista iästä riippumatta, poliisi menisi käymään ja keskustelemaan, vahvistetulla kokoonpanolla tietysti ja tulkkiakin tarvittaisiin. Tosin siitä tuskin muuta iloa olisi kuin että poliisi saisi vanhempien vihat päällensä. Liekaa on annettu jo liikaa, ja sitä on vaikea kelata takaisin.
Vasta kirjoitettiin jossakin, että yhä harvempi ruotsalainen pyrkii poliisiksi. Ei herätä ihmetystä. Eikä senkään vertaa luottamusta tulevaisuuteen.

juhaII

Erittäin ”lajityypillistä” vihreille ja yleensäkin suvaitsevaistolle, jotka tekopyhyydessään yltävät silmäinkantamattomiin.

Tämä entraa jo ennestään syöksykierteessä olevien ympäristöpuolueen kannatusta. Pappikin sanoi, ”eläkää niin kuin minä saarnaan. Älkää niin kuin minä teen!”

Topi

Sikamainen akka, oikea maätämunafemakko.