Miksi Ano Turtiainen irtisanoutui rekka-rallista?

VKK-puolueen johtajan Ano Turtiaisen lausunnot rekka-rallista ovat aiheuttaneet ihmisissä reaktioita laidasta laitaan. Turtiainenhan irtisanoutui täysin kokonaan koko Convoysta ja kehotti poliisia antamaan pamppua kaduntukkijoille.

Yritetäänpä hieman miettiä miksi Turtiainen sanoi näin. Jotkut ajattelevat, että Turtiaisella on oma lehmä ojassa. Sanoihan hän yhdessä twiitissään suurin piirtein niin, että Kanada on paska maa. Twiitissä siis viitattiin Kanadan rekka-ralliin. Tämä arveltiin johtuvan henkilökohtaisista kaunoista Kanadaa kohtaan, sillä Kanadan voimannostoliitto irtisanoi sopimuksensa Turtiaisen voimannostovälineitä toimittavan firman kanssa Turtiaisen Pink-Floyd-twiittikohun jälkimainingeissa.

Toiset taas arvelevat, että Convoy ei sovi Turtiaisen pirtaan, sillä hän haluaa itse tehdä oman vallankumouksen.

Tai entäpä jos Turtiainen tekikin hyvin loogisen arvovalinnan. Turtiainenhan vaati elokapinallisia pois kadulta vaikka pamppua käyttäen, koska he tukkivat kadun eivätkä ihmiset voineet kulkea vapaasti. Nyt elokapinalliset ovat vaihtuneet convoy-porukkaan ja ainoa oikea looginen arvovalinta on sama: rekkaporukka pois kadulta vaikka pamppua käyttäen. He tukkivat kadun, joka ei ole sen jälkeen ihmisten vapaassa käytössä.

Turtiaisen näkökulmasta ei olisi jatkossa mitään järkeä vedota mihinkään perustuslakeihin, ja lakeihin ylipäätään, jos hän nyt lähtisi tukemaan laittomia keinoja eli liikenteen tukkimista. Olisi melko järjetöntä kansanedustajana sanoa, että elokapinallisten keinot olivat kesällä huonoja, mutta huomenna ne samat keinot ovat convoy-porukalle hyviä.

– – –

 

Subscribe
Notify of
guest
71 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Ihmetyttää kyllä Turtiaisen sanomiset tässä tilanteessa?
Itse VKK puolueeseen on varmasti nopean perustamisen jälkeen eksynyt jos jonkinlaita porukkaa.
Nyt kun hallitus kertoo luopuvansa rajoituksista ja haitallisista passeista, niin luuleeko joku että se on kovinkin pitkäaikaista? Ei ole, kohta taas kiristetään ja kaikki säpissä jonkun hubbabubba variantin varjolla.

Pah

”Ihmetyttää kyllä Turtiaisen sanomiset tässä tilanteessa?”

No jaa. Politiikka on sen verran kieroa että oma käsitys on että taktisessa mielessä ihan paikallaanhan tuommoinen muodollinen irtiotto tässä kohtaa oli.

On sitten myöhemmin helpompaa puolueena seistä muiden vastuullisten puolueiden rivissä ja pestä kätensä koko epidodista, – etenkin jos asiat eskaloituvat ja tuosta rekkamiekkarista seuraa jotakin ”syyllisten” ajojahtia ja niiden julkista nöyryytystä ja päänirroitustyyppistä vääntöä.

Runtiti-pou

Vallankumousta tässä pitää ajaa. Ei koskaan pääse ”vastuulliseksi puolueeksi” ellei petä kaikkia lupauksiaan ja periaatteitaan

Sherlokki suvakko

Joo, hallitus bluffaa ”puretaan koronatoimet hallitusti”. Niin miksi? Siksi ettei rokotetut hermostuisi ja pikkuhiljaa unohtuisi koko juttu, että heitä on kusetettu. Rokotepakko on silti tulossa, siihen soittokierros ja kirjeet vastaanharaaville?!! Ihan naurettavaa shaissee, siis tälläiset päättäjät… SIKSI ON HYVÄ PITÄÄ ÄÄNTÄ EDES JOLLAIN TAVALLA!!

Qroquius Kad

Yrittäkää nyt jotenkin saada ymmärrykseenne, että körinä on nyt tehnyt tehtävänsä, eli kansalaisten hysterisoimisen tottelemaan mielivaltaisia oikeuksien ja vapauksien rajoituksia.
Sitä ollaan ajamassa alas kaikkialla, että se käytänteet voidaan ottaa ilmastohysterian lietsonnan kautta varsinaiseen projektiin, Vihreään Siirtymään.

Nämä brömm-brömm -autoleikkejään harrastavat ylikasvuiset pikkupojat eivät tajua antavansa koko ajan napplsyöttöjä suoraan hallituksen lapaan.

Turtiainen ymmärtää.
Hän on paljon älykkäämpi kuin luulin.
Olen pahoillani, että olen ilkkunut häntä Turtapääksi.

Suomi Finland

Vastustan vihreää siirtymää henkeen ja vereen, jos se tehdään kuppaamalla kansalaisten rahat.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1d551965-9c75-4450-a5fc-b0b583017855

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
äbäläwä

Onko vihreä siirtymä asettanut keskustelupalstoille oman ikitrollinsa, Moktar.Gubtan?
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17301790/maahanmuuttovastaisuuteen-on-tarttunut-luuserin-haju

Agendus Asylus

Vihreä siitymä saattaa johtaa sota-ajan kotirintaman kaltaiseen säännöstelytalouteen (energia, elintarvikkeet, kokoontumisrajoitukset, häkäpöntöt yms.)

Toivottavasti maamme rajoilla on silloin rauhallista eikä kukaan yritä tunkea tänne aseettomanakaan.

Ilmari

Ei siellä ole kuin 4-5 jäsentä. Siihen voi liittyä vain kannatusjäseneksi.

Wittgenstein

…Jos Anolla on vain AB -kortti itsellä, niin nyppii, kun ei voi itse täysperällä lykkiä menemään?

Jep jep

Eiköhän se oo turtiainenkin ihan samaa vale oppositiota kuin persut

Dena

Mikä v-tun vale oppositio? Onko perus-suomalaiset oikeasti hallituksessa mutta meille valtamedia valehtelee sen olevan oppositiossa? Vai tarkoittaako se vale oppositio sitä, että hallitus puolueet ei päätäkkään mitään vaan tämä kuliseista vaikuttava valeoppositio tekeekin kaikki päätökset ja hallitus on niiden marionetteja? Vai eikö perus-suomalaisia ole edes olemassa vaan se on valtamedian meille uskottelema olematon puolue jolla perustellaan hallituksen valta?

Särmääjä

Varmasti tiedät mitä valeoppositiolla tarkotetaan. Esittää olevansa vaihtoehto vaikkei todellisuudessa ole sitä.

Vesa Mustonen

Persut on oikea oppositio – vkk:sta ei voi varmaksi sanoa, vaikuttaa että sen päätarkoitus on Persujen mollaaminen ja kampitus, eli pelaaminen vihervasemmiston pussiin. Avoin venäjämielisyys kummastuttaa myös – vaikea nähdä koko ryhmää muutoin kuin hajoittajana – kenen toimesta/käskystä?

Runtiti-pou

Olihan nuo huijarit jo hallituksessa. Sittemmin on irtisanouduttu etnonationalismista ja kannatettu tiedustelulakeja, vaihdettu nuorisojärjestö toisenväriseksi ja toiseen aatteeseen ym. Nyt annettiin koronapassin ja pakkorokotuksen mennä läpi PVL:ssä. No onhanse siis hienoa, että aletaan tulla kaapista ulos

Joo joo

Perus-suomalaiset ei ole vaan ikinä ollut hallituksessa, kuulutko vihreisiin vai lippalakkipään palvojiin kuin noin puhut paskaa.. Ai joo persut on se vale-oppositio se laittoi muut äänestämään koronapassin puolesta vaikka itse äänesti näytösluontoisesti vastaan..

Ei suinkaan olisi mahdotonta, että jotkut teikäläisten johtajat saisi ruskean kirjekuoren joltain hallitus puolueelta kun viette pässeimmät äänestäjät perus-suomalaisilta joku syyhän siihen on, että mv-lehti jätettii välittömästi rauhaan kun siitä tuli paska, ihan niinkuin noista muistakin parista sivusta.

Runtiti-pou

Miksi persut eivät vastustanete passeja perustuslakivaliokunnassa? Sitten olivat vastustavinaan muuten, kun tiesivät, että eivät pysty kaatamaan. Olittehan te hallituksessa. Ja jos Soini ei miellyttänyt, niin miksi sieditte hiljaa harjauksia vuosia? Ja Soinin jälkeen mikään ei muuttunut tai oikeastaan soinilaisemmaksi vain. Olette niin täysi huijaus kuin vain voi. Oikeastaan rehellinen huijaus eli kaikki on niin avointa

Tehdäänkehitysmaayhd

Ehkä kuitenkin olisi ollut parempi olla vain hiljaa.

Armis

elokapinan agenda ei oikein ole verrattavissa kansanmurhan estämisen kanssa🤷‍♀️

terhomatti.hämeenkor

Turhiainen on tyypillinen typerä narsisti, joka toivoo/luulee/kuvittelee maaiman tottelevan, kun hän vain näpsäyttää sormiaan, mutta mutta kun se ei käy niin, niin loukkantuneena koteloon !
Typerys!

Joppos123

Eiköhän Ano kuuntele herkällä korvalla mitä isäntä Kremlistä käskee ja anna sitten haastatteluja puten äänitorvelle eli MV-lehdelle.
Pelle koko jätkä.

h44

Olisiko tullut ryppy rakkauteen? UMV lehti on rekkarallin ”pääuutiskanava”.

Qroquius Kad

Eipä ole ryssän propagandatuutti UMV vieläkään maininntut halaistua sanaa Turtiaisen irtisanoutumisesta, vaikka muuta juttua kyllä on.
Kuherruskuukausi taitanee lähetä loppuaan, kun Turtiainen ei ollutkaan Moskovan sätkynukke.

Vesa Mustonen

Persujahan haukuttiin jatkuvasti, elleivät lähteneet kaikkiin ns.”miekkariskenen” öyhötyksiin mukaan, puhumattakaan, jos julkisesti irtisanoutuivat niistä… Saa nähdä montako yritystä Anolle suodaan? Hänhän jätti mm. Kavoniuksen omilleen nälkälakkoilemaan, joka taitavalla valhekampanjalla saatiin jotenkin Tynkkysen kautta väännettyä Persujen syyksi – nyt hän jättää toisen kerran ”kanssasotijansa” vaille tukeaan – tyyppi puhuu 3. maailmansodan alkaneen ja samalla peräänkuuluttaa lainkuuliaisuuden puolesta – vihollisensa laatiman lain… No alusta pitäenhän tämän öyhötyksen on voinut nähdä. Tarkoitus on vain oposition voimien hajoittaminen.

seppo

Mitä tulee Anon nuivuuden syihin, niin itse varmaan kallistun tuon arvovalinnan puolelle. Liian vasemmistolaista, hippien touhua tuollainen teiden valtaaminen. Niihin aikoihin kun Turtiainen oli persuista lähdössä, niin muistaakseni kritisoi, että kyseinen puolue on liikaa ammattiliittoihin kallellaan. Täytyy olla aika allerginen vasemmistolle, jos persutkin on liian vasemmistolainen puolue!

Kaiken maailman paperilakkoa ja tukilakkoa on nytkin meneillään. Miltä se näyttäisi, jos oikeistolainen ja työnantajan asiaa ajava Ano ryhtyisi masinoimaan jotain rekkamiesten kadunvaltaustapahtumaa Helsingin keskustaan? Jokuhan voisi vielä erehtyä luulemaan AKT:n pampuksi!

seppo

UMV taas kampanjoi ihan täysillä tämän Convoy-liikkeen puolesta. Etusivua vilkaistessa sai vaikutelman kuin se olisi jonkinlainen VKK:n pää-äänenkannattaja. Onhan tuossa mielenkiintoista linjaristiriitaa noiden välillä sekä varmasti VKK:n sisälläkin

Jurtsi

Media odottaa että pääsisi tekekemään capitolhillit syyttämään kaikesta anoa ja kieltämään puolueen ym.
Ihan copypaste jenkkilästä.

Sherlokki suvakko

Kanada on poliisivaltio ja Suomessa pitää käyttää kovia otteita, sanoo Ano, siis mitä! Sen verran olen tutkiva, mutten journalisti. Tuossa hänellä on henk koht kauna canukkien virkavaltaa kohtaan jossain bisneksissä. Toisaalta, laittomuutta pitääkin suitsia, mutta kyseessähän on kansanliike ihan oikeasta asiasta ja aito huoli. Nyt kuitenkin tähän alkuperäisen innostuksen tuomaan liikkeeseen on soluttautunut ennennäkemätön antifa ym elokapinaliike hajottamaan koko homman imeisen onnistuneesti. ”Kolmas maailmansota on alkanut” sanoo Ano. Niin, se käydään ns bittiavaruudessa (sos med jne), joten, niinkuin isokirja sanoo: Meillä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan henkivaltoja vastaan taivaan avaruuksissa…

Sakari Rajamäki

En usko, että Anolla on älliä ajatella noin pitkälle. Koranaepidemian myötä foliohattuteoriat ovat menneet ihan uudelle levelille. Aina ja jos maailmassa tapahtuu jotain yllättävää heti on folihattuosasti paikalla. Convoy-liikekin kasvoi yllättävän nopeasti niin suureksi, siks moni selittää, että kyse on jostain salaliitosta. Glopalistit yrittää kuulemma ajaa Convoy-liikkeellä maailman talouden alas jotta voisivat itse ottaa vallan.

pöh

Mikä on ero foliohattu salaliitoilla ja uutisilla? Noin 3-6kk
Suurinpiirtein kaikki ”salaliittoteoriat” on tässä korona aikana toteutunnut, ja sitten media uutisoikin niistä ihan normaalina asiana, kun ovat aikasemmin leimanneet asian salaliittoteoriaksi.

Sakari Rajamäki

Koronadenialistien mukaan ministerien yhteiskuvassa esiintyvien ”merkkien” mukaan ministerimme kuuluvat vapaamuurareihin. Jäämme odottamaan milloin tämä osoittautuu todeksi ja media uutisoi siitä. Ja Jaana Kavoniuksen mukaan Krista Kiuru on satanisti. En taaskaan pidätä hengistäni odottaessani median uutisoitia tästä

Qroquius Kad

Eipä ole syytäkään.

Jari

Frimureri
Vad är frimureri för något?

pöh

Saksassa suositellaan neljättä rokotetta, antaa kuulemma todella hyvän suojan.
Toisaalta 100 kertainen suoja kuulostaa hyvältä, mutta silti sata kertaa nolla on nolla..

Ottawalks

Mielestäni Ano on oikeassa, koska puoluetta ei kannata sotkea laittomuuksiin. Jos VKK osallistuisi puolueena tukemaan Convoyta, olisi helppoa yhdistää provokaatioon ja kieltää koko puolue ”hyvien tapojen vastaisena”. Tarvittaisiin vaan järjestää joku antifantti porukka hyökkäämään vaikka eduskunta taloon, tai muu väkivaltainen tapahtuma. Yksilönä voi ja pitääkin osallistua tapahtumiin, muttei puolueena.

Särmääjä

Kanadassa jopa toisen valtapuolue konservatiivien johtaja tukee rekkakapinaa ja kanadalaiset osoittavat myötätuntoa ja lämpöä kuskeille. Trump myös tukee USA:ssa, mutta Suomessako ei edes joku hikinen pienpuolue voisi sitä tukea sen sijaan että kampittaa tapahtumaa ja heittää ilmoille horinoita eliitin juonista.
Yhtälailla eliitin juonia ja laittomia olis voinu olla myös rajotusten vastaset mielenosotukset, mutta silloin ei kukaan vielä kitissy vaan VKK:kin oli mukana vaikka poliisi oli hakkaamassa ihmisiä ja hajottamassa väkijoukkoja.

h44

Ehkä Anokin huomasi että rekkarallia organisoidaan Donbassista käsin. UMV lehti kertoo mistä oikeasti kyse…

Full Retard

Valta kuuluu kansalle puolueella ei ole mitään tekemistä #convoy toiminnan kanssa. Toivon @HelsinkiPoliisi
lta kovia otteita kaikkea laittomuutta kohtaan.
Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää. LAITTOMUUKSIA VASTAAN.
Kuka haluaa laittomuuksia?. Anon sanomiset on tahalleen ymmärretty väärin, jolla pyritään horjuttamaan VKK: suosiota. Ja PurraPersujen kannatus senkun vähenee päivä päivältä. Mediapooli ja NPC-trollitehdas käy nyt täysillä johon lankeavat vain ns.hyödylliset idiootit. MEDIAPELIÄ jos joku ei vielä sitä ymmärrä.

Särmääjä

VKK itse puhuu vallankumouksesta, rinnaisyhteiskunnan luomisesta, aseistautumisesta ja vallan palauttamisesta kansalle yms. mutta sitten kun kansa haluaa käyttää valtaansa se ei heille kelpaakaan. Eivät myöskään itse halua järjestää mitään eikä Ano esikuntineen halunnut osallistua edes vaaleihin. Eivät tee muuta kun jarruttavat kehitystä.

Ottawalks

Rinnakkais yhteiskunta tulee pakon edessä, koska meiltä osalta näköjään normi yhteiskuntaan osallistuminen kielletään pikkuhiljaa. Ja voin sanoa että VKK on jo pitkällä luomassa omia palveluita. Valta pitää saada kansalle takaisin laillisin keinoin. Jos ihmiset saadaan herätettyä vallankumous tapahtuu ihan pakostikkin. Mutta jos kansa riitelee pikkuseikoista mitään ei tapahdu. Ja paha tarvitsee vain sen ettei hyvät tee mitään.

Särmääjä

Kyllä tollanen rinnakkaisyhteiskunta hei pelaa vaan eliitin pussiin ja on lisäksi laitonta, sillä laillisuutta Suomessa edustaa eduskunta, poliisi ja oikeuslaitos.

Ottawalks

Mitäs laitonta on tehdä esim maatilojen ja lihantuottajien kanssa sopimuksia elintarvikkeiden toimittamisesta, omakoulujen perustamisesta ja omien lääkäriasemien esim. Jos palvelut kielletään tietyltä kansan osalta, niin pakkohan on tehdä omat. Mites edellinen sitten palvelee eliitin sortotoimia?

Särmääjä

Olen kuullu että sitä on vetämässä hippikommunistit ja elokapina. Naapurustoni irtisanoutuu tollasesta toiminnasta ja toivon poliisilta ratsioita ja voimatoimia laittomia lääkäriasemia ja kouluja kohtaan.

Ottawalks

Älä viiti trollata. Tiedät itsekkin että hippikommunistit ja elokapina ei liity mitenkään VKK:n alulle panemiin palveluihin. Omakouluja perustetaan jatkuvasti lisää ja se on täysin laillista. Lääkäreitä tulee koko ajan lisää sitä mukaa kun uskaltautuvat tunnustamaan homman hulluuden. No potkuthan lääkärit saa mielipiteistään välittömästi, niinkuin hoitajatkin. Hoitoalan ihmisiä onkin suurin osa VKK jäsenistä ja lääkärit voi laillisesti perustaa omia yksityisiä asemia. Ja tuottajat ovat tehneet mielellään sopimuksia elintarvikkeiden toimittamisesta suoraan. Jäähän kaikki välistä vetäjät pois ja saavat paremman hinnan. Myös ostajan kannalta hinta tulee halvemmaksi. Alkutuottajat tarvitsee vaan suoramyyntiluvan elintarvikkeilleen. Täälläpäin kuka tahansa voi tilata elintarvikkeensa sopimus ti

Ottawalks

lallisilta. tilalliset toimittaa tällähetkellä 2ker vko tilatut tavarat sovittuihin paikkoihin. Sitä mukaahan tätä pitää rakentaa, kun on pakollista. Kaikki ei tule koskaan suostumaan mihinkään passeihin joita vastaan voi vaan saada palveluita.

Särmääjä

Kyllä ne liittyy ja sitä paitsi ne karjatilatkin on eläinoikeusaktivistien pyörittämiä. Koko juttu haiskahtaa ja se on täysin eliitin juonia. Kaikki tulevat vaalit tullaan perumaan ja yhteiskunta romahtaa. Onneksi me valveutuneet olemme perillä näistä juonista! Ei muutakun lisää nötköttiä ostamaan ja linnottautumaan kerrostalon häkkivarastoon odottaan maailmanloppua. Muista liittyä myös kannatusjäseneksi niin tuet tätä kansanvaltaa!

Ottawalks

Kyllä mä oon huomannu et ne aktivistit on juuri niitä jotka on tilallisten kimpussa milloin mistäkin lehmän, tai sian oloista kyttäämässä ja valittamassa. Me taas panostetaan omavaraisuuteen ja tilalliset auttaa mitä ei toiset saa. Mullakin on muutama hehtaari peltoa jonka olen vuokrannu naapurin viljeltäväksi. Itse pidän vaan omaa perunaa ja muita juureksia sipulia ym omiksi tarpeiksi. metsästän ja kalastan. Sikaa, nautaa saan tilalta suoraan ja raakamaitoa tarvittaessa. Mites olet varautunu Nötköttisi loppumiseen? Tai vaikka sähköjen menetykseen? Mulla lämpeää talo puulla ja puut omasta metsästä. Varavoiman saan päälle jos sähköt menee. Täällä onkin sähkökatkokset yleisiä. Mut pärjään ilman sähköäkin.

puolueeton

Totta puhut. Lisäksi suuret verot alas. Arvonlisävero pois elintarvikkeista.

Penan Anis

Ja autoilla keskustan tukkiminenko on sitten laillista?

Penan Anis

Mikä siinä nyt on niin vaikea ymmärtää että katujen tukkiminen on laitonta?

Runtiti-pou

Jos tätä olisi harjoitettu, Poliisi olisi heti lopettanut miekkarin. Penan Aniksen mukaan kaikki oli yhtä tukkimista ja laittomuutta, vaikka kyseessä oli laillinen mielenosoitus

nonAQ

Jos puolue lähtee kannattamaan laittomuuksia, ilman että sillä on yksinkertainen enemmistö se kokee IKL:n kohtalon, eli viranomaiset lakkauttaa sen toiminnan.

Anoa varoitettiin ja Ano otti varoituksesta opikseen.

Last edited 2 vuotta sitten by nonAQ
terhomatti.hämeenkor

Kekkonen se IKL:n lakkautti, mutt eipä päätös kestänyt tuomioistuimessa! Kekkosen narsismi sai pahan lommon.

Qroquius Kad

Se oli Lapuan Liike ry., joka lakkautettin Mäntsälän kapinan johdosta.
Sen jatkajaksi perustettu Isänmaallinen Kansanliike ry. lakkautettiin liittoutuneiden valvontakomission vaatimuksesta Jatkosodan jälkeen.

Ottawalks

Totta. On nimittäin paljon valtaapitäviä ja niiden hyödyllisiä idiootteja kyttäämässä mistä VKK voitaisiin mustamaalata ja liittää johonkin rikolliseen toimintaan.

Verstehst du?

Mietitääs kaikki taas Paten viitoittamaa ajatusmallia.

Meillä on yhdet säännöt, meillä on niiden sääntöjen mukaan pelaajat (eduskuntapuolueet) sekä pienpuolueet. Me EMME voi muuttaa sääntöjä, mutta me voimme vaihtaa pelaajat. Ja se ei onnistu kuin suurpuolueiden laatimilla säännöillä. Kaikki muu muutos diskataan.

Joten, jos me haluamme vaihtaa pelaaja ja sitäkautta muuttaa sääntöjä, silloin ei ole muuta vaihtoehtoa. Mutta ensin pitää vaihtaa pelaajat.

Puolueeton

Paavo osaa ajatella, Paavon arviointi onkin tarpeen, sen näkee edellä kirjoitetuista kommenteista. Anon kannanotto on sekä looginen että järkevä. Ei Suomen tulevaisuutta ratkota koheltamalla kaduilla vasemmalle tai oikealle, vaan valitsemalla oikea ajotapa, valitaan järkeviä kansanedustajia. Onnea VKK:lle siinä tehtävässä.

Koko puolue järjestelmä pitäisi purkaa ja valita kansanedustajat vaikka arpomalla koulutetuista suomalaisista, joiden IQ on ainakin 115. Näitähän Suomessa lienee yli puoli miljoonaa. Tällöin demokratialla olisi mahdollisuus onnistua toimissaan. Ano voi valtaan päästyään muuttaa perustuslakia vallanpitäjien valinnassa.

Pöljä

Tuota IQ-lla mitattavaa älykkyyttä tarjotaan valintaperusteeksi ja vaihtoehdoksi nykyiselle henkilö ja ääni- periaatteelle.

Politiikan henkilöt Stalin, Hitler, Putin. Lukashenko, Erdogan, Trump ja monet muut ovat mitattuina varmasti hyvin älykkäitä, mutta ihmisinä perkeleitä.
En haluaisi sellaisten johtavan maailmaa.

Ano Turtle-paralla ei liene anapoolien turvottamassa hahmossaan paljonkaan älyä käytettäväksi.

Puolueeton

Jo se, että seuraa luottavaisena Suomen valtamediaa, viittaa matalaan IQ tasoon.

Timppis

Juurikin näin erikseen on sitten yleislakko ja mahti mielenosoitukset jossa katsotaan kuka pamputtaa ja ketä.

jupi

montakohan ministeriä menee tukemaan mannerheimintien tukkijoita tällä kertaa?

Tapperlund

Pitäiskö lähteä saastutteleen ihan vain huvikseen. 1.6 litraanen TDi käyntiin ja matkaa vain 1013 km ???

veli pirinen

Poavo se siinä pisti asian pakettiin niin, että ei ole vastaan kitisemistä

Runtiti-pou

Miksi toisinajattelijoiden mielenosoitus olisi jotenkin lähtökohtaisesti laiton? Eihän mitään laittomuuksia ole edes tehty. Hieman psyykattu ja näytetty, että ollaan tosissaan. Ei mitään lässyn lässyn eliitin järjestämää mielenosoitusta, sellaisethan ovat kommunismia. Oikeat mielenosoitukset ovat oppositiovoimien tekemiä. Sosialistimaissa on vain valtaapitävien miekkareita.

Kake

Pelle paljasti mikä on pohjinmiltaan, eli sirkuspelle. Ei tuo ole oikein valtiomiehen puhetta, meneppä sinne minne Tony Halmekin meni jos noin ahdistaa.

Sakke

Anon pää meni sekaisin kun otti neljännen koronapiikin.

Topi

Taidan sittenkin alkaa äänestämään SDP:tä, ei näistä persuista ja Anoista ollut loppupeleissä mihinkään.

Qroquius Kad

Rotat jättävät uppoavan laivan.

Ohmygod

Mikäs siinä – mutta saat hinattavaksesi myös hurrit, vassarit ja vihreät.

Runtiti-pou

Oliko niin, että vain jotkut nettiuhoajat uhkailivat rettelöinneillä? Jos järjestäjät eivät aio tehdä laittomuuksia, niin miksi heti lytätä koko juttu? En tosin tunne asiaa. Ja toisaalta onhan jonkinlaista kansalaistottelemattomuutta ennenkin hatrjoitettu tietyissä rajoissa.