Tallinnassa pienimuotoinen Eesti Konvoi-mielenosoitus

”Ei lähdetä eikä olla hiljaa”.
Virossa on tänään pidetty pienimuotoinen Eesti Konvoi-rekkaralli, johon tosin ei osallistunut juurikaan rekkoja. Pääpainopiste on Tallinnan Toompean mäellä.

Porukkaa saapui Tallinnaan maakunnista pitkillä henkilöautoletkoilla, joissa parhaillaan oli useita kymmeniä autokuntia. Tarkoituksena oli tukkia Tallinnan keskusta pysäköimällä autoja Toompean mäen ympäristöön, mutta tämä meni vähän häneksi, sillä poliisi ohjasi liikennettä sen verran tehokkaasti, että käytännössä homma oli korttelirallia eikä autoilijoita päästetty pelipaikoille.

Jotkut pysäköivät auton keskelle risteystä. Poliisin saapuessa paikalle kuljettajat kertoivat, että auto on rikki, ei voi ajaa. Kun poliisi soitti paikalle hinaajan, niin kuljettajat ajoivat autot pois paikalta.

Samaan aikaan Toompealla oli mielenosoitus, johon osallistui pari sataa ihmistä.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Selkeesti eliitin juonia. Irtisanoudun tästä. Miten se muuten olisi voinut kasvaa noin nopeasti? Onneksi poliisi puuttui heti voimatoimin laittomuuksiin sillä tätä oli tietojen mukaan elokapinakin järjestämässä!

´seppo

Muun muassa Olavi Mäenpää on aikoinaan todennut, että vaaliliitto täytyy tehdä vaikka itse pirun kanssa. Muuten ei ole pienpuolueilla mahdollisuuksia.

Convoy ja elokapina voisivat tehdä ulkoparlamentaarisen liiton, yhdessä koordinoida näitä keskustojen tukkimisia. Sitten kun näin aikaansaadun ylivoiman edessä yhteiskunnan on vain pakko antaa periksi, niin kolikolla arvotaan, nouseeko bensan hinta vai laskeeko.

Huru-ukko

Eipäs ku kolikolla arvotaan, että nouseeko litrahinta eurolla vai viidellä.

Joppos123

Mitä vastaan tai minkä puolesta tuo juttu oli?
Ymmärrän jos ollaan polttoaineiden korotuksia tai vaikkapa lähes natsista koronahysteriaa vastaan mutta mielenosoitus ilman syytä on pelkästään typeryyttä.
Täällä härmässä ymmärrän jos otsassa alkaa jo heilua metrin kyrpä kun valtaa käytetään rajoituksissa vain koska sitä voidaan käyttää.
On jotenkin hämmentävää kun lehdissä iloitaan ja hurrataan kun uimahallit avataan, vittu ihan oikeasti.
Suomen kansaa kun kyykytettäisiin vielä muutama vuosi körönän varjolla niin jo nakkikioskille pääsy olisi uutisen aihe ja syy suudella luvan antaneen kuppasia kaviota.
Suomalaiset ovat nykyisin lammaskansaa. Paskallakaan ei osata käydä oikein, näin lehdissä väitetään ja nehän sen tietää.