Ilmastoautoilu on eliitin moraalisäteilyä

Tukholmasta Teslan saisi halvimmillaan reilu 500 000 kruunulla.
Ruotsissa ollaan täyttä höyryä puuhaamassa polttomoottoriautojen täyskieltoa. Joitakin maalitolppia on väläytelty ainakin vuoteen 2030.

Tuon vuoden jälkeen uusia polttomoottoriautoja, eli bensa- ja dieselkäyttöisiä autoja ei saisi enää myydä. Tästä eteenpäin jo vielä liikenteessä olevien polttomoottoriautojen käyttö kiellettäisiin asteittain. Tällaista lakia ei vielä ole voimassa, mutta siitä keskustellaan jo kiivaasti, joten on melko selvää, että jossain vaiheessa näin tulee tapahtumaan.

Oletetaan, että tuollainen laki tulisi voimaan, joka pikku hiljaa tekee polttomoottoriauton käytöstä mahdottoman.

 

Keitä tällainen muutos koskee? Lähinnä pienituloisia, mutta myös sellaisia, joita ei kiinnosta ”sijoittaa” suuria rahasummia autoon. Esimerkiksi itse olen ikäni ajellut tonnin-parin tötteröillä. Voisin hankkia helvetin kalliin auton, jos haluaisin. Siihen riittää, että kävelee autoliikkeeseen ja valitsee kalleimman auton. Jos on luottotiedot kunnossa ja vakituiset tulot, niin kuka tahansa saa osamaksulla ilman käsirahaa liikkeestä ulos kalliin auton.

Sitten taas pienituloisilla, jotka kitkuttavat muutenkin kädestä suuhun, niin järjettömän kallis auto on lähinnä riskitekijä. Huollot ja mahdolliset korjauskulut romuttavat muutenkin heikon talouden. Kun taas halvalla kinnerillä se ei ole niin markan päälle.

Ruotsissa halvimmillaan oikean sähköauton saa jostakin 100 000 kruunusta eli noin 10 000 eurosta alkaen. Kaikki sitä alle ovat jotain yksi-kaksi-paikkaisia kaupunkiautoja tai mopoauton ja auton välimuotoja, jotka on tarkoitettu lähinnä suurkaupunkiliikenteeseen. Tällaisilla rimpuloilla ei voi lähteä Lappiin kesälomalle.

Kun aletaan puhumaan auto-autosta, niin hinnat ovat jo vähintään 200 tuhatta. Ja Ruotsi sentään on halpojen autojen maa. 200 tonnilla saisi pihan täyteen käyttökelpoisia hyväkuntoisia ja vähäpäästöisiä sekä vähän kuluttavia max 10 vuotta vanhoja autoja.

 

Sähköauto on siis puhtaasti statuspeli. Vähän sama asia kuin kallis luksusauto. Sähköautoa vain ei koeta sellaiseksi luksukseksi kuten vaikkapa 500-sarjan M-Bemari tai RS Audi, vaan sähköautolla saa ilmastostatusta. Sillä saa itselleen moraaliutta ja eettisyyttä. Persaukisella sippiukolla taas ei ole varaa olla moraalinen ja eettinen ilmastoautoilija, on tyydyttävä tonnin kinneriin. Ja tonnilla ei saa sähköautoa edes 10 vuoden päästä.

Sähköautojen yleistymisellä saadaan myös yksi asia, tulevaisuudessa järjettömän kallista sähköä.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Justiinsa oli joku bensanhinta uutinen, siellä useampikin sanoi että ei enää 2020 luvulla mitään polttomoottoriautoja paljon edes ole, vaihtakaa sähköautoon.
On ne ihmiset pihalla, ilmeisesti kuvittelee että kaikilta löytyy muutamakymmenen tonnia taskusta.
Aika monilla on kyllä se parin tonnin kottero joka on pakollinen että pääsee liikkumaan.
Ja vaikka autoista en paljon tiedä, niin koko sähköauto tuntuu melko älyttömältä tässä vaiheessa käyttövarmuuden, sähkön hinnan ja akkujärjestelmien hinnan takia.

Kaitsu

Sähköautot on seurausta kaikkialle levinneestä ilmastopaniikista, tai miksi sitä vouhotusta nyt halutaankin kutsua.
Vaikuttaa siltä, että kalliiksi kuluttajille tuleva kokeilu, jolla ei varsinaisesti ole tekemistä maalaisjärjen kanssa.

Varakkaamalle kansanosalle koko touhusta on tullut eräänlainen oman erinomaisuutensa ja ”tiedostamisensa” esiintuonnin ilmenemismuoto.
”Kattokaas ostin sähköauton, kun se pelastaa maailman on muutenkin niin vihreää. On muuten ensvuoden mallia ja kalliimpi, ku noilla naapureilla”.

Qroquius Kad

Tätähän minä olen täällä yrittänyt sanoa, ja sanon nyt ja vastakin:

tämä on juuri sitä ilmastohysterian käynnistelyä, joka pohjustettiin luomalla körinähysterialla mielivaltaisiin rajoituksiin alistuva kansakunta.

Ilmastopaniikin lietsonnassa ei ole nähty vielä mitään.
Kunhan körinä julistetaan ”voitetuksi”, sen käytänteet siirretään sellaisinaan ilmastohysteriaan Lännen talouden romahduttamiseksi Vihren Siirtymän nimissä.

Polttomoottoriautoilu tehdään mahdottomaksi polttoaineiden hintojen jatkuvilla korotuksilla niin, ettei kotterokuskeilla ole enää varaa.
Samalla loppuu myös raskas liikenne, mutta sehän se on juurikin yhtenä osatavoitteena Vihreässä Siirtymässä.

Lumi Sade

Normaali autolla ajaa vaikka 30 asteen pakkasella yhdellä tankkauksella noin 700km (+/- 200 km) Koetapa sähköautolla päästä jouluksi mummolaan tuota 700 kilometrin matkaa kovalla pakkasella, ei vaan onnistu ; joka ainoalla asemalla oli tajuttomat jonot sähköautoja akkuja lataamaan kun joulun tienoolla ajelin maaseutulenkkiä sukuloimassa, siinä oli monta naamaa myrtsinä sähköautojen kuskeilla, ei ollutkaan semmoista autuutta se talviajo mitä oli kuviteltu…

Sekä muistan talven jolloin oli Niinistö vs. Haavisto äänestyspäivä, mulla oli auto parkissa sinä sunnuntaina ilman lämmitysjohtoa koko päivän vaalipaikan pihalla (olin virkailijana) kun pakkasta oli 34 astetta, ja niin vaan lähti vanha sotaratsu käyntiin, epäillä sopii olisiko sähköauto lähtenyt ?

Dan Wesson

Sähköautoilusta tulee vielä ylittämättömiä ongelmia suurelle joukolle duunareita. Ensimmäinen on hinta. Vähänkään pidemmälle kulkeva sähköauto maksaa alkaen 40000€. Pieni- tai edes useimmille keskipalkkaiselle se on liikaa. Jos käy kauempana töissä, se olisi silti pakkohankinta. Nykyisillä PA hinnoilla 100km päivittäinen edestakainen työmatka alkaa maksaa normiduunarille liikaa.
Toiseksi lataus. Ostin bensa-auton, koska kotipihassa (rivari) eikä työpaikalla voi ladata sähköautoa.Työmatka ei ole kuin noin 10km suunta, mutta en todellakaan ala istumaan jollain abc:llä tunteja latailemassa. Reilulla 30k€:lla olisi saanut sähköauton jonka range on 200-300km, talvella puolet siitä. Siis hintaansa nähden täysin turha keksintö.

Miksu

Ei lähtisi käyntiin, mutta liikkeelle valmiiksi lämmitettynä. Kuunnellut podcastia Sähköautomiehet, kiinnostavaa keskustelua asian tiimoilta

Waltsu

Olen täällä ennenkin sanonut, että ihmisistä vain noin alle promille on edes auttavasti älykkäitä, niin on tässäkin asiassa. Suuri osa uskoo, että kunhan sen sähköauton vaan hankkii, sitten on halpaa kyytiä, ilmaisia latauspisteitä, ym. Eihän se niin ole. Ilmaiset ja halvat lataukset ovat vain siirtymäajan etu ja poistuvat taatusti.
Uskooko joku ihan aikuisten oikeesti, että esim. Lidl, jolla on yleensä yksi tai kaksi ilmaista lataustolppaa, pitää niitä enää, kun kymmeniä sähköautoja pyörii pihassa? Se tolppa voi nyt sojottaa siellä moraaliposeerauksena, jonkinlaisena vastuullisuuden toteemina, kun ei ole juuri lataajia.

Sam Colt

Pohjolan ilmastovouhottajia kiinnostaa vain Pohjolan autot. Olen itse käynyt katsomassa mm Rooman, Ateenan ja Kairon katuliikennettä ja voin kertoa, että ne vasta saastuttavat. Niihin kaupunkeihin pitäisi sähköautot ottaa käyttöön, ei haittaisi pakkanenkaan.

Asiaa on muutenkin käsitelty vain kuluttajan napaan katsomalla.
Jos polttoaineitten myynti vähenee puoleen tai kolmasosaan nykyisestä, käy niin, että polttoaineita ei enää joka paikasta saa. Ja tarjonnan harveneminen nostaa litrahintaa rajusti, koska kiinteät kustannukset jakelusta ovat kuitenkin samat.

Marinin hallitus on hurmoshenkiä täynnä. Siellä ei ole malttia ja viisautta tehdä oikeita ja oikein ajoitettuja päätöksiä.

Vielä ehdotus puolustusministerille: Alkakaas kehitellä sähköllä kulkevaa panssarivaunua.

Tehdäänkehitysmaayhd

Ja millä sähkö sitten tehdään? Ai niin , se tulee töpselistä

Leo

Tähänkin ongelmaan on olemassa ratkisu, hevosen vetämät vaunut.

-Beowolf-

Vihreä tulevaisuus, New Green Reset, anno 2084 (Orwellin kunniaksi +100v):

-Äiti, millä valaistiin ennen kynttilöitä?
-Verkkosähköllä, poikaseni. Vakaalla ja aina saatavilla olevalla verkkosähköllä.

Jortonki
Appiukon Siuto

Etkai sinä nyt kallista autoa liikkeestä ulos saa, sinähän olet kertonut olevasi SIPPIUKKO.

Tutkittu on että suurin osa, 75%, bonus malus-ilmastotuista menee hyväpalkkaisille miehille ja vain 24% naisille. 650 saajista on toimitusjohtajia eli VD på svenska (SVT).

Sverigedemokraatit ehdottavat että miljööpuoluelaiset muuttaisivat sankoin joukoin Ruotsin ghettoalueille:

https://www.expressen.se/debatt/det-star-varje-miljopartist-fritt-att-bo-i-ett-utsatt-omrade/

T

”Kun aletaan puhumaan auto-autosta, niin hinnat ovat jo vähintään 200 tuhatta.” Euroa vai kruunua 🙂 ?

Oloneuvos

Näin tuossa kadulla lumihommissa ison liebherr koneen joka liikkui tuulimylly sähköllä,tai niin se kuljettaja ainakin väitti ja röhönauroi nortti huulessa päälle.

Pena

Miten lie Ruotsissa, mutta meillä Suomessa vuonna 2020 liikenteen energiankulutus oli 166 000TJ eli 46 miljoonaa MWh. Sen korvaaminen sähköllä vaatisi yhteensä 5760 eli 250 tuulivoimalan vuosittaisen rakentamisen vuoteen 2045 asti, jolloin saavuttaisimme tavoitteena olevan hiilineutraaliuden. Tähänastinen ennätys tuulivoimaloiden rakentamisessa on viime vuoden 141 kpl. Vaikka sähköautoilu on halpaa, niin voi vain arvailla mistä nykyisen liikenteen vuosittainen 8 miljardin verotuotto otetaan hiilineutraaliuden aikana ja autoon liittyvillä veroillahan on taipumus kasvaa vuosittain. Olettaen, että tuulivoimala tuottaa sähköä kulloisenkin tarpeen mukaan, myös tuulettomina päivinä samoin kuin myrskysäilläkin. Ja onko meillä varaa tuottaa näin raskaasti tuettua tuulisähköä?

realisti

Patteridildon voi tankata yli 150 km:n Lapin reissuilla ”kätevästi” ja hiilineutraalisti peräkontissa mukana raahattavalla aggregaatilla.

f4a7fb2207da466d.jpg
puuhapere

Ei tämä mitään moraaliposeerausta ole tämä on täysin suunniteltua. Kuuluu great resettiin tulet asumaan neekereiden kanssa työpaikkasi vieressä ja syöt ötököitä.

Moonman

Niin, mitä se vihreiden nuori muija sanoikaan? Autoilun hinnankorotukset eivät koske köyhiä koska heillä ei ole muutenkaan varaa autoon. Se on varmaan tarkoitus kaiken taustalla: Koska vanhoja parin tonnin kotteroita ei voida kieltääkään tässä vaiheessa, niin nostetaan verotus ja bensan hinta taivaisiin. Kohta autoilu on vaan hyvätuloisten huvia, muut saavat asua älykuutioissa kaupunkien keskustoissa ja syödä ötököitä.

Qroquius Kad

Kyllä.
Juuri tuo on tarkoitus, että
Maailma Pelastuu!!

Tehdäänkehitysmaayhd

Eipä ole kauan kun Swedustania pyysi ettei pölyimureita käytettäisi sähkön tuotannon vähyyden takia. Kaikile sähköautot. Ymmärrätkö pointin?

Nih

Tämän päivän sähköautot ja niiden tekonologia on naurettava vitsi.Menee ehkä ilmastossa, jossa lämötila on vähintään +15 läpi vuoden. Eipä ole hekutettu tänä talvena ainakaan suomessa sähköautojen ihanuutta.Fossiiliton höttö on tiettyjen piirien märkä päiväuni, jolla ei ole tällä tekonologialla ja mitään tekemistä järjen kanssa. Naapuri osti jonkun pösö hybridin ja se on ollut näin talvella jatkuvasti johdon päässä ja halpaa varmaan on näillä sähkön hinnoilla. Mutta saapahan röyhistää rintaansa ja luoda paheksuvia katseista wanhoja polttomoottoria käyttäviä kohtaan ja kun on tuonut kortensa kekoon maapallon pelastamisessa.

Jussi

Kyllä meidän mielestä tällaaset lait pitäisi panna heti täytäntöön.
Tuossa ajassa kerkiää mieli muuttua.

juhaII

Kyse on äärimmäisestä vittuilusta!!!

Niiden taholta, jotka suoraan sanottuna ryöstävät kansan keppikerjäläisiksi hymy suin verottamalla, joka on hieman sivistyneempi tapa toimia kuin Nottingham serifillä ja vallan anastaneella kuninkaalla, jotka vielä ”veronkannon” yhteydessä veivät kaiken mitä irti saivat ja hakkasivat ”verovelvollisen” kaupan päälle. Ja lupasivat tulla vielä µyöhemmin takaisin vahvistettuna uhkauksilla vielä pahemmasta!

Qroquius Kad

Siellä varhaiskeskiajan Englannissa ei Nottinghamin asukkailla ollut muuta mahdollisuutta kuin totella kuninkaan asettamaa seriffiä.
No joo, olihan heillä toki mahdollisuus kapinoida – aivan kuin oli myös Pohjanmaan talonpojilla nuijat kourissaan vouteja vastaan, kohdaten sitten huovit ja nihdit ja sitten tuhoutuen.

Nottinghamshiren väki oli viisaampaa.
He tyytyivät veronmaksusta saamaansa hyvään ja keksivät Jaakko ilkan tosielämän vastineeksi omasta päästään Robin Hoodin.

K J

Joku oli joskus kommentoinut sähköautoista ennen Vihreiden, piffien, elokapinallisten ja antifalaisten teesien hakkaamista perustuslakiin, että sähkömoottorit toimivat erittäin hyvin aina ja ikuisesti.

Taisi tämä kuningasidea lähteä joltain testiradalta subtrooppisella vyöhykkeellä ja koko Euroopan Unioni oli mukana ratifioimassa asiaa kuumana kesänä. Nyt on myöhäistä enää perua tai luottoluokitusta lasketaan.

Tutulla kaverilla on Morris Marina Coupe Deluxe ja Datsun 100A tallissa, mutta ne saastuttaa ja kai ne on aika ikäviä autoja. Itselläni oli joskus 90-luvulla joku paska Lada niin se käynnistyi aina heti ja lämpenikin kun vähän tyhjäkäynnillä piti. Nythän tyhjäkäynti on pahaa karmaa…

(Bensan hinta nousee niin kauan, kuin kaikilla rahaoletetuilla on sähköauto)

Dan Wesson

Osta Morris Marina, siitä syntyy kova narina. Se on on ikävä auto vaikka ei olisi käynnissäkään. Sen perusteella, mitä olen tutkinut netistä, niin sähköautot ovat kaikkea muuta kuin viattomia, vähän niin kuin Morris Marina. Tällä hetkellä sähköauto on, ja tulee pitkään olemaan rikkaiden ja hyvätuloisten harrastus. Pelkästään latausmahdollisuus puuttuu niin monesta talosta ja taloyhtiöstä, että kestää vuosia saada asia kuntoon, puhumattakaan itse auton hankinnasta.