Islamisteilla mielenosoitus Tukholmassa ”kidnappauksia” vastaan

Abo Raad alias Riyad AlDuhan kutsuu islamisteja mielenosoitukseen Tukholmaan klo 13.00.
Islamistit ovat suunnitelleet täksi päiväksi suuren mielenosoituksen Tukholman keskustaan, jonka teemana on, että Ruotsin tekemät lapsikidnappaukset.

Kidnappauksilla tarkoitetaan tietenkin lasten huostaanottotapauksia, jotka muslimipiireissä on agitoitu tarkoittamaan jotain sellaista, että Ruotsi käy sotaa islamia vastaan ja siksi ottaa huostaan muslimilapsia. Mielenosoituspaikka on eduskuntatalon ulkopuolella.

Facebookissa eri ryhmissä on nähtävissä kuinka tätä vihamielistä agendaa levittävät raivokkaasti muutamat tunnetut viha-imaamit. Yksi heistä Abo Raad on tunnettu ns. Gävlen moskeijan imaamina. Abo Raad alias  Riyad AlDuhan oli poikansa kanssa muutama vuosi sitten liki puoli vuotta vangittuna, koska tarkoituksena oli karkottaa heidät Ruotsista juuri tämän radikaali-islamin takia, jonka katsotaan olevan uhka valtakunnan turvallisuudelle.

Karkotuksen takana oli turvallisuuspoliisi SÄPO, jonka Migrationsverket siunasi. Mutta koska ”turvallisuustilanne” miehen kotimaassa Irakissa on mitä on, niin häntä ja poikaansa ei voida karkottaa. Abo Raad on katsottu sen verran vihamieliseksi, että hänelle ei ole myönnetty Ruotsin kansalaisuutta, vaikka onkin asunut Ruotsissa jo 90-luvun puolivälistä alkaen.

Abo Raad on taitava propagandisti. Hän käyttää rasisti- ja sortokorttia hyväkseen levittäessään samalla aatettaan. Yhteyksiä hänellä on suoraan isikseen, jonne onkin värvännyt menestyksellä uusruotsalaisia nuoria.

Facebook-ryhmissä on välillä aivan päätöntä menoa ja islamisteilla näyttää olevan muiden harhojen lisäksi pahoja rokotteisiin ja lääkkeisiin liittyviä harhoja. Yhden suositun teorian mukaan muslimilapsia kidnapataan siksi, että lapsia käytetään rottien sijasta testaamaan kokeellisia lääkkeitä. Tämä on väitteiden mukaan todistettu ihan ruotsalaisissa sanomalehdissä.

Muslimilapsia kidnapataan ja heitä käytetään kokeellisissa lääkekokeissa.

 

Facebook-ryhmissä arvostellaan muutenkin todella kovin sanoin ruotsalaista kulttuuria. Muslimien näkökulmasta tyttö- ja poikalasten liikkuminen koulussa samassa ryhmässä on kauhistus. Lisäksi arvostellaan ruotsalaisten lasten pukeutumista sairaaksi ja moraalittomaksi. Tätä samaa moraalittomuutta yritetään pakottaa muslimilapsille.  Edelleen katsotaan, että uskottomat eli jumalattomat eli ateistit ovat kauhistus, sillä he opettavat ruotsalaisissa kouluissa lapsille uskottomuutta eli jumalattomuutta.

Seurataan tapahtumaa ja katsotaan millaista kiihotusta sieltä saadaan aikaan. Tästä voi kehkeytyä taas vähäksi aikaa mielenkiintoista toimintaa. Lisäksi mielenkiintoista on se, että myös isot mediat ovat kertoneet asiasta melko monisanaisesti.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.