Muslimien “lapsikidnappauksen vastainen mielenosoitus” sai suuren kannatuksen

Muslimien “lapsikidnappaus-mielenosoitukseen” Tukholmassa osallistui päivän mittaan useita satoja mielenosoittajia. Tunnelma oli hyvin hektinen, allahia huudettiin ja vaadittiin Ruotsia lopettamaan lasten kidnappaaminen.

Alla lyhyt videonpätkä paikanpäältä, josta näkyy väkimäärä:

Suurin osa puheista oli arabiaksi tai somaliaksi, mutta monia puheita pidettiin myös ruotsiksi. Esimerkiksi yksi puhuja vaati kiihkeään äänensävyyn, että Ruotsin on lopetettava muslimilapsien kidnappaaminen ja lapsille lääkkeiden syöttäminen.

Kyseinen miespuolinen puhuja kertoi seikkaperäisesti kuinka Ruotsi kidnappaa muslimilapsia, syöttää heille lääkkeitä, jotta heistä tulee “rauhallisia” eivätkä voi puolustautua. Sen jälkeen väitettiin, että ruotsalaiset tienaavat rahaa näillä kidnapatuilla lapsilla.

Mielenosoitukseen osallistui usean tunnin aikana kahdesta viiteen sataan mielenosoittajaa, joka on iso määrä kun kyseessä on kuitenkin marginaaliporukka.

Mistä tässä koko hommassa sitten oikein on kyse?

Pt-median islamilaisen maailman kulttuuritulkki kertoo, että hommassa on kyse parista asiasta. Ensinnäkin suurin osa islamilaisesta maailmasta tulleista aikuisista ei ymmärrä yhtään miten ruotsalainen yhteiskunta toimii. Se mikä ruotsalaisen kulttuurin mukaan on lapsen kaltoinkohtelua, ja jolla perusteella lapsi otetaan viranomaisten toimesta huostaan jo ihan ruotsalaisiltakin vanhemmilta, niin on hyvin monissa tapauksissa islamilaisen kulttuurin mukaan ihan normaalia lapsen kasvatusta.

Kulttuuritulkki ei halua tarkemmin kertoa mitään konkreettisia esimerkkejä näistä kulttuurierimielisyyksistä; siis että onko kyse pahoinpitelystä, lapsiavioliitoista tms, vaan kertoo, että lähinnä kyse on islamilaisen maailman ns. kunniakäsityksistä, jotka ovat hyvin usein ristiriidassa länsimaisten arvojen kanssa.

Toiseksi islamilaisessa maailmassa ei ymmärretä sellaista asiaa kuin lasten huostaanotto. Islamilaisen kulttuurin näkökannan mukaan kyseessä on lapsen ryöstäminen, sillä islamilaisessa maailmassa ei ole olemassa mitään sellaista asiaa kuin lasten huostaanotto, joka tapahtuu valtion viranomaisten toimesta.

 

Ruotsissa näitä lasten huostaanottoja on tapahtunut joitakin, ei mitenkään systemaattisesti, kuten torilla väitetään. Vanhemmilla on voinut olla suuri kulttuurishokki ylipäätään koko ruotsalainen kulttuuri ja se on jotenkin ilmennyt esimerkiksi lasten koulukäyttäytymisessä. Lisäksi on lapsia, joita on viety kotimaihinsa kesäleireille, joissa lapsista kitketään pois länsimainen habatus.

Eli jos lapsi on osoittanut, että hän on alkanut liiaksi länsimaistumaan, niin lapsi on lähetetty Somaliaan kasvatusleirille. Kun lapsi on palannut Ruotsiin ja viranomaiset ovat saaneet tiedon, että lapsi on palannut Ruotsiin hyvin jyrkkänä islamistina, jonka tuo esille koulussa, niin lapsi on otettu huostaan.

Vanhemmat toisin sanoen lähettävät lapsia takaisin sinne islamilaiseen maailmaan, josta ovat tulleet Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta, jotta lapset eivät oppisi Ruotsin tavoille.

On myös joitakin tapauksia, joissa lapsivaimon lapset on otettu huostaan kun puoliso on ollut aikuinen mies.

 

Lisäksi kyse on siitä, että islamistit, eli kovan luokan imaamit käyttävät tätä hyväkseen viedäkseen jyrkkää islamia eteenpäin. Tyhmiä ihmisiä, jotka eivät tiedä länsimaisesta systeemistä mitään, käytetään hyväksi kertomalla heille, että Ruotsi on sodassa islamia vastaan ja heidän lapsia kidnapataan.

Tämä aiheuttaa tietenkin suunnatonta raivoa kenessä tahansa, vaikka asia ei koskettaisi henkilökohtaisesti mitenkään. Kun annetaan ymmärtää, että MEIDÄN uskontoa sorretaan ja MEIDÄN lapsia kidnapataan, niin kuka tahansa väärinymmärtäjä lähtee barrikaadeille.

Video, jossa puhutaan arabiaksi mm. allauh akbaria:

Kovanpuoleista analyysiä siis. Kulttuuritulkin mukaan tämä liikehdintä tulee nostamaan päätään lähiaikoina, varsinkin kuin siellä on keulakuvina Abo Raadin tapaisia imaameja, jotka muutenkin nähdään islamilaisissa piireissä Ruotsin valtion sortamina toimijoina.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Waltsu

Tuohan saattaa lopulta olla ihan hyvä juttu, että raivoavat ja esittävät syytöksiään, ehkäpä tekevät jonkun näyttävän “kostoiskunkin”. Nimittäin kaikki tällainen voi lopulta saada vähänkään täysjärkisestä käyvät ruotsalaiset (ei umpisuvakit tietenkään) vähitellen tajuamaan sen faktan, että nuo eivät kuulu länsimaihin.
Varmasti ainakin suuttumusta herättää jo se, että ruotsalaisia syytetään vakavista ihmisoikeusrikkoksista, joihin eivät millään muotoa koe syyllistyneensä ja päin vastoin ajattelevat itseään suurina humanisteina. Mitä enemmän tavallisissa svenssoneissa herää suuttumusta näihin olentoihin, sen parempi.

Tankkaus käyntiin!

Nyt pitää äkkiä mennä jonkun ministerin kertomaan heille että

”EI ME HALUTA TEIDÄN LAPSIANNE EIKÄ MYÖSKÄÄN TEITÄ ITSEÄNNE JOTEN TÄSSÄ ON LIPUT KOTIMAAHAN, KONE LÄHTEE KLO 17.00”

niin saamme ihanan rauhan takaisin ja loppuu änkytys ja vänkääminen ja rahaa säästyy satoja miljardeja kr joka vuosi käytettäväksi ruotsalaisten hyväksi.

Tiesivät paikan

Musut ovat just senverran integroituneet että ovat oppineet että mielenosoitus pidetään Mynttorgetilla eikä Rinkebyn Kepappikioskilla tai Aivopitseriassa.
Eli KAIKKI oppi ei ole mennyt ojaan, vain noin 99,9%.

pöh

Siitähän sitä voisi helposti kerätä porukan karkoitettavaksi, mutta ilmeisesti islamistejakin halutaan maahan..

Irmeli

Että jos äly ei riitä matuilla ymmärtämään ruotsalaista yhteiskuntaa,niin ei se riitä ruotsalasillakaan ymmärtämään, että noita ei olisi koskaan saanut päästää ruotsiin/Eurooppaan sankoin joukoin, sama tyhmyys vallitsee täällä, kun kuvitellaan että noin takapajuiset ihmiset tosta vaan integoituu vapaisiin, demokraattisiin ja tasa-arvoisiin länsimaihin. On ihan turha haave jostain monikultturisesta rauhallisesta rinnakkais elosta, kun vastapuoli on täysin jonkun kirjan lumoissa ja vihaavat kaikkea mitä länsimaisuus on. Tekisivät vastamiekkarin, kylteissä raiskattujen/tapettujen tyttöjen kuvia ja väkivaltaisesti ryöstettyjen nuorten ym ja huutasivat että antakaa meille meidän turvallinen maamme takaisin ja painukaa sinne mistä tulittekin, ette kuulu tänne,ette ole ruotsalaisia.

K J

Tämä oli hyvä ja analyyttisesti tehty uutinen. Kiitos. Jakoon meni.

Koskahan joku valtamedian toimittelija varastaa tämän ja pitää omanaan nostaakseen luottamusta lukijoihinsa. Komentointimahdollisuutta ei tietenkään tule siinä uutisessa olemaan.

Minä

Saattaa varastaakin. Joskus ehkä kymmenen vuotta sitten kirjoitin Hesarin kommentteihin aika pitkän ja monen mielestä hauskan tarinan liittyen siihen laivaan, joka silloin kaapattiin. Eipä aikaakaan, kun Hesari julkaisi toimittajan kirjoittamana saman tarinan pienillä muutoksilla lehdessään.

K J

///Tämä oli hyvä ja analyyttisesti tehty uutinen. Kiitos. Jakoon meni.

Koskahan joku valtamedian toimittelija varastaa tämän ja pitää omanaan nostaakseen luottamusta lukijoihinsa. Komentointimahdollisuutta ei tietenkään tule siinä uutisessa olemaan.

K J

P.S. Tuli punainen teksti, että: “IDENTTINEN KOMMENTTI OLI JO KIRJOITETTU. TAISIT SANOA SAMAN UUDELLEEN”. Laitoin eteen nuo kenoviivat niin onnistui.

Mitä se Pate tarkoittaa?

Last edited 2 vuotta sitten by K J
Kilttimies

Islam on länsimaassa sama kuin syöpä Kiltissämiehessä. Turha rypistellä…

sellaista

Muunmuassa näiden ISIS leireiltä haettujen naisten lapset on otettu huostaan JA SE JOS mikä on niin väärin,sanovat mielenosoittajat!

Ihmetyz

Miten noi kaikki on saanu duunista vapaata mennäkseen tonne huutelemaan?

joo

Mikähän mahtais olla jyrkintä islamia?
Fight those People of the Book who do not believe in Allah, nor in the Last Day, and do not take as unlawful what Allah and His Messenger have declared as unlawful, and do not profess the Faith of Truth; (fight them) 
until they pay jizyah with their own hands while they are subdued
9:29 quran

Minä

Pian siellä pommit paukkuu, kun islamilaiset riehaantuvat. Vähälläkin älyllä varustettu olisi voinut ennustaa tämän kehityksen jo vuosikymmeniä sitten.

Puosuvaari

Islamofobia ei ole sairaus, vaan pikemminkin jokaisen täysjärkisen velvollisuus – tämä vanha totuus senkun kirkastuu..