Muslimien ”lapsikidnappauksen vastainen mielenosoitus” sai suuren kannatuksen

Muslimien ”lapsikidnappaus-mielenosoitukseen” Tukholmassa osallistui päivän mittaan useita satoja mielenosoittajia. Tunnelma oli hyvin hektinen, allahia huudettiin ja vaadittiin Ruotsia lopettamaan lasten kidnappaaminen.

Alla lyhyt videonpätkä paikanpäältä, josta näkyy väkimäärä:

Suurin osa puheista oli arabiaksi tai somaliaksi, mutta monia puheita pidettiin myös ruotsiksi. Esimerkiksi yksi puhuja vaati kiihkeään äänensävyyn, että Ruotsin on lopetettava muslimilapsien kidnappaaminen ja lapsille lääkkeiden syöttäminen.

Kyseinen miespuolinen puhuja kertoi seikkaperäisesti kuinka Ruotsi kidnappaa muslimilapsia, syöttää heille lääkkeitä, jotta heistä tulee ”rauhallisia” eivätkä voi puolustautua. Sen jälkeen väitettiin, että ruotsalaiset tienaavat rahaa näillä kidnapatuilla lapsilla.

Mielenosoitukseen osallistui usean tunnin aikana kahdesta viiteen sataan mielenosoittajaa, joka on iso määrä kun kyseessä on kuitenkin marginaaliporukka.

Mistä tässä koko hommassa sitten oikein on kyse?

Pt-median islamilaisen maailman kulttuuritulkki kertoo, että hommassa on kyse parista asiasta. Ensinnäkin suurin osa islamilaisesta maailmasta tulleista aikuisista ei ymmärrä yhtään miten ruotsalainen yhteiskunta toimii. Se mikä ruotsalaisen kulttuurin mukaan on lapsen kaltoinkohtelua, ja jolla perusteella lapsi otetaan viranomaisten toimesta huostaan jo ihan ruotsalaisiltakin vanhemmilta, niin on hyvin monissa tapauksissa islamilaisen kulttuurin mukaan ihan normaalia lapsen kasvatusta.

Kulttuuritulkki ei halua tarkemmin kertoa mitään konkreettisia esimerkkejä näistä kulttuurierimielisyyksistä; siis että onko kyse pahoinpitelystä, lapsiavioliitoista tms, vaan kertoo, että lähinnä kyse on islamilaisen maailman ns. kunniakäsityksistä, jotka ovat hyvin usein ristiriidassa länsimaisten arvojen kanssa.

Toiseksi islamilaisessa maailmassa ei ymmärretä sellaista asiaa kuin lasten huostaanotto. Islamilaisen kulttuurin näkökannan mukaan kyseessä on lapsen ryöstäminen, sillä islamilaisessa maailmassa ei ole olemassa mitään sellaista asiaa kuin lasten huostaanotto, joka tapahtuu valtion viranomaisten toimesta.

 

Ruotsissa näitä lasten huostaanottoja on tapahtunut joitakin, ei mitenkään systemaattisesti, kuten torilla väitetään. Vanhemmilla on voinut olla suuri kulttuurishokki ylipäätään koko ruotsalainen kulttuuri ja se on jotenkin ilmennyt esimerkiksi lasten koulukäyttäytymisessä. Lisäksi on lapsia, joita on viety kotimaihinsa kesäleireille, joissa lapsista kitketään pois länsimainen habatus.

Eli jos lapsi on osoittanut, että hän on alkanut liiaksi länsimaistumaan, niin lapsi on lähetetty Somaliaan kasvatusleirille. Kun lapsi on palannut Ruotsiin ja viranomaiset ovat saaneet tiedon, että lapsi on palannut Ruotsiin hyvin jyrkkänä islamistina, jonka tuo esille koulussa, niin lapsi on otettu huostaan.

Vanhemmat toisin sanoen lähettävät lapsia takaisin sinne islamilaiseen maailmaan, josta ovat tulleet Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta, jotta lapset eivät oppisi Ruotsin tavoille.

On myös joitakin tapauksia, joissa lapsivaimon lapset on otettu huostaan kun puoliso on ollut aikuinen mies.

 

Lisäksi kyse on siitä, että islamistit, eli kovan luokan imaamit käyttävät tätä hyväkseen viedäkseen jyrkkää islamia eteenpäin. Tyhmiä ihmisiä, jotka eivät tiedä länsimaisesta systeemistä mitään, käytetään hyväksi kertomalla heille, että Ruotsi on sodassa islamia vastaan ja heidän lapsia kidnapataan.

Tämä aiheuttaa tietenkin suunnatonta raivoa kenessä tahansa, vaikka asia ei koskettaisi henkilökohtaisesti mitenkään. Kun annetaan ymmärtää, että MEIDÄN uskontoa sorretaan ja MEIDÄN lapsia kidnapataan, niin kuka tahansa väärinymmärtäjä lähtee barrikaadeille.

Video, jossa puhutaan arabiaksi mm. allauh akbaria:

Kovanpuoleista analyysiä siis. Kulttuuritulkin mukaan tämä liikehdintä tulee nostamaan päätään lähiaikoina, varsinkin kuin siellä on keulakuvina Abo Raadin tapaisia imaameja, jotka muutenkin nähdään islamilaisissa piireissä Ruotsin valtion sortamina toimijoina.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.