Sigtunassa suuri cannabis-takavarikko

Tukholman pohjoispuolella Sigtunassa tehtiin sunnuntaina jättimäinen huumetakavarikko, jossa poliisin mukaan useita satoja kiloja cannabista saatiin takavarikkoon.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että poliisin seuranta oli seurannut jo pitkään järjestäytyneen rikollisuuden Tukholman pohjoisen toimia ja isku tehtiin juuri oikeaan aikaan. Huoneistossa olleen erän oli tarkoitus lähteä lähiaikoina jakeluun ympäri Tukholmaa ja Uppsalaa.

Yksi henkilö otettiin kiinni kotietsinnän aikana ja toinen hetken päästä toisaalla Tukholmassa. Poliisin mukaan lisää kiinniottoja tulee mahdollisesti lähiaikoina.

Poliisin mukaan takavarikko on tavallista suurempi ja iskee pahanlaatuisesti jengirikollisten talouteen ja samalla saatiin kadulta pois iso erä huumeita.

– – –

Melko varmasti tästä seuraa muutakin. Yleensä tällaisten jättimäisten takavarikkojen jälkeen on alkanut kuukausia kestävä käymistila, jossa haetaan syyllisiä. Puhelimet huutavat tällä hetkellä hoosiannaa; kuka vasikoi, kenen syy ja kuka ammutaan kostoksi.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.