Kokonainen koululuokka ryöstettiin Västeråsissa

Västeråsin keskustassa sijaitsevaan Rudbeckianskan lukioon asteli eilen kaksi naamioitunutta henkilöä, jotka ryöstivät kokonaisen koululuokan arvotavaroista.

Klo 13.30 aikaan opiskelu oli täydessä tohinassa luokkahuoneessa, kun oveen koputettiin ja sisään asteli kaksi naamioitunutta henkilöä. Henkilöt ilmoittivat, että ohjelmanumerossa oli seuraavana ryöstö, jota tehostettiin heiluttelemalla puukkoja.

Ryöstäjät keräsivät kaikilta oppilailta tietokoneet ja tabletit. Opettaja yritti puuttua peliin ja saikin tekijät lähtemään luokasta. Tämän jälkeen seurasi pieni takaa-ajo, kun opettajat yrittivät seurata ryöstäjiä. Ryöstäjät pahoinpitelivät yhden miehen, joka yritti estää ryöstäjiä jatkamasta matkaa.

Muuten kukaan oppilaista ei loukkaantunut, mutta koulusta on kerrottu medioille, että oppilaat ovat tapahtumasta tietenkin vähän järkyttyneitä.

Asiaa tutkitaan ryöstönä ja teräaselain rikkomisena. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.