Rosengårdin imaami kiihottaa ruotsalaisia vastaan

Kymmenet uusruotsalaiset imaamit ovat käyttäneet surutta hyväkseen moskeijoissaan käyviä sanan kuulijoita ns. lapsikidnappaus-ilmiön tiimoilta. Monet mediat ovat tuoneet nyt asiaa esille.

Expressen kertoo esimerkkinä Malmön Rosengårdissa sijaitsevan al-Sahaba-moskeijan, jonka imaami Basem Mahmoud on yksi Ruotsin tunnetuimmista imaameista, joka levittää ns. vihapuhetta siitä huolimatta, että asia nousee säännöllisesti otsikoihin.

Ei varmaan tarvi arvata, että Mahmoud on nyt nostanut kierroksia omassa moskeijassaan ja kielikuvat ovat kyllä kekseliäitä. Expressenin mukaan Mahmoudin pääteema on jo syksystä alkaen ollut lapsikidnappaus. Hienoin väite on luultavasti se, että ruotsalaiset viranomaiset vievät lapsia muslimiäitien vatsoista. Myös sitä väitetään, että lapsia viedään heti syntymänsä jälkeen.

Perussaarnat menevät samalla kaavalla:

– Yhtään juutalaista lasta ei ole viety. He ottavat vain muslimilapsia. Miksi juuri muslimilapsia? Ja erityisesti arabien, somalien, irakiaanojen ja syriaanojen lapsia. Miksi? Ensin juutalaiset tuhoavat talosi Palestiinassa ja ajaa sinut ja lapsesi kadulle. Sitten tulevat ruotsalaiset, jotka ryöstävät lapsesi.

Mahmoudin saarnoissa kerrotaan edelleen, että juuri muslimit ovat sorrettuja, joita sortavat kristityt, juutalaiset, ruotsalaiset ja jopa toiset muslimit, jotka ovat eivät ole oikeita muslimeja. Imaamin kertoo edelleen, että ruotsalaiset viranomaiset, etenkin koululaitos on korruptoitunut instituutio. Muslimilapsia manipuloidaan, mutta:

– Muslimit ja muslimien lapset ovat täällä jäädäkseen. Ruotsi on meidän, tämä on meidän maa halusivatpa he sitä tai eivät. 10 tai 15 vuoden päästä Ruotsi on meidän maa.

Expressenin mukaan Mahmoudin motiiveina on myös henkilökohtaisia kaunoja sosiaalitoimea kohtaan. Mies on nimittäin ollut useaan otteeseen tutkinnassa lapsiinsa kohdistuneesta ns. kunniaväkivallasta. Tätä hän ei tietenkään hyväksy, koska hän elää kuten muslimi, ei kuten Ruotsissa eletään.

Imaami Mahmoudin useat moskeijapuheet ovat poliisitutkinnassa kiihottamisesta, mutta tutkinta on vaikeaa. Puheet ovat arabiaksi ja kukaan moskeijavierailja tuskin todistaa imaamia vastaan. Puheita julkaistaan myös Youtubessa. Siihen taas tarvitaan omaa tulkkia. Joten ei ole helppoa kopittaa vihapuhuvaa imaamia.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Mihin täältä ovat kadonneet aiemmat kommentit?