Aika aikaansa kutakin, sanoi entinen mies

Joskus pitää ymmärtää lopettaa. Nyt tuli Pt-medialle se piste, että hommaa ei tarvitse enää jatkaa.

Kiitos kaikille lukijoille liki kahdeksasta vuodesta. Pidän meiliboksia auki pari viikkoa jos on asiaa: ptmedia@pt-media.org. Kannattaa poistaa kaikki Paypalin automaattiset kuukausilahjoitukset, jos niitä on vielä jollakulla käytössä. Samoin kuin automaattiset pankkisiirrot.

Erityisesti kiitokset kaikille niille, jotka ovat vuosien ajan tukeneet toimintaa. Ilman teitä ei olisi ollut koko hommaa. Pt-median toiminnan myötä sain muutaman todella hyvän kaverin. Toisaalta taas sain muutamia tosi hyviä vihamiehiäkin.

Jos joku kysyy, että miksi lopetan, niin syy ei ole se, että ”joku ylempi taho on käskenyt”. Syy on yksinkertaisesti se, että tällaiselle marginaalimedialle ei ole enää kysyntää. Olisin voinut saavuttaa suuriakin lukijamääriä, jos olisin 2020 keväällä lähtenyt kirjoittamaan rokote- ja koronasalaliitoista, mutta koska en lähtenyt, ja myös kritisoin pahimpia salaliittoja, niin lukijamäärät tippuivat yli puolella. Sen jälkeen on ollut pakko kysyä, että kelle minä oikeasti kirjoitan näitä juttuja?

Pt-median kulmakivi on ollut koko toiminnan ajan kertoa miltä monikulttuurisuus näyttää käytännössä. Olen pyrkinyt kuvaamaa miltä monikulttuurisuus konkreettisesti näyttää siellä (täällä) sen mustassa ytimessä. Muihin asioihin minulla ei ole oikeastaan mitään kantaa. Ruotsin tai Suomen hallitus, ihan sama. Eu tai euro/ markka, ihan sama. Nato tai ei, ihan sama. Juutalaiset, ihan sama. Klopalistit, ihan sama. Homot ja pride, ihan sama. Persaukiselle sippiukolle nämä asiat ovat ihan sama, sillä olipa niiden puolesta tai vastaan, niin se ei tuo lompakkoon yhtään lisää euroja.

Sen sijaan tuo monikulttuurisuus on keskeinen tekijä, sillä se oikeasti raastaa ihmisen elämää sillä järjettömällä mölinällä.

Annan juttuarkiston olla auki vielä muutaman kuukauden, siellä on juttuja jostakin vuodesta 2018 tjn alkaen. Vanhimmat jutut olen jo poistellut. Liki kahdeksan vuotta, liki 10 000 artikkelia. Siihen ei ihan kuka tahansa pysty.

Kiitokset myös Hennalle ja Sakarille jutuista.

Älkää ryypätkö itteenne hengiltä, terveisin Pate.

 

Subscribe
Notify of
guest
187 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
gerte
gerte
11.2.2022 12:22

Paavolla meni pupu pöksyyn. Taisi tulla isommat tahot sanomaan, että ei saa enää jatkaa.

Minä
Minä
11.2.2022 14:02
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Nainen? 🙂

Minä
Minä
11.2.2022 15:31
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kunhan vitsailin – heh

IsoJ
IsoJ
11.2.2022 18:29
Vastaa...  Minä

Jotenkin olen: I feel you man…. Harmi sinänsä, aivan loistavia juttuja! Ja se sanan säilä, se oli/on jotain jota jään kaipaamaan. Varsinkin se koulukiusaus juttu. Tuli ihan tippa silmään kun sen luin. Ja sitä ei ole valtamedia jutuista tapahtunut enää vuosikymmeniin. Jos olis voinut niin olis varmaan pitänyt laittaa enemmän euroja likoon. Tai vitustako minä tiedän. Mutta olet sinä Pate ihan 10:n äijä!!! Vaikka vanha kei oletkin….

Jortonki
Jortonki
12.2.2022 01:08
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

No voi vittu. Täällä on voinut kuunnella täysjärkisten, erimielisten höpötyksiä. Ja viidakko on ollut periaatteessa meille ystävällinen. Kevyet mullat.

MAKSAKAA, SUOMALAISET!
MAKSAKAA, SUOMALAISET!
11.2.2022 15:17
Vastaa...  gerte

Et saa lopettaa Paavo! Olet monelle se ainoa henkireikä missä voi purkaa kiukkuaan. Ja varsinkin: ainoa tapa kertoa SUOMALAISILLE mitä Ruotsissa TODELLAKIN tapahtuu ja minkä Suomen Mokumedia jättää kertomatta/vähättelee.

Tässäkin taas hyvä jutunaihe: Tukholman keskustassa iso rahapesula! Tietenkn pillikinttugangstojen käyttämä.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/dom-i-mal-om-omfattande-penningtvatt

Jassin Massit
Jassin Massit
11.2.2022 16:20
Järjen ääni eetterissä
Järjen ääni eetterissä
11.2.2022 15:49
Vastaa...  gerte

Ovatko suomalaiset todellakin niin TYHMIÄ että hylkäävät median jos ei se aja juuri sitä exact omaa mielipidettä koronasta tai Puutiaisesta? Ilmeisesti. Kukaan ei kuitenkaan vielä tiedä loppua, sen vasta aika näyttää.

Kaikista asioista pitää voida keskustella ilman solvauksia ja tappouhkauksia; kaikista keskusteluista oppii jotakin. Älkää olko suomalaiset juntteja sarvikuonoja, kunnioittakaa muittenkin mielipiteitä. Myös Paavon.

Minusta olisi todella hienoa jos pystyisi keskustelemaan mistä vain ilman aggressioita. Meillä on kusiset ajat edessämme; Paavoa tarvitaan enemmän kuin koskaan.

MattiS
MattiS
11.2.2022 22:10

Joo, samaa mieltä! En ollut Paavon kanssa kaikesta samaa mieltä, mutta hitto, en minä koronan tai vastaavan vuoksi tätä lukenutkaan. Ihan sama mitä Paavo koronasta on mieltä, pointti oli monikulttuurisuus ja sen kaikki paskat lieveilmiöt, sen vuoksi tätä luin.

Nykyään näissä hiipparoi niin herkkänahkaista porukkaa, ettei aina osaa erottaa soijapoikaa herkkänahkaista tosimiehestä.

unto
unto
12.2.2022 06:33
Vastaa...  gerte

Itse taidat olla iso laho.

JuhoL
JuhoL
11.2.2022 12:26

Mutta Paavo hyvä, ei kai Pt-median tarvitse olla mikään 24/7-uutishuone? Eli voisihan sitä vain kerran pari kuussa päivittää ne mehevimmät mokutapahtumat ja raatotilastot. Mutta oli miten oli, niin kiitos tuottamastasi sisällöstä, jota olen innolla lukenut sekä jakanut eteenpäin.

Laitankin nyt sen verran donatee, että Paavo saa dopamiinit poreileen pääkopassa, josko vaikka löytyisi uutta intoa.

Jelppinkiä!
Jelppinkiä!
11.2.2022 15:22
Vastaa...  JuhoL

Ei kerran kuussa riitä, tapahtumat senkun lisääntyvät!
Mutta vaikka maanantai, keskiviikko, perjantai edes?
Paras olisi toki 24/7.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 17:06
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mikähän tämä uusi moodi voisi olla?

Ingen Gripen
Ingen Gripen
11.2.2022 18:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Teoriassa monikulttuurisuus on hyvä ja rikastuttava asia.
Käytännössä se on kuitenkin näyttänyt olevan lähinnä kehitysmaamuslimien tunkua suvaitsevaisiin hyvinvointivaltioihin. Väestö kasvaa vielä parilla miljardilla, joten luultavasti pahin on vasta edessä.

Se taas johtaa jälkimmäisten yhteiskuntien segregaatioon ja polarisaatioon, jonka loppupään sohjossa seisoo soppajonoja ja mellakkapoliiseja.

Kokenut mies
Kokenut mies
11.2.2022 19:16
Vastaa...  Ingen Gripen

Hyvä kommentti ja juuri näin. Monet suvaitsevat ja meitä inhoavat konservatiivit luulevat, että olemme kateellisia neekerien isommille munille, sille että matut vievät työpaikat ja naiset jne. Ei, vaan emme halua asuinaluiden ja lapsiemme kodin muuttuvat heidän täyttämiksi rikollis-ghettoiksi. Kyse on itsesuojelusta ja tietyllä tavalla myös esteettisestä haitasta, joka halutaan vähentää katukuvasta.

Iliev
Iliev
16.2.2022 03:20
Vastaa...  Kokenut mies

Mitkä isommat munat. Keskimäärin 0,02 cm isommat munat tutkimusten mukaan.

Pirtsakka
Pirtsakka
11.2.2022 19:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kuka ei salli?

Moktar
Moktar
12.2.2022 10:03
Vastaa...  Pirtsakka

Suomi24
Trallallaaa🐥

mikki
mikki
11.2.2022 22:53
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

se vain tulee joskus mukissa laidat vastaan..niinkuin kitaristi järvinen eläessään sanoi..

Jään Kaipaamaan!
Jään Kaipaamaan!
11.2.2022 12:26

No nyt harmittaa – ja lujasti!

Ensimmäinen ajatus on, että mistä nyt saa ikkunan Suomen tulevaisuuteen jos kerran Ruotsin monikulttuurisen menestyksen hedelmistä jää tieto uupumaan.

Kiitokset värikkäällä kielellä thdyistä uutisistasi!

Onko sinulla ehdottaa joitakin, mielellään suomeksi tai englanniksi tehtyjä sivustoja käsittelemistäsi aiheista?

GLGL
GLGL
11.2.2022 14:59

Juuri noin. Just eilen mietin, kuinka arvokas tämä uutislähde on ollut näinä vuosina ja kuvittelin, kuinka jossakin ideaalimaailmassa tällaista journalismia tuettaisiin jopa aitodemokraattisen yhteiskunnan toimesta.
Se, että Paavo ei ole saanut minkäänlaista tunnustusta virallista tietä, on kansallinen häpeä.
Olisinpa optiomiljonääri, niin latelisin Paavon eteen sellaiset kruununiput, että lopettamismieli muuttuisi… 🙂
Kiitos mahtavasta journalismista!
Älä täysin hautaa toiminnan jatkamismahdollisuuksia.
(Sori en koskaan tukenut rahallisesti, koska kaikki menee kirjanpidon kautta. Oluet tarjoan jos samaan paikkaan osutaan).

Vitt...Stadilainen
Vitt...Stadilainen
11.2.2022 12:27

No olipa uutinen!

Kiitoksia kuitenkin Pavelle kaikesta!

(Ehkä vielä joskus palaat takaisin joissain merkeissä, vaikka Monokulttuurissa(?))

Ingen Gripen
Ingen Gripen
11.2.2022 18:17
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Nuo koronasalaliitot sun muut osoittavat hyvin sen että kun kaikki tiedon rippeet ovat periaatteessa kaikkien saatavilla (netissä), niin niitä sopivasti poimimalla ja sopivasti hylkäämällä pystyy kyhäämään vaikka millaisia todisteluketjuja joihin
saa osan porukasta uskomaan.
Sittten voikin hihittää itsekseen nurkan takana.

Minä
Minä
12.2.2022 05:45
Vastaa...  Ingen Gripen

Voisihan noinkin tehdä, mutta Ingen Gripenillä ei ole hajuakaan noista ”koronasalaliitoista”, muutoin kuin oman mielikuvituksen ja valtamedian tuotteena. Olisi ensin hyvä tutkia kunnolla asiaa, erotella jyvät akanoista ilman noita ennakkoluuloja, ja vasta sitten alkaa muodostaa käsitystä. Muutoin näyttää juuri tuollaiselta tuo käsitys.

Ingen Gripen
Ingen Gripen
12.2.2022 07:01
Vastaa...  Minä

Ethän sinä voi tietää mitä minä tiedän enkä minä voi tietää mitä sinä tiedät.

Vaikka olisinkin väärässä tässä korona-asiassa, niin yleisesti ottaen tuo mitä kirjoitin pitää kyllä paikkansa.

Progress
Progress
12.2.2022 08:43
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Miltä kuulostais sapattivuoden jälkeen comeback?

Kim Laitinen
Kim Laitinen
11.2.2022 12:32

Tuloo ikava. En o pystynyt sponssaamaan. Kun tulet Tsadissa kaymaan, nin juotan kannit ja syotan.

Minä
Minä
11.2.2022 12:35

Onhan noita kertynyt. Saattaa olla, että yksipuolisuus ei kantanut toimintaa riittävästi. Kuten toteat, olisi laajempi aiheisto pitänyt paremmin pystyssä. Kyllä ne muutkin asiat vaikuttavat maiden talouksiin, kuten tuo poliittinen koronapeli, joten ne vaikuttavat myös ”persaukisen euroihin”. Niihin olisi vaan pitänyt paneutua, eikä olla niiden suhteen jääräpäisesti tuomitseva tai vähättelevä. Koronapelistä löytyy hyvinkin asiallisia juttuja, mutta ei valtamediasta. Paavo vaan tapasi ottaa esimerkiksi joitain foliojuttuja, eikä ollut halukas tarkastelemaan niitä täysin asiallisia juttuja, jotka viittaavat vahvasti jonkinlaiseen korruptioon ja myös rokotteiden epäterveellisyyteen.

Minä
Minä
11.2.2022 12:40
Vastaa...  Minä

Ihan viimeksi, äskettäin, sanoi Nobel-palkittu tiedemies, että rokottamattomat pelastavat ihmiskunnan. Tuskin hän ihan tyhjän päälle sellaisia sanoo. Moni muukin todellinen huippututkija ja -tiedemies on vakavasti varoitellut koronarokotteista. Hänen mukaansa monet rokotetut tulevat menettämään henkensä muutamassa vuodessa.

Mitä tulee vihervasemmiston, johon Kokoomuskin nykyään kuluu, kulttuurimarxistisiin aatteisiin, kyllä nekin vaikuttavat myös meidän persaukistenkin talouksiin, koska niillä ajetaan taloutta kuralle.

Waltsu
Waltsu
11.2.2022 22:30
Vastaa...  Minä

Nobelpalkittuja on höyrähtänyt huuhaaseen ennenkin. Tuo väite, että rokotettuja alkaa kuolla miljoonittain ihan kohta, osoittaa jo itsessään, että huuharista on kyse. Esimerkiksi suuri gurunne, Robert W. Malone, on vain katkeroitunut siitä, kun häntä ei olekaan julistettu lähes jumalaksi MRNA- rokotteen keksijänä, joka hän ei ole. Siksi rokote onkin hänestä nyt paskaa. Samanlainen tapaus isommassa mittakaavassa, kuin Ano Turtiainen. Anokin yritti rikastua maskibisneksellä ja kun siitä ei tullut mitään, Anosta tulikin siitä katkeroituneena koronadenialisti.

Minä
Minä
12.2.2022 04:06
Vastaa...  Waltsu

No voi, Waltsu. Kaikenlaisia selityksiä voi keksiä ja niihin voi jopa itse uskoa.

Waltsu
Waltsu
12.2.2022 11:39
Vastaa...  Minä

Niinhän te näemmä voitte.

Kukavaan
Kukavaan
12.2.2022 00:39
Vastaa...  Minä

”…Nobel-palkittu tiedemies, että rokottamattomat pelastavat ihmiskunnan.”

Kyseessä on 8.2.2022 kuollut Luc Montagnier nobel-palkittu virologi. Haulla löytyy tietoa. Varoittanut ottamasta ”rokotetta”.

“There is no hope and no possible treatment for those who have been vaccinated already. We must be prepared to incinerate the bodies.”

Luc Montagnier

https://usdaynews.com/celebrities/celebrity-death/luc-montagnier-death-cause/

Minä
Minä
11.2.2022 12:45
Vastaa...  Minä

Mutta kiitos Paavolle, että on jaksanut kirjoittaa ja tuonut julkisuuteen maahanmuuttoon liittyviä ongelmia. Se onkin pitkällä tähtäimellä todella suuri ongelmien lähde. Ilman Paavon apua, olisi huomattavasti harvempi saanut tietää mitä todella tapahtuu esim. Ruotsissa.

Olet antanut tuossa asiassa hyvän panoksen. Ikävää, että PT-media vaipuu ainakin horrokseen, noustakseen joskus uudestaan esille. Vielä ikävämpää, jos se loppuu kokonaan.

Kuten sanottu, olet antanut vahvan panoksen aikamme sekoilujen esille tuomisessa ja sillä on varmasti ollut vaikutusta, jos vaikka ei kiitollisuus ole riittävän monen kohdalla ilmestynyt lämmittämään lopsaa, jotta leipä riittäisi ja toiminta olisi kustannettu.

Myönnän sinulle mitalin ajatuksissa.

HenkkaR
HenkkaR
11.2.2022 14:40
Vastaa...  Minä

Yhdyn joka sanaan. Paavo teki erinomaista työtä ydinalueellaan mokun saralla, mutta ikävästi sahasi oman oksansa pilkkaavalla denialistiasenteella siihen liittyvissä seikoissa. Esim. EU, joka tosiasiassa on yksi suurimmista syistä Suomen maahanmuuttopolitiikalle, sillä EU ei salli hyvän maahanmuuttopolitiikan ajamista. Se on nähty esim. Puolassa ja Unkarissa, jotka hyvän politiikkansa vuoksi ovat jatkuvasti EU:n rangaistusmekanismien kourissa.

Ja sitten näihin maahanmuuttoon liittymättömiin ja Pavea kiinnostamattomiin, kuten korona, otti liikaa kantaa eikä pysynyt pahimmissa salaliitoissa, vaan leimasi jokaista aiheellistakin kriitikkoa harhaatikoksi. Maltti olisi ollut valttia ja pelkän huuhaan alasampumisessa pysyminen olisi taatusti kantanut hedelmääkin, niitä arvostin myös.

HenkkaR
HenkkaR
11.2.2022 14:53
Vastaa...  HenkkaR

Siispä Patella olisi mahdollisuuksia ollut pysyä nousun tiellä, ihan ilman salaliittohörhöilyihin osallistumistakin, ihan vain pysymällä lestissänsä, ja jättämällä ottamatta kantaa asioihin joihin ei kantaa ole tahika oikeaa tietoa. Patella olisi ydinosaamisensa ja -kiinnostuksensa saralla piisannut asiaa kasvavallekin lukijakunnalle.

Mutta, iso kiitos Paavolle silti, eihän kukaan ole täydellinen ja rutkasti hyvää on Pave tuonut tähän maailmaan ja elämään.

Oliko pankkitili vielä olemassa? Voisi mahdollisesti vielä yrittää piireissämme jonkunlaisen läksiäiskolehdin pyöräyttää, loppuhetkien lukemisista.

Minä
Minä
11.2.2022 15:34
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Olet toiminut omalla tavallasi – ei kannata katua. Oppia voisi tietysti jatkoa varten, mutta oppia omalla tavallaan, siten kuin mikä itsestä tuntuu oikealta.

Hyvin olet tätä toimittanut ja uskomattoman ahkerakin olet ollut.

Waltsu
Waltsu
11.2.2022 16:48
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jos olisit hörhöjen kelkkaan lähtenyt, niin olisin lopettanut seuraamisen siihen paikkaan. Kuten lopetin Juneksen ja Tiinan seuraamisen.

Tyrsky
Tyrsky
11.2.2022 21:52
Vastaa...  Waltsu

Kiitti vinkistä.

MattiS
MattiS
11.2.2022 22:19
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

En ymmärrä miksi tänne piti porukan tulla kaikista hulluimpia salaliittoteorioitaan huutelemaan, sitä varten on Laiton lehti.. Se on kuin Rasmus mutta ööh, isäm_maallisille. Tai jotain.

No, sääli kuitenkin että porukkaa kaikkosi ja lappu lässähti luukulle. Tsemppiä jatkoon. 💪🏻

K J
K J
11.2.2022 12:47

No voihan PERKELE!

No kiitos vuosista mm. minulta, Sannalta, Juhalta, Villeltä, Seijalta, Minnalta, Akilta ja kymmeniltä muilta.

basso balalaikka
basso balalaikka
11.2.2022 12:51

Olipas vuoden tähänastisista uutisista huonoin.
PT-Median värikäs kielenkäyttö on ollut suurena apuna masentavien elämäntilanteiden kestämisessä, ja se, että pistät pillit pussiin on suuri menetys.
toivotan hyvää jatkoa, ja kiitän kuluneista vuosista.

mistäs me nyt saamme kuulla eri maitten iaanojen edesottamuksista?

Jep jep
Jep jep
11.2.2022 12:55

Joo en minäkään kaikesta Paavon kirjoituksesta ole ollut aina samaa mieltä. Jotkut jutut saanut jopa vihaiseksi mutta eihän sitä kaikesta voi aina ollakaan samaa mieltä. En silti oo lopettanut lukemista. Pidä semmonen kunnon pitkä loma ja koita sitten uudestaan.

Kukavaan
Kukavaan
11.2.2022 14:17
Vastaa...  Jep jep

Paavo on ollut etulinjassa. Loma voisi tehdä hyvää. Vahteran Pauli on myös lopettamistunnelmissa.

https://www.vahtera.blog/post/afrikkalaista-tarinankerrontaa

Toivottavasti he ja monet heidän kollegansa jollain tavalla jatkavat. Kukin voimiensa mukaan. Ilja taisteli loppuun asti. Molari otti osumaa pahasti. Räsäsen Päiviä vihollinen on rääkkäämässä, jotta muut pelkäisivät. Sotaa tämä on. Kamikazet lähtivät taisteluun tietäen lopputuloksen omalta kohdaltaan. Silti he lähtivät.

Lopuksi hyviä uutisia. Quebecin pääministeri Legault on peräytymässä provinssin asukkaiden rokottamattomuusverosta. Ehkä tajusi, että olisi pitänyt lähettää virkavalta syviin korpiin verottamaan intiaaneja. On niitä soita sielläkin.

Seppo Makkonen
Seppo Makkonen
11.2.2022 13:12

Ymmärrän hyvin päätöksesi. Olet ollut kuin huutavan ääni erämaassa, eikä sitä loputtomasti jaksa tehdä. Harmillista on se, ettei jatkossa ole saatavilla juuri mitään uutisointia Ruotsista, koskapa valtamedia ei sitä tuota. Pysytään me kansalaiset vaan herkkusieninä.

timo
timo
11.2.2022 13:20

Onko jutut vielä tallessa muualla? Voisiko nämä siirtää jonnekin ilmaiseen blogiin tms?
Saako ottaa kuvakaappauksia ja jakaa?

Puolueeton
Puolueeton
11.2.2022 16:01
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kuka tämän jälkeen antaa tietoja Ruotsin ongelmista, joita pidetään ristiriitaisesti vihapuheena?
Sitähän ne ovat ainakin Suomessa, koska poliisikin pitää suunsa kiinni. Vielä 2018 poliisi teki tutkimuksen Suomen raiskausrikoksista vionna 2016. Tuloksena raiskausriokosten tekijöistä 93% oli ulkomaalaisia. Mutta siihen se loppuikin. Ylempää tuli käsky lopettaa ”vihatutkinta”. On siis tärkeää, että on Paavon kaltaisia lehtimiehiä.

Jorma Tapio
Jorma Tapio
11.2.2022 20:34
Vastaa...  Puolueeton

Rähmispossu ja Swedumylläri?

Minä
Minä
11.2.2022 13:34
Vastaa...  timo

On olemassa joitain ilmaisia sivustoja, joihin voisi laittaa juttuja talteen porukan luettavaksi, mutta kymmenen tuhannen artikkelin siirtäminen voisi olla aika urakka.

Toivottavasti Paavo säilyttää artikkelit omalla koneellaan ainakin. Voivat joskus olla historiallisesti mielenkiintoisia.

K J
K J
11.2.2022 13:51
Vastaa...  Minä

Mulla itselläni kaikki tallessa, mihin tällä mun nimimerkillä ja parin tutun on kommentoinut meidän kämpässä joillain koneilla ja kuvankaappauksina kommentit taaseen pojan koneella. Ite oon aika daiju näiden tietokoneiden kanssa.

timo
timo
11.2.2022 14:15
Vastaa...  K J
timo
timo
11.2.2022 14:15
Vastaa...  timo
timo
timo
11.2.2022 14:54
Vastaa...  timo
Antti Tifa
Antti Tifa
11.2.2022 19:05
Vastaa...  timo

Iso Kiitos !

Kukavaan
Kukavaan
11.2.2022 16:06
Vastaa...  timo

Kiitos linkistä ”Wayback Machine Alternatives” sivulle, jolla on linkkejä netissä oleviin arkistoihin. Ne kaikki tullevat olemaan sensurointipyrkimysten kohteina ja niiden ylläpitäjiä haastetaan oikeuksiin. Kaikkia kiusanteon keinoja tullaan näkemään. Siksi tarvitaan myös off-line arkistoja, joista voidaan nettiin nostaa sisältöjä kaikkien nähtäville.

Kukavaan
Kukavaan
11.2.2022 14:44
Vastaa...  Minä

On ilmeisesti olemassa ohjelmia, jotka imuroivat kokonaisia verkkosivustoja omalle tietokoneelle.

Paavon sivustolla on suomenkielisenä jo historiallista merkitystä. Se on ollut uranuurtaja kertoessaan selvällä suomella Ruotsin tapahtumista. Kunpa sivuston saisi jonnekin arkistoon. Ehkä tulevaisuudessa se on teksteineen, kuvineen ja kommentteineen arvokasta lähdeaineistoa historiasta kiinnostuneille.

Arkiston olisi hyvä olla netin kautta saavutettavissa. Mutta siellä se on myös vaarassa tulla sensuroiduksi ja ylläpitäjät voivat joutua vainotuiksi. Siksi tiedot on hyvä säilöä myös sensuroijilta ulottumattomiin

Historia on hyvä tuntea. Tulevaisuuden ihmiset oppivat ymmärtämään Ruotsin tuhon ja kenties ottamaan opikseen siitä, ettei sama toistu vielä kaukaisemmassa tulevaisuudessa.

Minä
Minä
12.2.2022 03:39
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kannattaa säilyttää domain-nimi, koska sillä on arvo. Joku voisi jopa maksaa siitä. Se ei maksa paljon ja sen voi laittaa minne haluaa. Tiedä vaikka vuoden päästä haluaisit jatkaa. Silloin on hyvä olla domainnimi tallella.

Minä
Minä
12.2.2022 04:04
Vastaa...  Minä

Lisäänpä tähän, että se arvo on nimen tunnettuudessa.

timo
timo
11.2.2022 15:42
Vastaa...  Kukavaan
Tuumailija
Tuumailija
11.2.2022 13:39

Kiitos Paavolle menneistä vuosista ja vahtivuorosta ruåtsin maalla. On tullut kokonaismäärällisesti hyvää informaatioata sieltä rapakon takaa ja tätä on voinut verrata sitten kotimaisen ”uutisointiin” tahi sen puutteeseen.
Samalla saa myös näkökulmaa siihen mihin tätä ruotsin naapurimaata ollaan kaatamassa, hölmölää.

Koitahan itsekin pitää mieli ja maksa kirkkaana, tiedä vaikka kirjoittamisen kutka tulee jossain vaiheesa ylivoimaiseksi ja mylly alkaa alusta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 13:46

No voi harmi jos tämä pitää paikkansa!
Tämä on ollut ensiarvoisen tärkeä kurkistusreikä Ruotsin ja lähialueiden haittamaahanmuuttotilanteen olemiseen ja kehitykseen.

Ny me jäärähän ilaman.

K J
K J
11.2.2022 13:54
Vastaa...  Qroquius Kad

Mäkin seurannut tätä julkaisua niin kauan että tuli oikein haikea olo.

Grogi tee jotakin
Grogi tee jotakin
11.2.2022 15:32
Vastaa...  Qroquius Kad

Tee nyt sinäkin Qroquius jotakin, sinä Kantapeikkojen Kantapeikko!
Saa Paavo muuttamaan mielensä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 17:10

Minkäpä tässä voi enää tehdä? Veli P.T.Kangas näyttää olevan tosissaan.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
11.2.2022 13:51

Suomen punavihreät pyrkivät kaikessa hiljaisuudessa kopioimaan Ruotsin rikollisuuden, huumeongelmat, ammuskelut, pommitukset, katuryöstöt ja raiskausten maailmanennätyksen myös Suomeen. Suomalaisille asiasta ei tietenkään saa kertoa mitään ja kaikki jotka kertovat viedään kiihotuksesta käräjille vaiennettavaksi. PT-media on ainut, joka on koko ajan tarjonnut suomalaisille keskitettyä ensikäden tietoa Ruotsin virheistä. Jos Suomi pystyy vielä välttämään Ruotsin katastrofin toistamisen, niin (media)vastarinnan tärkeimmät sankarit ovat ainakin toistaiseksi Ilja, Paavo ja Marco.

Suuret kiitokset menneistä vuosista!

K J
K J
11.2.2022 13:57

Pitäisikö käydä laittaa ystävänpäivänä PT-Media -lippu puolitankoon parhaimman lehden poistumiseen eetteristä…

T
T
11.2.2022 13:58

Synkkä uutinen.

Risto Paristo
Risto Paristo
11.2.2022 14:09

voihan pärrse :/

Tyrsky
Tyrsky
11.2.2022 14:16
  • ”Pt-median kulmakivi on ollut koko toiminnan ajan kertoa miltä monikulttuurisuus näyttää käytännössä.”
  • ”Muihin asioihin minulla ei ole oikeastaan mitään kantaa.”
  • ”lukijamäärät tippuivat yli puolella”

Vaihtoehtomedioita seuraavat tietenkin haluavat eri näkökulmia kuin mitä valtamedia tarjoaa. He ovat nähneet valtamedian valheet ja arvatenkin haluaisivat tietää asioiden oikean laidan, mutta tietenkin myös jollain tapaa saada asioihin parannusta.

Siksi en lainkaan hämmästele lukijakatoa. Ongelmien toteaminen ilman ratkaisumahdollisuuden tarjoamista ja joidenkin pilkkaaminen sekä vaientaminen kertoivat lukijoille oleellisen, että mikäs vaihtoehtomedia se tuommoinen oikein on?

Taustoittaminen ja juurisyiden esiintuonti + ratkaisumallien vastaanotto ja esittely, niitä kaipasin.

Tyrsky
Tyrsky
11.2.2022 14:16
Vastaa...  Tyrsky

Kiitos kuluneista vuosista ja parasta jatkoa!

Saatiin maa rikki, jippii
Saatiin maa rikki, jippii
11.2.2022 16:05
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Juuri niin. Korona on tehnyt ennen järkevistäkin ihmisistä täysiä sekopäisiä fanaatikkoja. En ole tällaista ennen koskaan kokenut minkään muun asian yhteydessä.

Taustalla on joku joka haluaa rikkoa meidän yhteiskuntamme masinoimalla eripuraa kansan keskuuteen. Kansa tyvärr on niin tyhmä ettei tajua sitä vaan jatkaa nalkuttamistaan…

Tyrsky
Tyrsky
11.2.2022 16:40
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Korona kaatoi Pt-median?

Tyrsky
Tyrsky
11.2.2022 16:56
Vastaa...  Tyrsky

Ei mene läpi. Tuo on sinun pääsi sisäinen salaliitto, jokin ankeiden ajatusten tonava.

Voisi olla paikallaan jokin aivoriihikierros, alkuun täällä, sitten muiden vastaavien toimijoiden kesken. Muuten tarinasi jää tutun surkeasti tällaiseksi:

Köyhä maalaishidalgo[a] Alfonso Quijano menettää järkensä liikaa ritariromaaneja ahmittuaan ja päättää lähteä maailmalle taistelemaan vääryyttä vastaan ja puolustamaan sorrettuja ratsastaen vanhalla kaakillaan Rosinantella. Hän ottaa nimekseen don Quijote Manchalainen ja pukeutuu ruosteiseen haarniskaan.[b] Aseenkantajakseen hän ottaa pelkurimaisen, viekkaan ja maalaisjärkeä käyttävän Sancho Panzan, joka nimittää isäntäänsä ”surkean hahmon ritariksi”.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Don_Quijote

Jukka
Jukka
11.2.2022 14:37

Suuri menetys 🙁 Olisi ollut hienoa Paavon kautta yhä seurata Ruotsin kansankodin vääjämätöntä luhistumista ja loistavia kirjoituksia. Kiitos!

Juha s
Juha s
11.2.2022 14:37

Kiitos
On ollut mielenkiintoisia raportteja ja uutisia ilman propagandaa.
valtaosa lukijakommenteista myös.

Sanna
Sanna
11.2.2022 15:20

Moi. Olipas suru uutinen. Mä opetin mun vanhemmille ja tutuille tämän lehden ja mä sain äsken linkin että tää loppuu. En oo kummonen kommentin kirjoittaja kun täällä on niin paljon hyviä kommentteja ja uutisia ja niissä ei oo ikinään kirjoitusvirheitä ja mutta oli aina hyvä asia tietää miten asioita Ruotsissa menee ja mä aina kerroin kaikille. Vaikka mun työ paikalla jotain ihmisiä pilkkas ja yks ei halunnu olla enää frendi mut silti töö oli paras netti lehti. Ei mitää MV tai se uusi. Kiitos Paavo Tajukangas. Oli hyvä tietää ruotsista. Mikä on kohta täällä. Terveisin Susanna Rolig.

Pirtsakka
Pirtsakka
12.2.2022 10:38
Vastaa...  Sanna

Susanna hoi! Vaikka osoitit viestisi Paavolle, rohkenen kirjoittaa: älä missään nimessä aliarvioi itseäsi tai taitojasi kommentoijana. Kirjoitusvirheet eivät haittaa yhtään eivätkä ketään, tärkeintä on että uskaltaa avata suunsa ja esittää mielipiteensä ja seisoa niiden takana. Jo se, että ilmaisee mielipiteensä, on tärkeää, vaikka asiat eivät sillä siunaaman sekunnilla muuttuisikaan paremmiksi. Suomessa on paljon ”toisinajattelijoita” jotka saavat rohkeutta siitä, että löytävät samanmielisiä ihmisiä kuten nyt näilläkin pt-median sivuilla. Itsekin uskaltauduin kirjoittamaan ihan liian myöhään…Eihän meistä kukaan mikään kirjailija ole, ja se asiasisältö on kaikkein tärkein. Ja kummasti se helpottaa, kun pääsee päästelemään höyryjä edes jonnekin….kun ei aina jaksa hiihtääkään.

Morty
Morty
11.2.2022 16:22

Palaa, Paavo ainakin satunnaiseksi Monokulttuurin Ruotsin kirjeenvaihtajaksi. Niitä juttuja oli mukava kuunnella silloin kun olit vielä Monokulttuuritiimissä.

Jones
Jones
11.2.2022 16:28

Mutta nimenomaan juutalaiset sitä monikulttuurillisuutta harjoittavat ja pakottavat valallaan muutkin harjoittamaan pohjoisessa. Itse he eivät taida monikulttuurillisuudesta paljonkaan pitää.
Muslimit ovat juutalaisten luonnollisia liittolaisia Euroopassa – Rabbi Pinchas Goldschmidt
https://youtu.be/F2JQYPY7ueU

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 17:15
Vastaa...  Jones

Kuten myös reptiliaanit, liaanit, illuminaatit, manaatit, homokaasuttajat, Se Hullu Rumppi, kemikaalivanojen vetäjät, vapaamuurarit, vankimuurarit, pantamuurarit, lusijamuurarit, saatananpalvojat ja pekkasiitoinistit.

Ei tämä enää ole hauskaa.
Itkisin jos kehtaisin, sanoi Tony Halme.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 21:38
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ei kun ne tyypit, jotka aiheuttavat kansakuntaan homosaaatiota levittämällä pistorasioiden kautta homouttavaa kaasua.
Jotkut hörhöt uskovat tällaiseenkin.

Minä
Minä
12.2.2022 03:36
Vastaa...  Qroquius Kad

Tuskin uskovat, mutta jos netistä vielä löytyy hurjan hupaisa kirjoitus nimellä ”homokaasu”, on naurussa pitelemistä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.2.2022 11:51
Vastaa...  Minä

Niitä löytyy useampiakin:

https://www.google.com/search?q=homokaasu&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ei ku nauramaan tämän yleisen alavireisyyden keventämiseksi.

Tyrsky
Tyrsky
11.2.2022 17:57
Vastaa...  Qroquius Kad

Aika harva meistä on vaivautunut menemään sinne epämukavuusalueellensa selvittämään mitä siellä on ja mikä on homman nimi. Ne, jotka ovat, ovat sitten saattaneet kertoa muillekin. Samalla he ovat joutuneet kusipäiden pilkan kohteeksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 18:14
Vastaa...  Tyrsky

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Ja eikös ollutkin hienosti löydetty hyvänlainen määrä hommannimisiä!

Sam Colt
Sam Colt
11.2.2022 17:50

Suru-uutinen.
Paavo – et kai yhden hetken masennuksesta tee noin kovaa ratkaisua?
Olen lukenut liki päivittäin kirjoituksiasi ja pitänyt niitä tärkeimpinä Ruotsia koskevista uutisista. Valikoiden olen niitä kommentoinut kahdella nimimerkillä asiasta riippuen.

Ruotsin suurimmat mediat ovat jo niin suuren harhan vallassa, että yrittävät lohduttaa kansalaisia viihde- ja urheilu-uutisilla. Lopullinen romahdus ja islamin valtaantulo vielä yllättää ne ruotsalaiset, jotka ovat ummistaneet silmänsä.

Ymmärrän että sinulla on ollut melkoinen vaiva koota tietosi myös vajaasta uutisoinnista ja paikallisilta kontakteiltasi. Ehkä olet väsynyt.

Kiitän tekemästäsi työstä ja toivotan menestystä – miten sitten jatkatkin.

Moonman
Moonman
11.2.2022 17:57

Pahus, sitten tällaisia rähmis-formaatin uutis-sivustoja ei ole enää. Erityisen hyödyllistä oli kattava info ruotsin vältettävimmistä alueista ja kaikista tapahtumista, jotka suomessa pian ovat edessä. Mutta ei muuta kuin kiitoksia ja älä ryyppää itteäs hengiltä.

NoName
NoName
11.2.2022 18:07

Hyvää jatkoa Paavo! Aluksi olit jotenkin piristävä tapaus vaihtoehtomediassa. Sitten ilmiselvästi alkoi intosi hiipua…

Pera
Pera
11.2.2022 18:28

Paavo, mikset jättäisi artikkeleita jonnekin vapaaseen jakoon? Laita vaikka internet archiveen tai anna muiden upata sinne?

Daavidin poika
Daavidin poika
11.2.2022 18:35

Älä Pate heitä kirvestä kaivoon vielä. Vai oletko saanut määräyksen Suomen > Tukholman lähetystöstä poistua maasta ennen imaamien invaasiota.?

h44
h44
11.2.2022 18:36

Harmillista. Pistä nyt edes Twitteriin tili ja jaa siellä mehevimpiä uutisia Ruotsin tapahtumista.

Pirtsakka
Pirtsakka
11.2.2022 19:36
Vastaa...  h44

Perkuleen Twitter. Kaikki on nykyään Twitterissä tai naamakirjassa. Sinne kirjoittavat poliitikot Trumpista lähtien, ja Sanna Marin on erityisen kunnostautunut sillä alalla. Samalla iso osa kansasta jää tiedon valtatien ulkopuolelle, jos ja kun eivät syystä tai toisesta liity Twitterin kaltaisille sivustoille. Tai naamakirjaan. Kaikilla ihmisillä ei ole edes tietokonetta. Mitä enemmän erilaisia sivustoja käyttää, sitä haavoittuvaisempi on tietomurroille. Uutisissa hoetaan päivittäin ”lähemmin asiaan voi tutustua sivulla se-ja-se”. Pirullinen maailma.

-A-
-A-
11.2.2022 18:43

No voi perskeles!

-A-
-A-
11.2.2022 18:54

Kaksi ehkä parasta suomalaisen matu-kriittisen vaihtoehtomedian kirjoittajaa on sitten lopettanut. Kansalaisen Saarela oli se ensimmäinen. Onneksi Kemppanen on jaksanut kuitenkin raapustella omissa medioissaan vielä.
Kiitos hyvistä artikkeleista ja hyvää jatkoa!

Antti Tifa
Antti Tifa
11.2.2022 18:59

Kiitos näistä kaikista jutuista joilla olet meille tietoa jakanut. Elo ihmisen huolineen murheineen, se on vain väliaikainen. Mikään ei ole ikuista. Morjens ja pysy kuosissa.

d2e94f2181b3e7cb.jpg
Kokenut mies
Kokenut mies
11.2.2022 19:19

Kiitos hyvästä sivustosta. Sellaiselle kirjalle olisi kysyntää, jossa kerrottaisiin näkökulmastasi miksi olet tehnyt mitä olet tehnyt, mitä olet nähnyt, lukenut ja kokenut + kuitenkin puhutaan siitä ettei kaikki maahanmuutto ole välttämättä aivan huonoa, mutta mitä siitä kuitenkin hyvinvointivaltiossa on seurannut. Realistinen, olematta rasismia tai muukalaisvihaa, mutta myös silmiä avaava kirja.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.2.2022 21:39
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Lyhyesti sanoen erottaa hyötymaahanmuutto haittamaahanmuutosta.

Minä
Minä
12.2.2022 03:32
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

N9iin, kirjasta puheenollen, kun tuossa joku mainitsi. Maahanmuutosta voisi saada kasaan kirjan tiedoillasi, miksei muustakin. Kirjan voi julkaista omakustanteena, niitä kustantajia riittää, esim. BOD (Books on Demand). Myydyistä kirjoista saa itse määrittelemänsä kokoisen palkkion. Nyt kirja ja hetken päästä pt-media.org tekee siitä jutun, jolloin tieto leviää, kun se juttu ilmestyy esim. murkuissa näkyviin.

Helppo keksiä toiselle tekemistä, mutta voi tuossa olla ideaakin miehelle, joka tykkää kirjoitella. Jokin kirja, mikä saa lisä mainosta, kun suvakit alkavat vaatia sen kieltämistä 🙂

Pirtsakka
Pirtsakka
11.2.2022 19:26

Tää ei ole nyt yhtään kivaa – niinkuin sanoi se ”vanha” maahanmuuttaja Ruotsin lähiöstä, kun kaikki kanttikset alueelta häipyivät. Vähiin käyvät lukemisen arvoiset sivustot. Silloin, kun on ollut aikaa lukea ja perehtyä asioihin vähän paremmin, ensimmäinen avaamani sivu on ollut PT-media. Tämä päivä alkoi hyvin, kun Iivo hiihti kultaa Pekingin olympialaisissa, mutta päättyi huonosti Paavon ilmoituksen myötä. ”Minkä aamu toi, sen ilta aina vei” lauloi aikanaan Jamppa Tuominen. Parempi puoliskokin jo ehätti kysymään, miksi Paavo lopettaa, mutta vastauksen tietää vain Paavo itse. Vilpitön kiitos ja kumarrus sekä kaikkea hyvää elämääsi. Ikävä tulee, ja kohta kai jo parkukin…

Pirtsakka
Pirtsakka
12.2.2022 10:27
Vastaa...  Pirtsakka

Sitäpaitsi en edes tykkää Jampan esittämästä musiikista, mistähän tuo nyt tulikin mieleen. Sehän on ihan lällärikamaa 🙂 Sopi vain mielentilaan tuo lausahdus. Musiikkinsa tosin kuuluu vain toisenlaiselle kuulijakunnalle ja toisenlaiselle vuosikymmenelle.

Anonyym
Anonyym
11.2.2022 19:36

Kiitos kiinnostavista uutisista! Ja kommenttipalstasta! Mistäpä tuosta Ruotsin meiningistä muualta olisi saanut tietääkään. Toivottavasti mediamiehen ura jatkuu.

sellaista
sellaista
11.2.2022 19:48

Tämä nyt tuli niin äkkiä,että jotain muuta on sattunut kuin mitä kerrot.

Tämä lopetus tulee heti raporttisi ”islam ja lasten huostaanotto”

Sen porukan kanssa ei ole leikkimistä.
Riittää kerrasta kun he sanovat että ”lopeta”,niin se on sitten siinä.

sellaista
sellaista
11.2.2022 20:02
Vastaa...  sellaista

Muutit sitten pois Ruotsista,mutta minne.

Toivottavasti uudessa asuinmaassasi on lämmintä ja rauhallista.

Julle
Julle
11.2.2022 19:54

Voi paska. Kyllä tämä jää ikuisesti vaihtoehtomedioiden kärkeen, sinne Rähmiksen sikolätin viereen.

kuli
kuli
11.2.2022 19:59

Kiitos kuluneista vuosista Paavo.

Älä ryyppää itseäsi hengiltä.

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
11.2.2022 20:03

Kiitos seurannasta! Parempaa kohti.

JanosTakaz
JanosTakaz
11.2.2022 20:04

Kiitos!

Yrjöperskeles
11.2.2022 20:19

Tämä oli erittäin ikävä uutinen ja lopettamisesi on meille kaikille suuri menetys. Toivon, että vielä jossain vaiheessa perut päätöksesi ja palaat. Joka tapauksessa suuri kiitos kuluneista vuosista.

Khalifatta
Khalifatta
11.2.2022 20:28

Voi harmi ja suuri surun päivä! Olen pitänyt sinua mainion ja nyt jo edesmenneen ”Rähmispossun” perinteen jatkajana. Ja hyvin oletkin homman hoitanut niinkin isoissa kuin ”Rähmiksen” saappaissa. Toivon hetken huilaus- ja lataustaukosi jälkeen, että vielä suoritat näyttävän come-backin. Eihän tämä näin voi loppua! Silti: suurkiitokset kaikista upeista ja hyvin taustoitetuista jutuistasi! Toivon sinussa silti piilevän ”Pikku Terminaattorin” hengen toteamuksen: ”I´ll be back!”

Khalifatta
Khalifatta
11.2.2022 20:30

Niin: minä muuten pidän hyväksi havaittujen levyjen pyörittämisestä. Olivatpa ne samoja tai ei!

Islam on syöpä
Islam on syöpä
11.2.2022 20:49

Ymmärrettävää. Eihän kukaan halua rajoittaa itseään yhteen muottiin, luultavasti. Harmillista kylläkin. Vaikka en ole ollut joissain asioissa kanssasi samaa mieltä, joistain asioista olen kauttasi saanut enemmän tietoa kuin ”laatumediasta”. Kuten esim. Oulun lapsiraiskausringin yhden uhrin itsemurhasta, josta muuten ”laatumedia” kirjoitti pari päivää sinun paljastuksesi jälkeen. Muuten olisi jäänyt kokonaan pimentoon.

Näistä salaliittoteorioista sen verran. Ennen salaliittoteorioita harrastivat sotastrategit sekä älykkäimmät yksilöt. Samalla tavalla kuin vstakkaiset sotapäälliköt Intiassa pelasivat keskenään shakkia ennen varsinaista sotaa. He kokeilivat kannattiko, niin sotastrategit suunnittelivat salaliittoteorioita tunnistaakseen mahdollisen salaliiton.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
11.2.2022 20:51
Vastaa...  Islam on syöpä

Älymystö taas parantaakseen päättelykykyänsä. Ehkä oli virhe puuttua toisten ajattelumailmaan, kuka tietää. Viisas sanoi aikanaan:”Minä voin näyttää sinulle oven, mutta sinun tulee itse kävellä siitä.”.

Kaikkea hyvää sinulle, mitä ikinä sitten teetkin.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
11.2.2022 23:26
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kiitos sinulle, että painoit enteriä. Muuten olisi jäänyt noinkin iso seuraus tästä kulttuurisesta rikastumisesta paljastumatta. Olisivat voineet vähätellä rasistisena puheena.

Washbrush
Washbrush
11.2.2022 20:56

No voi nyt (sensuroitu). Onneksi viksut osaavat olla eri mieltä eri aikoina.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
11.2.2022 21:08

Harmi, että lopetat. Musta PT-medialla olisi ollut oma paikkansa mediakentässä, sillä Ruotsissa asuvana ja sitä osaavana pystyt uutisoimaan monista asioista joista muut vaihtoehto eivät kerro.

Korona aihe on tällä hetkellä nuossut kaikkien huulille ja siks maahanmuutto ei ole juuri nyt kuuma aihe, mutta homma varmaan muuttuu kun koronapandemia on ohi.

Ja kiitokset vielä, että itsekkin sain kirjoitella PT-mediaan!

valid
valid
11.2.2022 21:44

Kiitos itsellesi mm. näistä J.L:n kanssa tehdyistä reissuista ja vaihtoehtouutisista, Monokulttuurista tuttuja, harmittaa vietävästi tämä viimeinen uutinen. Anna elää vanhojen juttujen arkistossa.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
11.2.2022 21:49

Voisiko tässä olla sitten jonkun uuden alku? En jaksa kertakaikkiaan uskoa, että ainutlaatuisen median perustaja ja kutakuinkin yksinpuurtava mies viheltää pelin poikki tällä tavalla. Ruotsin mallia jäljittelevät hulluudet jatkuvat täyttä häkää Suomessa (jopa Ruotsia pahempina!) ja ennen kaikkea tämä palvelu tarvitaan totuuden ja sananvapauden puolestapuhujana (perkele!) vastaisuudessakin. Laajempana – parempana – harvemmin ilmestyvänä?
Mutta ennen kaikkea: löytyisikö lähipiiristä/lukijakunnasta vähan tukevampaa tukea – yhden miehen harteilla on varmaan ollut ihan riittävästi…

Ämpäri
Ämpäri
11.2.2022 22:21

🙁 Nyt ei sitten ole mitään uutisointia Svedustanista, kun Rähmis kuoli ja sinä lopetat. Harmi.

Börje
Börje
11.2.2022 22:30

Julia Caesar: Pystyttäkää monumentti anonyymille bloggaajalle!
https://pt-media.org/2019/02/09/julia-caesar-pystyttakaa-monumentti-anonyymille-bloggaajalle/