Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Trampas

Sanna kekkas hyvän kikan auttaa Ukrainaa. Lähetetään sinne fyrkkaa, joten esimerkiksi polttoaineveron nostaminen on jälleen ajankohtaista.

Ohmygod

Tuon naaman inhottavuudessa ja vastenmielisyydessä voittavat vain Ohisalo ja homopekka. Mutta onhan kolmossijakin tavoittelemisen arvoinen näin olympia-aikaan..

sims ala bim

Ohisalon naama kertoo siitä, että kaikkea hyvää pitää vastustaa, eli itse pääpiru naisen hahmossa. Samaa mieltä olen. Ilkeä ihminen. Historial
linen helpotus, jos akka poistuu politiikan näyttämöltä joskus!

Lehina Sumpiko

Suhinalempi?

Tehdäänkehitysmaayhd

Tee kuten vihreät

IMG_20220215_162231.jpg
sims ala bim

Paha olo tule kaikkien vihreitten naamoista. Pilaavat suoraan sanoen päivän, ainakin osia siitä.
Mitähän tuolla bensan hinnan nostolla muka saadaan aikaan!