Ammattiuhriutuja pääsi jekuttamaan SVT:n uutisia

SVT jäi taas mehukkaan puoleisesti kiinni rysän päältä sepittäessään tarinaa rasistisista rajavartioista. Kirjaimellisesti tällä kertaa housut kintuissa.

Eilen julkaistiin yleisradioyhtiö SVT Skånen paikallisuutisissa juttua muuan James Thomsenista, joka kokee jatkuvaa rasismia. Elämä kirjaimellisesti ei ole mitään muuta kuin rasisteeraavia poliiseja ja viranomaisia. Tämä tietenkin itkettää ketä tahansa.

Kyse on siitä, että Thomsen pyörittää firmaa Tanskan puolella, mutta asuu Ruotsin puolella Malmössä. Mies matkustaa autollaan joka päivä tämän reilu parin kymmenen kilometrin työmatkan Juutinrauman siltaa pitkin mennen tullen.

Koronan myötä Ruotsi on laittanut rajatarkastuksia ja Tanskasta Ruotsiin tultaessa on lähes säännöllinen henkilöpaperien tarkastus. Eli kaikilta tarkistellaan henkkareita, mutta Thomsenin kohdalla onkin nyt yhtäkkiä kyse rasismista. Mies väittää, että on tullut kontrolloiduksi rajalla viimeisten 18 kuukauden aikana ainakin 150 kertaa. Thomsenin mukaan hän joutuu usein ”erityisen tarkkaan tarkastukseen”.

Thomsenin mielestä hänet ratsataan rajalla vain ja pelkästään siksi, että hän on värillinen. Vaikka kaikkien ihmisten paperit tarkastetaan.

 

Noh, ei siinä mitään. Twitterissä huomattiin, että kyseinen James Thomseen pääsi viimeksi 2019 kertomaan kokemastaan rasismista. Tuolla kertaa Thomsen tarinoi tanskalaisessa Berlinskessä aivan samoin sanoin: koska hän on värillinen, niin rasistiset tanskalaiset poliisit pysäyttelevät Thomsenia päntöimenään.

 

Mitään muuta ei Thomsen ehdi elämässään tekemään kuin pysähtelemään poliisin ratsioissa. Berlinsken jutussa Thomsenia pysäytellään siis muuallakin kuin rajalla, moottoriteillä, maanteillä… ihan missä tahansa rasistinen poliisi voi yllättää.

Edelleen Thomsen pääsi jorisemaan Jyllands Posteniin 2019, että tanskalaiset rasistiset poliisit ovat ratsanneet hänet noin 3 500 kertaa vuoden aikana. Eli Thomsen olisi ratsattu keskimäärin noin 10 kertaa päivässä.

 

Eikä siinä vielä kaikki. Vuonna 2018 Thomsen oli niin ikään tarinoimassa Tanskan yleisradioyhtiö dr.dk:ssa uustanskalaisten rasismista.

Sama kaava, Thomsen saa palstatilaa kertomalla, että hänen elämäänsä ei mahdu mitään muuta kuin rasististen poliisien harjoittamaa rasistiratsausta. Tosin yllätykseksi tässä DR:n jutussa Thomsen kertoo, että ei ole IKINÄ kokenut ruotsalaisten viranomaisten toimesta samaa kauhistuttavaa rasismia kuin Tanskassa. Vaikuttaa siltä, että Ruotsin poliisi on parissa vuodessa rasististunut.

 

Mikä mies Thomsen oikein on? Ruotsissa ja Tanskassa on olemassa sellaisia ammatti_rasismia_kokevia_henkilöitä. Vähän kuin Husu Hussein tai joku ”Ruskeat tytöt” Suomessa, jotka kokevat rasismia tavallista enemmän. Thomsen kuitenkin on jalostanut tämän valtamedioiden vedätyksen taitolajiksi. Josta siitä yksistään kai pitäisi antaa pisteet.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
14.2.2022 21:43

ratsanneet hänet noin 3 500 kertaa vuoden aikana.”

Ja toimittelijat ei edes kyseenalaista tommosia sepityksiä?

Minä
Minä
15.2.2022 11:25
Vastaa...  pöh

Kyseenalaistaminen olisi ollut rasistista?

Islam on syöpä
Islam on syöpä
15.2.2022 12:20
Vastaa...  Minä

Oishan tuo jo perkele, jos rasististen viranomaisten lisäksi vielä toimittajatkin rasisteeraisivat.

Pasi T
Pasi T
19.2.2022 16:08
Vastaa...  pöh

Nykyään toimittajat eivät uskalla kysyä yhtään sellaista kysymystä, joka voitaisiin tulkita ”rasismiksi”

Toimittajien pitäisi olla puolueettomia, ja kyseenalaistaa kaikki kuulemansa asiat, mutta nykyään toimittajat ovat pelkureita, jotka pelkäävät woke-hysteriaa.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
14.2.2022 21:53

Voi saatanan vittu – en mää paremmin sano noista murjaaniperkeleistä.

Julkimokuumeko?
Julkimokuumeko?
14.2.2022 21:53

Jos tuo ukko tuota väliä sahaa joka päivä edestakaisin niin johan rajatarkastajat tunnistavat auton ja ukon. Miksi siis tuhlata häneen aikaa joka päivä, en usko että vaivautuisivat.

Näin ukon valituksen STVssä ja ihmettelin koska ukko ei edes ollut mitenkään erityisen eksoottisen näköinen, pikemminkin tavallinen pulleahko svenssoni. Vois olla vaikka Reiniksen veli.

Minä
Minä
14.2.2022 22:07

Vanha ammattikunta. Umayya Abu-Hanna teki tuolla touhulla elantonsa täällä ollessaan vuodesta 1981 aina vuoteen 2010, kun siirtyi Alankomaihin sikäläisestä rasismista ulvomaan. Miten lie hälle siellä käynyt, en tiedä. Kaiketi samalla tavalla uhriutuminen lyö leiville sielläkin..

Minä
Minä
15.2.2022 11:27
Vastaa...  Minä

Nyt loukkaat vuosia käytössä ollutta nimimerkkiäni esiintymällä minuna. Huh huh 🙂

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.2.2022 14:26
Vastaa...  Minä

Miten teidät erottaa toisistanne?
Tai voisiko joku siis alkaa esiintyä täällä minun nimimerkilläni, joka ei takuuvarmasti ole kenenkään muun käytössä eikä sitä kukaan valitse sattumalta?

Tekemisen Puute
Tekemisen Puute
14.2.2022 23:47

Onko tämä se James Potkukelkka? Hänen pitäisi mennä KBT-terapiaan, se voisi auttaa.

OWLM
OWLM
14.2.2022 23:49

Ja nyt sitten rasistien kostoksi tämä multiuhriutuja täyttää autonsa RÄJÄHTEILLÄ! Saavat rasistit kyytiä!!!! Tämä on valkoisten vika!!!!!

Minä
Minä
15.2.2022 11:29
Vastaa...  OWLM

Niin, että vähintäänkin valkoisten sossun tulee maksaa räjähteet ja rikkoutuva autokin.

Wittgenstein
Wittgenstein
15.2.2022 00:09

Tunnen tapauksen hyvin olen opetellut ulkoa rasistipoliisien kirjoittamat rasistiset raportit rasistisille esimiehilleen kaikista 3651 rotusortodemonstraatiosta. 3651 on oikea luku:Kokemansa äärimmäisen rasismin aiheuttaman posttraumaatisen stressin tuottaman henkisen tuskan seurauksena poloinen James Thomsen ei muista törkeintä tapausta, jossa rasistinen henkilöllisyyden inspekteeraus rasistisen poliisin toimesta suoritettiin hänelle kesken sukupuoliaktin aiheuttaen välittömän coitus intin. Yksityiskohtaisuuksiin menemättä, todettakoon että samassa yhteydessä hän menetti poisjuosseena ainoan lampaansa. Tästä hän on esittänyt sekä Ruotsin että Tanskan valtioille 100000000 kruunun (SEK) korvausvaateen, jonka molemmat maat nöyrän anteeksipyynnön kera ovat aiheellisena hyväksyneet.

Nih
Nih
15.2.2022 03:11

Itse jos olisin viraomainen, en päästäsi koko jamppaa maahan, on niin terroristin näköinen murjaani että ei paremmasta väliä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.2.2022 14:27
Vastaa...  Nih

Jos olisit viranomainen, ilman muuta päästäisit kansalaisen kotimaahansa.
Muussa tapauksessa olisit pian entinen viranomainen.

Anonyymi
Anonyymi
15.2.2022 06:45

Jos haluaa Malmösta Kööpenhaminaan siltaa pitkin, se ei ole Iso-Belt, vaan Juutinrauma. Iso-Belt yhdistää Fynin ja Själlandin saaret.

Trampas
Trampas
15.2.2022 07:00

Aivan selvä muuli. Ei muuta kuin hanskat käteen ja ratsaisivat kunnolla joka kerta. XD

Daavidin poika
Daavidin poika
15.2.2022 17:49

Tämä James elää varmasti siinä uskossa, että aina kun ”hän” ylittää rajapyykin niin silloin Ruotsalaisten, ja Tanskalaisten viranomaisten pitää tehdä Blm-polvistus. Tämäkin tapaus antaa selvästi sen kuvan miten Ruotsalaisia viranomaisia provosoidaan. Minulla on sellainen usko, että tämä tapaus James saa aikaan vielä muslimien kansanliikkeen hereille. Ihmettelen vain, että miten hänellä on Englantilainen nimi.?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.2.2022 20:39
Vastaa...  Daavidin poika

Sukunimestä päätellen on puolitanskalainen, tosin saattaa olla adoptoitukin.

Aa vaan
Aa vaan
15.2.2022 19:06

Sellainen sankari. Näitähän on ollut ja tulee olemaan. Se on helppoa kusettaa sekä nussia ympäriinsä, kun on suojaväri sekä yleinen suvakkien hyväksyntä. Asiasta toiseen, tuossa luin ja katselin vuodelta 2011, kun matut hakkasivat bussikuskin koomaan. Nykyään ovat vapaana. Muistan sen Rasmuksen ininän. Jotta kuski oli rasisti. kun meni huomauttamaan Kemujen käyttäytymisestä. Kantis kuskihan sai sellaiset vammat, ettei pysty enää ns nauttimaan elämästään jne. Isompi Haloo tuli jostain nististä, jota joku kantis veti turpaan. sellaista. Jälkeenpäin tulikin ilmi totuus. Mitä valtamedia ei tietenkään tuonut esiin.