Parkkivero autoilijoille lähitulevaisuudessa

Siellä missä vihreät, siellä autoilijoiden kuritusta. Ruotsissa suunnitellaan nyt vihreiden, eli miljööpuolueen johdolla uutta autoilijoille suunnattua veroa: parkkeerausveroa.

Kysymys ei tosiaankaan ole mikään aprillipila, vaan energiaviranomaisten rahoittama tutkimus, jonka johdossa on vihreiden Åsa Romson, joka nykyään tituleeraa itseään miljööjuristiksi ja jonka johdolla tutkitaan mahdollisuuksia verottaa parkkeerattuja autoja.

Veroa olisi tarkoitus vetää kuntien omistamille maa-alueille sijoitettuja isoja parkkipaikkoja, kuten esimerkiksi ostoskeskusten parkkipaikkoja. Myös lähiöiden isot parkkipaikat suunnitellaan kuuluvan veron piiriin.

Autoilijoilta vedettävä vero käytettäisiin sitten edelleen julkisen liikenteen ja kevyen liikenteen parantamiseen. Mutta koska puuhahankkeen johdossa on vihreä puolue, niin tässäkin on vedetty ruotsissa käytettävä taikasana; miljöö (ympäristö).

Asiasta kirjoittaa mm. Teknikens värld.

Vihreitä on kritisoitu kovan puoleisesti sen takia, että sen toiminta näyttää olevan lähinnä valtion energiatalouden alasajoa ja liikkuvuuden heikentämistä. Romson oli yhtenä ministerinä mukana vuonna 2014 asiantuntijaryhmässä, jonka aloitteesta ydinvoimaa on ajettu alas.

Romson on tullut tunnetuksi myös siitä, että kun Ruotsi joutui 2015 loppuvuodesta laittamaan rajaa hetkeksi kiinni pakolaisvyöryn edessä, niin Romson itkeä tihrusti suorassa lähetyksessä, niin koville otti.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
seant

Eiköhän vihreiden vaikutus lopu seuraaviin vaaleihin kun kannatus on n. 3%luokkaa ja raja on 4%. Varsinkin etelä-Ruotsin korkea sähkön hinta johtuu täysin kahden viimeksi suljetusta toimivasta ydinvoimalasta, sillä on tehty tutkimus sähkön hinta olisi samaa tasoa mitä se oli kun ydinvoimalat oli käytössä. Kaiken huippu on se, että Suomikin kärsii tästä tyhmästä päätöksestä.

Homma on pahasti solmussa

Ei niistä hulluista takiaisista pääse niin vaan eroon. Jatkavat demareissa, kokkareissa ja keskustassa.

Lumisade vero

Pelkäänpä, että näin tullee käymään. Eli että naurettava ylimitoitettu vihreä siirtymä jatkuu. Sekä kehitys maalaistaminen. Tämä jallitus suomaliassa, onkin tainnut keksiä sen sellaista veroa yms, että luultavasti kilpailevat ruotsi – suomi hengessä, kumpi on pahempi. Eli hullumpi.

Qroquius Kad

Virheiden kritisointi siitä, että sen toiminta näyttää olevan lähinnä valtion energiatalouden alasajoa ja liikkuvuuden heikentämistä osuu aivan oikeaan.

Jostain syystä kritisoijat eivät ymmärrä, että se on Virheiden politiikan tietoisesti ajettu tavoite, jolla haetaan Sitä Suurinta Palkintoa,
Maailman Pelastamista ilmastonmuutokselta!

Odottakaa vain, millainen rumba lähtee käyntiin kesähelteiden saavuttua, kun körinähysteria on siirretty reserviin ja sen käytänteet omaksutaan ilmastohysteriaan.

Olet sika

Kyllä. Kun tulee se ensimmäinen metsäpalo, niin siitä lähtee taas. Ja valtamedian otsikot huutavat punaisena, että lihaa syödään liikaa, sekä, että kantismies skandinaviassa polttaa liikaa puita, saunoo liikaa, juo liikaa olutta, ui järvessä mikä saastuttaa vesiä, sekä pilaa naisen loman. Mökillään. Tai jos nainen ei tule mökille, samaan aikaan nainen, on shoppailemassa vaatteita, joita ennestäänkin vaatekaapeissa hintalappuineen. Vaate teollisuus yksi saastuttavimmista. Mutta ei haittaa. Tai sitten nainen lähtee etelään lomalle ystävien kera. Miehen ollessa mökillä. diesel auto mökin pihalla on suuri synti. Joukolla mennään naisen ystävien kanssa etelään kuluttamaan. Kumia kuluu, vaatteita yms rihkamaa ostellaan. Sitten kotona taas haukutaan miehiä. Ylimitoitettu meikki naamarissa.

Rypyt esiin

Vaate ja meikki teollisuus. Kun naiset ovat niin huolissaan ilmaston muutoksesta, niin eikun huijaus manoveerit pois. Niissähän käytetään esim possun rasvaa. Sekä naudan. Sekä nahkaa. Käsilaukku, missä kuljetellaan puolta huushollia. Pois sellaiset. Kun naiset lopettaisivat sen kuluttamisen, voidaan sinne mökille mennä hyvällä omallatunnolla.

Mustasukkaisuus

On ihan netin kautta haettavissa, että naiset tuhlaavat miljardeja, biljoonia vaatteisiin. Esim kengät. Miljardeja turhaan. Minkä htin takia pitää olla kymmeniä kenkiä? Naisilla on joku kenkä juttu. Niitä pitää olla useita. Miksi? Samaan aikaan inistään, kun mies kulkee samoilla lenkkareilla vuosia. Omituista. Puhu siinä sitten ilmaston muutoksesta. Tiesittekö muuten, että historiaa kun on tullut luettua, niin esim toinen maailman sota sai alkunsa lievästi sanoen naisesta.

Anonyym

Eikö muka ole pientä hysterian aihetta ilmastossakin melkein siinä määrin mitä on epäilyttävässä maahanmuutossakin?
Uusi väestökokoonpano voi muuttaa yhteiskunnan ja sukulinjat… Uusi, lämpenevä ilmasto taatusti muuttaa toimeentulon edellytykset ja etenkin ruuantuotannon.
Siihen vielä saasteet eli myrkyt ja kaikkialle hiutuva, satava ja tunkeutuva muovihitu ja luonnon köyhtyminen, globaalin liikkuvuuden pandemiat, niin eiköhän ole huolenaihetta yllikyllin? Tosin hysterialla saadaan luultavasti pahempaa aikaa.

Qroquius Kad

Ilmasto muuttuu, eikä ihmisellä ole siihen mitään vaikutusta.
Ilmastohysterian lietsojat valehtelevat Suomen voivan muka vaikuttaa ilmastonmuutokseen tuhoamalla oman taloutemme ja infrastruktuurimme.

sims ala bim

Missä ovat ne tahot, jotka kyseenalaistaisivat tämän ilmastonmuutosvouhotuksen. Eihän kukaan tavallinen kansalainen tiedä, mikä se tämä muutos on. Meillä on tavallinen talvi ja tulee kevät kesä kesä, jonka pilaavat nämä vouhottajat ja media tietenkin!

Vihreitä pieruja

On sitten vissiin parempi että ne autot on koko ajan ajossa. Eli ihmiset jätetään kauapan oven eteen ja sitten noudetaan siitä.

Jos vihretä Suomessa ja Ruotsissa menisivät töihin sen sijaan että eläisivät yhteikunnan tuilla, niin rahaa ropisisi valtioiden kassaan runsaasti. Eikä tällaisia tarvitsisi edes miettiä.

Johan Pomppas

Milloin Suomessa vihertävät hoksaavat että auto joka liikkuu tuottaa koko ajan verotuloa, mutta auto joka ei liiku … ei mutta olikos autoilla myös joku vuosivero?

Jussi
Kukavaan

Pysäköintiverohanke voi innostaa ruotsalaisia äänestämään vihreitä eli ympäristöpuoluetta. Vero voi pelastaa puolueen jäämästä seuraavissa valtiopäivävaaleissa alle äänikynnyksen.

Ruotsalaisista osa voi vilpittömästi uskoa kaikenlaisiin järjenvastaisiin toimiin. Jos kiusantekoverot eivät tee maasta paratiisia, niin keksitään lisää itsensä kiusaamista. Koska maahanmuutto on tuonut osaksi ruotsalaisten arkipäivää ammuskelut, lisätään ammuskelijoiden maahanmuuttoa.

Alkukantaisissa kulttuureissa annettiin uhreja jumalille. Uhraus oli sitä tehokkaampi mitä arvokkaampi uhri oli. Kaikkein arvokkain uhri oli oman esikoispoikalapsi. Sellaiselta kun repii sydämen irti, niin jo tehoaa uhri. Jumala huomaa ja olot paranevat.

Nyt Ruotsi toteuttaa uhraamisajattelua.

Anonyym

Joo. Jo vuosikausia on käynyt mielessä, että millä ihmeen vakuutteluilla muinaisajan ihmiset oli saatu uhraamaan jopa omia pikkulapsiaan ja toden totta nykyajassakin on jotain samaa.

Daavidin poika

Ruotsi on niin ahtaalla tänään taloudellisesti, että keinolla millä hyvänsä pitää saada ilmavaa riisiä, kanankoipia, halaillihaa pöytään. On uskomatonta, miten muutamat kansanedustajat Ruotsissa yrittävät saada pohjois-euroopan suurimman teollisuus mahdin nurin. Nekin raskassähkö urakat mitkä tehtiin aikoinaan Ruotsissa, jotenkin nekin nyt tuntuu teatterilta. Helvetti, että masentaa.

K J

https://www.youtube.com/watch?v=okvOsywHzfg

Lapinlahdenlinnut -miten käytetään sporaa.

sims ala bim

Naamasta näki naisen vihreän ilkeän luonteen. Ilkeä ihminen alkaa itkeä, jos asiat menevät ns. mistiin. Näinhän ohisalokin teki, kun piti lähteä pois sorvin ääreltä.

sims ala bim

Mitä, jos päättäisi, että ei välitetä näistä noita-akoista. Antaa ilmaston muuttua. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.