Suuria islamistien mielenosoituksia viikonlopun aikana

Sunnuntaina ympäri Ruotsia pidettiin isoja mielenosoituksia, joissa muslimit osoittivat mieltään Ruotsin tekemiä ns. lapsikidnappauksia vastaan, joiksi he kutsuvat huostaanottoja.

Esimerkiksi Göteborgissa kokoontui useita satoja ihmisiä ja tunnelma oli väliin hyvinkin hektinen. Videolla huudetaan “Vi vill våra barn” eli haluamme lapselle.

 

Toiselta filmiltä näkyy kuinka paikalla on paljon Somalian lippuja.

 

Mielenosoitukset ovat herättäneet suurenpuoleisesti huomiota Ruotsissa. Monet eivät ymmärrä mistä on kysymys kun toreille on kokoontunut satoja uusruotsalaisia huutamaan lapsiaan takaisin. Sekin on tullut esille, että tätä “uutista”, että ruotsalaiset kidnappaavat muslimien lapsia, on levitetty Lähi-itään suurella mittakaavalla. Useat arabiankieliset Youtube-tilit tekevät kymmeniä juttuja viikossa. Videoiden ja uutisten sisältö on aina sama: ruotsalaiset kidnappaavat muslimilapsia. Sen jälkeen heidät juotetaan humalaan ja raiskataan. Myös sisäelimiä kerrotaan ruotsalaisten varastelevan kidnapatuilta lapsilta.

Norja ja Tanskakin ovat päässeet tähän joukkoon. Muslimipiirien keskuudessa liikkuu sellainen hurja huhu, että Norjassa “tilanne oli todella paha kuusi vuotta sitten”, josta koko idea levisi Ruotsiin ja edelleen Tanskaan. Joidenkin lähteiden mukaan Lähi-itään puuhataan suurempaa mielenosoitusta, joka olisi suunnattu Pohjoismaille vetoomuksena muslimilapsten kidnappauksen lopettamiseksi.

Jotkut ovat veikanneet näistä mielenosoituksista alkua kevään rotumellakoihin, mutta ei mennä vielä niin pitkälle.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Viha El Hammas

Jaha, vihapuhehammasta alkoi sittenkin kolottaa? Hyvä!

Islafistit tekevät itselleen hienoa PRää mutta valitettavasti tämä ei vielä riitä jotta ymmärrettäisiin importin kontraproduktiivisuus.

Ananakset kusettavat

Uusruotsalaiset (jotkut ruotsalaistaneet nimensä) ananasasianajajat kuppaavat valtiolta miljoonia puolustaessaan gangstoja missä rikoksessa tahansa SEKÄ lasten huostaanotto- keisseissä:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/a70wXd/toppadvokaten-neo-barstedt-anlitas-av-gangen-blaser-staten-pa-stora-belopp

Ettämitä

Tästä tulee roima komediapläjäys jos arabimaat alkavat raivota pohjoismaalaisille: LOPETTAKAA LAPSIEMME RAISKAUKSET!

Jälleen kerran..ei näitä keksisi edes piripäissään.

Minä

Kohta ruotsalaiset eivät enää uskalla ottaa huostaan yhtään muslimilasta.

Qroquius Kad

Sehän tässä onkin ilmeisenä tavoitteena;
luoda olosuhteet jossa alaikäisiä pikkuganstoja ei odota enää minkäänlainen suraamus rikoksista.

p.grandell

itse 25vuotta tukholmassa asuneena, on paljon muuttunut….mutta nythän tietysti musliimit voisivat muuttaa takaisin omaan turvalliseen maahansa,missä kristityt eivät vie heidän lapsiaan. uskomatonta sceidaa vaan, kyllä musut osaa propakoida. ja swennut antaa näiden mölistä.onneksi muutin hullun maasta pois 4v.sitten, vaikka tom of finlandiasta tulossa ihan samanlainen.

JuhoL

Missä on Mona Sahlin ja muut supersuvakit kun heille olisi tarvetta käymään dialogia lemmikkiensä kanssa? Mitä tuumaa paikallinen Rasmus-ryhmä?

Pahan Jumala

Kokonaiset kansat seuraa lasten panija Muhamedia joka sai näkynsä joiltain hyvin nihkeältä tyypiltä. Ja ne eli muslimit noin yleensä panee niitä lapsia sankoin joukoin arabimaissa. Mihin ne lapset menee sitten kun ne on rikottu? Omaa peiliään osoittaa.

Ja jos maailmassa olisi yhtään miestä, niin he suuttuisivat lasten rikkomisesta mutta ei ole rakkautta lapsia kohtaan.

Kasvot edellä tuleen. Silloin ei ole ystäviä eikä ketään puolestasi todistamassa.

Ja Suomen lain palvojat metalliseen härkään.

Terveisin Iblis

Taikamatto

Niin… Johan se Saksassa jo aikoinaan todistettiin että koko Muhamettia ei ollut olemassa. Siitä ei ole mitään todisteita sen aikuissa kirjoissa tai historian kirjoituksissa. Ja jos tämä “suurmies” olisi ollut niin joku olisi siitä joskus kirjoittanut jotain. Pelkkää mielikuvituksen tuotetta koko ukko. Ja sitä keksittyä tarinaa seuraa iso osa maapallon väestä.

Pahan Jumala

Kyllä se ukko oli olemassa ja se pani lapsia. Ja miljardit seuraa sitä. MILJARDI. Voit kuvitella mitä se tarkoittaa.

Kun katsot muslimia silmiin niin näet pienen kiihoittuneen lapsen. Jinin.

Nosta sinäkin katseesi eteen ja näe hulluus.

Qroquius Kad

Ei ollut. Keksitty hahmo vailla historiallisia todisteita.

Myöskään islamia ei ollut olemassa arabien 600- ja 700-lukujen valloitusotien aikana:

eurooppalaiset kronikoitsijat seurasivat näitä hyvin tarkoin, eikä kukaan heistä maininnut yhtään mitään arabien noudattamasta Allahin tahdosta, jonka tämä oli ilmaissut profeetalleen Mhammadille Koraanin kautta.

Näitä ei siis tunnettu tuohon aikaan ollenkaan!

Edelleen ensimmäiset merlkti arabivaltakunnasta löytyvät vasta 800-luvun loppupuolelta, joten arabivalloitukset eivät olleet arabivaltakunnan islamin nimissä tekemiä;
islam keksittiin vasta 200 vuotta valloitusten jälkeen perusteluksi arabiheimojen liittokuntien tekemille valloituksille.

J pee

Suomi on seuraava. ählämit jyrää,no olen onneksi varautunut,asekaappi on täynnä

Ans kattoo ny

Ei mennä vielä, ei… Toisaalta, nämä mielenosoitukset eivät ole omiaan liennyttämään tilannetta. Ja kun tieää sen fanaattisuden ja tulisuuden millä nämä aavikkokansat suhtautuvt erilaisiin huhuihin (kuten Muhamettiin) niin voi olla että lähtölaukaus on annettu.

Pirtsakka

Voisiko seuraus olla myös se, että loppuisi se tunku tänne Pohjan perille? Toivottavasti. Vai antavatko mitään arvoa lapsilleen, joita muka niin kovin huonosti esim Ruotsissa kohdellaan? Nyt olisi arvon mielenosoittajilla ja uusruotsalaisilla peiliin katsomisen paikka. Mutta johan se Raamattukin kertoo, että “on helppo nähdä malka toisen silmässä, mutta omassa ei edes heinäseivästä…” – vai miten se menikään?

Sam Colt

Tuossa jo alkuaan valheellisessa kampanjassa ei yritetäkään saada aikaan keskustelua ja uutta menettelyä. Provokaattorit ovat keksineet, miten voi parhaiten kiihottaa omia typeriä heimoveljiään. Aivan sama mitä Ruotsi tuohon vastaa – järkipuhe ja tosiasiat eivät mene perille.

Ainoa keino kiihkon ja väkivallan hillitsemiseksi on palautus lähtömaihin – nopeasti ja paljon.

Paavo ei sittenkään voinut luopua raportoinnista, kun tuli taas hienoja aiheita! Kiitos!

Antti Tifa

Katsoin tuon Göteborgin miekkarin. Vihani ja kiukku musulmaaneja kohtaan otti niin kovia kierroksia, että piti lähteä ulos jäähdyttelemään. Eräs nuori somalinainen lietsoi arabiinoja ja somppuja sellaisilla paskapuheilla ettei täällä edes lapset uskoisi moista sontaa ja valheita mutta näihin se upposi ja suosio oli suunnaton. Nyt tiedän entistä varmemmin, että päättäjiä ohjaa pelko ja se ei hyvää tiedä. Päätöksiä tehdään kehitysmaalaisten vaateiden pohjalta koska kantaruotsalaisten taholta ei pelkoa, että ne alkaisivat räjähtelemään, ajelemaan rekkarallia tai leikkaamaan irtopäitä ym.

Helina

mutta lasten sukuelinten puukottaminen on ihan ok, seka kunniavakivalta