Suuria islamistien mielenosoituksia viikonlopun aikana

Sunnuntaina ympäri Ruotsia pidettiin isoja mielenosoituksia, joissa muslimit osoittivat mieltään Ruotsin tekemiä ns. lapsikidnappauksia vastaan, joiksi he kutsuvat huostaanottoja.

Esimerkiksi Göteborgissa kokoontui useita satoja ihmisiä ja tunnelma oli väliin hyvinkin hektinen. Videolla huudetaan ”Vi vill våra barn” eli haluamme lapselle.

 

Toiselta filmiltä näkyy kuinka paikalla on paljon Somalian lippuja.

 

Mielenosoitukset ovat herättäneet suurenpuoleisesti huomiota Ruotsissa. Monet eivät ymmärrä mistä on kysymys kun toreille on kokoontunut satoja uusruotsalaisia huutamaan lapsiaan takaisin. Sekin on tullut esille, että tätä ”uutista”, että ruotsalaiset kidnappaavat muslimien lapsia, on levitetty Lähi-itään suurella mittakaavalla. Useat arabiankieliset Youtube-tilit tekevät kymmeniä juttuja viikossa. Videoiden ja uutisten sisältö on aina sama: ruotsalaiset kidnappaavat muslimilapsia. Sen jälkeen heidät juotetaan humalaan ja raiskataan. Myös sisäelimiä kerrotaan ruotsalaisten varastelevan kidnapatuilta lapsilta.

Norja ja Tanskakin ovat päässeet tähän joukkoon. Muslimipiirien keskuudessa liikkuu sellainen hurja huhu, että Norjassa ”tilanne oli todella paha kuusi vuotta sitten”, josta koko idea levisi Ruotsiin ja edelleen Tanskaan. Joidenkin lähteiden mukaan Lähi-itään puuhataan suurempaa mielenosoitusta, joka olisi suunnattu Pohjoismaille vetoomuksena muslimilapsten kidnappauksen lopettamiseksi.

Jotkut ovat veikanneet näistä mielenosoituksista alkua kevään rotumellakoihin, mutta ei mennä vielä niin pitkälle.