Pirikusen juominen ei mennyt läpi hovissa

Oikeus joutui pohtimaan hiljattain kovinkin kinkkistä ja ”kinkkistä” rikosjuttua, jossa huumaantuneena ajanut mies kiisti syytteen ja puolustuspuheenvuoro oli hyvin erikoinen.

Muuan mies oli viime kesänä autolla liikkeellä ja kaasujalka raskaan puoleinen. Poliisi pysäytti autoilijan ja teki tavallisen tutkinnan, jossa kuljettaja puhallutettiin ja tehtiin huumetesti. Puhallutus näytti nollaa, mutta huumetestin mukaan miehellä oli amfetamiinia veressä. Ei muuta kuin juttu käräjille huumaantuneena ajamisesta ja lievästä huumausainerikoksesta.

Mies kiisti käräjillä huumeiden käytön. Oikeuteen mies toi todistajan, naisen, joka kertoi olevansa amfetamiinin käyttäjä. Nainen kertoi, että oli kussut syytteessä olleen miehen suuhun perverssin seksisession yhteydessä, ns. kultasuihkun. Tämän takia miehen veressä oli amfetamiinia.

Södertörnin käräjäoikeus katsoi ensin, että koska miehen todistajan lausuntoa oli vaikea kumota, niin mies vapautettiin huumesyytteistä. Asia eteni hovioikeuteen, ja Svean hovioikeus käänsi asian päälaelleen. Syyttäjä oli hakenut hoviin oikeustoksikologilta lausunnon, jonka mukaan miehen veressä ollut amfetamiinimäärä oli niin suuri, että se ei ole voinut tulla pelkällä suuhun kusemisella. Ylipäätään pirikusta ei voi juoda niin paljoa, että se näkyisi verestä amfetamiinitestissä.

Näin ollen hovi luki miehelle pienet nuhteet huumaantuneena ajamisesta ja lievästä huumausainerikoksesta.

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Scatman

Saakeli, ois pitäny vaan sanoo että söi kilon verran pirihuoran tuimaa kakkaa, rakkaudenosoituksena.

Henkilö K

Höh. Kyllähän nyt poliittinen poliisi ja poliittinen oikeuslaitos täytyisi sallia huumeiden käytön liikenteessä kun sisäministerikin vapauttaisi huumeet rinosoikeudelliselta rangaistavuudelta. Kommunistisessa USAssakin valkoinentalo jakaa crack-piippuja vähäosaisille. Suomen kommunistinen oikeusjärjestelmä laahaa perässä.

Henkilö K

Ja Sveduissa samoin..

Huumeissa

Ei kai laki määrittele miten huume on nautittu. Mies ajoi huumeiden vaikutuksen alaiasena ja siillä selvä.

ernesti_loosonen

Siinä sitä on nautintoa kerrassaan , kun kusta juo..

terhomatti.hämeenkor

Monenlaista fetissiä sitä on, kun suuhun kusemisestakin saa piripöpöt!!!

Puolueeton

Hyvä Paavo, että ole vielä piristämässä uutisia. Onko tämä todella tosi uutinen?

h44

Tämä on samaa luokkaa kuin venäläisten selitys jossa 15v tytön dopingkäry johtuu siitä että on juonut samasta lasista vettä sydänlääkkeitä käyttävän isoisänsä kanssa…

Svetlana

yyyh yyyh isoisi kusi mun suuhun yyyh yyh

Doktor Faktor

Tai että kolme kertaa rokotettu sai rokottamattomalta koronan.

alpoaarno

Olipa melkoinen selitys tyypillä. Kaikkea se Svea-mamman poika keksiikin nauttia juomisenaan. Taitaa olla sieltä levinnyt moinen sekoilu jo Manner-Suomen puolelle, vai kirjoittaakohan eräs palstan moniosaaja Moktar Uppsalan yliopistossa maahanmuuttodysfaatikko-opustaan?
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17317551/maahanmuuttopalstan-dysfasiasanasto-edistyy—luonnos-kommentoitavaksi
Ei tuo pirikusen juominen liene vierasta karvahattuiselle besserwisserille, joten toistakymmentä vuotta palstoilla öyhöttänyt alimittainen pätkägubtatonttu lienee saanut siitä tartunnan.

Nimetön

Oikeus olisi voinut pyytää/käskeä demonstroimaan tuon aineen joutumisen elimistöön.

Qroquius Kad

Ei se kusen juominen mikään ainutkertainen juttu tässä ole, sitähän tekee yksi ja toinenkin:

https://www.porzo.com/fi/category/piss-drinking

DiaKoNissanOnni

Kultaisten suihkujen ihmemaa Ruotsi on ottanut oppinsa Saksasta, jossa erikoisia harrastuksia on ammoisista ajoista harrastettu. Mutta kamelinvirtsadrinkkejä vain karvahattu harrastaa.https://keskustelu.suomi24.fi/t/17317957/raiskarimamu-ja-persujen-kannatus—heikon-on-evaat