Muslimipuolue Nyans nostaa päätään

Muslimipuolue Nyans nostaa päätään

Muslimitaustainen Nyans-puolue on nostanut viime viikkojen aikana kovasti päätään. On melko varmaa, että puolue tulee saamaan jonkinlaista kannatusta tulevan syksyn eduskunta- ja kunnallisvaaleissa.

Nyansin kannatus oli vielä syksyllä pienen puoleinen, mutta pari kuukautta esillä ollut lapsikaappaus-, eli huostaanottoasia on saanut puolueelle lisää kannattajia. Lisäksi puolueen johtaja turkkilaistaustainen  Mikail Yüksel on kuumottanut valtakuntaa pitäen tätä lapsikaappausta esillä varsinkin sosiaalisessa mediassa. Juuri sosiaalisessa mediassa asia leviää ja saa lisää kannattajia.

Nyt monet ovat kyselleet, että miten tällainen voi yksinkertaisesti tapahtua? Vastaus kysymykseen on yksinkertainen: jos kerran elämme demokraattisessa maassa, niin ei voi olla mitään syytä, että tällainen ei voisi tapahtua.

Ruotsi joutui muutama vuosi sitten tilanteeseen, jota ei voitu ratkaista. Gävlen imaamina tunnettu Abo Raad otettiin poikansa ja kolmen muun imaamin kanssa turvasäilöön. Turvallisuuspoliisi SÄPO katsoi, että Abo Raad ja poikansa oli uhka kuningaskunnan turvallisuudelle. Heidät piti karkottaman. Maahanmuuttovirasto tekikin sen jälkeen karkottamispäätöksen. Ongelmaksi muodostui kuitenkin se, että Raadia ei voitu karkottaa, sillä karkotuspäätöksen vastaisesti Abo Raad olisi kotimaassaan Irakissa sellaisen vainon uhan alla, että siitä voisi seurata hengen menetys.

Pattitilanne, imaami piti karkottaa, mutta häntä ei voitu karkottaa ”varmaan kuolemaan”. Poika päästettiin vapaaksi ja itse Abo Raad muutaman kuukauden säilöönoton jälkeen myös. Koska laki on laki, niin heitä ei voitu pitää vangittuna, tai edes säilöönotettuina ja sitä myöten isä ja poika sekä ne kolme muuta imaamia päästettiin vapaaksi. Nyt Abo Raadin status on se, että hänellä ei ole oleskelulupaa Ruotsissa, mutta häntä ei myöskään voida karkottaa.

Abo Raad oli jonkun aikaa hiljaa, mutta on nyt laittanut ison pyörän pyörimään tämän lapsikaappaus-ilmiön tiimoilta. Sosiaalinen media tihkuu hänen vihamielisiä lausuntoja ja moskeijoissa käytetään entistä kiivaampia äänensävyjä. Tässä siivellä sitten Nyans-puolue on nostanut päätään. Vaikka puolueen puolueohjemassa kerrotaan lämmintä lätinää kaikkien tasa-arvoisuudesta, niin käytäntö onkin sitten ihan muuta.

 

Juttu on saanut Ruotsin mittakaavassakin suuret mittasuhteet. Pahimpia kiivailijoita yritetään rauhoitella. Esimerkiksi Expressenissä muslimitaustainen, huivia käyttävä musliminainen, joka on töissä sosiaalitoimistossa, kertoo, että sellaiset väitteet, että muslimeja sorrettaisiin sosiaalitoimiston taholta, eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa.

Nimettömänä esiintyvä nainen, joka on kotoisin Palestiinasta, kertoo, että sen 12 vuotta, jonka hän on asunut Ruotsissa, hän on kuullut joka päivä väitteitä, että ruotsalaiset rasisteeraavat muslimeja ja ”ottavat heidän lapset”. Etniset levittävät tällaisia juttuja ihan totena.  Varsinkaan sellaiset väitteet eivät hänen mielestään pidä paikkaansa, että muslimien lapsia ”otettaisiin”.

Musliminaisen mukaan suurin ongelma on se, että muslimit elävät kuten kotimaissaan ovat eläneet. He kasvattavat lapsiaan kuten kotimaissaan kasvatetaan, eivätkä ymmärrä sitä, että Ruotsissa on laitonta pahoinpidellä lapsia.

Artikkelissa haastatellaan myös toista muslimia, miespuolista imaamia, joka kertoo, että kun muslimimaista tullaan Ruotsiin, niin tulijat pitäisi istuttaa ensimmäisenä päivänä koulun penkille opiskelemaan Ruotsin lakeja, normeja ja kuinka lasten kasvatus toimii Ruotsissa.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Irmeli

Mies voi lähteä Lähi-idästä, mutta Lähi-itä ei lähde miehestä..

Aa vaan

Niin. Ja hyödylliset idiootit ovat lässyttämässä rasismista.

Qroquius Kad

Mitäpä mietit tästä, veli P.T.Kangas;
eikö äänestäminen kannata?

markku korhonen

Joku viisas on joskus sanonut, että jos äänestämällä voisi vaikutta, niin silloin se olisi kielletty.

Qroquius Kad

Eipä tuo viisas sitten kovin viisas ollut?
Äänestämistä kun ei ole kielletty Virossa, Puolassa, Unkarissa ym. maissa, joissa äänestämisellä on vaikutettu kansakunnan ja valtakunnan parhaaksi.

Minä
  • Mark Twain (Samuel Clemens): ”Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, ei meidän annettaisi äänestää.”
Anonyym

Se on Jenkkilässä se. Ehkä siellä ei voi vaikuttaa. Täällä on onnistunut. Jotkut kyllä äänestävät ihan vikaan ja sekin vaikuttaa.

Qroquius Kad

Kumman paljon USAssakin on asioihin vaikutettu äänestämällä, joten ei se Mark Twain aivan oikeaan tuolla aforismillaan osunut.

Oikeus ja kohtuus

Eihän voi äänestää jos ei ole maan kansalainen.

Jos NMR kielletään niin sitten NYANS pitää myöskin kieltää.

jorma

Olisikohan temokratiassa sittenkin hieman tarpeellista rajoittaa puolueiden perustamista…? No, kakka on jo housuissa, joten taitaa olla turha enää pyristellä.

Ohmygod

Puolueitten perustamista voi olla vaikea rajoittaa, mutta Suomessa voisi olla Ruotsin kaltainen sääntö, että alle 3 tai 4? prosentin kannatuksella ei mennä ainakaan parlamenttiin hölisemään.

Qroquius Kad

Onhan puolueiden perustamista nytkin rajoitettu:

https://vaalit.fi/puolueen-perustaminen

Merkittävimmät vaatimukset ovat, että puolueen sääntöjen tulee turvata, että sen päätöksenteossa ja toiminnassa noudatetaan kansanvaltaisia periaatteita ja
että sillä on 5 000 kannatusääntä.

Ensinmainittu on toki silmänpalvontaaa;
kuka nyt niin hölmö olisi, että yrittäisi perustaa poliittista tai uskonnollista diktatuuria avoimesti ajavan puolueen.
Jälkimmäiseen kohtaan sen sijaan voidaan vaikuttaa yksinkertaisella vaalilain muutoksella, ja vaatia perustettavalta puolueelta vaikka samat 20 000 kannatusääntä kuin pressaehdokkaalta.

Äänikynnys parlamenttiin on myös kannatettava ajatus.

sellaista

Tämä lapsikaappaus/huostaanotto on Svea mammalle kova isku.
Se ei ole Svea mamman nenässä oleva pieni akne,finni,vaan reidessä oleva sairaalabakteeri joka syö lihaksia koko ajan.
RIP Ruotsi!

Unelma Painajainen

Se, että näitä pääsisi parlamenttiin hölisemään päättömiä juttujaan voisi olla juuri se mitä tarvitaan havahduttamaan tavis ruotsalaisia! No, eihän ne mitään herää eikä enää vääjäämätöntä pysty estämään. Tuntuu vaan pahalta ruotsalaisten puolesta niin jotain positiivista tässä yritin sopottaa.

Mustamakkara

Vihapuhe jatkuu maailman tappiin siis. Ei voi karkottaa, ei voi säilöä ja salaliittoteorisointi ei ole rikos. Mutta annas olla jos joku sanoo jotain rasistista. Häkki heilahtaa välittömästi ja työpaikka menee alta.

Minä

Lisäävät kannatusta kiihottamalla oikeauskoiset ruotsalaisia vastaan. Saa nähdä uskaltavatko ruotsalaiset vastustaa tuota, vain ovatko rasismi-leimakirveen pelossa vain hiljaa ja alistuvat.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Daavidin poika

Ruotsi jakaa kansalaisuuksia simätumessa. Näin siinä sitten käy.

Maria

Tilanne Suomessa ei ole vielä niin paha kuin Ruotsissa etteikö asiaan voisi tehdä suomalaisten kannalta parannuksia.

Käy allekirjoittamassa Sinimusta liikkeen kannattajakortti osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Tutustu puolueohjelmaan:
https://sinimustaliike.fi/ohjelma/

Finland first

Ei Suomessa kaivata uutta Lapuan liikettä !

Qroquius Kad

Eikä turhia takiaispuolueita syömään Perussuomalaisten ääniä, että ainoa voittaja on viherkommunismi.

Mohammed Bernadotte

Hurrit eivät ole ihan miettineet tätä ideaa loppuun asti. Mitäs sit tehdään kun 3 miljoonaa muslimia äänestää tätä puoluetta..? Ei mitään, sit itketään ja otetaan turpaan ihan helvetisti. Demokratia, ihana asia!

Tästä on varoitettu

Tätä minä uumoilin jo parisen vuotta sitten. Että ensin kun rahdataan maahan aavikkokansoja niin siinä vaiheessa kun niitä on tarpeeksi, ne radikalisoituvat ja jälki on kamalaa. Tällä kertaa radikalisoitumisen syy on lapsikaappaukset. Ja kun ne kerran on radikalisoituneet, ne ei siitä enää lauhdu. Ja vaikka lapsikaappaukset sekä sisäeläimien kauppa jäisikin sivuun, niin aina tulee 10 uutta syytä olla radkalisoitunut.

Kun tämä lauma äänestää yksin muslimipuoluetta niin se saa niin paljon ääniä, että muut jäävät oppositioon. Ja silloin Ruotsi on demokraattinen kalifaatti. Ja on ruotsalaisten aika etsiä turvapikkaa. Vaikka sitten Norjasta. Mutta minin mennä kuin muut eivät ikein pidä porukasta. Toki suomeen voi tulla, mutta työvoimaksi. Ja naiset ensin.

Näin Tapahtuu 2040

Se menee niin että ensin maassa on 3 miljoonaa muslimia joista suurin osa muka-länsimaistuneita ja muka-maltillisia. Joukossaan koko ajan enempi heistä alkavat räyhäämään ja kun se rähinäjoukko on tarpeeksi iso, ei monta kymmentätuhatta enempää tarvita, niin PAM: KOKO 3 miljoonaan muslimin rypäs on ”radikalisoitunut” ja ottavat vallan. Ensin demokratiaa käyttäen, sitten väkivaltaa. Luuleeko kukaan että heidän puolueensa ajattelee ruotsalaisten eläkkeitä/hyvinvointia tai esim infrastruktuuria ym ym lässynläätä? Ei. Kaikki varat ohjataan muslimeille ja ruotsalaiset saavat olla kiitollisia että muslimit antavat heidän elää ja maksaa muslimeille elämisveroa.

Qroquius Kad

Kun ruotsalaisista kerran ei ole äänestämään Sverigedemokraternaa pistämään kuningaskuntaa takaisin ruotuun, he ansaitsevatkin tuhoutua.

Lallukka

Alkaa ruatsissa oleen aika räikeet nyanssit nykyää.

Jussi

Onko kotoutus onnistunut? Tulevat tänne sortoa ja vainoa pakoon jota ovat kokeneet omissa maissaan ja sitten alkavat perustamaan juuri samanlaiset puolueet ja samanlaisen paskayhteiskunnan mistä ovat karkuun pötkineet..