Rosengårdin pommi-iskusta videokuvaa

Rosengårdin pommi-iskusta videokuvaa

Filmi on eilen räjähtäneen kerrostalon valvontakamerakuvaa. Nuorukainen tulee rauhallisesti ovelle, virittää pommin ja poistuu paikalta.

Huomiota herättävää on juuri pommimiehen rauhallinen käytös. Ei turhia pälyilyjä, rauhallisesti sytyttää sytytyslangan ja poistuu takavasemmalle. Vaikea sanoa filmistä, että onko pommi ns. termospullopommi. Ainakin vaikuttaa kuvasta, että voisi olla stermaripommi.

Räjähdys vaurioitti koko rakennusta, rakenteisiin tuli halkeamia ja kaikki lähialueen ikkunat rikkoontuivat sadan metrin matkalta. Kunnon pommin jäljiltä rakennus saattaa mennä purkukuntoon. Riippuu vähän. Märstassa kuitenkin purettiin ravintolapommin jäljiltä viereinen kolmikerroksinen kerrostalo ja Ica-päivittäistavarakauppa.

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lucky Luke

Onnellinen Ruotsi!!!

Risto Koponen

Ruotsihan on selvästikin humanitäärinen suurvalta joka tekee kaikkensa auttaakseen hädänalaisia lapsukaisia eritoten 1. tammikuuta syntyneitä 17 vuotiaita pienokaisia

Kalle

Islamilta haiskahtaa

K J

Ihan mielenkiinnosta:

Mikä Suomen valtamedioista uutisoi tästä ensimmäisenä? Jos joku osaa kertoa.

Yritän tehdä jonkinlaista listaa ulkomaiden tapahtumista ja niiden uutisoinneista Suomessa. Paska kun en osaa ruotsia. Maahan on kohta täysin anarkiassa. Jää kohta Ranskakin jälkeen.

Tietenkin moniosaajat vielä etsivät paikkaansa rikolliskerroksilla, mutta tällaiset syrjäytyneiden nuorten ydinsotaa paossa olevien ns. pakolaisten tekemiset pitäisi herättää jopa vihreään ideologiaan vannoituneiden tutkivien journalistien tahdon kertoa naapurimme ongelmista integraation epäonnistumisesta.

Kyseessähän oli todellakin iso latinki jopa kaupunkisotien mittaluokassa. Ainakin signaali lähetetty ja räppiräpellyksiä tullaan tekemään.

Mielenkiintoista, pakko myöntää.

Last edited 2 vuotta sitten by K J
seant

Ei tarvitse osata Ruotsia tai mitään muutakaan kieltä, sillä ainakin minun tietokone kääntää kielen kuin kielen suomeksi jo automaattisesti tai painamalla kevyesti hiiren oikean puolen näppäintä ja klikkaamalla ”käännä kielelle suomi” Esim. luen joka päivä Ruotsin vaihtoehtomedian samnytt triatider ja petterssonsblogg

K J

Terve ja kiitos vastauksesta.

Olemme saaneet jo joitakin näistä teknisistä virheistä tehtyäkin kronologisesti, mutta hanke on yllättävän suuri. Paljon olen lukenut suomalaisia vaihtoehtomedioita ja pistänyt ylös tapahtumia. Tarkistan faktat ja sekin vie aikaa ärsyttävän paljon.

Veljeni (osaa saksaa) sai kaverinsa mukaan tähän ”harrastukseen” ja nyt on päätetty lisätä etelä- ja itä- Eurooppa mukaan tarkastettaviin islamistien tekemiin terrori-iskuihin.

Olemme huomanneet, että esim. espanjalaiset ja saksalaiset vaihtoehtomediat useasti julkaisevat samoja uutisia – mikä sekoittaa listan tekemistä.

Ankea harrastus, mutta luulen että listasta tulee (ei ikinä) valmis jossain vaiheessa.

Lopuksi kaikki Wikipediaan sitten. Heh. Ei tule onnistumaan.

Lallukka

Ruatsin pittääs kiältää kaikkien räjähteiden myynti!

Suomimies

Pieni lähi-itä.

Noname

Mikä toi termaripommi on niinkus räjähdysaineeltaan?

Qroquius Kad

Sehän voi olla mitä tahansa paukkuainetta, mutta itse veikkaisin jotain muoviräjähdettä.

sims ala bim

No-Arviidha se siin, selvähän tää on!

Riku

Aivan uudenlaista osaamista tullut Ruotsiin, kunpa saisimme sitä tänne Suomeenkin, ja saadaanhan me kun oikein yritetään.

Kale

Yritetään oikein kovasti yhdessä feministien, suvakkien ja setalaisten kanssa, kyllä se siitä pikkuhiljaa järjestyy.