Rosengårdin pommi-iskusta videokuvaa

Rosengårdin pommi-iskusta videokuvaa

Filmi on eilen räjähtäneen kerrostalon valvontakamerakuvaa. Nuorukainen tulee rauhallisesti ovelle, virittää pommin ja poistuu paikalta.

Huomiota herättävää on juuri pommimiehen rauhallinen käytös. Ei turhia pälyilyjä, rauhallisesti sytyttää sytytyslangan ja poistuu takavasemmalle. Vaikea sanoa filmistä, että onko pommi ns. termospullopommi. Ainakin vaikuttaa kuvasta, että voisi olla stermaripommi.

Räjähdys vaurioitti koko rakennusta, rakenteisiin tuli halkeamia ja kaikki lähialueen ikkunat rikkoontuivat sadan metrin matkalta. Kunnon pommin jäljiltä rakennus saattaa mennä purkukuntoon. Riippuu vähän. Märstassa kuitenkin purettiin ravintolapommin jäljiltä viereinen kolmikerroksinen kerrostalo ja Ica-päivittäistavarakauppa.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.