Kaksi uusruotsalaista vangittiin epäiltynä matkustamisesta isikseen

Kaksi uusruotsalaista vangittiin epäiltynä matkustamisesta isikseen

Göteborgin käräjäoikeus vangitsi kaksi uusruotsalaista epäiltynä isikseen liittyvistä rikoksista. Miehet olivat matkalla Syyriaan kun heidät otettiin kiinni.

Göteborgin Landvetterin lentokentällä otettiin lauantaina kiinni kaksi miestä, joiden epäiltiin olevan matkalla isikseen Syyriaan. Miehet olivat turvallisuuspoliisi SÄPO:n tiedossa jo aiemmin ja nyt epäilyt muuttuivat sen verran konkreettisiksi, että heidät otettiin lähdön yhteydessä kiinni. SÄPO oli etsintäkuuluttanut miehet jo muutama päivä aiemmin.

Oikeus vangitsi miehet todennäköisin syin epäiltynä ns. matkustusrikoksesta (resandebrott), eli joka julkisesti kehottaa, rekrytoi tai kouluttaa terrorismirikokseen.

Expressenin mukaan miehet ovat olleet jo aiemmin Syyriassa vuonna 2013, mutta palasivat Ruotsiin. Sen jälkeen he ovat olleet paikallisen jalkapallojoukkueen nuorisovalmentajia, mutta joukkueen johto epäili miesten motiiveja ja valmentajasopimus irtisanottiin.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tiikeriä tankkiin

Voi tätä onnen aikaa ja Ruotsin asukkien korkeaa laatua!

Ruotsin poliisi on saanut määräyksen tankata kaikki autot ja voin kuvitella miten hoodeilla hamstrataan kuumeisesti sytytysvälineitä:

”Svensk polis startar nationell insats efter Ukrainakrisen: ”Minska sårbarheten” Ordern: Tanka alla polisbilar” (AB)

Mr.Reese

Motiivien epäily on rassissmia!

Hih

Orvon kiimainen ”lausahdus” tulevasta jännästä.

Hih

Ja sitten hetkeksi vain Ruotsiin lepäämään, nämä otetaan avosylin vastaan päättäjien puolelta vaikka kymmenen kertaa. Anteeksi ”anto” kuuluu varsinkin ruotsalisille naisille kuin vietin viemänä ja cucmiehet aivan tärisevät kiimasta..

Pirtsakka

Yhtälailla siihen anteeksiantoon syyllistyvät suomalaiset naisoletetut. Huvitti joitakin vuosia sitten, kun jollain videolla näytettiin suomalaista naista, joka maanitteli nuorta, ”haavoittuvassa asemassa olevaa” miestä aamiaiselle, kun toinen olisi vielä halunnut nukkua. Noita paapotaan tavalla, joka saa epäilemään sekä paapojien että paapottavien mielenterveyttä. Tuloksena epäkelpo ihminen, joka ei koskaan tule ottamaan vastuuta elämästään, vaan kuvittelee lopuksi, että tuollainen kohtelu on aivan normaalia. Itseäni ärsyttäisi suunnattomasti, jos minua pidettäisiin aikuisena imbesillinä, sillä sellaiselta tuo touhu näyttää.
Asian sivusta: mihin aikaisempi hieno naamakuva hävisi – se, joka näyttää kieltään???

Jurvanen

Näille jalkapallosta pitäville väkivaltaisille muslimeille hyvä sijoituskohde olisi Fc Komar.

Suomi Finland

Ja mitään hyötyä ei tästä väestä ole, jos Ruotsi joutuisi hyökkäyksen kohteeksi.

Jones

Siinäpä vasta pakolaisia. Menevät sotimaan silloin kun huvittaa. Epäilen vahvasti, että näillä henkilöillä on suuri osuus huumeiden kulutuksen massiivisessa kasvussa.