Iltasoitto Ukrainasta Sumyn kaupungista

Iltasoitto Ukrainasta Sumyn kaupungista

Voisi sanoa, että ukrainalaisten keskuudessa on nousemassa todella vahva kansallinen henki, Suomessahan sellaista kutsutaan talvisodan hengeksi. Vihollinen on ylivoimainen, mutta jotenkinhan sekin asia on käsiteltävä.

Sosiaalisesta mediasta löytyy suuret määrät kuvia ja filminpätkiä kuinka ukrainalaiset ovat tuhonneet venäläisiä ja venäläistä kalustoa. Ainakin yhdessä autopataljoonan tuhossa oli ihan selvästi oppia haettu Raatteen tieltä kun useita raskaita ajoneuvoja miehistöineen oli otettu ”liikenneratsiaan”, josta sakkona oli kuolema ja kaluston polttaminen. Kuvat ja filmit ovat sen verran raakoja, se jota tällaisten yksityiskohtien katsominen kiinnostaa, niin netistä löytää kyllä kasapäin tavaraa.

Sen sijaan lyhyt filminpätkä iltamyöhään Sumyn kylästä, jossa joku vetäisee trumpetilla kansallislaulun ja ihmiset yhtyvät huutoon ”Eläköön Ukraina”.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.