Ruotsiin saapuu 80 sotalasta Ukrainasta

Lapset matkalla bussissa Ruotsiin.

Ruotsiin saapuu 80 sotalasta Ukrainasta

Ruotsin turvapaikka-aktivistit ovat hieman järkyttyneitä, koska maahan on yhtäkkiä tulossa pakolaisina oikeita lapsia. Siis sellaisia, jotka ovat oikeasti iältään lapsen ikiä, heillä ei ole partaa eikä käytös kuin maailmanomistajalla.

Ukrainan Kievin pohjoisosista evakuoitiin muutamalla bussilla reilu 80 lasta, jotka ovat i´iltään pikkulapsesta kuuteentoista ikävuoteen. Pakoon päästiin viime tingassa. Nyt seurue on matkalla ja heidän kerrotaan saapuvan minä hetkenä hyvänsä Ruotsiin. Luultavasti he tulevat Saksasta tai Puolasta autolautalla.

Lasten mukana tulee muutama lastenkodin hoitaja. Mutta, nämä tulevat lapset muistuttavat melko paljon Suomesta Ruotsiin lähetettyjä sotalapsia. Nimittäin lapsille ei haeta turvapaikkaa, vaan heidän on tarkoitus palata takaisin Ukrainaan kun tilanne rauhoittuu.

Lasten sijoituspaikaksi tulee ainakin aluksi Skoonessa sijaitsevan pikkukunnan konferenssikeskus majoitustiloineen.

Mutta se mikä on merkittävää, niin turvapaikka-aktivistien sosiaalisen median ryhmissä ei puhuta sanallakaan ukrainalaisista lapsipakolaisista. Yhdessäkään ryhmässä ei pienen pientä mainintaa. Olen seurannut vuosia näitä ryhmiä ja aina kun jossain kehitysmaassa – ihan missä tahansa – tapahtuu jotain, puu kaatuu poikittain tielle, niin nämä ryhmät hörähtävät kierroksille kuin ensimmäisen piritöötin vetänyt entinen mies.

Esimerkiksi viime kesänä kun saimme ottaa vastaan pienen erän afgaaneja, niin tuhansien aktivistien porukalle jouduttiin jakamaan vuoronumeroja, jotta kukin pääsisi auttamaan, eikä joku voisi auttaa enemmän kuin toinen.

Nyt ainoa uutinen tältä päivältä on eräässä aktivistiryhmässä, jossa etsitään juuri-maahan-tulleille sohvia, patjoja ja kavereita, että ovat keksineet: integraatio-sirkuksen(!). Kehitysmaasta tullut mies kun menee sirkukseen, jossa voi kokeilla yksipyöräisellä pyörällä ajoa tai vetää päähän pellenaamarin, niin integroituu paremmin.

Mikäpä siinä, varmasti totta. Onhan tähän asti ollut olemassa integraatipurjehdusta, integraatiojuoksua, -joogaa, -safaria ja vaikka mitä. Joten miksipä ei integraatio-sirkusta.

Mutta yhdessäkään ryhmässä ei minkäänlaista aloitetta ukrainalaisista sotalapsista ja heidän auttamisistaan.

Mistä ihmeestä tässä mahtaa olla kysymys? Odotin oikeasti, että aktivistit laittavat käyntiin hyvissä ajoin omia verkostojaan maahan saapuville lapsille, mutta ei näytä kiinnostavan.

No joka tapauksessa kylä, jonne nyt tulevat ukrainalaiset sotalapset tulevat, niin kylän yrittäjät ovat luvanneet kustantaa lasten majoitukset, ruuat ja muut tarvittavat toimet heti alkuun.

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
andy

Tutkimattomat ovat ruotsalaisen humanismin kognitiiviset dissonanssit

Kaapo

Näiltä pakolaisilta ei suvavalaat saa tummaa patukkaa, niin ei ole mitään mielenkiintoa.

Mustamakkara

Kun poikalapset kasvavat (oikeasti aikuisiksi) valaat uiskentelevat jo autuaammilla siiderivesillä. Siksi ei ole kiinnostusta.

SIDA luupin alle ja heti

Toivottavasti lapset pääsevät turvalliseen paikkaan etteivät paikalliset gangstat raiskaa heitä ja myy heille huumeita.

Ja minkä helvetin takia Ruotsi maksaa ryssälle EDELLEENKIN kehitysapua, melkein puoli miljardia kr vuoteen 2024! Luulin sen hulluuden loppuneen jo aikoja sitten. Maksakoot Putin ja oligarkit omasta pussistaan, sehän on kansalta koottua.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/389-miljoner-i-bistand-till-ryssland

rellinen

Ryssän alusmaa on ryssän alusmaa vaikka voissa paistais. Fsb:n kontrolloima, kgb-oppien mukaisesti heikennetty ja viimeiseen beirutisoinnin vaiheeseen valmisteltu ryssän salaisten operaatioiden kohde. Liki tuhat vuotta ruotsi törötti ryssän harmina ja esteenä itämeren suunnalla. Kiitos punikkien petollisuuden ko. Estettä ei enään ole ja ryssä sai kaunansa tyydytettyä. Jo kollontai tiesi sen.

Puola, Unkari, Slovakia!

Ihanaa että Puola, Unkari ja Slovakia ottavat avosylin pakolaisia vastaan!

Jokohan EUn idiootit tajuavat että kyllä ne maat auttavat- Puola jopa lähettää oman sairaalajunan hakemaan haavoittuneita- kunhan tulijat eivät ole rikollisia, aggressiivisia ja verenhimoisia uskonnollisia fanaatikkoja joilla pyörii vain raiskaus ja huijaus pääkopassa, kuten tähänmennessä.

Heh

No näihin kuviin ainakin minä uskon, että ovat aitoja sotalapsia.Ehkä siksi Ruotsin viranomaiset ovat niin nihkeitä kun heillä ei kasva vielä parta

Dan Wesson

Ukrainalaisissa lapsissa on monta parametriä väärin: väärä väri, pieni koko, iphone puuttuu, parta puuttuu, ja ehkä tärkein; heillä on todennäköisesti biometrinen passi. Suvakin logiikan mukaan he eivät voi olla pakolaisia.

basso balalaikka

kuvasta päätellen heitä ei oikein osaa kutsua Ukrainiaanoiksi, lapsiltahan nuo näyttävät, javissiin eivät ole edes aloittaneet koraanikoulussa, joten eivät kelpaa suvakkipyöriäisien hemmoteltaviksi?

Mr.Reese

Aktivistit ei usko heidän riisinkeitto ja pelihetkitaitoihin.

Sherlokki suvakko

Siiderivalaat jää paitsi tietyistä etuuksista. Musut sensijaan odottaa kielipitkänä pikkutyttöjä. Jos tuo sotaministeri Putkosen juttu kymmenistätuhansista Afkaanimölisijöistä tulossa sotimaan Ukrainaaa vastaan pitää paikkansa, niin herra varjele. Niillä on ihan muut tavoitteet mielessään.

luotan neukkulaan

No-niin, puttesika työntää ne sitten Eurooppaan kun se on saanut Ukraina-casen päätökseen. Muutoinkin, neukkulalla voi olla aiheen tiimoilta muitakin suunnitelmia.

Irmeli

Miksi ihmeessä Afgaanit menisi taisteleen Ukrainaa vastaan, kun eivät omaakaan maataan puolustaneet vaan luikkivat karkuun, vaikka heitä olisi ollut miljoonia taistelmassa talebaneja vastaan….

U. Kamutapsa

”Miksi ihmeessä Afgaanit menisi taisteleen Ukrainaa vastaan”

Koska enemmän kuin yhden aivosolun omaava suklaasilmäinen ananastukkainen ananasnaama voi kuvitella päästä Ukrainan kautta luikertelemaan hölmöläisten maihin. Niistä saa pitkäsäärisen twerkkaavan blondin, oman talon, discorahaa, sekä muuta kivaa.

Tai sitten ei, ja koittaa pettymys, ja siitä seuraa kaikenlainen keppostelu. Koska twerkkaava blondi onkin hengenvaarallisesti kehopositiivinen varttuneempi naisoletettu, ja sitä rataa.

Last edited 2 vuotta sitten by U. Kamutapsa
U. Kamutapsa

Kuten totesin, afgaanioletetut voivat yrittää luikerrella raoista.

Tsetseniasta tiesmillä syillä/palkoilla tuodut kepposten ammattilaiset ovat sitten asia erikseen. Ukrainassa on varmasti luvassa iloisia pelihetkiä.

Last edited 2 vuotta sitten by U. Kamutapsa
Ilmari

Mistä raoista kuvittelet heidän yrittävän luikerrella? Kun et ymmärrä koko asiaa, niin ymmärtäisit pysyä edes hiljaa.

Sherlokki suvakko

Niin ,sori, ovatkin Tsetseeneja.

Bortsum

Tsetseenit ovat kunnostautuneet lahtaamisessa länsimaissa kyllä. Kunnon fanaatikkoa. Hienoa porukkaa!

Anonyym

Erotatko valkeahkoja partamuslimeja toisistaan? Tsetseenejä Venäjän alusmaasta on nyt lähetetty Ukrainaan sotimaan. Mistä tieto afgaaneista on peräisin???

Sherlokki suvakko

Oliki Tsetseenien porukoita. Kovin huusivat allahhan pannah baari auki.

Qroquius Kad

Tšetšeenit ovat pahempia kuin afganistit;
yhtä muslimistisia mutta paljon älykkäämpiä ja järjestelmällisempiä.jrty

Voisivat ruveta jakamaan pelleneniä jo rajalla, niin ei stressaisi ja jännittäisi yksipyöräsellä ajo.

Qroquius Kad

Suomessa on valittu samankaltainen, mutta silti aivan erilainen tie:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008639922.html

Eli ukrainalaispakolaisiin on varauduttu valmistautumalla jakamaan heille turvapaikkahakemuksiin hylsyjä jo heti rajalla!

Tämä ei tietenkään koske elintasosiirtolaisia eikä raiskaaja-valloittajia, koska heidän kohdallaan ovat voimassa kuuluisat Kansainväliset Sopimukset.
Niiden mukaan ei mm. saa antaa turhapaikkahylsyä heti rajalla, vaan hakemusta pitää käsitellä pari vuotta ja se pitää saada ottaa uusiksi rajoittamattoman useasti.

Mutta ukrainalaispakolaisia Kansainväliset sopimukset eivät koske, koska he ovat oikeita pakolaisia.

tie ja totuus ja elämä

Tuossa iS:n jutussa ei kylläkään mainita Ukrainaa. Eli hylsyjä voidaan käsittääkseni jakaa jo rajalla myös partalapsille.
Mutta samassa väestönvaihto-juonessa on valitetattavasti mukana myös Suomen älyvapaa ja suomalaisia vihaava johto. Kommareita joka puolue täynnä. Ainoastaan VKK yrittää pitää suomalaisten puolta.
Ruotsi on jo menetetty aikaa sitten. Suomi seuraa tällä menolla perässä.
Ja mihin katosi vouhotus koronasta? K-virus taisi muuttua yhdessä merkityksettömäksi ja vaarattomaksi…

Nimetön

Voi olla ihan hyvä ettei näitä oikeita pakolaisia sotketa samaan **** partalasten kanssa.

Daavidin poika

Mielenkiintoista tässä on myös se, että ”kylän yrittäjät” on lupautunut maksamaan ylläpidon heti alkuun. Mikä lienee sitten kylä Småland:issa. Hienointa tässä on se, että todelliset sotapakolais lapset saavat lämpimän vastaanoton (jopa yrityksiltä)

Qroquius Kad

Odottanee saavansa täysimääräisen korvauksen Ruotsin valtiolta ja boostin liiketoimilleen.
Mahtaneeko toteutua, kun kyseessä ovatkin nyt oikeat pakolaiset eivätkä elintasosiirtolaiset ja raiskaaja-valloittajat?

Raatteentie

Perkeles ku tua Paavon tyyli kirjoittaa on niin jämerä, saa nauraa aivan kippuras, integraatio sirkus🤣

Sani

Kiva että Ruotsiinkin tullee viimein oikeita pakolaisia, aikasemminhan sinne on tullut vain helppoa elämää tavoittelevia kehitysmaiden ylijäämäihmisiä.

Runtiti-pou

Ajat ja miehet vaihtuu. Sellaista on maailman meno.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/flashback-president-trump-told-putin-bomb-moscow-russia-invaded-ukraine/

”Flashback: President Trump Told Putin He’d Bomb Moscow if Russia Invaded Ukraine”

Ilman Amerikan vaalipetosta mitään uutta sotaa ei olisi tullut. Tosin entinen tykkisota Donbassissa meni Trumpillakin läpi. Mutta olisiko hän sitytyen tehnyt viimein jotain sillekin?

Anonyym

Jumankekka! Niinhän tuolla kirjoitetaan. Heti rupesi tuntumaan et tuo olis tottakin ja olisin sen aikoinani jostain kuullutkin… On se Trumppi vaan ihme mies… Bidenko nyt vaan lässyttää…

Ilmari

Mistä vaalipetoksesta puhut?

Lallukka

Kunhan varovat partalapsia niin awot. Voi tulla viikseen nääs tahtomati.

Qroquius Kad

Uskonpa näiden ukrainalaislasten saaneen kasvatuksen varoa omituisesti käyttäytyviä ja näyttäytyviä aikuisia.
Partalapsen nähdessään heidän takaraivossaan alkaa soida häytyskello, joka varoittaa vaarasta ja kehottaa hakeutumaan turvaan.

Ruotsalais- ja suomalaislapsilta tämä hälytyskello on vaimennettu määrätietoisella aivopesulla, jolla heidät on saatu luulemaan partalapsia ihaniksi pikku suklaasimmu-palleroiksi.

Jurvanen

Juu. Sekaisin on päät kun näillä lapsilla ei pälvikalju paista eikä partaa näy. Nämä ovat pakolaisia, ei valehtelevia muslimeita

Särmääjä

Oikeita pakolaisia ottaa vastaan ja hoitaa oikeat ja normaalit ihmiset. Poliittiset suvakkiringit on ääriaineksia, terroristien ja rikollisten hyysääjiä, lahkomaisia piirejä, ihmissalakuljettajia ja parittajia, joilla ei pitäisi olla mitään sijaan meidän yhteiskunnissa.

Qroquius Kad

Ei pitäisi olla niin, vaan sielääpä ovat, koska viidesosa kansasta haluaa niin ja kolme viidesosaa peesaa, vaikka suuri osa ei edes ole samaa mieltä.

Stubbin haastattelu

Aleksander ”tikkataulu” Stubbin haastattelu Expressenissä: ”Venäjä ei pysähdy tähän vaan jatkaa eteenpäin”:

https://www.expressen.se/nyheter/putin-kommer-inte-stanna–har–han-kommer-fortsatta/

WALLAH UDDE WALLAH

Lapset joutuvat kukaties vielä ruotsalaiseen kouluun. Tässä tyypillinen ruotsalainen koululuokka, scrollaa artikkelin loppuun:

https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/Jx2z2J/uddevalla-klasskompisarna-gick-larde-yahye-simma

Suomi Finland

Ja ne vielä sanovat, että tämäkin sivusto on pakolaisvastainen.

Qroquius Kad

Kuka sellaista sanoo?

Suomi Finland

Suvakit ja muut silakat ja rasmuslaiset. Olet varmaan huomannut.

Qroquius Kad

Joo olen, mutta sehän on samanlaista hälyääntä kuin lokkien kiljunta kesäisin, joten mitäpä kiinnittää sellaiseen huomiota asiayhteyksissä.

timo

Nämä ryhmät koostuvat pääasissa pervoista joita kiinnostaa tumma kikuli tai ruskea reikä. Nyt tällaista ei ole luvassa niin kiinnostus nolla.

timo

Kumma että nämä menevät Euroopan vaarallisimpaan maahan turvaa hakemaan?

Suomi Finland

Tuskin joutuvat mihinkään Rinkebyhyn. Eivät ruotsalaiset niin vastuuttomia voi olla.

Qroquius Kad

Saattavat hyvinkin olla.
Jotenkin olettaisin tässä suhteessa ruotsalaisten haluavan päästä vähimmällä ja sijoittavan nämä lapset ruotsinukrainalaisten keskuuteen:

.https://sv.wikipedia.org/wiki/Ukrainare_i_Sverige

Heitä oli pari vuotta sitten vähän reilu 11 000, nykyään varmasti enemmän. Ja saattaapi sieltä Svea-mammojenkin keskuudesta löytyä aivan oikeiden sotalapsien hoivanhalua, vaikka ovat alati surullisemmassa vähemmistössä.

Entäs Suomi?

Montako pakolaista/pakolaislasta SUOMI on ottanut tähänmennessä?

PAASIKIVI tänään:
Moonman

Vaaleat, oikeat lapset eivät kiinnosta koska… koska.. no kaikki kyllä tietävät. Mutta ruotsalaisilla on sen lisäksi se kauhu ja vastenmielisyys slaaveja ja heidän kulttuuriaan kohtaan.

Mahla ei nyt valu

Nyt ei Visa vingu eikä pillu litise, faminatsit ovat kiukkuisia, heitä on kusetettu.

Tommy the who

Vähä erilaisia kuin yleensä Ruotsiin (ja meillekin) tulleet pakolaislapset. Noilla ei ole partaa kaulaan asti, ei kalliita muotivaatteita tai koruja ja eivät heti huuda :” Missä o minu rahat?”

Qroquius Kad

He ovatkin pakolaisia.

Ingen Gripen

Ukrainan pakolaiset ovat harmittava takaisku kemuttajille, sillä nyt ihmiset viimeistään huomaavat mitä eroa on oikealla pakolaisella ja klaaniparveilijalla.

Mikael

Onneksi olkoon Paavolle jälleen PT median uudelleen käynnistyksestä ja lopetuksesta. olen huomannut että paavolle on arka asia puhua Koronasta ja piikeistä tutkittua tietoa. Sama pätee kyllä Suoraa tietoa Ukrainasta. Mielipiteillä ei voi taistella faktaa vastaan…

Mikael

Minkäs alustana on käytettävissä?

Mikael

Totuuden, vai mielipiteen?

Qroquius Kad

Sekä totuuden että mielipiteen!
.
Siksi voin julistaa täällä PT-mediassa olevani vahvasti sitä mieltä, että totuus on mielipiteeni mukainen, mutta minun on huomioitava kaikki muut, joiden totuus on mielipiteideni vastainen.

Sitäpaitsi totuus on tuolla ulkona, sanoi amerikkalaisen viihdeohjelman suomentaja.

Mami

Onhan se suuri järkytys kun totuttu ihan eri kokoisiin lapsukaisiin aiemmin….

Britta63

Onpas kummallisen näköisiä ”lapsia”.. Kaikki tietää että aidoilla lapsilla on parta, möreä ääni, puhuu lujalla äänellä kamelikieltä sekä on aina valmis panemaan. Nämä ovat huijareita!

Esa

Joko tämä saattue on tullut perille?
Tähän juttuun olisi mukava saada jatkoa ja rasmusten mietintöjä.

Pikkulotta

Haluan että Suomi ottaa sotalapsia ja mahdollisimman pian.