Kuvia Ukrainasta

Seuraavat kuvat on poimittu sieltä täältä sosiaalista mediaa, josta pystyy seuraamaan tällä hetkellä tilannetta parhaiten. Venäläiset ovat kokeneet kovia tuhoja, mutta he ovat myös hylänneet valtavan määrän panssarivaunuja ja muuta kalustoa koska polttoaine on yksinkertaisesti loppu.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tomppa

Ryssivät tämänkin. No, mitäpä muuta ryssiltä voi odottaakaan. Aika noloa Putinille, mutta loistava asia Ukrainalle.

T

Ukrainassa naisetkin ovat rintamalla. Huima ero niihin 25v 2015 hiusmalli “pakolaisiin” jotka väittivät olevansa 17v.

Suomi Finland

Kovia likkoja.

Ymmärtävätköhän ananakset nyt missä mennään. Tuskin kuitenkaan seuraavat Ukrainan sotauutisia. Eihän heitä kiinnostanut omien maidensakaan puolustaminen.

T

2015 Geelitukkia kiinnosti päästä Helsingin humuun juhlimaan ja hyviin ravintoloihin.

Jore

Halveksittavat arabikarkulaiset odottaa kärsimättöminä Maanantaiaamua kun KELA: aukeaa.

Anonyym

Olikohan niissä maissa silloin puolustamistakaan? Ja mihin sotajoukkoon olisivat liittyneet? Lievästi sama kuin intoilisi Putinin puolesta nyt.
No, ei sen puoleen lähempänä kotimaata olisi varmaan heidän useimpien elämä helpompaa kuin täällä.

Qroquius Kad

Eliittimme myönsi valtamediassa avoimesti suuren osan näistä Invaasio 2015:n maahantunkeutjista olevan Irakin ja Syyrian asevoimien, santarmijoukkojen ja poliisivoimien karkulaisia.

sims ala bim

Eli käytännössä elintasopakolaisia.

Ananakset Exporttiin

Ruotsi voisi lahjoittaa 200.000 Kemukivittäjää/Molotovinheittäjää Ukrainan puolustukseen.

Mikä WIN-WIN-WIN kaikille osapuolille!

Ruotsi pääsisi heistä eroon, he saisivat tehdä sitä mitä parhaiten osaavat ja Ukraina tulisi pelastettua.

basso balalaikka

ottaen huomioon keskimääräisen Ukrainalaisnaisten (ja ehkä myöskin miesten, jos jos siellä on 69 muuta genderiä, niin niidenkin) kauneuden, ongelmana voisi olla se, ettei ananakset enää haluaisivatkaan lähteä pois Ukrainasta ilman heikkoa voimakkaampaa suostuttelua.

Qroquius Kad

Ukrainassa miehet ovat MIehiä ja naiset Naisia, eivätkä jälkimmäiset pilluttele ananastukkien kanssa kuten suomalaiset Vaginalliset ja Penikselliset Ämmät.

Timppis

Ei onnistu joku meinaan heittä vastapallon takaisin ja sehän ei käy.ruottalaiset ei heitä sehän käy

Laiskuudesta sakotetaan

Trump::
Putte on ovela/smart mutta MEIDÄN johtajamme ovat tyhmiä koska ovat antaneet äijän touhuta vapaasti.

https://www.expressen.se/tv/nyheter/trump-putin-ar-smart-vara-ledare-ar-korkade/

Mustamakkara

On sellainen tunne nyt tässä, ettei se Putte olekaan niin ovela kuin Trump antoi ymmärtää. Tässähän kirjoiteltiin vielä muutama päivä sitten, että länsi astui Putinin virittämään ansaan. Putte itseasiassa uhatessaan pistää ydinasejoukot valmiuteen tuli ehkäpä täysin tahattomasti viestineeksi, että epätoivoa alkaa olla ilmassa.

Lyhytnäköovelapitkänäköei

P oli lyhytnäköisesti ovela kun pääsi YLLÄTTÄMÄÄN koko maailman hyökkäyksellään. Pitkällä tähtäimellä taas teko on idioottimainen ja siitä tulee eniten kärsimään P itse, Pn suku ja ystävät ja koko Venäjä. P on persona non grata koko ei- venäjämielisessä maailmassa elämänsä loppuun asti.

Jos homma olisi jäänyt Donbassiin olisi se ehkä vielä jotenkin mennyt mutta ei koko Ukrainan valtaaminen. 300.000-400.000 pakolaista on jo tullut EUhyn ja varmaan 1-2 milj. on vielä tulossa, riippuu ja roikkuu kehityksestä.

Japa

Missähän Putte aikoo kosauttaa ydinaseensa? Ukrainassa omien joukkojen keskellä?

Qroquius Kad

Kyllä tsaari Vladimirillakin on ydinarsenaalissa käskyn ja laukaisun välissä niin monta lukkoa, joiden ohittamiseen tarvitaan useampin ihmisten yhteistoimintaa, että taitaapa jäädä se ydinpommittaminen tekemättä ja näkemättä.

Suomi Finland

Joko Paavo pahimmat putinistit on lannistuneet vai vieläkö pitää poistella Putinjugentin viestejä?

Qroquius Kad

Tästähän on nyt tullutkin Talvisota Kakkonen:
voittamattoman Venäjän sotavoiman piti edetä riemumarssia Fasistisen Vihollisen pääkaupunkiin sanelemaan rauhanehdot tuhottuaan parissa päivässä vastassa olleen surkean, köyhän lilliputtiarmeijan.

Kävikin päinvastoin. Saas nähdä, tekeekö Putler Hitlerit.

Särmääjä

Nyt ei enää joditablettienkaan hamstraaminen ole yhtään hullumpi vaihtoehto sillä huominen iskee jo kovaa Venäjään ja varsinkin myös maan keskuspankin ulkomaisten varojen jäädytys. En tiedä osasko Kreml varautua ollenkaan siihen että sotabudjetista leikkaantuu silloin varmaan puolet pois ja sitten voelä SWIFT:stäkin lähtee venäläispankkeja. Ei ole enää varmaa edes oligarkkien tuki kohta.

Suomi Finland

Lugerilla laukaus päähän ja samaan aikaan novichok hörppy? Sitten omat SS- miehet polttaa Kremlin bunkkerin vieressä ruumiin.

Lavrov tekee sitten Göebbelsit.

Ja Medvedev lähtee Argentiinaan missä sitten kuolee hukkumalla 1979.

Tosin kun tuosta porukasta on päästy eroon, niin sen jälkeen loppuu Venäjälle kuittailu siihen. Sitten annetaan reilu tilaisuus muuttaa maan politiikkaa.

Suomi Finland

Hesarissa tuumitaan, että ‘Putinin tavoite on vaihtaa Ukrainan hallitus, mutta nukke­hallitsijan kausi kestäisi ”korkeintaan kaksi päivää”, sanoo veteraani­diplomaatti’
Minusta on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että Putlerin perimmäisenä tarkoituksena on vaihtaa Venäjälle uusi presidentti. Ei vaan ole raukka itse vielä huomannut sitä.

JNS-Jussi

No, mitä tapahtuu Venäjällä jos Putin tipahtaa tämän Ukrainan sodan seurauksena? Sisällissota Venäjällä? Ehkä miljoonia pakolaisia, vaikka Suomeen?
Täytyy miettiä kuten shakissa, aina muutama siirto eteenpäin. Ukrainan johto on ollut v. 2014 saakka USA:n ‘taskussa’, tai tietyn esinahattoman entiteetin. Mikäli Venäjä kaatuu ja muuttuu ‘woke-henkiseksi’ ja sinne otetaan miljoonia mustia afrikkalaisia, tietää se valkoisen ihmisrodun loppua. En tosin usko että tätä tapahtuu ilman massiivista verenvuodatusta.
Tässä Ukrainan sodassa on siis kysymys muustakin kuin Ukrainasta.

Ilmari

Polttoaine on hyvinkin voinut loppua näin loppukuusta. Neuvostoliiton aikana polttoainetta saatiin varuskuntaan aina kuun alussa. Sotilaat varastivat sitä ja myivät sen siviileille. Loppukuu oltiin sitten ilman.

tie ja totuus ja elämä

Aina niin ajankohtainen.

Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.
Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat.

tie ja totuus ja elämä

Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.
Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.
Herra Jeesus Kristus, kaiken me voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Aamen.

Make's perfect sense

Tipping point eli kippauskohta on jo saavutettu. Länsimaiden ohjuslahjat eliminoivat pikkuhiljaa Venäjän ilma-aseen ja panssarijoukot. Ukrainassa pitäisi olla tämän jälkeen 10 miljoonaa asekuntoista miestä ja naista, jotka kyllä poistavat 200 tuhatta puolimotivoitunutta venäläistä alueeltaan.

Putler voi enää vain pullistella atomejaan ja odotella koska pakotteiden rasittamat värivallankumoukselliset venäläiset lähettävät hänet Haagiin vastaamaan “hyökkäyssodan aloittaminen” sotarikossyytteeseen ja loppuiäksi linnaan.

Minä

Taitavat nämä Paavon uutiset olla parhaimmasta päästä mitä tulee Ukrainasta tiedottamiseen.

Lallukka

Kuvat voipi olla miltä vuodelta tahansa ja ties mistä. Olihan tässä eräässä meetiassa jokin viteo jossa ukrainalais-sotilaalta tippuu aivot kun se rempaistaan auton takaloosterista ulos. Videon oli kai tarkoitus olla nykyhetkeltä, mutta sattumoisin näin kyseisen propagandavideon jo vuonna 2015.
Paljon liikkuu väärää matskua nyt.

Make

Tientukkeeksi ja esteeksi nuo vierekkäin olevat tankit ainakin on laitettu.

pah

Sitä minä pikkusen ihmettelen että mitä järkeä Urkainan johdon on alkaa “neuvottelemaan” tämän tyyppisen, no, jatkuvasti valehtelevan terroristivaltion kanssa?

Siis etenkään kuin tuo naapureitaan terrorisoiva roistovaltio on koko ajan saamassa ennennäkemättömällä tavalla pataansa.

Ei Ukrainan sen enempää kuin muidenkaan arvoyhteisön ja ns. “oikeusvaltioiden” pitäisi alentua neuvottelemaan, moisten ganksteriterroristien kanssa vaan antaa paukkua nyt vaan. Pataan vaan niin että paukkuu kunnes tajuavat heittää pyyhkeen kehään ja ilmoittavat ehdottomasta antautumisestaan ja sotakorvauksien maksamisesta.

dfggdfgsgfsdgs

Venäjä ei käytä T-64 vaunuja

Bling Bling

Venäjällä on pari tuhatta T-64 tankkia varastoissa, mutta tiedossa ei ole, kuinka monta niistä on vuosien saatossa romutettu, joten niitä kaivetaan naftaliinista tarpeen ilmetessä. Sen sijaan tiedossa on, että T-64 tankkeja toimitettiin suuri määrä Itä-Ukrainan kapinallisille vuonna 2014, joten on täysin varmaa, että T-64 tankkien raatoja nähdään vielä lisääkin.

pah

Ottaen huomioon USA:n ja Kanadan liki terroristiset mutta ilmeisen lailliset otteet mieltään osoittavia rekkakuskeja kohtaan, mukaanlukien rekkojen varastamiset, pankkitilien jäähdyttämiset ja muut rahojen ryöväämiset + lasten huostaanotot..

Niin onhan se aika kummallista ettei samoilla sekopäisillä pykälillä ja läntisillä “oikeusvaltio-arvoilla” jostakin kumman syystä MUKA voida samaan tapaan yhtä vaivattomasti perseseivästää pystyyn näitä Venäjältä länteen rahojensa kanssa tulleita Putinin mafian lihottamia upporikkaita oligarkkeja.

Ei muuta kuin samaa lääkettä vaan. Kaikki kiinteä omaisuus, loistoautot, yksityislentokoneet, pörssiomistus, sijoitukset ja pankkitilien varallisuus + ja kaikki muukin omaisuus samalla tavalla taustalla olevan roistovaltion sotakorvauksiin.

Matti Virtanen

Tavallisesti perillä olevista lähteistä olen saanut tiedon, että yksi ukrainalainen olisi tappanut pelkällä puukolla kymmenen ryssää.

Ernst Seifenmacher

nyt olisi isojen rahojen tienaamismahdollisuus Ukrainan Parkki-Patelle Q- parkille yms pysäköintisakkofirmoille, selvästikin tankkeja on parkkeerattu sekä maastoparkkiin, että paikoille, joissa ei ole edes pysäköinti paikan liikennemerkkiä, siitä vaan 1000 Hrynää sakkoa juoksemaan per tunti, sillä ruplan kurssi on jopa epävakkampi kuin Putte-Puttenovichin suosio.

Tervetuloa

Odotamme innolla massiivista miesten pakolaisvyöryä Irakista, Afghanistanista, Bangladeshistä sekä Afrikasta Ukrainan tilanteesta johtuen.

Neuvokaapas expertit

Hesarissa oli juttu pakolaisista. Akalla rätti päässä ja ukko geelitukka. Ei vastannut käsitystä. Jutusta selvisikin että ukko onkin pakistanilainen muslimi. Akan tausta epäselvä. Väitettiinhän ukkoakin Ukrainan pakolaiseksi ja ukranalaiseksi. Vaikka onkin pakistanilainen. Mut hei. Vain muslimi voi olla uhri.

Faktaa

Se nyt vaan on niin, vitun näätä, että 2022 ei uhkailla ydinsodalla kuin mikäkin 9-vuotias pikku räkänokka äpäräpaskiainen lumipallosodassa. Ihmiskunta on nykyään suurimmilta osin älykkyydeltään tuollaista vitun paskaa kehittyneempi. Tuollaista voisi odottaa joltain islamisti-kiihkohullulta tai viidakon poppamieskuninkaalta, ei sivistyneen suurvallan johtajalta. Sinä tämän matsin aloitit, ja nyt sinä katsot tämän reilusti loppuun. Joko voitat tai et. Voit myöskin olla turpakii ja suksia vittuun, et sinä mitään suosiokilpailuja tule missään voittamaan. Munasit itsesi totaalisesti. Jos pelaat sikapeliä niin koko maasi ja sen kansa kuolevat. Järki käteen nyt, idiootti. Aikuinen mies! Saatana, tämmöstä skeidaa joutuu kattelemaan vuonna 2022.. VITTU MITÄ PASKAA.

RaY

Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite henkilömiinojen sallimisesta.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9991

Kiitos

sims ala bim

Suomi antaa rynnäreitä, lienevät vanhimpia. Mutta Ukrainassa jaettiin kansalaisille aseita. Täällä tuskin jaettaisiin. pelätään kansallismielisiä ( natseja ) ja eihän nuo geelitukkaisetkaan kovin luotettavia ole.