Myös Kiovan suunnalla merkittävä torjuntavoitto

Myös Kiovan suunnalla merkittävä torjuntavoitto

Video tulee Kiovan läheltä Buchasta, jossa ukrainalaisten vastahyökkäyksellä tuhottiin vihollisen joukko-osasto kuin entisen miehen mopo kesähelteellä. Alkaa näkymä pikkuhiljaa olemaan kuin Raatteen tiellä.

Suuri määrä kalustoa tuhottiin ja Monoselle ei tällä kertaa kyllä riitä ihan tavallinen Volvo, vaan saa kyllä ostaa vähintään F 12:n.

Toisaalta huolestuttava tieto on se, että eräiden tietojen mukaan Valko-Venäjän erikoisjoukot suunnittelevat nyt iskua Ukrainaan. Valko-Venäjän joukkojen uskotaan iskevän Ukrainan länsiosiin ja pyrkivän katkaisemaan liikenne ainakin Puolaan. Tällöin avustuskuljetukset vaikeutuisivat.

 

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kuinka lienevät valkovenäläiset halukkaita taistelemaan hyökkäyssodassa naapurimaataan vastaan? Parempi olisi, jos antautuisivat kättelyssä. On nimittäin vaarana, että kun tuo Likasanko on kohta kuollut ja kuopattu, niin Valko-Venäjän kansa ei katso hyvällä niitä, jotka ovat naapuriin hyökänneet. Taitaa koko erikoisjoukko päätyä vielä oikeuden eteen molemmissa maissa, jos naapureita syyttä suotta ammuskelevat.

Toinen mahdollisuus on, että valkovenäläiset erikoisjoukot ovat kohta lihamureketta tai muuten vain paistettuja.

Tyrsky

Aika moni valkovenäläinen myös kysyy, että pitäisiköhän se Lukashenko nyt vihdoin ja viimein raahata ulos kolostaan, suorittaa asianmukainen loppukäsittely, ja siten lopettaa paitsi diktatuuri, myös valkovenäläisten ja ukrainalaisten veren vuodattaminen.

Vastausta tuohon selkeyttää se, että Lukashenkon henkivartiokaarti, olipa kuinka kova luu tahansa, on silti helpompi nakki kukistaa kuin Ukrainan 40 miljoonan kansan kukistaminen. Luultavasti myös maistuvampi.

Allu

Luutavasti rankaisu on kova jos ei tottele sotaherroja !!

Banzai

Tämä xbox-instagram-tiktok sukupolvi on ihme kyllä oudon haluton kuolemaan jonkun rajan/ideologian takia. Kummallista sakkia. Kuoleminenhan turhaan ja jonkun muun takia on kivaa ja järkevää.

Qroquius Kad

Niin iso- kuin valkovenäläisten sotilaiden on mietittävä nyt samalla tavoin kuin puna-armeijalaisten aikoinaan antautumisen vaikutuksia kotiväkeen.
Kuinka julmasti sen heille kostaisivat alati pahemmassa jamassa lilluvat diktaattorit?

Kaapo

Ei siellä tosiaan perussolttu pysty pohtimaan lähtisikö vai ei. Jos ei lähtö kiinnosta saat heti kuulan otsaan. Valitsepa siitä kumpi vaihtoehto kiinnostaa…

Särmääjä

Valko-Venäjän asema nykysin taitaa olla käytännössä autonominen osa Venäjää.

Esko

Autonominen???

Minä

Muodollisesti itsenäinen, siinä se.

Minä

Ovat kuulemma valkovenäläiset vastustaneet sitäkin, että Venäjä käyttää heidän aluettaan hyökkäykseen Ukrainaa vastaan. tuskin on velkovenäläisill’ intoa sotia ukrainalaisten kanssa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Dan Wesson

Siinä on BMB hajonnut kunnolla, ja telapyöräkin irronnut…. Ryssä on siis saanut tilaamansa palvelun. Saksan lupaamat pst- ja muut aseet pitää saada pikaisesti toimitettua perille, jotta toimitukset voivat jatkua.

Jallu

Olisikohan ryssä tehnyt niin ovelan vedon, että on laittanut romukaluston etulinjaan varusmieskuskien ajamina? Säästävät parhaat käyttöön vasta, kun panssarintorjuntaohjukset ja muut tehokkaat aseet on jo käytetty. Mene ja tiedä, kovastihan tuo Raatteentietä muistutti. Ilkeää on, että Raatteentiellä tuhottiin nimenomaan Ukrainalaisdivisioona, mutta se ei ollut heidän vika, oli pakko mennä Stalinin käskystä kesäkamppeissa 30-40 asteen pakkaseen täysin ulkona talvisotakäynnistä.

Huutavan ääni erämaassa

Ei tuo ole Raatteen tietä vielä nähnytkää. kaikki kivat tela-ajoneuvot oli tuhottu ja siten sotasaalistakaan eijjoo, jolla pääsisi sotimaan entistä omistajaa kohti….

Qroquius Kad

Puna-armeija käytti Suuressa Kakkosessa julmaa taktiikkaa, jossa keskitysleirivankien aseettomat rivistöt ajettiin päin puolustusta tavoitteena kuluttaa vastustajaa ennen varsinaisia hyökkäysjoukkoja.

Taktiikkaa sovellettiin hyvällä menestyksellä saksalaisia vastaan, mutta rintamalääkäri Pauli Marras kertoi muistelmissaan nähneensä tällaisia oudon nukkavieruja hyökkäysrivistöjä jo Talvisodassa.

Runtiti-pou

Ensimmäisissä aalloissa esim. Pietarin rintamalla oli saksalaisia asemia kohti hyökkäämässä vahvasti vodkalla voideltuja sekalaisia massoja, joiden tehtävänä oli polkea miinoja ja kaatua kasoiksi esteiden luo, jotta seuraavat aallot pääsisivät esteiden ylitse. Aseina oli jopa vain seipäitä ja joikossa nuoria poikia

Mustamakkara

Putin voi joutua henkisesti samaan tilaan kuin Hitler, kun joka suunnasta armeijat lähestyivät bunkkeria ja jopa SS:n ei voinut luottaa. Putinista tehdään loputon määrä meemejä nettiin. Putinin sukulaiset kieltäytyvät lisääntymästä ja tappavat sukunsa sukupuuttoon.

Henkilö K

Heh. Ehkäpä asioille on toisenlainen selitys

Tässä tilannekuvaa paikan päältä.. niille joilla on mieli vielä avoin ja halua ymmärtää ko tapahtumia

https://youtu.be/1vdiEABLFoo

Huru-ukko

Tännekin näkyy eksyneen Donetskin sanomien eli anus putkosen kaveri selittämään ja puhumaan paskaa.

Tapiola

Mielestäni asiallinen kommentti oli, ja video kertoi, miksi esim. Harkov oli venäläisten hallinnassa jo, mutta tänään jälleen Ukrainan joukkojen. Harkov on sisältä heidän hallinnassa, mutta ulkoa venäläisten.
Itsekin sanoin tuolla toisaalla, ettei Venäjä ole täysimittaista sotaa käynyt, vielä. Ukrainaa ei murskata.

Minusta Zelesnyi muistuttaa jotenkin käytökseltään sitä lelusalakauppiasta. Lännen mies, joka hymyilee naamarilla.

X

Miten mahtaisi käydä jos laitetaan Putin ja Zelenski Kiovan kadulle tallustelemaan itsekseen, uskallan veikata että Putinille tulee nopeammin nikkelihalvaus.

X

Korjaus, pointti on että Zelenskyllä on Ukrainassa enemmän kannatusta kuin Putinilla. Uskallan väittää. Olisi muuten jo todennäköisesti tapettu.

Mikä ryhmä?

Mielenkiintoista on että kummallakin puolella tietä on miehistönkuljetuskalustoa raatona ja kummallakin puolella on kuljetuskaluston kyljessä merkki ”v” jota ei ole ainakaan kyrillisisssä merkeissä. Ettei vain Azov olisi jällen tuhonnut Ukrainan joukkoja?

Ja molemmat puolet näyttävät olleen varustettu samoilla ajoneuvoilla.

Jukkka

Monessa paikassa spekuloidaan, mitä nuo ryssänvehkeisiin maalatut kirjaimet (esim. O, Z tai V) tarkoittavat.
https://www.joe.co.uk/life/mysterious-v-spotted-on-russian-war-vehicles-following-z-markings-319277

Qroquius Kad

Ottaen huomion, etteivät V ja Z ole kyrillisiä kirjaimia, ne ovat jotain muita symboleja;
oletettavasti väliaikaista tarkoitusta varten.

Huru-ukko

Se oleepi se V merkki että ne on valko-venäjän vehkeitä Eli likasanko on osallisena sotaan. Siitä oli jo aiemin juttua jossain helikopterin alasampumisen yhteydessä.

Jukkka

Samaan tulkintaan olen törmännyt muuallakin netin syövereissä

Tapiola

Eikö B eli belarus olisi sitten parempi

Särmääjä

Todennäkösesti z on zapad (länsi) ja v on vostok (itä). Ne on siis sotaharjotusten nimiä ja ilmansuuntia.

Qroquius Kad

Mutta kun venäjää ei kirjoiteta länsimaisilla, vaan kyrillisillä aakkosilla, eikä niissä ole V- ja Z-kirjaimia.

Banzai

Ne on siinä että ryssä tietää mikä on oikee ja vasen sekä takaosa.

Bling Bling

Tarkkaa tietoa ei asiasta ole tullut, mutta jotain tiedetään. ’O’ on Valko-Venäjän sektorin kalustossa, ’V’ Kiovan suunnan kalustossa, ’Z’ ja kolmio kahdella viivalla itäisissä joukoissa IFF-merkkinä (Identification Friend or Foe).

Ja nähän merkithän on siis mm. siksi, että erotetaan omat ja viholliset, joilla tässä tapauksessa on peruskalusto käytännössä samanalaista.

Last edited 2 vuotta sitten by Bling Bling
sellaista

Mielenvirkistykseksi video Ruotsin Göteborgista jossa (vaihtoehtomedian)toimittaja Joakim Lamotte kuvasi mielenosoituksen jossa Koraani poltettiin.
Hänet oli poliisin suojattava jotta selvisi hengissä.
Fanaattiset maahanmuuttajat yritti päästä käsiksi hänen poliisien suojatessa häntä.
Jos ette jaksa katsoa koko videota,niin jostain 26 minutin kohdalta alkaa lynkkaus.
Kielitaitoakaan ei tartte kun ilmeet kertovat kaiken.

https://samnytt.se/lamotte-attackerades-vid-koranbranning-javla-rasist/

tässäkö tulevaisuus Pohjoismaissa ,alistumisen kulttuuri

Minä

Raatteen tiellä kimppuumme tuli ukrainalaiset, onneksi torjuttiin.

metsämies

Ensiks tuli Juntusrannan kautta venäläinen divisioona 163. Se pysäytettiin poltettuun Suomussalmen kirkonkylään. Avuksi lähetetty ukrailainen div. 44 Raatteen tietä pitkin tuhottiin.

Nih

Hyökkäjästä on tullut biomassaa. Myös se tsetseenien muslimi raakalaisjoukko on tuhottu viimeiseen mieheen komentajineen 20 km ennen kiovaa, johon olivat matkalla, eli se siitä joukosta.

Tomppa

Jaa, nämäkin muslimit pääsivät sitten ”Paratiisiinsa”. Hienoa.