Myös Kiovan suunnalla merkittävä torjuntavoitto

Myös Kiovan suunnalla merkittävä torjuntavoitto

Video tulee Kiovan läheltä Buchasta, jossa ukrainalaisten vastahyökkäyksellä tuhottiin vihollisen joukko-osasto kuin entisen miehen mopo kesähelteellä. Alkaa näkymä pikkuhiljaa olemaan kuin Raatteen tiellä.

Suuri määrä kalustoa tuhottiin ja Monoselle ei tällä kertaa kyllä riitä ihan tavallinen Volvo, vaan saa kyllä ostaa vähintään F 12:n.

Toisaalta huolestuttava tieto on se, että eräiden tietojen mukaan Valko-Venäjän erikoisjoukot suunnittelevat nyt iskua Ukrainaan. Valko-Venäjän joukkojen uskotaan iskevän Ukrainan länsiosiin ja pyrkivän katkaisemaan liikenne ainakin Puolaan. Tällöin avustuskuljetukset vaikeutuisivat.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.