Valko-Venäjällä valmius liittyä sotaan mukaan

Valko-Venäjällä valmius liittyä sotaan mukaan

Valko-Venäjän länsiosissa aivan Puolan rajan tuntumassa on kovan puoleista sotilasliikehdintää, joka viittaa mahdollisesti siihen, että Valko-Venäjä aikoo hyökätä Ukrainaan ja sulkea Puolan ja Ukrainan välisen liikenteen.

Lähteen mukaan filmillä näkyy Valko-Venäjän 38. ilmahyökkäysprikaati, joka on matkalla Kobrynistä lounaaseen.

 

Monet tahot arvelevat, että Valko-Venäläisten osuus sodassa voisi olla juuri Ukrainan länsiosa, jossa tarkoituksena on katkaista Puolasta tuleva ja sinne menevä liikenne. Esimerkiksi suurin osa sotatarvikeavustuksista tulee Puolasta rekkaliikenteellä Ukrainaan.

Lisäksi tässä on tietenkin tarkoituksena se, että oletetaan, että valko-venäläiset saisivat katkaistua liikenteen, niin silloin Ukraina jäisi ikään kuin saarroksiin.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.